תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני מוריד מי אה פלאש גאט משחק או משהו זה ישר מנתק לי את ההורדה כיאלו זה לא מתחיל להוריד אזאם מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה אנא ישמח מאוד אבל אם מישהו יכול לומר לי שמות של תוכנות הורדה טובים יותר אני ישמח עוד יותר!!! ;D
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש כאן רשימה אבל אני לא יודע מה עובד טוב עם עברית. https://www.makeuseof.com/tag/time-management-gets-easier-8-google-calendar-alternatives/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פשוט יש המון סרברים , ואני לא יודע למה להתחבר , אני מתחבר לישראליים , קיצר אם מישהו יארגן לי איזה מדריך או משו אני ממש יודה לו , או שמישהו משתמש בתוכנה ויכול לעזור לי .. תודה ..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 512 RAM אבל כאשר אני מנסה להעתיק קבצים גדולים מ- photoshop המחשב שןלח לי הודעה שיש מחסור ב-RAM והוא לא יכול לבצע זאת. אחרי איתחול של המחשב הבעיה מסתדרת למשך פרק זמן קצר ואז שוב חוזרת. גירסת הפוטושופ היא CS העברית. איך אני מתגבר על זה ללא איתחול של המחשב כל פעם?????
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדרייבר שמגיע עם המצלמה מחייב אותי לסמן וי במשבצת כדי שאאשר למייקרוסופט לאסוף מידע על הגלישה (הסטטיסקות שהם צריכים אנאערף) קיים דרייבר שמפעיל את המצלמה ולא דורש שום הצהרה ? המצלמה microsoft הדגם VX 2000
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב נייד קטן של חבר (נטבוק) של אסוס, עם מעבד אטום חלש, גיגה זיכרון, כרטיס מסך לא משהו וחלונות XP. המחשב עובד קצת לאט, ורציתי לבצע תחזוקה וניקוי. קראתי באיזשהו מקום שלא מומלץ להשתמש בתוכנות שעושות ניקוי לרג'יסטרי ואופטימיזציות, כי זה יכול להרוס. עד היום השתמשתי בכאלה ולא קרה כלום. רציתי לבקש את עצתכם, באילו כלים (חינימיים אם אפשר) הייתם משתמשים, מה הפעולות שהייתם נוקטים כדי להמהיר את המחשב ? אני חשבתי על תוכנה כמו Advanced System Care, שעושה הכל, אבל אין לי בעיה לעשות את זה "בחלקים" עם Ccleaner, ותוכנה לדיפרג, וכל מה שצריך. מה דעתכם ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי מחשב בעבודה שמורץ עליו אפליקציה שתומכת בDOS בלבד ואיני יכול להתקין שם Windows 98 מטעמי ביטחון. מחשב זה נמצא במרחק שלוש קומות מהיכן שאני יושב ואני רוצה לשלוט עליו מרחוק. למחשב יש כרטיס רשת אבל להזכירכם מותקן עליו DOS בלבד, אשמח אם תציעו לי פתרונות איך אני יוכל לשלוט עליו מרחוק, כל הצעה תתקבל בשמחה... תודה תודה .... גל.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה דומה לGOOGLE EARTH רק שתהיה או: 1.איכות תמונה יותר טובה 2.זום גדול יותר 3.יותר מפורטת 4.יותר מעודכנת או כמובן כולם חח :
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיה בעיה בשעות האחרונות ICQ לא מתחבר לי... צריך לציין שאני משתמש במירנדה ולא בתוכנה המקורית, אבל לא נראה לי שזה משנה.... נותן לי הודעה שהמספר או הסיסמה לא נכונים ולא מחבר אותי.. נסיתי לברר מה הסיסמה שלי (שאותה אני כמובן זוכר, אבל בכל זאת) דרך האתר והם אמורים לשלוח לי מייל שכבר איזה שעה... עוד מישהו נתקל בבעיה? יודע מה זה ולמה זה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי בבסיס מחשב נישא של איזה בכיר. המחשב התקלקל (אני לא בטוח מה קרה לו אבל אסור לי לפתוח בגלל חוזה אחזקה עם חברה אזרחית). אני צריך לגבות את כל המידע משם ולפרמט את הדיסק הקשיח. אין למחשב מערכת הפעלה. אני צריך להעביר את המידע דרך דוס. אין לי איך להשיג הרד דיסק חיצוני LPT. הבנתי שאפשר עם NORTON GHOST ליצור IMAGE דרך USB אם מפעילים את התוכנה בשני המחשבים ואחר כך עם GHOST EXPLORER רואים את נכנסים לקובץ ומעתיקים את מה שרוצים משם. אין לי כבל USB מוצלב להשיג. אז ככה אני צריך או מדריך להצלבת כבל USB או דרך אחרת להעביר את המידע משם. יש לי צורב חיצוני USB אם אפשר לצרוב איתו בדוס זה גם יעבוד תודה מראש DEMULTI
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, נשלח אליי מייל בoutlook ממחשב MAC (כנראה), לי יש win7. הבעיה היא שכנראה הקידוד של המייל לא מוכר אצלי. ניסתי לשמור את המייל כקובץ HTML ולהמיר את הקידוד בדפדפן אבל זה עדיין ג'יבריש. מי שיודע איך ניתן להמיר את הכתב למשהו קריא אני אשמח לעזרה. זה התוכן של המייל: ��堤庠쪠젧 ᩷帠�� ���ᩧ頣ᯠ58 젧 CVA 堡簤 젱诠졬ᠢ帺頤 벺 ᮧ췺頬�� 鷥�o:p> ॣ䠬꠬䣸骠ॺnbsp;᷹ 졩��ᣩ��pan class="Apple-converted-space"> BRC : 䠭 鹠�� ᠩ帠᩠, 젯 칬姠ຠ䮡簤 室 쩧䠿 ᰥ렡魠ᠦ帠䠢�Ჩ䠤麠벺, 䥧젨鴥젠崩 塼span class="Apple-converted-space"> LYRICA ઠ䫠ᩭ . 죡饠ᯠ䧥줠젠亸鲤 쩨麠ἳpan class="Apple-converted-space"> CT ( 령 ᣥ砹젤CT ᨯ ��㡸魠 쩨頰硩 . 䠭 鹠�� ᮩ�� ॼspan class="Apple-converted-space"> CT 寠 룩 칷嬠ꠤ�� బ⨩ ? 壤 塤
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתאפשר שליטה מרחוק ללא אישור כל פעם או אימות פשוט לבחור תמחשב ולהיכנס תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים באבל בכל מקרה... התקנתי לפני כמה ימים את windows xp מחדש על המחשב ועכשיו אני לא מצליח להוריד את adobe reader מהאתר הרשמי של החברה הדפדפן פשוט קורס כשאני מנסה להוריד את התוכנה (עם explorer 7 או עם FF3). בעיה נוספת היא שכאשר אני מנסה להוריד למשל תוכנה כמו cpu-z אני מקבל במקום קובץ setup קובץ שהאיקון שלו הוא לבן (זה שהמחשב שואל עם איזו תוכנה אני רוצה לפתוח את הקובץ) יכול להיות שחסרה לי איזו שהיא תוכנה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתקין פיירפוקס 3.5 במחשב וינדוס XP סטנדרטי אני מוריד קובץ EXE בפיירפוקס בסוף ההורדה הקובץ לא נפתח כי הוא פגום - הוא בודק את עצמו ואומר שהוא פגום או קורס אם חלון send dont send או דברים דומים אחרים בכל הורדה של כל קובץ EXE ונדמה לי גם קבצים אחרים זה תמיד אותו דבר זה קורה בכל הפעמים שהתנתי פיירפוקס 3.5 או 3 במחשב XP - נבדק במשהוא כמו 5 מחשבים ומתוכם 1 חדש שפורמט והפיירפוקס הוא בערך התוכנה הראשונה שאני מתקין בו. באחרים זה התקנה סטנדרית קיימת של XP שעובד תקין ואני רק מוסיף את הפיירפוקס (מחשבים שונים אם התקנות שונות). לא יצא לי להתקין פיירפוקס מהגרסאות האלה שיעבוד נורמלי ולא יעשה את הבעיה בגרסאות קודמות (נדמה לי עד 2 או 2 ומשהוא) לא היה את הבעיה באקספלורר 6 או 7 באותם מחשב…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פירמטתי את משחשב בכונן D. החלונות הקודם שלי ישב בכונן C הבעיה שנמחק לי שם כל הרג'סטרי. איך אני יכל להגיעה לקובץ על כל המועדפים שהיו לי בFF בכונן C?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם כל בבילון שאני מתקין מישהו יכול להביא לי בבילון פרוץ וטוב? (הוא רושם לי פג תוקף)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי פלייליסט ישן ופלייליסט חדש שאני רוצה להשוות ביניהם כדי לראות איזה שירים כבר יש לי ואיזה לא. אני צריך תוכנה שתשווה ביניהם ותראה לי מה התווסף/נמחק, יש חיה כזאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, פרמטתי שוב את המחשב ולאחר הפירמוט כל פעם שאני פותח אחד הפרטישנים ב"מחשב שלי" הוא נפתח בחלון חדש. אציין שבכניסה לתקיות בתוך הפרטישנים הן ממשיכות להפתח באותו חלון ולא בחלון חדש. בדקתי ב folder options וזה מסומן שם על פתיחת תיקיות באותו חלון. אבל מדוע זה פותח לי את הפרטישנים כל פעם בחלון חדש?? וכמובן, כייצד אני משנה זאת? רב תודות.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה תוכנה יש לקריאת קבצי MP4? ומאיפה אפשר להוריד? תודה מראש יונתן
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי וידאו שצילמתי את התינוקת שלי צוחקת וידאו נדיר ואני רוצה להוציא ממנו רק שיהיה סאונד ואת הסאונד הזה להפוך לרינגטון לאייפון. מישהו מכיר תוכנה שתעשה לי את השירות הזה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 מספרי איסיקיו ישנים. הקטע הוא שאני רוצה להכנס ולשנות את השם ואת השם משפחה בהם כי אנשים שמחפשים אותי בחיפוש של האיסיקיו נכנסים אליהם וחושבים שזה אני ושאני פשוט לא מתחבר לאיסיקיו. מישהו יכול לעזור לי? ניסיתי את כל הסיסמאות שאני זוכר בשניהם וכבר הפרח הפך לצהוב כמה פעמים ונמאס לי... במיוחד כשבחשבון אחד בפרטים שלי רשמתי שאני "שולט" [החשבון מכיתה ד' ואפילו פחות] וזה יוצר מצב דיי מביך. אנשים עלולים לחשוב שרשמתי את זה בפרטים שלי ושאני עדיין משתמש בחשבון הזה. מה אפשר לעשות? תודה מראש. ד"א, חשבון אחד בעל 8 מספרים והשני בעל 9 מספרים.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. כהרגלי ניסיתי להתחבר לשרת razorback 2.0 באימיול הפרד העקשן ואחרי 2 ניסיונות השרת נפח את נשמתו ונעלם מרשימת השרתים. ניסיתי להוריד רשימת שרתים חדשה דרך הלינק באימיול (http://ed2k.2x4u.de/index.html) אך לא היה זכר ל-razorback 2.0. לא אמרתי נואש וניסיתי להוסיף אותו דרך הIP וגם כאן נחלתי כישלון עצום כשהאימיול התנהג כאילו הוא בכלל לא מבין מה זה 195.245.244.243:4661 (זה razorback 2.0 חתיכת פרד!). וכעת אני תקועה בלי שרת ומבקשת את עזרכתם האדיבה. איך אני מחזירה את השרת? תודה ותודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היתחלתי ליפתוח מסמך דף חדש.ורציתי לייבא תמונה בקבצים סיומת JPG. ופתאום ניסגר לי תוכנה Adobe Flash CS3 Professional ועוד משהו מצייר קו ישר .ובוחר שהקו יהיה נקודות חתוכות. ופתאום ניפתח לי word 2007.משהו לא בסדר בתוכנה Adobe Flash CS3 Professional אני היסרתי תוכנה Adobe Flash CS3 Professional. והיקנתי מחדש.ועדיין אותו בעיה מוזרה. זה מעצבן... איך פותרים את הבעיה הזאת? איך מגדירים מחדש ברירת מחדל מחדש התוכנה Adobe Flash CS3 Professional? מיכאל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אופיס 2003 או אופיס 2007 מאפשרים אולי הפיכות קובץ ל PDF או רק תוכנה חיצונית?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-