תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הרצתי חיפוש לשם של זמר --> הורדתי תיקיה שלמה --> עכשיו אני לא יודע איך להפסיק אותו הוא כל הזמן מוריד לי שירים מהתיקיה... כנראה שהיא ממש גדולה... איך גורמים לו להפסיק להוריד ממנה?
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתאפשר שליטה מרחוק ללא אישור כל פעם או אימות פשוט לבחור תמחשב ולהיכנס תודה
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
הי, אני מחפש תוכנה חינמית, שמאפשרת לי לכתוב את השאלות שאני רוצה ולתת תשובות אמריקאיות, עם כמה שיותר תשובות, ובסוף יתקבל מסד נתונים שמשקלל את כל התוצאות של הסקר בצורת גרפים. איך קוראים לדבר כזה באנגלית? QUIZ POLL?
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
1. כשאני מגדיר גובה עמודה, עדיין הסמן נמצא בתחתית התא ולא נותן לי לכתוב מלמעלה עד למטה בתוך התא. מה עושים? 2. איך אני יוצר קוים שתוחמים את התאים, כדאי שכשאדפיס את זה זה יראה כמו רשת?
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן אני שואל את עצמי, מה הקשר בין הביטרייט לגודל הקובץ בMP3 . איך מתקשר ביטרייט של 128 KBPS(זה Bit או Byte?) לגודל של בערך מגה לדקה? יש לי גם בעיה בנרו: היא לא מצליחה לעשות Data Verification אחרי הצריבה למרות שהדיסק עובד בסדר גמור, היא כותבת שאין שום קבצים בדיסק. האם משהו יכול לעזור לי? בתודה מראש, הרכיב.
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי בעיה, כשאני מנסה להריץ את הויטיונר הוא נותן לי את ההודעה הבאה: למרות שהיא כותבת Win 2000 Driver.. אני יודע שהיא עובדת בXP וגם לא נראה לי שג'יגה-בייט לא יוצאיו תוכנה שלא תעבוד על המערכת הפעלה שנמצאת בשוק כבר למעלה מחצי שנה. נ.ב. ניסיתי להתקין את הXP מחדש כמה פעמים ומאז שקניתי את הכרטיס בחיים לא הצלחתי להפעיל את התוכנה.
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
-
כל פעם שאני מוריד מי אה פלאש גאט משחק או משהו זה ישר מנתק לי את ההורדה כיאלו זה לא מתחיל להוריד אזאם מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה אנא ישמח מאוד אבל אם מישהו יכול לומר לי שמות של תוכנות הורדה טובים יותר אני ישמח עוד יותר!!! ;D
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
-
אני לא מקבל דואר וגם כשאני מנסה לשלוח הודעה כלשהיא האינטרנט מתנתק לי אני לא יודע מה אני אמור לעשות. אני אולי צריך ליצור חשבון חדש??גם את זה אני לא מצליח בבקשה תעזרו כי אני צריך לקבל דואר והדבר הזה מבאס תודה!!
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לכאן כל כך או למקום אחר אבל מאמין שקשור לכאן... אני בא להכנס לדפדפן הוא פשוט טוען את הדף איזה דקה ואז רושם לא זמין זה מה שהוא רושם אבל הכל טוב בדוק למה זה קורה אבל באקספלורר אני מצליח לגלוש ! ???
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי תקלה טכנית, ואני מאמין שהיא נגרמת בגלל כשל באחד מהשניים שהזכרתי למעלה. התקלה עצמה לא חשובה כרגע, אני רק מעוניין לדעת איך אני מסיר את שני הרכיבים האלה מהווינדאוס בצורה תקינה ומלאה, לפני שאני מתקין אותם מחדש? אני פשוט זוכר שקראתי איפה שהוא שדרך "הסרה/התקנה" זה לא מספיק.
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
-
יש למישהו תוכנה (עדיף דוס-BOOT עם הCD) שתעשה לי לכונן פרמוט מלא. או שיש למישהו רעיונות אחרים כי הכונן לא מפסיק לעשות שגיאות ולעיתים דחופות לא עובד. למרות שהוא חדש יחסית.
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה שמתי לב לזה: לוח האם שברשותי הוא P5LD2 SE של Asus. ביקרתי בדף הזה כדי להוריד דרייבר עדכני ללוח האם עבור האודיו. בקישור הנ"ל ישנם שני לינקים לאודיו, התקנתי רק את הראשון מביניהם כיוון שלא הייתי בטוח לגבי נחיצותו של השני, מה גם שחששתי לגרום נזק למחשב ע"י התקנת שניהם. אציין גם שיש לי אודיו במחשב. למישהו יש רעיונות מהם שני ההתקנים הללו, ומה עליי להתקין כדי לבטל את סימני השאלה? תודה רבה מראש לכל מי שנחלץ לעזרה!
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
למי שלא יודע דויאנט ארט זה מעין גלריה אתם מוזמנים להכנס: http://creativetodesign.deviantart.com/ =]
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה בשימוש במיקרופון . כשאני מדבר עם מישהו שומעים גם את מה שאני שומע במחשב, לא מגיע למקרופון מהרמקולים ! (משתמש באוזניות) נגיד ואני שומע שיר אז שומעים גם את מה שאני אומר וגם את השיר שאני שומע. מה לעשות ? אני דיי בטוח שזה קשור בהגדרות של הקול. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט אם צריך להגדיר שם משהו ... תודה
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מקווה שזה המקום המתאים לשאלה כזאת, יש לי בעייה כאשר אני משתמש בכמה ישומים במקביל (חילוץ קבצים, העתקות, צריבות וכו') המחשב שלי נהיה איטי ולוקח לו זמן למקביל. הקטע הוא שכשאני פותח את מנהל המשימות אז אני רואה עומס נורמלי (ניצול מעבד- 18%, זיכרון- 1.2GB), ולפי מה שהראה לי הוא אמור להתמודד עם זה בכבוד אלא אם אני מפספס משהו והייתי שמח אם מישהו היה מסביר לי את התופעה הזו. (המפרט שלי בחתימה).
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
חיברתי HD ישן שלי, BIOS רואה אותו אבל כשהווינדוס עולה, אני לא רואה אותו במחשב שלי, עכשיו נכנסתי לCOMPUTER MANGEMENT והוא רואה לי את ההארד דיסק הראשי שלי, ואת הישן שחיברתי כותב לי עליו UNALLOCATED, מה אפשר לעשות כדי להחזיר את ה HD לפעולה, יש לי עליו מידע שאני צריך ? תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
כיום אני משתמש ב-CLCL שבה אני יכול לשמור תבניות טקסט (סתם משפטים או חתימה וכדומה) ואח"כ ע"י לחיצה על קיצור מקשים שהגדרתי מראש לכל משפט ששמרתי אני מדביק את זה לאימייל. http://www.nakka.com/soft/clcl/index_eng.html אתם מכירים תוכנות נוספות ? זה מאוד שימושי לעבודה שוטפת כאשר אתה צריך לענות שוב ושוב את אותן תשובות או להדביק חתימה שלך בתוכנות שונות.
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
איזה תוכנות מייל (POP3) מומלצות פרט לאוטלוק ?
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום כאשר אני גורר את החלון הוא כאילו הוא זז מאוד מאוד לאט זה נראה כאילו הוא זז בגלים כזה מאוד קשה לי להסביר כי לא ראיתי את התופעה הזאת בשום מקוחם וגם לא מצאתי בגוגל אשמח לעזרה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
בשעה 18:30 בערב ,מישהו ניתקל בזה? מיקי
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים . יש למישהו פה אולי את התוכנה הנ"ל ל64 ביט או שיוכל לתת לי לינק להורדה?
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה virtuel box. יש הודעת שגיאה . התוכנה עבדה לפני המחיקה . מערכת הפעלה win7 32bit פעולות שנעשו מחיקה והתקנה מחדש התקנה תוכנה ניידת הסרת התיקיה. שינוי vmdk ולא vdi . עדיין אותה השגיאה תודה
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-