תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להיכנס לצאט של תפוז וקיבלתי את ההודעה הבאה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=57397534.jpg לחצתי על סימון "מה עליי לעשות?" וקיבלתי את המלל הבא:[ הכרת מניעת ביצוע נתונים מניעת ביצוע נתונים (DEP) מסייעת למנוע נזקי וירוסים ואיומי אבטחה אחרים המתקיפים את המערכת על-ידי הפעלה (ביצוע) של קוד שכוונתו לפגוע ממיקומים בזיכרון שבהם רק Windows ותוכניות אחרות צריכים להשתמש. איום מסוג זה גורם לנזק על-ידי השתלטות על מיקום אחד או יותר בזיכרון שבו משתמשת תוכנית. לאחר מכן איום זה מתפשט ופוגע בתוכניות ובקבצים אחרים ואפילו באנשי הקשר של הדואר האלקטרוני שלך. בניגוד לחומת אש או לתוכנית אנטי-וירוס, מניעת ביצוע נתונים אינה מסייעת למנוע התקנת תוכניות מזיקות במחשב שלך. במקום זאת, היא מפקחת ע…
-
- 4 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
מהו האנטי וירוס הכי מומלץ שיש? ומהו הפירוול הכי מומלץ שיש? תודה
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, לא מזמן קראתי על תוכנה מצוינת שיודעת לפתוח ולעשות Extract לכל סוגי הקבצים המכווצים ובמיוחד לשלוש המשומשות במיוחד: Zip, Rar, Ace. אבל, הזיכרון שלי על הפנים ואני לא מצליח להיזכר על איזו תוכנה מדובר. לכן, אשמח נורא אם תעזרו לי בעניין הזה במהירות האפשרית. תודה מראש, ניר.
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
זקוק בדחיפות לתוכנה ליצירת גרפים כמו 4+ y=4x^2 משוואה במעלה שנייה בסביבת עבודה של ווינדוס XP. אני צריך שהתוכנה תראה גם את הגרף ברביע הראשון שלו תוך פירוט מקסימלי של הערכים (כמו נייר מילימטרי). אני לא יכול לצייר את הגרף על נייר ולכן אני זקוק לתוכנה. כמו כן אני צריך שיהיה אפשר ללכת על גרף לנקודות מסויימות ולראות את ערך X וערך Y של הנקודה. אני צריך להדפיס את הגרף(ליתר דיוק את הרביע הראשון שלו). תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום. החל מלפני כחודש וחצי החלה תופעה מוזרה אצלי בפיירפוקס בהצגת סרטונים (בינתיים חוויתי את זה רק בפייסבוק). הבעיה היא שכאשר אני מנגן סרטון אני צריך לעבור מספר שלבים לפני שאני מצליח לראות אותו על כל המסך תחילה אני לוחץ על כפתור מסך מלא (ראו חץ בתמונה ראשונה ) ומה שקורה זה שהוא פשוט פותח את הסרטון בצד המסך (ראו תמונה שנייה) עדיין בקטן ואז אני לוחץ שוב על מסך מלא (ראו חץ עדיין בתמונה שנייה) ואז זה פותח לי את זה בחצי גודל במרכז המסך (ראו תמונה שלישית) ורק אחרי ששם אני לוחץ שוב (!!) על מסך מלא (חץ, תמונה שלישית) אז הסרטון עובר למסך מלא. נ.ב לפעמים כשיש עוד טאב פתוח אז הסרטון ישר עובר למסך מלא. משהו מוזר , ולמקרה ששאלתם - אז כן , עדכנתי כרטיס מסך אם …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אומנם לא תוכנה "סטנדרטית", אבל ברוח ה- web *.* השורה על כולנו, משהוא שנתקלתי בו הבוקר ב- lifehacker: http://goosh.org לכתבה המקורית: http://lifehacker.com/394715/gooshorg-unix+like-google-command-line לא מוגבל לפריקים בלבד . עוד אתר מעניין שכבר הוזכר כאן לפני הרבה זמן הוא: http://yubnub.org
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי 2 מספרי איסיקיו ישנים. הקטע הוא שאני רוצה להכנס ולשנות את השם ואת השם משפחה בהם כי אנשים שמחפשים אותי בחיפוש של האיסיקיו נכנסים אליהם וחושבים שזה אני ושאני פשוט לא מתחבר לאיסיקיו. מישהו יכול לעזור לי? ניסיתי את כל הסיסמאות שאני זוכר בשניהם וכבר הפרח הפך לצהוב כמה פעמים ונמאס לי... במיוחד כשבחשבון אחד בפרטים שלי רשמתי שאני "שולט" [החשבון מכיתה ד' ואפילו פחות] וזה יוצר מצב דיי מביך. אנשים עלולים לחשוב שרשמתי את זה בפרטים שלי ושאני עדיין משתמש בחשבון הזה. מה אפשר לעשות? תודה מראש. ד"א, חשבון אחד בעל 8 מספרים והשני בעל 9 מספרים.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לצורך פרויקט במעבדה אני צריך לתכנת ניסוי שלם ב-MATLAB. הכוונה היא לשלוט לאורך כל הניסוי במנוע המזיז איזשהי במה, עליו אני שולט באמצעות הדרייבר ESP300 של Newport המופיע כאן: http://www.newport.com/ESP300-13-Axis-Motion-ControllerDriver/140199/1033/catalog.aspx. יש לי רקע מועט ב-MATLAB, והאמת שאין לי מושג ממש איך לגשת לזה. יש מישהו שיש לו מושג איך מתעסקים עם זה? מישהו מכיר פורומים טובים לעזרה ב-MATLAB? לא כ"כ הצלחתי למצוא כאלה. תודה
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום. אני צריך תוכנה טובה , שבה אני אכניס את המידע על הדיסק (השם שלו - כלומר שנתתי לו), ובנוסף לכך אכניס את המידע שיש על הדיסק עצמו. לא משנה לי עלות התוכנה תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם אני פונה משני מחשבים למחשב בעבודה בעזרת תוכנת REMOTE DESKTOP אך עדיין לא מצליח להתחבר למחשב השני על הרשת המקומית למרות שאני קורא לו ב-IP שלו מה יכולות להיות הסיבות? יש לי XP HOME ו- XP PRO + רכזת 3COM תודה, יהודה
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הסרטונים בשרת שעד עכשיו נפתחו עם המדיה פלייר הרגיל התחילו להפתח עם המדיה פלייר קלאסיק והם לא עובדים... זה רק בפיירפוקס ככה.. מה לעשות? ניסיתי עם media player connectivity וזה לא עזר!
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היייייייי שלום כולם ושבוע טוב תקשיבו בזמן האחרון קיבלתי חשק עצבני ל"כוכב כחול" אבל הבעיה היא שכבר על הXP אי אפשר ממש היה להריץ אותו אבל לפי מה ששמעתי על הויסטה זה איכשהוא לפעמים עובד... אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי לגרום לקלאסיקה הזאת בבקשה לפעוחל אני מאוד מאוד ישמח בתודה מראש עידו
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה לבדיקת תקינות ספק הכוח נראה לי שהוא לא עובד כמו שצריך ואני רוצה להיות בטוח שזו הבעיה
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום רב, הורדתי משחקים ל- Dream Cast שזה מכשיר כמו פלסטיישן, וחלק מהמשחקים ירדו לי בקובץ cdi ואני לא יודע איך צורבים אותם. אפשר לדעת איך לצרוב אותם? ומזה הסיומת הזו? תודה לכולם... ;D
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי דיסקמן קורא MP3. עכשיו, צרבתי לי דיסק של מוזיקה שהורדתי ויש כמה שירים שהם בפורמט windows media audio file והנגן שלי לא יכול לקרוא קבצים בפורמט כזה אז הוא פשוט מדלג עליהם....בעצם אין לי תשירים האלה על הדיסק איך אני הופך windows media audio file לפורמט mp3 file? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מצטרף חדש כאן, ורציתי לשאול אם מישהו יודע איך אפשר להוריד תוכנה לשליחת הודעות לביפר? אם מישהו יודע, שיעזור לי בבקשה. תודה ושבת שלום!
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
בעיקרון אני מקליט הרצאות בטייפ מנהלים usb כזה...אבל כשאני משמיע את הקובץ,יש רעשי רקע חזקים יחסית. אני מחפש תוכנה שתבטל לי את רעשי הרקע ותבליט את קולו של המרצה....האם יש חיה כזאת?
-
- 4 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
נמאס לי כל פעם כשאני מתקין מחדש את ווינדאוס להכניס את אוסף הפרצופים שיש לי למסנג'ר מחדש..זה לוקח יותר מדי זמן. אז מה השם של הקובץ שבו שמורים כל הפרצופים ןההגדרות שלהם? שאני פשוט אעתיק אותו כל פעם שאתקין מחדש.
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני צריך להעביר את כל המועדפים שלי מהFF לאינטרנט אקספלורר כדי לסנכרן עם איזה מכשיר, יש אפשרות לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
גוגל עולה אבל באתרים אחרים עולה לי Internet Explorer cannot display the webpage אי אפשר לחפש כלום וכשאני פותח יותר מטאב אחד הוא פשוט נתקע. יש אינטרנט והפיירפוקס עובד. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך יצא יפה? אם לא רואים עדיין הנה הלינק http://img163.imageshack.us/my.php?image=hwzone9yz.jpg
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי שזאת בעיה בקישוריות לרשת - אבל ההורדה מגיעה בסופו של דבר למהירות טובה... חשבתי שזאת בעיה בטראקר - אבל אצל אחרים זה מגיע למהירות גבוהה מהר מאוד. אז מה יכולה להיות הבעיה? למה רק אצלי התאוצה כל כך איטית? ולכל המתחכמים, מדובר על טורנטים חוקיים, אני כל היום יושב ומוריד אובונטו ואופן-אופיס. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם, ביומיים האחרונים שאני מנסה להכנס לאתרים כמו FLIX, MSN VIDEO, ו- YOUTUBE אני מקבל הודעות על כך שהמחשב אינו עומד בדרישות וחסרים לו גרסא עדכנית של JAVA או FLASH PLAYER. למשל, ההודעה מ YOUTUBE (הבעיה העיקרית שלי) : Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Click here to get the latest flash player. יש לציין שלא מחקתי שום דבר, לא התקנתי משהו חדש, ואין חסימת JavaScript באפשרויות הדפדפן . הדבר ארע פתאום, לפני כן האתרים פעלו מצויין.. נסיתי להכנס לקישורים המוצעים והתקנתי מחדש את ה FLASH PLAYER וגם את JAVA, אך עדיין מופיעה אותה ההודעה. דבר מוזר, אני יכול לצפות בסרטונים בגוגל וידאו, שגם הוא אתר שעושה שימוש…
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אני לא יכול להחליף את דף הבית, הוא תמיד חוזר אוטומטית לABOUT BLANK ואין כלום.. מישהו יודע מה עושים ? אני רוצה להגיד רק, שהיה לי ספיי במחשב, אבל הכל הכל ירד ואין יותר אז שום ספיי לא קשור כנראה.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-