עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ruler,

שלום אני מחפש תוכנה ליצירת סרטונים מצוירים שיש מלא כאלו ברשת תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by 3emi,

תוכנה בשם Connectify כרגע יצאה גרסה 6 ויש קופון שאפשר לקנות ב 150 שקל גם רשום שאפשר לנסות שבוע חינם ואם מבטלים במהלך השבוע הזה אין שום חיוב התוכנה עצמה יש לה 2 שימושים מרכזיים ראשונה היא מקפיצה את האות אינטרנט שלך ויוצרת רשת חדשה בבית ככה שאפשר להתחבר מכל המכשירים הניידים והסמארטפונים תזומרת HOTSPOT היא הופכת את הלאבטופ להוטספוט ותמיד יש חיבור חזק וזמין לכל הטלפונים דרך WIFI שאתה בבית אישית יש לי גרסה מסויימת ישנה יותר של התוכנה השתמשתי איתה עד עכשיו וזה מאוד יעיל ועובד כמו שצריך השימוש השני והיותר מיוחד של התוכנה זאת אופציה שנקראת Dispatch התוכנה יודעת לזהות את כל החיבורי אינטרנט הזמינים שאתה יכול להתחבר דרכם ונותנת לך לגלוש בכולם בבת אחת ולהגדיל את הרוחב פס שלך עכשיו…

3. שלום, היום מתחיל השיר שלנו 4!!!! ואין לי איך לראות (HOT) כל מי שיודע על תוכנה שאפשר לראות בה את השיר שלנו (ב-YES) אני אודה לו מאוד!!! בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Swed,

אני לא יודע אם זה קשור לכאן כל כך או למקום אחר אבל מאמין שקשור לכאן... אני בא להכנס לדפדפן הוא פשוט טוען את הדף איזה דקה ואז רושם לא זמין זה מה שהוא רושם אבל הכל טוב בדוק למה זה קורה אבל באקספלורר אני מצליח לגלוש ! ???

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by dududs,

אני משתמש מרוצה כבר כחצי שנה בavg, אך לאחרונה הוא מציג הודעה שהרישון יסתיים בינואר. על איזה אנטי וירוס חינמי אתם ממליצים ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by d1zzy,

אני אמור לקבל מחר מחשב חדש (נייד ליתר דיוק). אני לא מבין גדול בתחום התוכנה, אבל ניסיתי לצבור קצת ידע בסיסי מקריאה של נושאי סטיקי וכדו' פה בפורום.. יש לי התלבטות בנוגע לתוכנות ההגנה על המחשב. הדבר היחיד שהחלטתי עליו בלב מלא הוא האנטיוירוס NOD.. בנוגע לשאר הדברים עדיין יש לי התלבטויות: האם עדיף להתקין את חבילת האבטחה ESS, או שעדיף להתקין פיירוול חיצוני (ואם כן איזה)? האם אפשר להסתפק באנטיוירוס הנ"ל (או בחבילת האבטחה המלאה) נגד ספייוורס? ומה לגבי טרויאנים? גם אם עדיף להתקין תוכנה נפרדת נגד ספייוורס, עדיין אני אובד עצות, כיוון שהמגוון די רחב.. בין אם זה AD-Aware, Spyware Doctor, Spybot S&D... בקיצור, אני מחפש את השילוב הטוב ביותר של אנטיוירוס NOD (או חבילת האבטחה המלאה ש…

7. יש לי מצלמת וידאו מותקנת ועובדת, וגם לצד השני. שיחות מהמחשב שלי למחשב אחר ברשת המקומית עובדות כמו שצריך. שיחות מהצד השני למחשבים אחרים (לא ברשת המקומית) עובדות כמו שצריך. אבל כשאנחנו מנסים לדבר שנינו רואים עיגול מסתובב והוידאו לא מתחיל! מה אפשר לבדוק? אולי צריך לפתוח פורטים בראוטר? יכול להיות שזו הגרסה של סקייפ (במחשב אחד מותקן 4.1 ובשני 2.5)?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by ברבר,

יש לי בעיה עם האקספלורר נראה לי או שזו בעיה אחרת כשאני רושם אתר לא משנה איזה הוא מנתב אותי למשהו אחר למשל לאתר www.a.co.il הוא נכנס לי לזהhttp://searchpage.cc/www.a.co.il מצפה לתגובות בתודה ברבר

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. הנה רשימה לא קטנה של עצות לטוויק שפורסם בפורום של "מאדוניון" הרוב פה לא מובן לי, אנא עיזרו לי ולשאר חברי הפורום לנתח את הדברים... בתודה גבי - Get RivaTuner, go into the power user section and set the LODBias Range to 15. Then go into the DirectX tweak section and use these for benches: Car Chase - 10.0 Dragothic - 12.0 Lobby - 4.0 Nature - 3.1 - Turn off your monitor b4 running the bench (from Gibbo) - this should be your last trick, IMO Take away the best bit: watching the FPS increase in 3DMark _________________________________________________ Well here are a few tricks I've found for 3DMARKs increase. The first thing I always do before I run. Defrag your hard drive t…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים . כבר שבוע שאני מנסה להתקין את התוכנה GPU-Z אך ללא הצלחה, אני לוחץ להפעיל אותו אחרי התקנה והוא קורס רושם לי עליו להסגר. יש למישהו איזה רעיון למה זה קורה ולא משנה מאיפה ובאיזו גרסא הורדתי. מערכת ההפעלה שלי היא WIN64, כרטיס המסך שלי הוא MSI HD7970 /OC אני יודע שיש תוכנות אחרות אבל אני רוצה להבין מה הבעיה חוץ מזה שהיא נוחה. תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. התוכנה גילתה וירוס ונתנה לי 4 אפשרויות [br]פורסם בתאריך: 28.06.2008 בשעה 23:25:11 התוכנה מצאה וירוס ונתנה לי 4 אפשרויות:info ignore heal move to voult איזה אופציה לבחור?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. או לגרום לתוכנה לא לשמור מסמכים אחרונים :s05:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Zadu,

אני צריך תוכנה או כלי שיגבה לי תיקיות אוטומטית כל יום. דוגמא יש לי תיקייה שנקראת Data, אז כל יום בשעה 8 בערב זה יגבה אותה. (הקבצים בה מתעדכנים כל יום) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by מורן.מ,

מהפעם האחרונה שחיברתי את המכשיר שלי למחשב אחר אני לא מצליחה להפעיל אותו. כשאני מחברת אותו למחשב שלי, אני רואה את כל השירים ב ITUNES אבל אני לא מצליחה לשמוע אותם (בלתי לחיץ). בנוסף, גם במכשיר עצמו אני לא מצליחה לשמוע את השירים. אשמח לקבל עזרה. תודה.

15. יש לי תקלה טכנית, ואני מאמין שהיא נגרמת בגלל כשל באחד מהשניים שהזכרתי למעלה. התקלה עצמה לא חשובה כרגע, אני רק מעוניין לדעת איך אני מסיר את שני הרכיבים האלה מהווינדאוס בצורה תקינה ומלאה, לפני שאני מתקין אותם מחדש? אני פשוט זוכר שקראתי איפה שהוא שדרך "הסרה/התקנה" זה לא מספיק.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. בשני הדפדפנים אני צריך לעשות רענן לפחות 10 פעמים עד שהדף נטען. לעיתים גם כשנטען הוא לא נטען כראוי. בנוסף הכל ממש ממש איטי. תמונות גם לא עובדות הרבה פעמים. מה יכולה להחיות הבעיה?

17. Started by icebreak,

http://bitcomet.com/ בעיקר מתקן את הבאג שבגללו קיבל באן מכל ה PRIVATE TRACKERS (ובגללו 0.60 ירד מהאתר בזמנו). http://www.p2pforums.com/viewtopic.php?t=21232 כדאי להסתכל שם, נראה שיתכן ויש בעיות למי שאין לו SERVICE PACK 2. וגם התוכנה הטובה שמקבלת תוספת FEATURES יפה כמו RSS READER וכו': http://www.utorrent.com/ http://utorrent.com/download/1.4/utorrent-1.4.txt

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ScreameR,

שאני צורב איזה קובץ BIN\CUE מסויים הנירו האפס רושם לי Power Calibretion Error ודופק תדיסק@!!@#![

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מחפש תוכנה שיכולה להוריד סרטון מהאתר http://www.rtve.es/

20. שלום רב ! רכשתי לוח תוצרת ASROCK דגם 939NF4G-SATA2. אינני מצליח להתקין את הדרייבר של בקר ה-SATA. מבקש עזרה ... תודה !

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by omery000,

אני לא יודע אם זה המקום אבל אני מחפש תוכנה שאני יוכל לקחת תמונות וסרטון ולחבר אותם ולהדביק להם פס קול, הנה דוגמה למה שאני צריך לעשות - וכבר מצאתי שיר שאני רוצה לשים עם הסרטון הזה ( כמובן אם יש לכם שיר בסגנון של מלחמה כמו זה ובאורך של 3 וחצי דקות~ אני ישמח לשמוע! השיר שמצאתי מתאים בול רק שהוא טיפה קצר... תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by Burned,

כשאני מנגן את הMKV בMPC אז הוא עובד מעולה חוץ מזה שאני לא מצליח לשים כתוביות. כשאני מנגן בBSPLAYER אז אפשר לשים כתוביות אבל משום מה אין סאונד. הקודקים היחידים שיש לי הם CoreAVC DIVX מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי טיפים לחיפוש נכון אני סורק המון קבצים ברשת הארגונית דרך שרץ ייעודי וכל חיפוש מניב אפלי תוצאות חלקן לא רלוונטיות. איך אני מצמצם את החיפוש והאם יש טיפים? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני מעוניין להתקין תכנת internet security. על מה אתם ממליצים? איך Mcafee?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by FatallChill,

מחפש תוכנת טובה לעריכת רשימת התוכנות שעולות עם התחול המחשב היתה לי אחד בTUNEUP XP היא היתה תוכנה טובה היא כתבה לי מה כל תוכנה עושה ואם כדאי לבטל אותה אז אני מחפש משהו דומה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.