תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לא מצליח לראות סרטים לא במדיה פלייר ול ב WINAMP איך שאני מנסה להפעיל סרט באחד משני התוכנות המחשב נתקע הורדתי את הדריברים ושום כלום התוכנות הללו עבדו על המחשב פשוט פירמטי מחדש התקנתי את אותם תןכנות משהו מכיר את הבעיה תודה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום רב. אני שואל בשביל חבר הוא לוחץ על האיקון שלו בתוך התחלה תוכניות וכדומה... כאשר הוא לוחץ על האיקון פשוט לא קורה כלום, עשיתי מאיפיינים על האיקון ואני רואה שהקיצור דרך אכן מוביל לתוכנה עצמה, חוץ מן התקלה הזאת הכול פועל במחשב טוב, רציתי לדעת ממה התקלה הזאת נגרמה? ומדוע המחשב אינו נותן שגיאה כלושהי או לפחות עושה משהו? וכיצד ניתן ליפתור בעיה זו? בברכה רועי.
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אנשים פירמטתי ת'מחשב ואתם מכירים בטח תמבזקי ספורט שיש באתרים למינהם..לדוגמא המבזקים בוואן ובYNET עובדים מצוין..אבל אני שמפעיל מבזק של ערוץ הספורט זה לא עובד כמו שצריך..זה פועל והכל מקוטע שם..רואים בחלק חלק..ממש מגעיל. http://www.sport5.co.il/ כנסו לאתר תיראו יש "מבזקי חדשות הספורט"
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לפני כקצת יותר מחצי שנה עברתי לadsl אצל אינטרנט זהב. עד לפני כמה שבועות הייתי מוריד הכל ממש מהר (ממוצא של מעל 150kb) בזמן האחרון המהירות המקסימלית שלי היא לא יותר מ50kb למרות שעדיין לא יצרתי קשר עם אינטרנט זהב לפי דעתי הבעיה נמצאת אצלי. לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב ושום דבר לא זז (לא רק באינטרנט. המחשב היה מעוד איטי) שהעלתי את ה task manger רעיתי שתוכנה שנקראת save now משתמשמת ב 96% מה cpu שלי. אחרי הפסקתי אותה ומחקתי כל זכר ממה שמצאתי ממנה המחשב תיפקד כמו שצריך ואפילו מהירות האינטרנט השתפרה קצת. אני דיי בטוח שיש איזה תוכנה על המחשב שלי שאוכלת לי חצי מהbandwith. הבעיה היא שאני לא יודע איך לאתר אותה וב prosess tab שב task manger אני לא יודע מה חצי מהדברים כי הם כולם מין ש…
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
בגלל שהתקנתי וינדוס חדש והכל, אז חלק מהתוכנות הייתי צריך להגדיר מחדש. יכול להיות ששכחתי איזה הגדרה שגרמה לזה, אך אני לא מוצא אותה. הבעיה היא שאני מוריד טורנט מטראקר פרטי באזורס אך המהירות נראית לי איטית יחסית.... אני בחיבור 2.5 מגה באינטרנט אבל ההורדה נמצאת על 50KB או לפעמים 80-90KB... שזה נראה לי איטי בטירוף יחסית לזה שאני אמור להוריד ב-300KB. פתחתי את הפורט בראוטר, ואין לי FIREWALL במחשב. מישהו יודע מה גורם הבעיה? כנראה זה משהו באזורס... רק אני לא מוצא מה. תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חודשיים ואני משחק כמה משחקים כמו Bf2,crysis וכו', עד לפני שבוע בערך היה לוקח לי לטעון מפה נניח ב BF2 בערך 10 שניות, עכשיו לוקח 20 פתאום, לא יודע מה קרה. מישהוא יכול להגיד לי ממה זה נובע ?
-
- 11 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי ADSL מגה וחצי. כשאני מוריד תוכנות למשל זה מוריד לי במהירות גבוהה משהו כמו מעל 100 אבל כשאני מוריד סרטים מהקזה אז כמעט רוב הזמן זה מוריד במהירות ממש נמוכה,משהו כמו 5 ואפילו הרבה פעמים במהירות שלא עולה על 1. עשיתי לא מזמן רשת בין שני מחשבים ולפני זה זה עבד טוב,דרך אגב במחשב השני אין קזה ורוב הזמן הוא מכובה ככה שאין כל כך עומס. מה הבעיה או שזה נורמלי?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
כבר כמה גירסאות של WINDOWS XP PRO שאני מוריד וכל פעם אותה בעייה. בשלב שבו צריך לאשר את ההסכם של MICROSOFT עם מקש הF8 הוא פשוט לא עובד.... אני אובד עצות מישהו יכול לעזור לי אולי?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
באמצע שזה מעתיק את הקבצים זה רושם לי שגיאה: DATA Eror וההתקנה שהועתקה, היא קטנה ב-50 מגה בערך מההתקנה המקורית. מה הבעיה ? אפשר להמשיך גם ככה ? זה ישפיע על ה-Widndows בזמן ההתקנה ? איך פותרים ? שאלה נוספת, מה הגירסא הכי חדשה של Windows XP Pro SP2 ומאיפה אני יכול להוריד אותה (יש לי בנתיים גירסא 5.1.2600.2180). תודה.
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח קבתים של AVI ועוד...והם לא נפתחים ועד שהם נפתחים איאפשר לשים אותם בטיים ליין כדי לערוך.. לפני כמה זמן זה עבד ועכשיו פיתאום זה לא עובד וניסיתי הכל....הורדתי מחדש מחקתי והתקנתי התקנתי מחדש SP2 הכל... כלום לא עוזר.. מה לעשות? זאת הבעיה שהוא אומר לי בעיקרון: d:\Documents and Settings\shachar levcovich\My Documents\Movie2.wmv could not be imported. Unspecified error ???וזה דחוף
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
עכשיו צצה עוד איזו בעיה... אני מתחיל לעבוד כמה שניות במובי מייקר פיתאום קופצת הודעה כזאת: ואז שאני עושה OK זה יוצא מהמובי מייקר. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
רכשתי מודם פקס USB של SMARTLINK והוא מחייג בפולסים במקום בצלילים. לא הצלחתי לשנות את החיוג לצלילים. אודה על עזרתכם dlampert@012.net.il
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
פשוט נראה לי מוזר , הדפדפן הזה ברמה מעולה ! וזה נראה לי מוזר שהוא לא מסוגל לקרוא מפות תמונה באתרים , אני משתמש קבוע במפות תמונה באתרים וזה דיי מפריע לי , מה שאומר שוב שאין תחליף לאקפלורר , והייתי נוטש אותו בשמחה לטובת מוזילה !! כמו כן שמתי לב שגם אין "מרקי" טקסט נגלל למטה או למעלה , ומניויים ב ג'אווה סקריפט נפתחים בצורה מוזרה משהו? (באתר סימפלטק - לדוגמא) - לא פירסומת.. כמה חבל , מלבד הדברים שציינתי מוזילה מעולה . נקווה שבגירסה הבאה או במהלך הפיתוח יתוקנו הדברים ..
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בלי סיבה ניראת לעין, הwinamp החליט להפסיק לסדר שירים שאני מעלה מהlibrary אוטומטית לפי השם, והוא מעלה אותם בסדר רנדומלי. גם כשהshuffl מכובה כמובן ש When loading multiple items, sort by name מסומן מישהו יודע מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אז ככה שידרגתי אתמול לווינדוס 7 אבל הוא מישהו מה הוא לא פירמט לי תדיסק קשיח של C (איפה שהייתה המערכת הפעלה) אז נוצר מצב שיש לי שם 40 גי'גה פנוי מתוך 160 ,וכל התוכנות משחקים שמותקנים שם הוא לא נותן לי למחוק אותם. השאלה איך למחוק אותם ? (הם לא מופיעים בהוספה והסרה והבנתי שלא טוב למחוק תוכנות ומשחקים ישר כאילו SHIFT + DELETE )? תודה
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
טוב אני מנסה למחוק את התוכנה דרך control panel -> remove hardware.. ומה שאני מקבל זה - http://img197.imageshack.us/i/physx.jpg/ אני משתמש ב WINDOWS 7 יש למישהו ראיון איך אני מוחק את ה PHUSX הזה?
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אוקיי שנה שעברה קניתי קספרסקי והיום בדיוק נגמר לי התאריך שלו אז נאלצתי למחוק אותו ולהתקין אנטי וירוס חינמי. התחלתי במחיקה של הקספרסקי והכל עבד טוב ואז פתאום באמצע המחיקה הופיעה מסך כחול עם שגיאה. עשיתי ריסט למחשב ואז כשניסיתי למחוק הופיעה לי ההודעה הבאה: This action is only vaild for products that are currently installed ואני לא מצליח למחוק. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום ותודה לעוזרים לאחרונה שמתי לב שנגמר לי המקום בהארד דיסק, ורציתי למחוק דברים, כשהגעתי לאחד הסרטים שרציתי למחוק (הסרט MKV) הופיעה ההודעה הזאת: //cannot delete this file: It is being used by another person or program. Close any program that might be using the file and try again.// עכשיו אני לא טיפש (אני מקווה), וקראתי את מה שכתוב אבל אין שום תכנה שעולה לי בראש שמשתמשת בזה, ואפחד לא פרץ לי למחשב למיטב ידיעתי. אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי כמה דברים שמטפלים בפורמט הזה: Matroska shell extension Matroska pack תודה תודה תודה למי שיעזור.... אני ממש חייב למחוק קבצים כאלה, זה שוקל המון וכולם לא רוצים להימחק... :s05:
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 תקיות שאני רוצה למחוק ואני לא מצליח איפלו אחרי כיבוי המחשב או במצב בטוח פשוט לא מצליח תעזרו לי בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
יש לי קובץ בתקיה SYSTEM32 ב-WINXP שנראה לי שזה ווירוס ואני רוצה למחוק אותו אבל היא לא נמחקת כל הזמן כתוב לי שהקובץ נמצא בשימוש אני נכנס למנהל משימות ומנסה לכבות אותו מישם ואז למחוק אותו ואז מופיע לי שעון של דקה ונכבה לי המחשב מה אני עושה בכדי למחוק את זה
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש בWIN7 וכאשר אני מנסה להעביר סרט מסויים (או לשנות את השם שלו\למחוק אותו) הוא מציג לי את הבעיה : "the action cannot be completed because the file is open in windows explorer" ולא מוחק\משנה שם\מעביר את הקובץ. מישהו נתקל בזה פעם\יודע איך לסדר את זה? בתודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה במחשב, אני חושב שבאינטרנט לפעמים יש לי כשל באינטרנט (אתרים לא עולים לי) ואז כל המסך נהיה כחול, כתוב בלבן שיש כשל במערכת, סופר עד 100 ואז מאתחלת מחדש בעיה אחרת, היא שלפעמים כשאני מדליק את המחשב הווינדוס לא עולה לי, המחשב נשאר בטעינת המערכת. מה יכולה להיות הסיבה לבעיות?? תודה!
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב המחשב כל שניה מתנתק לי כאילו במנהל משימות המשימה explorer מתנתקת וחוזרת שוב .. לא האינטרנט המחשב עצמו לא הדפדפן EXPLORER המחשב עצמו בבקשה אם מישהו יכול לעזור תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 485 צפיות
-
-
וגם שאני מנסה להפעיל סרטים משם אותה בעיה עם כל נגן
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-