תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך דריברים ללוח אם מסוג asus A7N8X-X אני חיפשתי כמעט שעה ולא מצאתי אני צריך בעיקרון של . אינטרנט סאונד ועם יש של כל השאר אשמח לקבל :]
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש דרך לבטל את זה שאם אתה עומד על לינק עם העכבר ואתה לוחץ על הגלגלת זה פותח טאב חדש? אני רוצה שהוא פשוט יכנס למצב הסקרולינג האוטומטי (שרואים שני חיצים והדף יורד או עולהע ם הזזת העכבר), כמו שקורה בלחיצה על הגלגלת בכל מקום שהוא לא לינק.
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
לאחר ההתקנה של אופיס 2007 אני מגלה כי פקודות חיוניות בתוכנה לא נגישים לתפעול כגון שמירת קובץ save as או העבר/השב באימייל וכד'. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
בטעות נגעתי באפשרות לשנות את מסך הboot עכשיו לפני כל טעינה של ווינדוס יש לי אפשרות בחירה בין windos xp ל windows xp (boot screen) בבקשה תעזרו לי להעיף את האפשרות השנייה
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לעבור בקרוב לווינדוס 7. הבנתי שיש וירטואליזציה מובנית במערכת ההפעלה הנ"ל. רציתי לדעת האם יש דרך להעביר אימג' שאני עושה מהמחשב שלי בתצורתו הנוכחית למכונה וירטואלית בווינדוס 7 על ידי, למשל acronis true image? תודה...
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי תאימול המהיר של elicomp הוא עובד על שיטת ההורד ולא שתף ובגלל זה אני מוריד איתו במהירות מטורפת למשל 12.7 לכול קובץ אני יודע שאפשר יותר כי ראיתי תמונות של זה אבל יש עם זה בעיה אני ברוח חוכמתי הגדולה לא הסתפקתי במה שיש לי ושיחקתי עם ההגדרות של החיבור שלו ועכשיו הוא מוריד לי על 0.9 הכי הרבה וזהו שזה איטי בטירוף קיצר התקנתי מחדש עם ההגדרות הריגלות וזה עדין ככה! אולי מישהו יכול להביא לי הגדרות חיבור טובות שיחזירו תמצב לקדמותו? הנה הפרטים חיובר 750 כבלים ברק ווינדוס אקספי אני מוריד בדרך ככל בין 1-7 תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים הורדתי סדרה והווליום של כל הפרקים מאוד חדש מכירים תוכנה להגברת הווליום באופן אוטומטי ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי תוכנת פורום (אגב,שלא מגיעה לרמה שהפורום הזה מציג) כתוצאה מסיבה כלשהיא, מנהל הפורום חסם אותי חסימה כללית שזה אומר שגם אם אני מבצע התקנה מחדש של התוכנה,וגם אם אני לא מחובר לאינטרנט,אני לא יכול לפתוח את תוכנת הפורום. אני חושש שהחסימה היא משהו ברג'יסטרי או משהו כמו תוכנה קטנה שמותקנת על המעבד. אם מישהו יכול לעזור לי לעבור את החסימה הזאת אני יודה לו מאוד
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התוכנה\דבר הזה שכל פעם שאני מנסה להיכנס לאתרים מסויימים (כמו serials.ws) אז הוא אומר את זה: איך אני מבטל את זה? ניסיתי לחפש א זה בהתקנה והסרה של תוכניות ולא היה את זה שם וניסיתי לחפש את זה ברג'יסטרי ולא היה שם כלום.. כאילו זה לא מותקן לי על המחשב בכלל ולא בשומקום אחר... מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מצטער על הכותרת הארוכה... אז ככה, למקלדת ישנם כאלה קיצורי דרך, פליי, סטופ, FF, וכל השטויות האלה אבל הבעיה שהם עובדים רק עם מדיה פלייר, ואני משתמש במוזיקה בווינאמפ, ולווידיאו בVLC, ובהגדרות של שתי התוכנות הללו לא ניתן להגדיר את זה. מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מי מכיר תוכנה ל video wall מחשב שתומך ב 9 מסכים אשמח לשמוע המלצות -הפניות
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי! יש לי אל פסק, ויש לו חיבור USB כך שהמחשב מזהה אותו הוא הגיע עם דיסק התקנה לתוכנה שמנהלת אותו ובשעת הפסקת חשמל גם מכבה את המחשב בצורה מסודרת. אני לא מוצא את הדיסק הזה, ולא את התוכנה. יש למישהו אולי המלצה באיזו תוכנה כדאי להשתמש?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום...כשהתקנת את התוכנה נירו 7 אז התוכנה יצרה לי קובץ במחשב שלי שקוראים לו: Nero Scout עכשיו אני מעוניין לדעת איך אני מסיר את הקובץ הזה משם...כי אי לגרור אותו לסל המיחזור.. תודה מראש
-
זהו, פשוטו כמשמעו. הם פשוט נראים לי אותו דפדפן עם שם שונה... :-\
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני יוצר תוכנה בC# שמשתמשת בDATABASE של אקסס. אני רוצה שההמאגר נתונים הזה יהיה מוגן בסיסמא. אחרי שאני קובע את הסיסמא באקסס, אני יוצר אובייקטOleDbConnection, אבל כשאני מנסה להגדיר לו סיסמא למאגר נתונים הוא לא מצליח להתחבר אליו ונותן הודעת שגיאה: אולי אני לא עושה את זה נכון באקסס (דרך אקסס הוא מבקש ממני סיסמא והססמא עובדת)? בכל מקרה, אז איך אני עושה תוכנה שמשתמשת במאגר נתונים לוקאלי מוגן ע"י סיסמא של אקסס? יש לי ניסיון (לא רב, אבל זה עדיין ניסיון ) בADO.NET וכבר עשיתי כמה תוכנות עם זה... אבל לא עם דטאבייסים מוגנים בסיסמא. עריכה: מיותר לציין שאני לא עובד עם המאגר נתונים בו זמנית בזמן שאני מנסה להתחבר
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני פשוט משתגע עם המחשב הזה, אני אומר לכם. ברוב הקבצים המפוצלים שאני רוצה לפרוס יש שגיאות CRC משונות: ! E:\GTAVCRIP\GTAVC[1].part01.rar: Packed data CRC failed in GTAVC\GTA Vice City.rar. The volume is corrupt אני לא זוכר שזה קרה לפני מספר חודשים, רק בחודשים האחרונים.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעיה כזאת מוזרה לא קרתה לי מעולם... רציתי פשוט להתקין גרסה חדשה של FFDSHOW TRYOUTS עשיתי הסרה לקודם, ריסטרט והתקנה של ה- BUILD החדש. פתאום אני לא יכול להפעיל שום דבר באף נגן (למעט WINAMP שמנגן לי משום מה רק MP3) ניסיתי כבר להסיר את הקודקים של הוינדוס, את ה- FFD, להתקין גרסאות אחרות, למחוק ולהתקין מחדש את ה- KMPLAYER, MEDIA PLAYER שום דבר לא עוזר... אני פשוט נואש כאן וממש אין לי עצבים לפרמט.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה. והיא ככה: אני מתקין WINXP למישהו שם אנטי וירוס, עושה עידקונים, אחרי יומיים הוא לא יכול לפתח אקספלורר ומחשב שלי. כאילו הכובץ EXPLORER.EXE נדפק. אני מתקין גיקסאות של אקספלורר חדשות, שום דבר לא עוזר. רק פירמוט. גם ככה אחרי יומיים ה בעיה חוזרת. מה יכול להיות? מה אני יכול לעשות ללא לפרמט. נסיתי לשחזר REGYSTER ולא עוזר תודה
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שהוא windows 8.1 64bit ורציתי לדעת את כל הדברים שאני צריך להתקין (דרייברים וכו') ודברים שצריך לעשות. כמו כן רציתי לדעת עוד כמה דברים. הנה הדברים שאני רוצה לשאול + לדעת: 1. לאיזה רכיבים של המחשב יש דרייברים שדורשים התקנה חוץ מהכרטיס מסך? 2. האם אני צריך להוריד את הדרייבר לכרטיס מסך מהאתר של Gigabyte או מהאתר של Nviidia? 2. יש לי SSD אז איזה דברים צריך להגדיר כדי שהוא יעבוד בצורה הטובה ביותר? 3. עדכון BIOS זה מסוכן למחשב? אם לא האם זה מומלץ מאוד? 4. כל כמה זמן לנקות את המחשב (חומרתית) והאם יהיה טוב לנקות אותו עם פן? 5. איזה עוד דברים אני צריך על מנת לתחזק את המחשב בצורה הטובה ביותר?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איזה גירסא של התוכנה Ad-Aware יותר חדשה: *Ad-Aware 6.0 או *Ad-Aware'SE 1.5 ??? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
בניתי מודל תלת מימדי במקס שאני מעונין להעביר לפלש כיצד אני מיצא אותו באיזה פורמט ואיך אני פותח אותו בפלש שיעלה כתלת מימד ולא מושטח יום טוב ותודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ניסיתי הכל... להתקין מחדש... פשוט שום דבר לא מעיף את זה... הנה תמונה: אני מדבר על גירסה 2003 של האופיס (הכי חדשה שיצאה) תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה.. אני צורב כמעט כל שבוע סרט/סדרה.. אני משתמש בנירו 7 פרימיום. אני לפעמים בוחר בצריבת SVCD ואז זה מקודד את הסדרה לבד וצורב... ולפעמים אני מקודד בעזרת תוכנה ל-SVCD ואז פשוט צורב כ-DATA CD. בשתי האפשרויות האלה הצריבה יוצאת על הפנים.. האודיו לא תואם לוידאו.. מה עושים ? אני צורב על מהירות הכי נמוכה כל פעם וכל פעם זה על הפנים... במחשב זה תואם ורואים מצויין מה הבעיה...?
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי מצלמת רשת trution TWC-3500 ואני לא מצליח למצוא לה דרייבר לויסטה בכלל ו64 בפרט.. האתר של החברה כבר לא רלוונטי ולמרות שזה מותג של סמסונג אני לא הצלחתי למצוא לאן לפנות.. למישהו יש מושג?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
נראה לי שמדובר ברוטקיט שמשגע לי את השכל בזמן האחרון, התסמינים הם: א- מחשב לא עולה בכל אפשרויות safe mode ועושה ריסטרט אחרי מסך כחול של מילי-שניה. (ב- תוכנת ERD commander לא מזהה את מערכת ההפעלה) ג- היו יומיים שהאינטרנט לא עבד (אלחוטית) ד- קובץ hosts שב:system32\drivers\etc, הוא מוזר, שוקל 4 ומשהו מגה, ומשתנה, וכשמוחקים אותו הוא חוזר. ה- התוכנות הבאות סרקו את המחשב ולא מצאו כלום: קספרסקי, נוד, אדאוור, סופראנטיספיוור. ו- התוכנות הבאות נסגרות תוך כ-3 שניות: הייג'קדיס, מאלוורבייטס, אנלוקר, קילבוקס, קומבופיקס, אנהאקדיס. (ועוד מספר סריקות אונליין שלא מצליחות לסרוק) למישהו יש רעיון חוץ מלפתוח את המחשב ולעשות סריקה חיצונית להארדיסק? תודה, אופק.
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-