עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by aviel570,

יש לי שתי בעויות אחת בסוני ווגאס ואחת במוב קלייר ניסיית להכניס תרט לחצתי על OPEN וזה רשם לי את זה תמונה מצורפת....http://www.zix.co.il/images/55759842.jpg ועוד משהו שאני עורך עם מאוב מאקר הסרט נערך והכול אבל חצי מסך נהיה בירוק...

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by Shiker,

היי חברים יש לי דילמה, הורדתי סרטים בפורמט MKV (אם אינני טועה בסיומת) ואני רוצה להדביק להם תרגום דרך AVIRECOMP אבל לא מצליח כי זה לא פורמט של AVI יש דרך להפוך את זה ל- AVI ? יש ממיר טוב שעושה את העבודה בלי לפגוע באיכות ?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. היי אני מתבאס כול פעם לשלוח קבצים גדולים (60 מגה ומעלה ) ולהתקל במהירות העברה איטית האם יש דרך להעביר קבצים במהירות גבוהה יותר?

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  4. בכל עת שאני מפעיל את תוכנת המסנגר - Live8.1 - נוצר לי קובץ TXT בשם MsnMsgr.txt על שולחן העבודה. איך אני מבטל לצמיתות את הלוג? תודה מראש רון

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  5. היי! תודה לכל מי שיעזורר לי... אני כבר שבוע לא מצליח להכנס לאייסי, לפעמים הוא נכנס והוא מראה לי שאף אחד לא מוחבר ואחרי שנייה יוצא, לפעמים הוא מתחבר ואני שולח הודעות והוא כותב לי "שליחת ההודעה נכשלה" אותו דבר במסן, משחקי אונליין לא מתחברים לי. בבקשה אל תגידו לי "בדוק פייר וול" תגידו לי מה זה ואיך אני מסדר את זה בדיוק! תודה ענקיתתתתתתתתתת לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  6. שלום Alt+Shift לא מחליף לי שפה באינטרנט אקפלורר כדי להחליף שפה עליי לשנות ידנית ב-TOOL BAR אך בכל הווינדוס ובשאר התוכנות ALT+SHIFT כן עובד אשמח לעזרה אביעד

• 13 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. משהו חינמי ושיעשה את העבודה

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  8. שלום, אני צורב פעם ב..... עכשיו רציתי לדעת האם צריבה דרך וויסטה תספיק או שתצרוב לא טוב ועדיף כבר להשתמש בנרו?

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by ag43,

אני מעוניין בתוכנה שתסנכרן תוכן של תיקייה במחשב ברשת לכונן רשת על מחשב אחר באותה רשת מקומית. התוכנה צריכה לתמוך בהרשאות היות שהכונן הזה אמור להיות פתוח לשינויים רק ע"י וכל שאר המחשבים יוכלו רק לקרוא מכונן הרשת הנ"ל. אשמח להמלצות במיוחד עם התנסות אישית בתוכנה המומלצת.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  10. יש לי קריסות ואני לא בטוח לגמרי ממה ומה לעשות. נראה לי שזה הדרייברים המעצבנים של ATI. תעזרו בבקשה. מצורף הקובץ DUMP [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  11. Started by chenrp,

פותח חלון של FIREFOX, ומיד הוא לוקח 38MB RAM. ועולה ל39....עד שהוא מגיע.... שימו לב... מגיע ל1200MB זיכרון RAM! יש לי NO SCRIPT וזהו. מה קורה פה? תודה לעונים.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by kozimus,

שלום יש לי לוח של ג'יגבייט 8S661FXMP-RZ עם כרטיס מסך מובנה של SIS .אני לא מצליח להגדיר את הרזולוציה הטבעית של המסך (19") ניסיתי להוריד את SIS VGA UTILITY נפתחו לי עוד רזולוציות אבל לא ה 1440*900 ניסיתי כל מיני דברים אבל ללא הצלחה. תודה לעוזרים..

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם, ובכן - השאלה בכותרת. אני רק אפרט מה אני רוצה לעשות ומה ניסיתי כבר: יש לי סרטון בפורמט AVI, והייתי מעוניין להפריד ממנו את את הסאונד ולשמור אותו כקובץ אודיו (WAV/MP3 וכד') ניסיתי לעשות את זה ב-Movie Maker של ה-Windows, והצלחתי. הבעיה היחידה היא, כשאני מפעיל את הקובץ - התדרים הגבוהים(/Treble אם אתם רוצים) בסאונד בולטים בצורה חדה מדיי וזה ממש נשמע צורם באוזן. ניסיתי "לשחק" בין האיכויות השונות לשמירת הקובץ, אך ללא הועיל. אם יש לכם איזה תוכנה מומלצת שתעשה את זה, ובצורה טובה - אני אשמח אם תמליצו על אחת (עם עדיפות שתהיה חינמית, אבל אם אין חיה כזאת - זה גם בסדר) או לחילופין - אם יש לכם דרך כלשהיא לתקן את הבעיה ב-WMM: עוד יותר טוב תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  14. שלום חברים ותודה מראש על העזרה הכנתי באנר בתוכנת Adobe After Effects CS4 והבאנר מורכב אך ורק מטקסט ואפקטי פלאש על הטקסט אורך הבאנר הוא כ41 שניות בערך עכשיו קראתי שכדי לסגור אותו לקובץ שיוכלו לשדר אותו באינטרנט זה צריך להתבצע על ידי פקודת Make Movie בחלון Composition לחצתי ואח"כ לחצתי על render והוא אכן סגר לי את הקובץ באותה איכות טובה שבתוכנה אבל שומו שמיים! הקובץ שוקל לי 168Mb! מאה שישים ושמונה מגה בייט! מה קורה.. מה אני עושה.. איך אני יכול לשמור את הבאנר הזה שערכתי שעות ולסגור אותו בקובץ קטן שיוכלו לשדר אותו באתרי האינטרנט? אני חש מבוכה היות וסגרו איתי מחיר וכל זה ועכשיו הפאדיחה הזו.. אז כל מי שיוכל לעזור לי ולרשום לי ממש את הפרטים לסגירת באנר במשקל קטן אודה לו מאוד!

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  15. Started by odedshul,

יש לי לפטופ חדש עם ויסטה ופיירפוקס+אקספלורר 7. בכל מיני אתרים שונים (וואלה! או אפילו הרצאות של האוניברסיטה) לא ניתן לצפות בסרטים דרך האינטרנט. כשאני מנסה לצפות דרך האקספלורר הוא בד"כ קורס, ובפיירפוקס הוא פשוט מציג כתובית video is loading... ושום דבר לא קורה. רעיונות? ואם מדובר בדרייברים בבקשה לצרף לינק

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  16. שלום הורדתי adobe flash player10 יחד עם הplugin שלו.רואים אותו בתוכניות אך בהרחבות לא.הוא עובד אבל ב.flv הוא נתקע כל 2 שניות וטוען את עצמו.האם זה אמור להיות ככה?גם מטרידה אותי העובדה שהוא לא מופיע בהרחבות.האם זה בעיה של המחשב או של חלונות או שאולי זה תקין?לעומת זאת את הshock wave 11 של אדובי רואים בשני המקומות

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  17. Started by mat77,

יש לי Adobe Premiere Elements 4.0 ואני רוצה לרשום בעברית מצאתי את הגופן המתאים לעברית אבל הבעיה שהוא רושם הפוך(מהסוף להתחלה) יש דרך לסדר את זה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by oded6188,

The wizard was interrupted before Java 6 Update 11 could be completely installed... חשבתי שאולי ההתקנה דפוקה... הורדתי מחדש ועדיין הבעיה קיימת

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by Genisher,

אני עובד על חלונות XP, ובביקור אצל חבר העובד על ויסטה, התלהבתי מהמעברים והאנימציות החדשות שיש בגרסה 6 של ה- Windows Movie Maker. הגרסה עליה אני עובד במחשב שלי היא 2.1, ועיקר השימוש שלי הוא ביצירת סרטונים מתמונות סטילס (לא עריכות וידאו). אשמח לדעת האם ניתן להוריד ולהתקין על חלונות XP את גרסה 6? אם כן, מהיכן? לחלופין - האם יש אפשרות להוסיף את המעברים "החדשים" שבגרסה 6 אל גרסה 2.1? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  20. בעקבות השרשור הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=386760.new#new אני מחפש תוכנה (חינמית) שתעזור לי לבטל את מסך ה - boot manager שנותר לאחר הסרה של ויסטה, כך ש - XP יעלה מיד עם הדלקת המחשב.

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  21. יש לי כמה סרטונים שצילמתי בפלאפון אבל הם הפוכים , מישהו מכיר אולי תוכנה טובה וידידודית שמסדרת את זה ? תודה

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  22. Started by yousux,

פירסומת הסבר (הזויה) הורדה http://research.microsoft.com/en-us/um/redmond/projects/songsmith/download.html

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום פירמטתי את המחשב, הורדתי את הדרייבר לכרטיס רשת מהאינטרנט Broadcom BCM5751 LAN Drivers אבל המחשב לא מזהה אותו ואני לא מצליחה להתקין אותו הגיעו שלושה קבצים בדרייבר הזה: b57xp32.cat b57xp32.inf b57xp32.sys לחיצה על כל אחד מהקבצים לא גורמת להפעלה של כלום. רק לחיצה על הקובץ השלישי גורמת למחשב לשאול עם איזו תוכנה עליו לפתוח את הקובץ מה עלי לעשות? אשמח לעזרה תודה

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  24. אני מכין "תמונה מנגנת" ועכשיו כשאני עושה import לשיר שאני רוצה הוא נותן לי שגיאה שהוא לא מצליח לפתוח את הקובץ הזה.. וכל שאר השירים באנגלית הוא כן מצליח, דבר הזוי חח, איך הוא מזהה בדיוק שהשיר בעברית מקווה שתוכלו לעזור תודה *Macromedia Flash 8pro

• 5 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים