עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלוםםם .. יש לי בעיה עם התוכנה SnagIt כמו שראיתם בכותרת .. אתמול הורדתי גירסת ניסיון מאתר הבית של התוכנה .. ניסיתי ללכוד וידאו מאתר מסויים .. ופשוט אחרי שזה מסיים ללכוד אני לא מצליח לראות את הוידאו עצמו ! אני רואה רק מסך שחור .. ניסיתי להתקין מקודדים של K-Lite Codec Pack בגלל שהוידאו נשמר דרך התוכנה כקובץ avi.* .. אבל זה לא עוזר .. עדיין הבעיה קיימת ??? מה אני יכול לעשות כדי לפתור תזה ? תודה רבה מראשש .. שבת שלום !

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  2. היי יש לי מצלמת וידיאו דיגיטלית פנסוניק NV-GS25 שיש לה גם יציאת FW וגם יציאת USB. אני מצליח לבצע לכידה דרך יציאת USB אבל האיכות לא מדהימה אז ניסיתי לעשות לכידה דרך FW. ניסיתי עם התוכנה שבאה עם המצלמה MotionDV STUDIO LE for DV עם ULEAD ועם ה-MOVIE MAKER של חלונות. כל התוכנות מזהות שיש מצלמה מחוברת וניתן דרך המחשב להריץ את הסרט קדימה ואחורה אבל אני לא מקבל תמונה בלכידה. חיברתי את המצלמה למחשב מקינטוש של חבר עם FW ושם הצלחתי לעשות לכידה. אשמח לקבל הצעות.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by lmlm,

עכשיו,יש לי אייקון שאני רוצה למחוק אותו מהשולחן עבודה, ופשוט הוא לא רוצה.ניסתי SHIFT+DELETE ולא עובד. אני צריך המלצות איך למחוק אותו. תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  4. הורדתי סרטים, הסרטים עובדים, שומעים סאונד, אך לא רואים תמונה, מה עושים??? תודה.

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  5. יש לי בעיה שלפעמים אני מחבר את הטלוויזיה למחשב ואני מסתכל דרכה סרטים אז עם כל תוכנה אחרת יש לי בעיה שונה רק עם הMEDIA PLAYER CLASSIC אין לי בעיה אבל הוא לא הכי נוח נגיד עם אני מפעיל סרט עם הWMP11 אז הסרט כאילו מקרטע כזה.. לא עובד חלק... ועם כל מיני תוכנות אחרות לראות סרטים וניסיתי 4 תוכנות שונות הכתוביות של הסרט מופיעות אצלי או שרשום הפול משמאל לימין או שכל מילה היתהפכה.. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  6. השתמשתי בתוכנה avi recomp כדי לשים כתוביות על סרט והכתוביות שבמקורן בעברית נקראות בויאטנמית או משהו כזה וגם בסרט זה לא נראה כעברית על כסתם ג'יבריש... אם אני פותח את זה בוורד ומקודד את זה לעברית זה נורמלי... אפשר עזרה בבקשה~!!!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by omer1789,

רואים תמונה אך אין סאונד בחלק מהסרטים שהורדתי, מה עושים? תודה עריכה: הסתדרתי

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  8. שלום , אני משתמש ב FIRE FOX בתור הדפדפן העיקרי שלי , אבל ביומיים האחרונים אני נתקל בבעיה בלתי נסבלת , העמוד שבו אני נמצא YNET או כל עמוד אחר עובר לכתובת : http://pbid.iforex.com/engine?site=118144+page=+space=3498+size=295x350+linktarget=%27_blank%27+rnd=(randomnumber) שזו פרסומת ל IFOREX או משהו . לא מדובר ב POP UP , היות ש FF יודע לטפל בהם יפה מאוד , אלא בתופעה מעצבנת שפתאום הדף עובר לכתובת ההיא . בדקתי עם AD AWARE , SPYBOT וכו' ואין כלום . הדבר היחידי שהשתנה שה שהרצתי עדכונים של WINDOWS , ולאחרונה קראתי שהם דחפו פנימה איזה עדכון ל FF . תודה על העזרה , יניב

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. לא יודע מה זה הדבר הבלתי נסבל הזה שנקרא קוד 10, דבר אחד אני יודע הרצתי באינטרנט חיפוש על זה מצאתי בלי סוף דברים שקשורים אבל שום פיתרון ממשי. ואני גם לא ממש יודע האם מדובר בבעיה חומרתית או תוכנה. אחרי שאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס דרך ה"מנהל התקנים" הווינדוס הוא מזהה שזה אכן אבל יש לידו סימן קריאה כזה צהוב וכאשר אני לוחץ על מאפיינים רשום לי שם: This device cannot start (code 10) קודם כל איך זה קרה, יום אחד הדרייבר של הכרטיס קול עשה לי בעיות (כאילו לא הצלחתי לפתוח אותו לשחק עם הטרבל שם באסים והכל) אז החלטתי למחוק אותו ולהתקים מחדש, כאשר התקנתי מחדש הווינדוס רשם לי שיש בעיה: This device cannot start (code 10) אחרי שבועיים ככה החלטתי לפרמט כי המצב הזה שהייתי בלי כרטיס קול ה…

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  10. Started by elad-k1,

שלום.. התקנתי כונן דיודי ועכשיו שאני שם דיסק דיוידי זה עושה לי שגיאה"של זכיות יוצרים משו כזה" מה עושים במצב כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  11. Started by okpimp,

כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו יש לי הודעה "אירעה שגיאה פנימית ביישום" ואני גם לא מצליח לראות סרטים באינטרנט....

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  12. Started by DS,

אחים שלי אני רואה הפוך במדיה פלייר. כל סרט אני רואה הפוך וזה גם בכל נגן(MEDIA PLAYER,BSPLAYER)

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by tazmnia,

אני מנסה לראות קובץ wmv שהורדתי אבל הוא כל הזמן מבקש ממני רישיון בכדי להפעיל אותו. יש אפשרות לראות את סוג הקבצים הזה מבלי להפעיל את הרישיון ? ?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  14. Started by yuraxp,

שלום לאחרונה ואיני יודע מדוע יש לי בעיה עם שמיעה או הצגת וידאו ב מדיה פלייר, כאשר הדבר מתבצע באופן מקוון,כחה הכול בסדר. הוא רושם לי את השגיאה הבאה: Windows Media Player cannot play this file. Connect to the Internet or insert the removable media on which the file is located, and then try to play the file again. בפעם האחרונה שזה קרא לי רק פורמט הציל אותי,האם יש דרך בלי זה? תודה יורה...

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  15. Started by דודי76,

קניתי מחשב נייד חדש הכול טוב ויפה אבל יש בעיה בתוכנת מדייה פלייר שאני מנסה לראות סרט אני שומע רק קול בלי תמונה אני חושב שזה משהוא בהגדרות של המדיה פלייר חשבתי להסיר את המדייה פלייר ולהתקין שוב אבל אני לא יודע איך לעשות את זה מבקש את עזרתכם נ.ב יש לי מערכת הפעלה xp

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  16. Started by oev israel,

בסטרימינג באינטרנט, כשזה פועל על מדיה פלייר במהירות adsl הוא תוקע את המחשב (רק בתוכנה הזו, רק בחיבור מהיר). ההודעה שנרשמת: a fatal exception 0E haz occured at 0028:ff0a4b7c. the current application will be terminated. יש לציין כי רק ריסט למחשב אפשרי במצב כזה. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by hedva,

שלום, בסרטים מסוימים הרזולוציה פחות טובה. באחרים הסרט מקוטע, כאילו זה הרצת תמונות סטילס במהירות נמוכה ממהירות הצפיה. הסאונד לא נפגע. הבעיה התחילה כנראה בזמן הפעלה במקביל של נגן קריסל ונגן מדיה פלייר. קריסטל הוסר, בוצע עידכון ל- DIVX, XIVD , לא עזר. הסרתי את מדיה פלייר 11 (שתי תוכנות שהופיעו בלוח הבקרה). הבעיה נפתרה במדיה פלייר 9. התקנתי שוב את מדיה פלייר 11 הבעיה חזרה. האם נגזר עלי לחיות עם 9 לעד :'(

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by puki,

יש סרטים מסויימים שנראים ממש רע כשאני מנגן אותם במדייה פלייר (9), ב-MV2PLAYER למשל זה בסדר. גם כל הסרטים שיש בוואלה WOW נראים ככה. זה כאילו שיש מעין רשת ירוקה מפוקסלת על הסרט. מצורפת דוגמה מוואלה. ניסיתי להתקין את כל הקודקדים FFDSHOW ואת המדייה פלייר מחדש, עם הקודקים של מיקרוסופט - לא עזר. רעיונות ? מדובר במחשב AMD64, 1G זיכרון, כרטיס מסך 9800 אם זה משנה...וינדוס XP PRO [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  19. יש לי בעיה במדיה פלייר איך שאני מפעיל את הסרטון הכפתור בתמונה שתראו נראה טוב אבל אחרי כמה שניות הכפתור מתעוות ונהיה אחר התמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by אביחי31,

יש לי בעיה עם המדיה פלייר גירסה 11, שידרגתי לאחרונה אותו מגירסה 9 ל 11 והכל עבד כמו שצריך ופתאום היום הוא נפתח בצורה ממוזערת וא"א להגדיל אותו ולא רואים כלום (גם לא הודעת שגיאה) אשמח לתגובות נ.ב: זה רק בגירסה 11 כי כשאני חוזר ל 9 הכל עובד כמו שצריך.

21. קטע דפוק לגמרי. כל פעם שאני מפעיל את המדיה פלייר 11, הוא עובד טוב לאיזה דקה ואז פשוט נעצר הכל והמחשב עושה ריסטרט! והקטע הממש דפוק- שזה לא קורה לבד, זה רק אם לוחצים על פליי/פאוס/מעבירים שיר, אם אני רק פותח ולוחץ פליי אז הכל עובד טוב. בנוסף, היום פעם ראשונה זה גם עבר למסך כחול כזה עם כיתוב לבן... אין לי מושג מה עושים, הסרתי והתקנתי כבר איזה 15 פעם... גם התקנתי winamp והכל עבד סבבה. בבקשה תעזרו לי....

22. Started by INFERNO,

התקנתי משיעמום WMP 9 בטא עכשיו אחרי שנידפק לי ההארדיסק D מחום (עכשיו הוא בסדר תיקנתי אותו) המדיה פלייר התחיל לעשות בעיות הוא לא רוצה לנגן שום סרט אפילו לא MP3 עכשיו האם יש איזה שהי דרך להסיר את מדיה פלייר מהמחשב לצמיתות ואיך?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by liav25,

כשאני מנסה להגדיל את המדיה פלייר לחלון מלא (ממש מלא, אלט+אנטר או דאבל קליק על המסך וידאו) זה עושה לי מסך שחור עם התמונה שהייתה ברגע המעבר למסך מלא, ולפעמים גם תוקע את המדיה פלייר. אני משתמש במדיה פלייר 11, חלונות XP, ניסיתי כבר כמה פעמים למחוק ולהתקין מחדש (גם עם הורדה של התקנה חדשה) ולא עבד. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by peripushkin,

לא יודע מה בדיוק התקנתי/לחצתי שגרם לכך שתופיע שורה באמצע הוידיאו כל פעם שהעכבר עובר ליד אזור מסוים, אבל הייתי רוצה להעיף את זה כי זה מעצבן. איך פותרים את זה? נ.ב. גם איך מורידים את ה"PLAY" הכחול שמופיע גם בעוד שינויים במהלך הנגינה. נ.ב.נ. בדר"כ כשלוחצים בNUM PAD על החיצים זה מגדיל או מקטין את גודל הוידיאו אבל בזמן האחרון זה רק כותב בשורה למטה שזה שינה את הגודל אבל אין שינוי באמת. תודה[br]פורסם בתאריך: 19.11.2009 בשעה 06:17:32 :s05:??? בבקשה תעזרו לי [br]יתפרסם בתאריך: 21.11.2009 בשעה 17:17:32 תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 21.11.2009 בשעה 04:48:21 אהמ אהמ.. שום תשובה?[attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  25. שלום לכולם ברוך השם חזרתי לאקספי לאחר שבמשך מספר חודשים הויסטה קרסה פעמים. [נתעלם מהעובדה שלהפטר מהויסטה שדפק את כל הכונן וסירב לתת לי להתקין XP נורמלי] התקנתי SP3 והכל יפה ועובד חוץ מ2 דברים... 1)לא קשור לפה אבל שיהיה... שאני עושה מאפיינים על קובץ אני לא יכול לעשות חיפוש יעד הכפתור כזה קפוא. 2) הבעיה העיקרית שבשבילה גם יש את האשכול, מזעור המדיה פלייר לשורת ההתחל... פעם גם באקספי הקודם שלי [שזה אותו האחד] וגם אצל אבא שלי וגם בויסטה יכלתי למעזר את המדיה פלייר [לאחר שלחצתי לחצן ימני על שורת ההתחל->סרגלי כלים ושם הופיע לי המדיה פלייר] והיא הייתה הופכת לסרגל כלים יפה כזה שהיה עליו עוצמה, פליי ולהעביר שירים. אבל עכשיו משום מה אני לא מצליח לעשות את זה שוב. אפשר עזרה? תודה

• 0 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.