עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אוקיי הורדתי אינטרנט אקספלורר 8 לפני כמה ימים ויש לי בעיות בכניסה לאתרים ספציפיים. בכל פעם שאני מנסה להיכנס לאינטרנט עולה הודעה שאומרת שהאינטרנט נאלץ להיסגר. ניסיתי להתקין את האינטרנט מחדש וזה לא עזר. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  2. Started by infer73,

מראש אני מצטער על הכותרת הנכה, לא עלה לי משהו יותר טוב בראש לכתוב בכל אופן, קורה לי במספר אתרים כבר שכשאני מנסה להיכנס אליהם (למשל vgames.co.il) הדפדפן (IE) מראה דף לבן חלק לחלוטין ולמטה כותב "done" כאילו שהוא סיים לטעון את הדף אגב, בפיירפוקס הבעיה לא קיימת עם אותם אתרים (ואל תגידו לי לעבור לFF, אני רוצה לפתור את הבעיה, לא לעקוף אותה איכשהו) מה שגם מעצבן אותי זה שזה כבר קרה לי פעם ואז תיקנתי את זה, אבל שכחתי איך... בכל אופן, תודה רבה למי שיעזור, כי זה ממש ממש מציק לי

3. Started by iem,

כאשר אני נכנס המחשב שואל אותי אם אני רוצה להיכנס למרות ה- Non Secured Items, ואני מאשר, ולאחר מכן הוא לא נותן לי להיכנס ו- Gmail רושם לי הודעה שזה בגלל שלא מאופשר לי ה- Cookies, אני גולש ב- IE7 הכי חדש מע' ההפעלה Win Xp מעודכנת לחודש אוגוסט... מה עושים ?

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  4. שלום כולם , ישלי בעיה במחשב שאני מנסה מנסה לפתוח את ה "למחשב שלי" ה-explorer קורס לי בלי שום הודעה ומתחיל מחדש שאני מנסה להיכנס לאינטרנט אקספלורר , אני לוחץ double click כדי לפתוח אותו ושום דבר לא קורה. אני רואה ב-task manager את iexplore.exe ואז הוא נסגר לי אחרי שניה בדקתי spyware עם ad-aware וגם עם windows defender ולא מצאתי כלום יש לי nod 32 מעודכן שגם הוא לא מצא כלום. ד"א , אני גולש עכשיו דרך ה-Browser שיש באימיול זה גם אינטרנט אקספלורר רק בלי אף toolbars שלו.. מישהו נתקל בתופעה ?! תודה !!!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by hichcock,

כשאני מנסה להיכנס לצ'אט של נענע, מופיעה לי הודעה שצריך להתקין activeXcontrol אני כמובן מאשר את זה ומתחיל להתקין. אבל אז מופיעה לי הודעת שגיעה (בתמונה). אני לוחץ על retry מה שלא עוזר כלכך ואז על cancel ואז הוא שואל אותי אם להמשיך בלי הקובץ שהוא לא מצא בהודעת הזגיעה ואני לוחץ על כן - רק שאז לא קורה כלום. למישהו יש הצעות? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  6. Started by OHANA,

יש לי בעיה שאני מנסה להכנס לצ'ט מופיע לי ההדועה הבאה בתמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=njlezhzcmdzm.jpg תלחצו על התמונה כדי להגדיל אותה תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by idang,

הי חבר'ה יש לי VISTA במחשב הנייד ואני מנסה להתחבר לצ'ט המתקדם של נענע משום מה אני לא מצליח.. הצ'ט ביקש ממני להתקין במחשב ACTIVE-X ועשיתי את זה ועדיין לא הצלחתי ... אולי מישהו פה שמתעסק בויסטה הצליח להתחבר לשם או שיכול לתת לי רעיון כלשהו תודה חברים

• 12 תגובות
    • 797 צפיות
  8. Started by yariv2007,

שלום חברים יקרים וחברי הצוות הנהדר ! אני שומר קבצים ומסמכים בתקיה גדולה המאוחסנת בכונן נפרד ,כונן E , אם אני מוריד נניח קובץ מסמך או כל שטות אני דואג לאחסן בתקיה x בכונן E . מאחר ואני עובד הרבה עם האינטרנט. לאחרונה ניסיתי לפתוח תקיה זו (גודלה 1.9 גיגה מלא) ואז הופיע הודעה : " EXPLORER.EXE נתקל בבעיה ועליו להיסגר . אנו מתנצלים על אי נוחות." וכאשר סגרתי תהודעה התוכניות כולם נסגרו ולרגע לא רואים שום איקון על המסך מעין קריסה כאילו סגרתי מתוך אילוץ את התקיה .ולכן ביצעתי בדיקת מאוורים,סריקת וירוסים במצב בטוח עם נורטון 2005 (יש לי אקספי פרו sp2),סריקת ad-aware גם כן,שיחזור מערכת וקבלתי לא בוצעו שינויים לאחרונה,בדיקת כוננים c ו-e עם western digital ז"א diagnostics של יצרנית הכוננ…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  9. כאשר אני מעלה את המחשב הוא מתחבר לי ומיד אחרי זה (לפני שהוא מצליח לעלות את שולחן העבודה) הוא "זורק" אותי החוצה... מישהו יודע מה הבעיה וכיצד פותרים אותה? נ.ב : מערכת ההפעלה שלי היא וינדוס XP....

• 64 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by nadav77,

יש לי בעיה כפתורי האפים לא פועלים לי שמעתי שיש תוכנה שמסדרת אותם בבקשה תעזרו לי

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  11. Started by asafh5,

רכשתי מסך חדש 24 אינץ וכרטיס מסך חדש ,המחשב מכוון על רזולוציה של 1920*1080 ו32BIT צבע העיה היא שדפדפן כרום לא עובד לי כמו שצריך רואים בו באיכות ירודה ,האקספלורר עובד מצוין אבל כמובן שאני מעדיף להשתמש בכרום פיתרון ? תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  12. יש לי בעיה בכרום במהלך פתיחת טאבים חדשים נניח אני עכשיו בטאב A ופותח בו לינק בטאב חדש B, אנ עובר לטאב B אחרי שזה סיים להיטען ומה שאני רואה בו זה את הדף של טאב A. על מנת לפתור את זה אני חוזר לטאב A וכאשר אני חוזר שוב לטאב B הוא מציג תקין את מה שפתחתי. הסרתי את כרום והתקנתי מחדש, עידכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך אך אין שינוי. חיפשתי פתרון בגוגל אך ראיתי אנשים עם בעיה דומה אך לא מצאתי פתרון לבעיה אני משתמש בויסטה 64 ביט, צריך לציין שבאקפלורר ובפיירפוקס אין בעיה אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by MTSVI,

שלום לכולם יש לי כרטיס PCI עם יציאות FIREWIRE שעבד מצוין על מחשב ישן עם XP התקנתי את הכרטיס במחשב חדש עם VISTA והוא לא עובד "‏‏אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10)‏‏" מה יכולה להיות הבעיה ? צבי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  14. הסימולטור לא מזהה את הכרטיס מסך שלי וזה רק בסימלטור... (FLIGHT SIMULATOR 2004) יש לציין שבהפעלת המשחק הראשונה הוא מציג שהוא לא מזהה כרטיס מסך ואין תצוגת 3D במחשב שלי רק במשחק אחד (CS)הוא פועל יופי אבל בJUICED הוא לא מזהה את הSHADER 3.0 שקיים בכרטיס... אני לא רוצה להגיע לפרמוט כי לפני חודש ביצעתי פירמוט ועכשיו עוד אחד ואני אצטרך להזמין שוב את החבר שלנו לעזור לנו וזה עשה זאת לפני חודש... התקנתי כמה דרייברים מהכי חדש עד ל93 נקודה משהו ומתחיל כבר להימאס.. למישהו יש פתרון?אולי אני אקנה כרטיס מסך חדש? בבקשה עזרה כי אני ממש נואש... (7600GS)

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  15. Started by psychuil,

לפני שהתקנתי דרייבר עדכני, הייתי צריך לכבות את מה שניגן ולהדליק מחדש כדי שהסאונד יעבור לאוזניות שמחוברות לקדמת המארז. אחרי ההתקנה המעבר הוא מיידי, אבל אחרי ניתוק האוזניות כל כמה זמן הוא מחבר ומנתק מיד את 'אוזניות הפאנטום' ודואג להודיע לי על זה, עם קטיעה של הקול לחצי שניה עד שניה וחצי. לפעמים הוא חוזר על זה 3-4 פעמים ברצף. איתחול מתקן את הבעיה, חיבור וניתוק של האוזניות מתחיל את זה שוב. ללא קשר לכמה זמן האוזניות היו מחוברות. בחיבור המיקרופון אני לא נוגע. למישהו יש מושג מה זה, והאם אפשר לסדר את זה? כי זה דיי מעצבן.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  16. יש לי כרטיס טלוויזיה של Leadtek מסוג TV2000. הויסטה מזהה אותו,אבל התוכנה שלו (Winfast PVR) לפחות בגרסא שבאה איתו,לא תומכת בויסטה. יש איזו גרסא עדכנית יותר לתוכנה שתרוץ עם ויסטה?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  17. שלום חברים מה המצב? טוב אז ככה יש לי בעיה ובקשה: 1. בעיה: יש לי כרטיס טלויזייה מסוג: FlyVideo '98 8 אני הקתנתי דרייברים והכל ואני לא מצליח לסרוק את הערוץ 2! והכרטיס טלויזייה מחובר טוב במחשב ומחובר לכבלים טוב הכל טוב! הוא סרק כמעט את כל הערוצים אבל את ערוץ 2 הוא לא סרק ניסתי לסרוק ידנתי כמה פעמין וגם לא עזר... וד"א אני מחובר לכבלים של ערוצי-זהב יש פה אולי מישהו בפורום שיש לו את הכרטיס טלויזייה הזה? וזה פועל לו! שיעזור לי בבקשה... 2. בקשה: רציתי לדעת עם יש למישהו לינק לדריבריים של הכרטיס מסך FlyVideo '98 למערכת ההפעלה XP ד"א אני לא על מערכת הפעלה XP אבל אני צריך דריבריים..... כל מי שיכול לעזור שיעזור בבקשה ... Icq#102614226 E-mail: Psycho_DrX@Hotmail.Com בברכה ד"ר טראנס.…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by shahar19,

שלום... יש לי בעיה בכרטיס מסך המחשב לא מזהה אותו כשאני מחבר את המסך לכרטיס מסך פשוט הכל שחור לא עולה כלום עכשיו אני חיברתי את המסך רגיל.. ובמנהל ההתקנים זה עושה לי משהו צהוב כאילו לא מותקן הצלחתי לסדר את זה איכשהו ועוד פעם לא עבד.. מה צריך לעשות?

• 9 תגובות
    • 631 צפיות
  19. Started by danield51,

לפני כחודש וחצי קניתי מחשב בלי כרטיס מסך.. שסמכתי על הכרטיס המובנה של ASUS M2A-VM HDMI עכשיו קניתי 1950XT והתקינו לי אותו בSKYPC ואני לא מצליח להתקין את הati display driver והוא כותב לי setup was unable to complate the installation try to setup your disply adapter with standard vga driver before running setup עכשיו שהתקינו לי את ה1950XT הוציאו לי את המובנה של הASUS יכול להיות שזה הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 3.08.2007 בשעה 13:52:28 נא לסגור ..אני מעביר לבעיות חומרה

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  20. Started by danield51,

לפני כחודש וחצי קניתי מחשב בלי כרטיס מסך.. שסמכתי על הכרטיס המובנה של ASUS M2A-VM HDMI עכשיו קניתי 1950XT והתקינו לי אותו בSKYPC ואני לא מצליח להתקין את הati display driver והוא כותב לי setup was unable to complate the installation try to setup your disply adapter with standard vga driver before running setup עכשיו שהתקינו לי את ה1950XT הוציאו לי את המובנה של הASUS (אני חושב) יכול להיות שזה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  21. Started by manz11,

יש לי כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 128 בחודשיים האחרונים שאני רואה סרט במדיה פלייר (הבעיה רק במידיה פלייר) באמצע הסרט הוא נהייה מסך ירוק מלא והסאונד ממשיך.. התקנתי מדיה פלייר חדש וזה לא עזר, וגם התקנתי מחדש את הדריברים של הכרטיס. לא עזר ! למישהו יש רעיון ?!

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  22. Started by YoTaMi,

יש לי סאב שהוא גם מגבר של 5.1 ערוצים וגם במחשב יש לי חיבור של 5.1.. שאני מחברא את כולם ובודק את הרמקולים מנהל זה משבימע את כולם בבדיקה.. אבל שאני משמיע שיר זה מפעיל רק את השני קידמיים ... מישהו יודע מה הבעיה ?

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  23. Started by banara,

פירמטי את המחשב ושאני מתקין את הדרייבר של כרטיס קול זה עושה לי בעיות : לא נכנס לי לדברים , לא עולה ה explorer.exe בהתחלה ועוד ... אז אם מישהו יכול להביא לי דרייבר מעודכן , תודה. איזה דריבר: כרטיס קול. שם הדרייבר (חברה): RealTek . דגם: Audio Adapter Realtek ALC883 @ nVIDIA MCP61 - High Definition Audio Controller . סוג ה-WINDOWS: וינדוס XP . אפשר שיהיה לי סאונד בלי הדרייבר ?

24. יש לי יצאה מאחורה ומקדימה. היציאה מקדימה עובדת מצוין (מחוברות לשם האוזניות), כשאני מנתק אותם, אז הרמקולים פועלים. מאתמול הרמקולים עובדים בווליום חלש מאד עד בלתי נשמע (גם שכל ההגדרות על הכי גבוה). כשאני מחבר את הרמקולים ליציאה הקדמית או למחשב אחר הם פועלים מצוין. הלוח אם הוא A8N-E של אסוס. ניסיתי גם את הדרייברים של נויידיה וגם את הדרייברים של רילטק. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  25. שלום לחברי הפורום לאחר מעמצים רבים שהצחשב זורק אותי ממשחקים ניראה לי שהבעיה היא בדרייברים של כרטיס הכל המובנה פשוט הורדתי את הדריברים שהגיעו עם הדיסק והתקנתי אותם עוד פעם (ביגלל שגיע של מסך כחול שהיתיחס לתאימות דריברים של כרטיס קול) ולהפתעתי הרבה היתה לי הודעת שלדריברים אלה אין חותמת דיגיטלית של microsoft דבר שעסוי ליפגוע בביצועי המערכת . כמו ילד טוב הלכתי לעדכן דרייברים מהעטר של asus אך..... דריברים אלו(ויש רק קובץ אחד) עם אותה בעיה של תעימות המיפרט שלי מופיע בצד לכל המעוניין לדעת פרטים על לוח אם בבקשה תעזרו לי

• 8 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.