עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי יש אתרים שאני נכנס אליהם ואני מקבל איקסים אדומים איפה שאמורים להיות תמונות איך מתקנים את הבעיה? [attachment deleted by admin]

2. לא מזמן התחלתי להשתמש בnero 7 ,אבל לא הצלחתי ליצור סרטון של יותר מ-176X128. עד עכשיו זה לא היווה בעיה אבל עכשיו שיהיה לי את הפלאפון N73 והמסך שלו גדול יותר מהפלאפון הקודם וזה יציק לראות סדרות ברזולוציה כזאת נמוכה. אז אני מחפש תוכנה שתוכל ליצור mp4 ברזולוציה של 320X240 שיתאים לפלאפון. תודה.

3. Started by ITSIK86,

יש לחבר שלי בעיה יש לו חוטם גדול, אבל זה לא רלוונטי כרגע... כל פעם שחבר שלי מוריד איזה טורנט זה מוריד לו הרבה יותר מידע ממה שהוא צריך.. למשל אם הקובץ שוקל ג'יגה זה מוריד לו 3 ג'יגה שמתוכם 2 ג'יגה זה מה שנקרא rubbish data .. שהוא משתמש בתכנת ABC זה רושם לו piece xx failed to hash check , re-dowloading it " וככה זה נתקע על 5 % בזמן שכבר ירדו איזה 600 MB ... הדבר הזה גם פוגע ברטיו וגם במשך זמן ההורדה ככה שאם הוא מוריד קובץ שאמור להסתיים תוך שעה ורבע זה מסתיים אחרי 4-5 שעות .. נ"ב יש לציין שכשאני מוריד את אותם קבצים שהוא מוריד זה עובד לי מצויין.. אם מישהו יודע איך לסדר את זה אז תודה מראש

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by dudidu08,

חברה שמעתי מהרבה שהתוכנה הזאת ממש מומלצת להורדת קבצים מראפידשר החלטתי להוריד אותה עכשיו השינוי היחידי שעשיתי הוא הוספתי את חשבון הפרימיום שלי בראפיד שר ובהגדרות בלשונית DOWNLOAD CONTROL המקסימום הורדת סימולציות היא על 1 וגם מספר ההורדות הוא על 1 זאת מאחר כי ראיתי שכשאני מוסיף לו קבצים להורדה הוא מוריד לי 2 ביחד יעני בנאגלות של 2 קבצים כל פעם-מה שאני לא רוצה אני רוצה רק קובץ כל פעם עכשיו הבעיה היא שהוספתי לו נגיד סרט של 8 חלקים זה אומר לי לחכות דקה לTICKET (שלא הבנתי למה אני צריך לחכות יש לי פרימיום) ואחרי שהוא מסיים להוריד את החלק הראשון ועובד לשני השני נצבע באדום והוא לא מוריד לי אותו מעין תקלה מישהו יודע מה? ולמה אני מחכה לפני שהוא מוריד? תודה לעזורים

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  5. Started by ^GunX^,

היי לכולם וחג שמח, אני מחפש תוכנה שתוכל לבטל את הצלילים של יישום מסוים , למשל משחק כלשהו ,שאי אפשר לבטל בו את הצלילים וברגע שאני מפעיל את התוכנה ומגדיר בה לבטל את הצלילים של המשחק הזה (lf2) אז שהמשחק יפעל בלי צלילים פשוט. תודה.

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  6. Started by DuraLuminium,

שלום לכולם, אני לא בטוח לאיזה פורום זה שייך אבל תעבירו בבקשה לאן שזה שייך. תודה. יש לי בעיה ביצירת גרף, ולפי מה שהבנתי הוא על צירים X Y Z אז יש שתי עמודות. אני לא מצליח ליצור אותו באקסל -> הנה איך שהוא אמור להיראות (סליחה על חוסר הכשרון בציור): http://img185.imageshack.us/img185/8783/2948vh1.jpg הנה הנתונים: תאריכים: 25.10.2007 22.2.2008 7.3.2008 22.4.2008 6.6.2008 זה אמור להיות כמו בציור הנה הנתונים האחרים לפי הסדר של התאריכים שרשמתי למעלה: 25.10.2007 PH -9 ריכוז חמצן - 11.5 22.2.2008 PH -9 ריכוז חמצן - 28.5 7.3.2008 PH -8.5 ריכוז חמצן - 22 22.4.2008 PH - 8.5 ריכוז חמצן - 15 6.6.2008 PH- 8 ריכוז חמצן - 14 תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם עשיתי סרט בפרימייר וכל פעם שאני עושה EXPORT הסאונד יוצא באיכות נוראיתתתתת. אני צריך להשתמש באיזה מוקדד או משהו? אם כן באיזה? ואיך מתקינים? חח תודה [= נ.ב אני צריך את זה למחר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by AKEL,

האם מישהו מכיר או שמע על אחת?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by POD,

ביקשו ממני שני DLL-ים ששיכים לבדיקת איות של WORD, ואני לא מצליח למצוא אותם בשום מקום. אז אם למישהו יש אותם, אודה לו אם הוא יעלה אותם לפה . הקבצים הם: mssp3HB.dll mssp232.dll לי יש WORD והוא עובד מצוין ולא נתקלתי בשום בעיה כזו. מוזר .

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by maorp,

יש לי XP שאני מפעיל את icq נוצר באג מוזר נוצר לי תפריט חדש , הבעיה היא שהuא לא מופיע כחלק מה layout של ה icq הוא פשוט מופיע באמצע ה desktop בנפרד , מרחף מעל כל החלונות ואי אפשר לסגור אותו בלי לסגור את כל הicq הוא גם ניתן להזזה ניסיתי להסיר ולהוריד מחדש לא עבד למישהו יש מושג?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  11. שלום רב, כפי שציינתי בכותרת אני מחפש תוכנה חזקה להמרת WMV ל- AVI רכשתי רישיון ל-WINAVI אבל התוכנה הזו קורסת כל הזמן, וכבר "נשבר" לי ממנה. ניסיתי את גרסת הניסיון של allok wmv_converter , אבל אחרי ההמרה יש ירידה ניכרת באיכות בהשוואה לקובץ המקור. לכן רציתי לבקש אם תוכלו להמליץ על תוכנה איכותית שתבצע את ההמרה, עד כמה שאפשר בלי לפגוע באיכות המקור. הצצתי ברשימת התוכנות שבדביק, אבל אני לא יודע איזה מהן היא המתאימה ביותר, ואולי יש תוכנות אחרות שלא נכללות ברשימה. אגב, אין לי בעיה שהתוכנה לא תהיה חופשית, אבל אם כבר לשלם כסף, אז עדיף תוכנה שתוכל לבצע המרות איכותיות בין כל הפורמטים השונים, ולא רק WMV ל- AVI תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  12. Started by ironman405,

שלום לכולם יש לי בעיה קטנה שמידי פעם שאני סוגר את הIE אני מקבל הודעה שגיעה: "THE instruction at 0x7473c97e referenced memory at 0x000002f2.the memory could not be read" עכשיו זה קורה לי הרבה פעמים שאני סוגר את הדפדפן של IE ,בFIREFOX זה לא קורה. וזה קורה אחרי גם אחרי שהתקנתי כמה פעמים מחדש את הWINDOWS XP אחרי פירמוט. למי יש מושג? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  13. אני צריך לעשות לתמונה קווים חיצוניים בשביל שאני יוכל להדביק על המארז אז מישהו יודע איך אני יכול לעשות את זה ? ולהסביר לי.? או שלהביא לי אחד כזה מוכן ?

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  14. Started by ralf7253,

אני מחפש תוכנה שממירה קבצי אודיו לכתב. לא משנה באיזה פורמט. לפעמים אני נאלץ לסכם הרצאות מהקלטה שלא הייתי נוכח בה והדבר לוקח לי פי 3 זמן מאשר לסכם הרצאה/מאמר שיש לי בכתב, וכן יש לי כמה לקויות למידה. אני מודע לעובדה שאני יכול פשוט לקחת סיכום ממישהי בכיתה אבל אני זוכר את זה יותר טוב אם אני מעבד את המידע בעצמי ולא רק מנסה לשנן אותו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Avivraz,

מחפש תוכנה לגיבוי vm, קיבלתי המלצה על veeam, ומחפש תוכנה לניהול התמיכה, חשוב לי שתהיה בעברית מלאה, קיבלתי הרבה המלצות על תוכנה בשם Sysaid, אשמח לחוות דעתכם.

16. Started by nehmia,

אני צריך אפשרות לשנות את האיכת לש השיר ולחתוך..לא יותר מזה

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by Zeev86,

היי אני מחפש תוכנה שתעשה לי את העבודה של daemon. יש המלצות? תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. חוץ מהנושא הזה שפתחתי - http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=144843.new#new יש לי עוד בעיה יותר מוזרה במחשב.. הוא מזהה לי התקנים שפיזית לא קיימים במחשב.. ניסיתי להסיר אותם והם חוזרים לבד בהפעלה בזיהוי אוטומטי... הוא פשוט מזהה לי כרטיס סקאזי וסידירום סקאזי.. יש למישהו מושג מה זה אמור להיות? :s05: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  19. שלום לכולם אם יש לי קובץ file.ISO , ניתן לצרוב את הקובץ כאימג' ולהוסיף לאימג' תיקיה\קובץ אחר שיהיו כלולים בדיסק האימג'? מדובר בNERO

20. שלום לכולם. אני מלעה הרבה תכנים לשרת NETLOAD והקישורים שמתקבלים ע"י EXPORT באתר עצמו לא נוחים דוגמא: אם יש לי קובץ למשל שנקרא abc.part1.rar אז מה שמתקבל לי זה: abc.part1.rar;http://www.netload.in/dateiuYlkYFbYXW/abc.part1.rar.htm:95.78 MB;0;24.01.2010 את החלק הרלוונטי שאני צריך הדגשתי. עכשיו יש לי כאלו מאות ואלפי קבצים. יש איזה תוכנה או משהו אוטומטי שאני יכול להגדיר לו כמה בתים לקחת לפני ה-http.... לקחתאו אולי להגדיר לו רק את הכתובת ושירוץ לפי המספר קבצים אם יש לי למשל מחלק 1 עד 40 ? ואז יהי לי יותר נוח (כמובן שיש גם את החלק בסוף שגם אותו צריך לחתוך). תודה.

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  21. Started by Born2Kill,

אני כבר הרבה זמן לא מעודכן לגבי זה. אני צריך שהתוכנה תהייה פשוטה לתפעול ותשלב הרבה מידע וגם טמפ' המעבד. Easy tune 6 ו- ClockGen לא עובדים אצלי משום מה. נועד לוינדוס 7.

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  22. Started by eranby1,

שום מה נעלם לי מהמחשב ה outlook express שאני עובד איתו באופן קבוע מה עושים??? חיפשתי בכל המקומות start>programs programs files control panet>add remove מה עושים??

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום לכם שמעתי שיש תוכנה כזאת לי יש כרטיס מסך של גיפורס 9800GTX והטמפרטורה שלו הוא 65 הטכנאי אמר לי שזה מאוד גבולי אז הוא הציע לי להוריד תוכנה שמסדרת תסיבובים אשמח לתוכנה ולמדריך

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by Dawn,

אני מנסה לפתוח קבתים של AVI ועוד...והם לא נפתחים ועד שהם נפתחים איאפשר לשים אותם בטיים ליין כדי לערוך.. לפני כמה זמן זה עבד ועכשיו פיתאום זה לא עובד וניסיתי הכל....הורדתי מחדש מחקתי והתקנתי התקנתי מחדש SP2 הכל... כלום לא עוזר.. מה לעשות? זאת הבעיה שהוא אומר לי בעיקרון: d:\Documents and Settings\shachar levcovich\My Documents\Movie2.wmv could not be imported. Unspecified error ???וזה דחוף

• 4 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.