עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום! יש לי ווינדוס 7, ואני משתמש בחשבון מנהל. פתחתי משתמש חדש רגיל ואני רוצה למנוע ממנו גישה לכל התוכנות והכוננים (כולל הכונן השני שהוא לא של המערכת). אני רוצה לאפשר לו גישה אך ורק לתיקיה של הקבצים של אותו משתמש בכונן C וכן למספר תוכנות ספציפי שאני יגדיר (כלומר שהוא לא יראה בכלל באיזה תוכנות אני משתמש, חוץ ממה שאני הגדרתי שכן). יש איזו דרך לעשות את זה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by dodihob,

שלום, לאחרונה רכשתי סמסונג אולטרה בוק סדרה 5. לא התקנתי שום קודק במחשב, רק windows media player home cinema. בניגון סרטים (ואפילו 480p) יש לפעמים Lag, יכול להיות בתדירות של פעם בשעה, שנמשך 5 שניות בערך, ומלווה ברעש מוזר מהרמקולים. כמו רעש מפוקסל כזה, אין דרך אחרת שאני יכול לתאר את זה. ה-Lag בליווי הרעש נצפה גם פעם אחת בניגון מה-youtube. אשמח לדעת מה יכולה להיות הבעיה. תודה רבה מראש ערן מפרט המחשב: http://ksp.co.il/?uin=17299

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by roeesnir,

אני צריך להעביר הגדרות של אופיס 2010 למחשב אחר. איך עושים את זה? לא מצאתי. אני יודע שבגרסאות קודמות היה אשף העברת הגדרות. מישהו יכול לעזור? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by s.m.a.s.h,

לפני כמה זמן הייתה לי בעיה רצינית באינטרנט שלא יכולתי לכתוב בעברית אז חבר שלי הציעה לי לנסות את avent browser לפני שניסיתי את אוונט ברווסר ניסתי את מוזליה וזה ממש דפדפן גרוע שהרבה אתרים לא תומכים בו אז הלכתי ל אוונט ברווסר שהוא בלי פופ אווטס ועוד כמה אפשרויות אז ניסיתי וכל מיני אבל עדיין אני קצת יותר מעדיף אקספלורר אז באתי היום לשאול אותכם מה יותר טוב? אוונט ברווסר או אקספלרור

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. איך אני מוחק לצמיתות את אינטרנט אקספלורר?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by idos100,

פירמטתי לאחותי את המחשב ואני לא יודע מאיפה להוריד דרייבר ניסתי מאברסט גוגל הכל ואין מישהו יכול לעזור לי?? זה הכרטיס:Realtek ALC200(P)/ALC201(A) @ SiS 7012 Audio Device ניסיתי כבר הכל להוריד גם את הצ'יפסט של הלוח אם שהוא sis 645 ניסתי ממש הכל ואני לא מצילח אם זה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by 3emi,

תוכנה בשם Connectify כרגע יצאה גרסה 6 ויש קופון שאפשר לקנות ב 150 שקל גם רשום שאפשר לנסות שבוע חינם ואם מבטלים במהלך השבוע הזה אין שום חיוב התוכנה עצמה יש לה 2 שימושים מרכזיים ראשונה היא מקפיצה את האות אינטרנט שלך ויוצרת רשת חדשה בבית ככה שאפשר להתחבר מכל המכשירים הניידים והסמארטפונים תזומרת HOTSPOT היא הופכת את הלאבטופ להוטספוט ותמיד יש חיבור חזק וזמין לכל הטלפונים דרך WIFI שאתה בבית אישית יש לי גרסה מסויימת ישנה יותר של התוכנה השתמשתי איתה עד עכשיו וזה מאוד יעיל ועובד כמו שצריך השימוש השני והיותר מיוחד של התוכנה זאת אופציה שנקראת Dispatch התוכנה יודעת לזהות את כל החיבורי אינטרנט הזמינים שאתה יכול להתחבר דרכם ונותנת לך לגלוש בכולם בבת אחת ולהגדיל את הרוחב פס שלך עכשיו…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. על מנת להשיג מקסימום מהירות הורדה יש צורך להשתמש בתוכנת הורדה מתקדמת, ולא פחות חשוב -להצטייד ב-firewall שמאפשר פתיחת פורטים , כך שמצד אחד אין חשיפה רבה מדי לאיומים חיצוניים ומצד שני מהירות ההורדה של תוכנת שיתוף הקבצים לא נפגעת . על מה אתם ממליצים מניסיון אישי ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by jonsi11,

יש לי סורק acer prisa 320p רשום מאחורה גם modeln no: 6687 - ope זה סורק ישן משנת 2000 חיבור של lpt הדריבר שלו זה mirascan אבל הוא לא מתאים ל windows xp אם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות או מאיפה אפשר להשיג דריבר עובד ל xp כי ניסיתי כבר כמה ולא עבד אני התייאשתי כבר בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. נגיד שאני באמצע הורדה של רובץ סרט בקאזה, ואני רוצה לראות אותו. אני לוחץ עליו עם הלחצן הימני, בוחר preview, אבל כל מה שאני מקבל זה חלון של download accelarator שכאילו מוריד את הקובץ. איך אני יכול לראות את הסרט?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Tomerico,

מישהו יודע האם יש בקויק טיים אפשרות לראות עוד פורמטים חוץ מnov... למשל כמו mpg mpeg avi asf.... תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by drorgon,

שלום רב ברשותי מחשב עם מעבד ( athlon dual core 4850e ) וזיכרון 4G לוח אם ASUS M3A78 PRO עם כרטיס מסך מובנה radeon 3200 HD לאחרונה אני נתקל בקיטועים בהצגת סרטים וסדרות ( לא HD ) בדקתי בזמן ניגון סרט, אין עומס על המעבד ויש מספיק זיכרון לאחר מכן ביצעתי גם איחוי לכוננים הקשיחים. האם יש לכם רעיונות לסיבת הקיטועים ? והאם יש תוכנה שאני יכול להריץ שתיתן לי אינדיקציה לגבי הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by potassium,

שלום חברים. יש מישהו שיוכל לעזור לי לאתר מה המקור או המהות של תוכנה שהופיעה אצלי בחשב? אני חושד שזאת רוגלה, כי השם שלה הוא רק ספרות. זה השם: 0.0024485550701023318 kהגודל שלה הוא רק 52 היא הופיעה לי בתיקייה c:\users\my name, וראיתי אותה רצה ב- task manager. היא עדיין אצלי , אבל בבידוד מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. הכותרת אומרת הכל..

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. כבר ניסיתי של סימנטק - אין תמיכה בויסטה עדיין. אלא אם כן יש גירסא שאני לא יודע עליה. ניסיתי את התוכנה של PARAGON - אבל יש שתי בעיות: 1. בווינדוס עצמו הוא לא יכול לבצע את חילוק המחיצה - בגלל שהכונן בשימוש (מותקן עליו הווינדוס) 2. גם אחרי ריסטרט לווינדוס הוא מודיע שיש בעייה בהפעלת התוכנה (לפני העלאת מע' ההפעלה - בדומה לתוכנה של סימנטק) יש עוד אופציות שמישהו מכיר או תוכנות נוספות? תודה על העזרה, מוטי.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני משתמשת בתוכנת אקרוניס בגירסת HOME 2009.בזמנו כאשר הורדתי את התוכנה היתה אופציה ליצור מהקובץ דיסק. התוכנה צרבה לי דיסק ומאז אני מבצעת IMAGE ו-RESTORE בעזרת הדיסק.אני מבינה שאני יכולה לעשות את זה גם עם הדיסק און קי במקום הדיסק שצרבתי. השאלה שלי היא איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by netanelj,

אני צריך את התוכנה ratiomaker בשביל שהיא תזייף לי רטיו לאתרים שונים תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by GRiM,

מאז שיש לי את המחשב החדש, נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד מאוד בסרטים - הם שחורים מדי, אבל לא תמיד. אם אני לוחץ על Stop ו-Play כמה פעמים, לפעמים זה מסתדר.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  19. צריך תוכנה להדבקה או צריבה של כתוביות בתוך הסרט עזרה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. בוקר טוב, אני משתמש בדפדפן פיירפוקס גרסא 2.0.0.14 עם הפלאגינים שהגיעו איתו ללא שום תוספת מצידי. ישנם אתרים שאני רואה את התוכן חתוך וללא אפשרות לנוע בעזרת החיצים (בעייה שאינה מופיעה באקפלורר) שימו לב לצד החתוך בשמאל לתמונה אשמח לפתרון מהיר ויעיל. בברכה טל דוד

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם היום שמתי לב לבעיה מוזרה שצצה פתאום. אם אני לוחץ פעמיים על קובץ של תמונה לא קורה כלום, המחשב פשוט לא מגיב, כמו גם אם אני עושה לחצן ימני>preview. גם בתצוגה המקדימה[לפני שנכנסים לתמונה, יש תצוגה מוקטנת של התמונה] לא רואים את התמונה כרגיל אלא רק סמל כזה של ווינדוס. אני יכול לצפות בתמונה רק על ידי לחצן ימני>Edit וזה די מעיק. ניסיתי גם ריסטרט וזה לא עובד. איך אני יכול לפתור את הבעיה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by AiXC,

סקר.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by sir f,

מדובר בוויסטה. הסרוויס הנ"ל כל פעם משתלט לי על ההתקשרות לרשתות האלחוטיות ומתחבר אוטומטית, גם אם הייתי מעדיך לבחור בעצמי. הוא לפעמים מכריח אותי להתעלק על רשתות של אחרים במקום להשתמש ברשת של הבית... הצלחתי לבטל אותו לגמרי, אבל אז אני לא מצליח להתחבר לרשת בכלל, גם לא עם הכלי של לנובו. מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. חברים. מה עושים במקרה הנדון? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by apelzig,

Winamp לא מסכים לנגן המון שירים שאני מוריד באחרונה משום מה, הוא אפילו לא מציג לי את הזמן שלהם ולא משמיע כלום כאשר אני בוחר להשמיע אותם כביכול, מישהו יודע למה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים