תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לפני משהו כמו חודשיים שמתי לב שיש לי בעיה עם משתמשים מסויימים ב-ICQ, והעלתי אותה בת'רד הזה: מידע חדש: התקנתי ICQ5, בתקווה שהבעיה תסתדר. well, היא לא. הבעיה נשארה עם אותם משתמשים שהייתה לי איתם בעיה קודם... וגם גיליתי בעיה הפוכה עם מישהו שמשתמש ב-trillian pro 3.1 - אם אני כותב עברית, הוא רואה ג'יבריש, אבל אם הוא כותב עברית, אני רואה עברית... כמו שציינתי בת'רד הקודם, גם עכשיו אני מצליח לדבר בצורה נורמלית עם משתמשי ICQ5 אחרים, וגם עם משתמשי trillian אחרים. כנ"ל לגבי אנשים עם גרסאות אחרות. ה-multilingual support על עברית בשני הצדדים. דיברתי עם המשתמשים שאיתם יש לי בעיה, ולהם אין שום בעיה כזאת עם אף אחד אחר. למישהו יש איזה רעיון? :-\
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היתחלתי ליפתוח מסמך דף חדש.ורציתי לייבא תמונה בקבצים סיומת JPG. ופתאום ניסגר לי תוכנה Adobe Flash CS3 Professional ועוד משהו מצייר קו ישר .ובוחר שהקו יהיה נקודות חתוכות. ופתאום ניפתח לי word 2007.משהו לא בסדר בתוכנה Adobe Flash CS3 Professional אני היסרתי תוכנה Adobe Flash CS3 Professional. והיקנתי מחדש.ועדיין אותו בעיה מוזרה. זה מעצבן... איך פותרים את הבעיה הזאת? איך מגדירים מחדש ברירת מחדל מחדש התוכנה Adobe Flash CS3 Professional? מיכאל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצורפת תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות בפלאש משו כזה לדוגמא: http://www.sratim.co.il/ ז"א להכין אייקונים שזזים .. הסרטים שזזים איך קוראים לזה? והאם יש מדריך לדבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מישו יודע איך אני לוקח תמונת JPG ומעלה אותה על גוף במקס?? ועוד משו מישו יכול בבקשה להסביר לי קצת על המעוני רינדור מה ההבדלים בניהם.....קצת שמות של מנועים מומלצים וכ'ו
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באיזה אופיס אני יכול לשמור קבצים כPDF? ב2003 בוודאות אין אפשרות, אולי צריך להוסיף איזה קובץ? יש ב2007? ב2010? אולי אתם מכירים דרך אחרת? אשמח לעזרה...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול ב00:00 הפעלתי מצב איחוי לכל שלושת הכוננים שבמחשב שלי. לא מזמן קמתי, עברו 8 פאקינג שעות!! וזה כמעט ולא זז. כונן אחד עשה משהו כמו חצי אחוז מהדיפרגמנטציה. השאר עשו אפילו פחות מזה. וואט דה פאק??
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לדעת האם בפירפוקס 4 יהיה את הפרסונות האלה. יש לי כרגע גירסה 3.6 והפרסונות האלה די נחמדות פשוט אני עובד עם XP וגירסה 4 ניראת נחמד עם יש לך את ממשק הAERO של ויסטה/7. נכון שזה עדיין בטא אבל זה ישנה לי מתי שיצא גירסה חדשה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Unauthorized download We're sorry, but this downlod request cannot be authorized. There could be several reasons for this: 1) You clicked on a link on an *unofficial* SuprNova.org mirror. We do not allow that kind of external hotlinking. This site creates a great deal of traffic and it's hard to find a good hosting. We will not provide the bandwith for other sites. Please visit SuprNova.org and you can download all the torrents you want. 2) You're using a download manager. But there's a solution to this problem: Set up your download manager to send a HTTP referer, and when you click on a link on the SuprNova.org site the download will be authorized. Here's how you can do …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הגרסה הכי חדשה ל MOZILA ומאיפה אפשר להוריד אותה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכל התחיל לאחר שעברתי ספק לבב"ל, מייד אחרי שהתחברתי אליהם קיבלתי עשרות וירוסים בלי שגלשתי לאינטרנט בכלל, איך זה הגיוני אגב? לאחר שניסיתי כל אנטיוירוס ואנטי רוטקיט שקיים, ומחקתי המון וירוסים, המחשב יחסית יציב, אבל עדיין הדפדפנים לא עובדים, רק במצב בטוח אפשר לגלוש. חשוב לציין שהאינטרנט עובד, פינג לאתרים עובד מצויין. מה אפשר לעשות? אגב, אם תוכלו להמליץ על שילוב av\fw חזקים, זה יהיה מעולה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה שלי היא קצת יותר מורכבת, יש לי משהו כמו 70איש כרגע באיסיקיו, וזוהי רשימה מדולדלת מעוד הרבה אנשים שהיו לי באיסיקיו בעבר. ההיסטורי זה נושא שחשוב לי, אבל ישנם אנשים שכבר מחקתי או אנשים שההיסטורי של השיחות שלי איתם, ממש לא חשוב לי. לפני כל פירמוט אני מגבה את התיקייה של ה ICQ רק בגלל ההיסטורי, והתיקייה, ברגע זה, שוקלת כ 400מגה~, בכלאופן האם יש תוכנה כלשהי שאיתה ניתן למחוק היסטורי ולבצע כל מיני שינויים ולא דרך האיסיקיו עצמו? כי באיסיקיו כשאני מוחק היסטורי (גם, אני ראיתי רק שאפשר תוך כדי מחיקת אותו מספר) לוקח לו שעה, וכל האיסיקיו קופא ולא זז. אם יש למישהו פיתרון פשוט, אשמח לקבל פרטים.. תודה,ערן.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
כול פעם שאני מדליק outlook Express הMessenger ניפתח יחד איתו,איך מבטלים אותו ומוחקים באותה הזדמנות :s05:
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שלום פעם ראשונה שלי בפורום הזה... המצב הנתון - קיים אתר, יש בתוכו לינקים לדפים חיצוניים. אני רוצה שכשמישהו ילחץ על לינק שמוביל החוצה מהאתר, המעבר יתבצע עם אפקט אש, כלומר הדף הנוכחי כאילו נשרף מלמטה למעלה, ומתחתיו מתגלה הדף החיצוני. התוכנה הקיימת כרגע היא פלאש 8 של מקרומדיה, אבל אפשר גם להשיג CS3 (הבוסים שלי יקנו - מה איכפת לי?) בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Internet Explorer 8 RC1 הודלפה. לפני שבועות, וניתנת להורדה (לא מאתר מיקרוסופט) . רושם ראשוני הוא שיש שיפור עצום מIE7 ושיפור יציבות וביצועים מורגש מIE8B2 בהחלט שווה לנסות. לדעתי מיקרוסופט הולכת להפתיע לטובה בסיבוב הזה, עם מערכת הפעלה, דפדפן ושירותי אינטרנט מוצלחים. בהחלט מהווה (סוף סוף) יתרון ראוי לFirefox 3.1, לומרות שהתמיכה בסטנדרטים עדיין נמוכה יחסית למתחרים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי להפוך סרט מ DVD לVCD כי הDVD (לא במחשב ) יודע לקרוא VCD השתמשתי בתוכנות הבאות : DVD DRCRYPTER DVD2AVI?176 TMPGenc אוקי אז סיימתי את כל השלביים קיבלתי קובץ בגודל 1.5G אותו חילקתי לשלושה דיסקים הקובץ הוא ללא סיומת (TYPE) לכן אני חייב קודם כל לפתוח את הWINDOWS MEDIA PLAYER ורק לאחר מכן לבחור את הקובץ או פשוט לשייך את הקובץ מראש השאלה שלי מדוע אני לא מצליח לראות את הקובץ ב DVD ( לא במחשב ) ברגע שאני מכניס את התקליטור ל DVD (לא במחשב ) הוא מחפש שירי MP3 אנא עיזרו לי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, היום מתחיל השיר שלנו 4!!!! ואין לי איך לראות (HOT) כל מי שיודע על תוכנה שאפשר לראות בה את השיר שלנו (ב-YES) אני אודה לו מאוד!!! בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.jybe.com/ Jybe is a Browser extension that lets you browse the web in real-time with friends, family and business partners. עוד לא ניסיתי, אבל נשמע חביב...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את הגרסא החדשה 3.6. רציתי לדעת האם קיים התוסף הישן שלוחצים CTRL+M וזה ממזער אותו למטה באיקונים? אם כן אשמח ללינק. ואיך משתמשים בחוסם פרסומות ופופאפים "Adblock Plus" התקנתי אותו. אבל יש לי פרסומות וכל הזמן קופצים לי Popupים, איך מגדירים אותו? התקנתי גם את התוסף, Download statusbar ואחרי סיום הורדה של כל קובץ שהוריד, הוא פותח אותו. ובתחילת ההורדה הוא מקפיץ חלון בנפרד עם הסטאטוס הורדה. איך מבטלים את שניהם? שלא יפתח בסיום ושישר ימזער למטה בדפדפן את ההורדה? ואם יש המלצות לתוספות מעניינות אשמח לשמוע. אגב האשכול הזה לאחר שיומיים לא הגיבו בדיון הנעוץ. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לכאן כל כך או למקום אחר אבל מאמין שקשור לכאן... אני בא להכנס לדפדפן הוא פשוט טוען את הדף איזה דקה ואז רושם לא זמין זה מה שהוא רושם אבל הכל טוב בדוק למה זה קורה אבל באקספלורר אני מצליח לגלוש ! ???
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי שנתגלה כשל אבטחה חמור ב-Winamp האם זאת אומרת שצריך להפסיק להשתמש בתוכנה הזאת? ואם כן יש לכם המלצות לנגן מדיה טוב כמו Winamp?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם חבר שלי מהאוניברסיטה הביא לי דיסק שהוא יצר עם תוכנה ללימודים ויש כמה חברים שרוצים ממנו עותקים וחבר שלי הסכים לכך עכשיו על מנת להקל על העבודה אני רוצה ליצור קובץ ISO מהדיסק איך אני עושה את זה תודה לכולם מאיר
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
העברת תמונות לפורמט dvd המאפשר לצפות במכשיר הדי וי די כמו במקרן שקופיות כלומר תמונה תמונה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-