עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by CaRTeR,

לפני הרבה זמן ראיתי תתוכנה אצל דוד שלי (הוא לא הוריד אותה ) ומאז אני מחפש אותה זו תוכנה שעוקבת אחרי רוב המטוסים בעולם אם למישהו יש מושג או מידע לגבי שיעזור לי. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Liran3331,

קניתי IPOD חדש ומן הסתם הוא דורש כשאני מחבר אותו למחשב שאני אתקין ITUNES בקיצור אני מתקין ובאמצע ההתקנה עולה השגיאה הבאה ניסיתי: לכבות פיירוול ואנטי וירוס למחוק הכל ולהתקין מחדש מה עושים?

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by J0n1,

שלום. זאת לא הפעם הראשונה שאני מתעסק עם תוכנת עיצוב, ועם כל התוכנות למדתי להשתמש ברמה חובבנית+ בכוחות עצמי (פוטושופ,אימג' רדי,פלאש,גוגל סקאצ' ועוד) אבל התוכנה הזאת ממש מסובכת... ניסיתי קצת להתעסק איתה ולא הבנתי כלום. אפשר הסבר קצר מה בתכלס התוכנה הזאת עושה? הבנתי שהיא עורכת וידיאו ואפשר להוסיף עליהם אפקטים, דבר שתמיד רציתי לעשות, אבל לא הבנתי איך עושים את זה? הביאו לי מדריכים אבל הם לא מתחילים ממהתחלה וזה לא מובן לי. ממה שהבנתי אני גורר סרטון וידאיו לליר חדש ואז בצד ימין יש אפקטים ואני מוסיף אותם וזהו? איך עושים לדוגמא כדור אש (מישהו פה פרסם סרטון של זה) או כל מיני אפקטים מגניבים? (באופן כללי) תודה

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  4. שלוםם התחלתי לפני די הרבה זמן הורדה גדולה במיוחד בAZUREUS ואתמול היה שם איזה דרעק כזה שהיה צריך לעדכן אז אישרתי ונתתי לו לעדכן הוא הפעיל מחדש את התכנה וההורדה פתאום נפסקה כלומר היה איזה ERROR התקייה שהיא בעצם ההורדה עדיין נמצאת שמורה עם קצת יותר מחצי ההורדה כולה ובנוסף לכך יש לי את קובץ הTORRENT שבו השתמשתי אז בבקשה נסו לעזור לי בתודה רבה מאוד גיא

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  5. Started by IlanF,

מישהו יכול להמליץ על איזשהיא תוכנה ליצירת התקנה? יצרתי תוכנה ואני צריך עכשיו ליצור קובץ התקנה שיתקין לי כמה קבצים לתיקיות שונות + יכתוב ערך מסויים ברגיסטרי עריכה.. מצאתי אחת טובה..Smart Install Maker עריכה 2.. משהו היא לא עובד כל כך... חוזר לבקשה...

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by Xmen,

אם אני עושה image למחיצה הראשית C, של מחשב כלשהו. ואח"כ אני רוצה להתקין על מחשב אחר (עם לוח אם אחר, וכרטיסים אחרים) את מערכת ההפעלה, והתוכנות, שעשיתי להם image למחיצה הראשית C האם זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by e.s,

כל סרט לא משנה באיזו תוכנה אני מעלה אותו עובד בקפיצות! יכול להיות שזה בגלל שהתקנתי מדיה פלייר 9?? איך מתקנים את זה?

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  8. Started by Vidati,

אני רוצה להשתמש בצמחייה במאיה אבל היא לא מתרנדרת בMENTAL RAY ורק בMAYA SOFTWARE ואני רוצה במנטל ריי... איך עושים את זה? אם אפשר בכלל.. ואם לא איפה אני יכול למצוא תוכן למאיה שעובד בMENTAL RAY.... תודה

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  9. Started by sagi_10,

שלום רב אני מעוניינת לקנות מחשב חדש שישמש אותי רק לעריכת וידאו (חובבני-חצי מקצועי) החלטתי על מעבד כפול ליבה, דיסק קשיח 320 גיגה זכרון 4 גיגה ואני מתלבטת לגבי כרטיס מסך חלק אומרים לי שלעריכת וידאו לא חשוב הכרטיס מסך וחלק אומרים שכדאי כרטיס יעודי לעריכת וידאו ושלפינקל יש משהו כזה. אשמח אם תבהירו לי מה נכון ואם אתם יודעים משהו על הכרטיס של פינקל תודה רבה אמא של שגיא

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש לי אוסף תמונות די גדול (בשלב הזה אנשים חושבים ישר פורנו, לכו ל!@$#.) אוסף של אנימה (תחשבו שיש לי לי כמעט 700 גיגה של אנימה (סדרות\סרטים)) הרבה תמונות הבעיה היא לראות את כולן אני רוצה למצוא תוכנה שיכולה לתת לאותה תמונה מס' קטגוריות (דוגמא : EGL, Mimi , miko , וכו'...) אז נגיד יש לי תמונה A.jpg אני מגדיר אותה בו זמנית כMIMI ו- MIKO ואז באמצעות התוכנה אני אוכל לראות אותה גם כשאני העיין בערך MIKO וגם בערך MIMI. מישהו הבין אותי ומכיר משהו בסגנון?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by ran_meir,

כבר הרבה זמן שבמחשב שלי רואים את כל קובצי הוידאו באופן שקשה לצפות בכלל. הבעיה היא שהסירטונים מאוד מאוד בהירים והצבעים לפעמים אפילו הפוכים. ניסיתי להתקין כל מיני מקודדים ואוספי מקודדים שונים אבל שום דבר לא עוזר... מישהו מכיר את הבעיה? רן.

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  12. אני מנסה לעזור לחבר שלי יש לו NIS 203 ו גם סיסטם וורקס 2003 כשאני מנסה להביר לו את זה הוא נותן לי מיליון ואחד שגיאות איך אני עושה את זה באופן ידני? נ.ב. אני שם לו NOD32

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by OmEr8,

שלום לכולם. אני רוצה רק לציין בפני המנהלים שת'רד זה אינו ספאם, אלא המלצה על תוכנה מעולה. ובכן, תנסו את התוכנה Magic Folders מכאן (חלונות XP). התוכנה "מחביאה" תיקיות שאתם לא רוצים שיסתכלו בהן יותר מידי... אתם יכולים לפתוח את התיקיות רק לאחר הקשת סיסמא. הקאטצ' הוא, שהתיקייה לא מוגדרת בנסתרת, היא פשוט לא באמת שם. ע"י מקש מהיר שאתם מגדים (Ctrl + Alt +) אתם פותחים את תיבת הסיסמא ומאפשרים לתיקייה להיות נצפית. פשוט תוכנה אידיאלית לרבים מאיתנו אני מאמין. תהנו. עומר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by elior021,

אהלן אני צריך מדריך שליטה מרחוק אל מחוץ לרשת (דרך האינטרנט) להתחבר למחשב של חבר שלי שגר רחוק על מנת לעזור לו תודה מראש

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  15. שלום אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנדון - יש לי פלאפון שאין לו אפשרות USB

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  16. Started by do_k,

הי יש לי WINDOWS 7 ואני משתמש במסנג'ר 2011. אני לא משתמש בו הרבה, אבל אתמול כשפתחתי אותו, ראיתי שמישהו שינה את שם המשתמש שלי לשם אחר. או שבכוונה או שאצל אחד הקשרים שלי יש איזה וירוס או פריצה. בכל אופן, אני לא מצליח לשנות את השם. בהגדרות, אפשרות זו "כבויה". יש למישהוא פתרון? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Trol,

שלום לכולם, אני חדש! יש לי בעיה שמרגיזה אותי מאוד! קובץ מרגיז שלא רוצה להמחק, ניסתי להכנס במצב בטוח ולמחוק אותו אבל זה לא עובד, ניסתי ליצור קובץ טקסט אם אותו השם של הקובץ ולאחר מכן לשנות את הסיומת לזו של הקובץ ולהחליף אותו, אבל גם זה לא עובד =\ הינה תמונה של הקובץ: http://img393.imageshack.us/img393/7080/117ve.jpg בבקשה תעזרו לי אם זה לא שייך לפה אני מצטער. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by asmon,

בדקתי את דיון FIREWALL\ANTI VIRUS אך הוא לא עוזר במיוחד. בעקרון עד היום השתמשתי רק במובנה רק מה שמפריע בו הוא שאין אפשרות לשים טווחים כך כאשר יש מאות פורטים לאשר הדבר לא נעים. אני צריך משהו לא כבד. כמו כן אחד שיתן אפשרות לאשר גישה לתוכנות מסויימות מכל הפורטים שהתוכנה משתמשת בהן בלי הצורך להגדיר את הפורטים ספציפית. תודה.

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by jayz0r,

אהלן, מאחר ומסתבר שבעזרת תוכנה קטנה ניתן בפשטות ובקלות לשחזר היסטוריית מחיקות וקבצים/מידע שנמחק בשיטה הרגילה - אני מחפש תוכנה (כמה שיותר קטנה, קלה, פשוטה ויעילה) שמוחקת קבצים מדיסקים והתקנים שונים לצמיתות. אשמח לשמוע המלצות, בעיקר מניסיון. תודה

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by alidanon,

דוד שלי קנה מחשב חדש... ואני צריך ללוח אם הזה: Asus - P5GC - MX דרייבר לכרטיס קול. (כבר בדקתי את הדרייברים של הדיסק שאיתו הבאנו את המחשב)... אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Satlan,

אהלן עשיתי גיבוי של כונן C בכונן D, זה שוקל 8 גיגה ורציתי לדעת בעצם שאני מפרמט את המחשב איך אני מחזיר את כל הווינדוס .. צריך איזה בוט דיסק ? כן חפשתי בפורום ולא מצאתי תשובות ספציפיות.

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by iveco,

1. רציתי לדעת אם הדפדפן הזה בכלל מאובטח ? 2 . איך הוא ביחס לגוגל כרום ? פיירפוקס ? IE 3 . חוות דעת אישית : אני חייב לציין לפני שאני אחד שיש לו מינימום 10 דפדפנים ברקע מעמיס ניסיתי IE 11 פשוט זוועה ויש לי מערכת הפעלה מקורית ! ווינדוס 7 פרו 64 באתר HWZONE שלכם הוא בקושי זז !!! אי אפשר להקליד עם הדפדפן הזה השורות בקושי זזות ניסיתי כרום הוא באמת טוב עד ש ... מפעילים כמות של דפדפנים והפלאש קורס , דפדפן הזה פשוט לא מתאים בעבודה עם הרבה אתרי YOUTUBE וסירטונים כאלה ברקע ובטח שלא הרבה דפדפנים ניסיתי 200 פעם הסרה התקנה - ניסיתי את כל הגירסאות כלום אין פיתרון לפלאש ניסיתי FF למען האמת יש לו תמיד הודעה מוזרה " בעית אבטחה " איך שמתחילים לגלוש הוא מראה הודעה מוזרה כזאת אבל מניסיון של…

23. Started by IlanF,

ראיתי בכמה תמונות שאפשר לשים את הנגן ליד השעון שיראו רק את הכפתורים (חיפשתי תמונה וזאת היחידה שמצאתי שרואים שם את זה, רק שהיא קטנה...) איך אני עושה כזה דבר? ד"א אפשר לגרום לו ליהיות שקוף כמו בויסטה אבל בXP?

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  24. ניסיתי אותה והיא מהירה מאוד. באיזה שיטה היא עובדת?

• 4 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.