עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום! יש לי ווינדוס 7, ואני משתמש בחשבון מנהל. פתחתי משתמש חדש רגיל ואני רוצה למנוע ממנו גישה לכל התוכנות והכוננים (כולל הכונן השני שהוא לא של המערכת). אני רוצה לאפשר לו גישה אך ורק לתיקיה של הקבצים של אותו משתמש בכונן C וכן למספר תוכנות ספציפי שאני יגדיר (כלומר שהוא לא יראה בכלל באיזה תוכנות אני משתמש, חוץ ממה שאני הגדרתי שכן). יש איזו דרך לעשות את זה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by assaf181,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם סרטוני פלאש למיניהם. כל פעם שאני עובר למסך מלא, כל הצבעים מתבלבלים ונמרחים. הבעיה קורית רק במסך מלא וברגע שאני חוזר למצב הרגיל הסרטון חוזר להראות כמו שצריך. זה קורה גם ב-FF וגם ב-IE, התקנה מחדש של Flash Player לא עזרה, וגם מחיקת קוקיז וכו' לא עזרה. אשמח לעזרה, תודה הנה תמונה כדי להמחיש: (זאת תמונה מתוך סרטון על MW2) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. AMD 64 3000+ 2x512 400Mhz (משהו איכותי) R9800PRO Good MoBo Good HitSink&Cooling And medium overclock תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני צריך תוכנה להצמדת כתוביות לסרט מבלי שאיכות הסרט תרד. זה דיי דחוף. -תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by fireskill,

שלום, אמרו לי להשיג את התוכנה בגלל בעיה שיש לי אז השגתי את התוכנה (אני מדבר על Norton PartitionMagic 8.0 כמובן) ועכשיו אין לי מושג איך אני משתמש באני רוצה לעשות מחיצה חדשה מהכונן F (לקחת ממנו 15 ג'יגה לכונן חדש- ועוד 5 ג'יגה לכונן אחר-חדש) עכשיו איך אני עושה את זה? וד"א הכונן H זה כונן חדש כיאלו הוא כונן שקניתי אחרי שקיבלתי את המחשב, איך אני עושה את הדברים האלה? בלי להעביר שום מידע מ-H לכונן החדש למי שרוצה הינה תמונה מהתוכנה- http://img436.imageshack.us/img436/8580/norton4vx.jpg תודה רבה FireSkill נ.ב. התוכנה יצירה לי 2 דיסקטים ואין לי מושג מה לעשות איתם, הם חשובים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אורח Si-Nom

כול פעם שאני מדליק outlook Express הMessenger ניפתח יחד איתו,איך מבטלים אותו ומוחקים באותה הזדמנות :s05:

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by dariapod,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ואני משתמשת במערכת הפעלה של וינדווס ויסטה ואינטרנט אקספלורר. כאשר אני נכנסת לגוגל ומחפשת משהו עולות שתי בעיות שלא הצלחתי לתקן: 1. כאשר אני מחפשת משהו בעברית הדף מראה עברית אך משמאל לימין ולא מימין לשמאל. 2. אני לא מצליחה ללחוץ על הלינק של אף תוצאת חיפוש, הכיתוב כחול אך העכבר לא מאפשר כניסה אלא עושה סימון של סמן טקסט. לגבי הבעיה הראשונה, ניסיתי לעשות encoding ולבחור ב- right to left אבל זה לא פתר את הבעיה. מצ"ב תמונה להמחשה. תודה על העזרה!!! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. איך אני מוחק לצמיתות את אינטרנט אקספלורר?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כיצד אני יכול בעזרת שימוש בתוכנה NERO או כל תוכנה אחרת ליצור סיסמה שתחסום בפני משתמשים בלתי מורשים להשתמש בתוכנו של הדיסק? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. בשעה 18:30 בערב ,מישהו ניתקל בזה? מיקי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני רואה לי סרט בBSPLAYER.. ופתאום הוא יוצא לי לדסטופ בלי שום סיבה.. אני גם משחק במשחק.. GRID.. ופתאום הוא יוצא לי לדסקטופ בלי סיבה.. ואני כל הזמן אני צריך לחזור למשחק (משורת משימות למטה) המשחק מתמזער מה כן.. כשהוא יוצא לדקטופ הסמן (עכבר) הופך לסמן+טוען (עכבר+שעון חול) זה התחיל היום ממה זה יכול לנבוע? עשיתי סריקות וירוסים וטרויאנים וכל זה.. ה"עכבר+שעון חול" מצביע על פעילות של תוכנה כלשהי (משאבים CPU) נכון? חשבתי אולי בעזרת איזושהי תוכנה שתעשה מעכב אחרי כל התהליכים שרצים לי.. ותעשה גרף של של משאבים ביחס לזמן.. אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה כזאת? או שאולי יש הצעות אחרות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Zeev86,

יש נגן סרטים שמאפשר הפעלת vsync? עוד דבר. איך אני גורם בVLC שה-aspect ratio תמיד יישאר על הגדרה מסוימת?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shimronfio,

אני משתמש באייסיקיו 6 ואני מנסה כמעט כל היום להיכנס אליו ולא מצליח הוא כל פעם רושם לי תהודעה הבאה: "Could not connect to the HTTP tunnel" מה אני צריך לעשות? *כבר ניסית להתקין מהתחלה תתוכנה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by 1900GT,

שלום, אני יספר לכם את כל הסיפור ואם יהיו לכם הצעות לפעול בדרכים שונות אז זה יהיה אפילו יותר טוב. יש לי סרט 720P בסיומת MKV הבעיה שהוא שוקל בערך 6.5 ג'יגה ותרגום SRT בנפרד. המטרה שלי היא לפצל את הסרט לשני חלקים כדי שיהיה אפשר לצרוב אותו בלי לפגוע באיכות (כמה שזה מתאפשר) ושיהיה ניתן לראות כל חלק בנפרד עם התרגום. השתמשתי בתוכנה mkvmerge GUI כדי לפצל את הסרט יחד עם התרגום (הקובץ הסופי הוא עם התרגום בתוכו) הבעיה שהנגן BSPlayer מנגן את הסרט עם כתוביות בג'בריש (למרות ששינתי את הגדרות בשפה לעברית) . מה שמוזר זה שאם אני יוסיף דרך הנגן קובץ כתוביות בנפרד בעברית הוא יעבוד כמו שצריך. אני משתמש בנגן הזה ספציפית לאחר שניסתי לא מעט נגנים והוא הריץ לי את הסרטים הכי טוב. אצלי זה קריטי כי …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. ניסיתי לחפש באתר ולא מצאתי דרייבר.. אפשר עזרה..? אין לי את הדיסק שלו ד"א.. לפי "אוורסט" אלה הפרטים של הלוח אם..: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 01/18/2005-PM800-8237-6A7L2B0DC-00 Motherboard Name Biostar P4VMA-M Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 4267 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 200 MHz (DDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 3200 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type VIA V-Link Bus Width 8-bit Real Clock 67 MHz (ODR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 533 MB/s Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Socket 47…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני מודע שיש הרבה תוכנות שעושות את זה אבל אני מחפש תוכנה שעל ידי לחיצה על שילוב מקשים במקלדת, תתחיל להקליט וידאו מהמצלמה ושכמובן תרוץ ברקע, את זה לא הצלחתי למצוא עדיין. יש לי מצלמה Logitech C270 HD אומנם היא מגיעה עם תוכנה שגם מקליטה אבל אין אפשרות לעשות זאת על ידי שילוב מקשים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם היום שמתי לב לבעיה מוזרה שצצה פתאום. אם אני לוחץ פעמיים על קובץ של תמונה לא קורה כלום, המחשב פשוט לא מגיב, כמו גם אם אני עושה לחצן ימני>preview. גם בתצוגה המקדימה[לפני שנכנסים לתמונה, יש תצוגה מוקטנת של התמונה] לא רואים את התמונה כרגיל אלא רק סמל כזה של ווינדוס. אני יכול לצפות בתמונה רק על ידי לחצן ימני>Edit וזה די מעיק. ניסיתי גם ריסטרט וזה לא עובד. איך אני יכול לפתור את הבעיה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by JediMaster,

שלום לכולם שמעתי שיש גרסה משופרת של Emule בשם Emule Cow מישהו יודע על מה אני מדבר? למישהו יש לינק?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by snurf,

שלום לכולם, עייפתי מהנסיונות שלי בתור ילד קטן להערים על כל הפיירולים והאנטיורויס למינהם ולהתקינן ללא תשלום, וזה גם מגוחך - אתה מערים על הת כונה שאמורה להגן עליך ? באמ תאשפר לסמוך עליה אם אתה מערים עליה? אולי הכלים שבעזרתם אתה מרמה דווקא משתילים אצלך וירוסים למינהם ? בכל מקרה אשמח לשמוע כל חבילת אבטחה כוללת חינמית המורכבת מהכלים הבסיסים לפחות של אנטי וירוס ופיירוואל. אם לא ביחד אז גם המלצה על כל תוכנה לחוד תועיל. תודה מקרב לב! עד שיהיה לי כסף אני מוכרח לשמור על המידע שלי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by GLP,

שלום, השאלה בכותרת, רצוי תוכנה פשוטה יותר אבל לא מחייב. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אתה בוחר תמונה וכמה פיקסלים וזה משנה אותה קראו לה משהו בסגנון IMAGE RAISE חיפשתי בגוגל ולמלא מקומות אני לא מוצא אשמח אם תעזרו

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני כרגע התחלתי לעבוד עם פרימייר פרו 2 תוכנה שדורדשת הרבה מאוד זכרון השאלה שלי היא האם קיימת אפשרות מסויימת שהתוכנה תעבוד על זכרון הפיזי בלבד ושאר התוכנות יעבדו על הזכרון הוירטואלי באופן כזה שפרימייר תהיה רק על הזכרון הפיזי ויהיה תמיד זכרון פיזי פנוי לשימוש התוכנה. אשמח לדעת אם הדבר בכלל אפשרי?? בתודה מראש..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם! יש לי בבית רשת של 3 מחשבים. אני מחפש תוכנה שבעזרת אני אוכל לשלוח הודעות בין המחשבים. אם אני שולח הודעה לאחד המחשבים, יהיה לו איזה סימן כלשהו שמראה שיש לו הודעה. אני מחפש תוכנה פשוטה ולא גדולה כמו ה OUTLOOK וחבריו. עד עכשיו אני פשוט משאיר הודעה על שולחן העבודה. קבעתי שכל אחד משולנות העבודה בכל אחד מהמחשבים הוא משותף וניתן לשנות בו קבצים. זה לא נוח במיוחד. כמו כן, אחיינים שלי לפעמים יושבים על אחד המחשבים, אז אני רוצה להיות בטוח שלא יקרו כל מיני פדיחות לא צפוייות ולא מכוונות. תודה רבה ושבת שלום, מושיקו

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by pergola,

אני תמיד משתמש בbsplayer וmv2player אבל יש משהו שאני יכול לפתוח רק במדיה פלייר.. אז איך אפשר לשים כתוביות במדייה פלייר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים