תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לפעמים קורה שאני מדליק איזה אתר והוא כביכול ניטען אבל הדף לבן. בהתחלה זה היה רק ב IE ועכשיו זה קורה לי גם ב FF... כדי שזה יטען אני צריך לעשות F5 (REFRESH) פעם אחת או יותר
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום כשאני מעלה דף אינטרנט שיש בו הרבה תמונות (למשל חיפוש תמונות של גוגל) לוקח לFF הרבה זמן לטעון את הדף לאות IE שלוקח לו כמה שניות אבל אם אני מעלה דף שיש בו מאט תמונות הוא עולה תוך שניה. יש דרך שהFF יטען דפים מרובי תמונות מהר? או שזה עוד דבר שצריך להתרגל אליו בFF תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בטעינת סרטוני פלאש בפייר פוקס... לפעמים זה עובד בסדר.... (למשל כמו ביו טיוב) אבל יש אתרים שזה ממש מעצבן (למשל GADGETY) יש איזושהי דרך לפיתרון בלי יותר מידי צרות?
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכל מי שיודע אם יש פיתרון! כתבתי מסמך באופיס 2007.תוכנת הוורד שמרה אותו כקובץ docx.אני לא מצליח לפתוח אותו באופיס 2003 שיש לי בבית. מישהוא יודע מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
1.אין לי קול בסירטונים בפורמט wmv 2.יש סירטונים שאני מנסה להפעיל ומופיעה לי הודעה פורמט אינו ידועה? יש לי מקודדים k-lite גירסא האחרונה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי אוטלוק 2007 עכשיו עשיתי יצוא של אנשי הקשר מהgmail לoutlook בקובץ של אקסל עכשיו הבעיה היא שבתוך הקובץ עצמו שנכנסים זה מראה לי את האנשי קשר אבל שאני מייבא אותם ל outlook הכרטיסים של אנשי הקשר ריקים מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ישנה טבלה מסוימת שפעם הצלחתי ליבא נתונים ממנה לאקסל ופתאם אני מקבל הודעת שגיאה unable to open ובנוסף רושם connectin was establuished but the data is not avileble חשוב לציין כי בטבלה אחרת מאותו האתר אין בעיה ליבא. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום, למרות שזה לא הפורום שנועד לכך, לא היה לי שום מקום אחר לפרסם בו את הבעיה. ביוטיוב, לאחרונה, נתקלתי בקשיים רבים בצפייה בסרטונים כאשר כל פעם שהפעלתי סרטון, בכל דפדפן כלשהו, הטעינה נתקע וכל הדפדפן נתקע, כאשר הדרך היחידה היא לצאת מן הדפדפן. אני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב NO MATTER WHAT, ניסיתי הכל. שום דבר לא עזר. פשוט כל הדפדפן נתקע.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש די הרבה זמן בסרגל קיצורי הדרך של Office XP, ועד עכשיו הוא לא עשה לי בעיות. יש בסרגל קיצור דרך לחיבור ADSL, שעד השבוע האחרון פעל בלי בעיה. לפני בערך שבוע הקיצור התחיל לעשות בעיות.... כשאני לוחץ עליו כשאני לא מחובר לאינטרנט הוא לא עושה כלום, ואם אני כן מחובר לאינטרנט - הוא מנתק אותי. הבעיה קיימת רק בסרגל, וכשאני מנסה להשתמש בקיצור דרך רגיל לחיבור אז אין שום בעיה. יש לציין שיש לי עוד חיבור לאינטרנט (dialup), שפועל בלי שום בעיה. מישהו מכיר את הבעיה, או שיש לו הצעות? דרך אגב, הדבר היחיד ששיניתי במחשב בשבוע האחרון הוא שהפעלתי את ה-ICS...
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כשאני מייצא את אנשי הקשר שלי מהאטלוק לקובץ במטרה להעביר לgmail הוא ממיר לי את כל מספרי הטלפונים למספרים ולא שומר אותם בצורת מחרוזת ואז בכל מספרי הטלפונים חסר ה - 0 בהתחלה מחר מוחקים לי את המייל של העבודה ואני חייב את זה דחוףף תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ספר שאני עובד עליו כבר חודשים באינדיזיין גירסת CS4 ME בכל פעם שאני רוצה לעשות לקובץ יצוא ל PDF מה שקורה זה שכל המספרים במסמך נעלמים כולל מספרי העמודים שמוגדרים מדף האב. הבנתי מהמורה שלי שזאת בעיה מוכרת ושיש לסמן את כל הדפים ולעשות APPLY MASTER TO PAGES כדי לשחרר את המספרים מדך האב למסמך אבל זה לא עוזר בבקשה עם מישהו יכול לעזור אני חייב להדפיס את הספר ממש בקרוב. תודה מראש טל.
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ניסיתי לחלק קובץ גדול למספק חלקים בעזרת WinRar התוצאה היתה : movie.part01.rar movie.part02.rar movie.part03.rar . . . ולא movie.rar movie.r00 movie.r01 . . . אני יודע שזה אותו דבר לשלב הפתיחה אבל בכל זאת אני רוצה שהקבצים יהיו בפורמט של rar .r00. r01. זה דיי משגע אותי שבתוכנה של כל כך מעט אופציות את לא מוצא איך לפתור את הבעיה. (אני משתמש ב WinRar 3.30)
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני משתמש בEasyDivX 0.81 ואני עושה סרט עם AC3 כל התהליך עובר יופי ואני מקבל בסוף הודעה שהכל הסתיים.( לוקח שעתיים) הבעיה שהסאונד לא במקום הוא מאחר בכמה שניות, איך אני יכול לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
בקיצור, במחשב שלי יש כונן ראשי © שמחובר באמצעות כבל SATA2, ועליו מותקן ויסטה הום פרימיום. עכשיו חיברתי כונן פיזי נוסף (E) שמחובר באמצעות כבל IDE, ועליו מותקן XP הום SP2 (יש לציין שפעם הכונן שימש ככונן ראשי במחשב אחר, וכך גם מערכת ההפעלה). אני מנסה ליצור dual boot של מערכות ההפעלה, אך ללא הצלחה. השתמשתי בתכנה EasyBCD כדי לקנפג את ה-boot loader של ויסטה כדי להכיר בהתקנה של XP. כל פעם שאני מפעיל את המחשב ואני מנסה להריץ את XP, אני מקבל הודעה ש-NTLDR לא נמצא או הושחת. חיפשתי בגוגל, וניסיתי לשחק עם הקובץ boot.ini שבכונן E (זה שמותקן עליו XP) כדי שהעסק יעבוד. עכשיו כשאני בוחר XP בבוט לודר של ויסטה, המחשב פשוט מאתחל את עצמו. איך פותרים את הבעיה? מצורפת תמונה של ההגדרות ב-EasyB…
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי משתמש עם דיסק האתחול של .Hiren's Boot CD 96 החלפתי לוח ל Asrock G31MS ומאז אני לא יכול לעשות ghost עם התוכנהnorton ghost שנמצאת על ה boot cd (התוכנה עולה -אני עושה OK וזה נתקע). בררתי את הנושא ויכול להיות שהלוח הזה לא תומך בתוכנה הזאת או לפחות בגירסה שאני משתמש. מישהו מכיר עוד תוכנה שעושה את אותה פעולה כמו ה norton ghost תוכנה שאני יוכל לצרוב ולהריץ אותה מ boot בלי להתקין אותה קודם. תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מתי שהוא מגיע לחלק שהוא אמור ליצוק אימג' הוא נותן ב-LOG את העודעה הבאה: Executing DVDAuthor. Commandline: "C:\Program Files\DVD2SVCD\DVDAuthor\dvdauthor.exe" -x "D:\dvd\DVDAuthor.xml" DVDAuthor failed for unknown reasons! For details open: "D:\dvd\DVDAuthor_log.txt" מה זה אומר?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שתי שאלות 1. יצרתי דיסק איתחול דרך XP A + פירמוט + CREAT MS DOS בקיצור אחרי שאני מתקין את הקבצים הוא לא מזהה כוננים קשיחים ולא CD רק A למה ? הורדתי GHOST שיעבוד דרך A והתוכנה עולה אבל מזהה רק A לא מזהה אף כונן אחר . איפה אני משיג דיסק איתחול שמזהה את כל הכוננים במחשב ולא רק את A ?
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום החלטתי להתקין את הוינדוס ויסטה בטא החדש בכונן חדש שאני אצור במיוחד בשבילו פתחתי את הNorton PartitionMagic 8.0 וכשהעשיתי את הריסט אחרי שהגדרתי את הכונן החדש הוא רשם לי שגיאה "Bad update sequence number" וזה לא יוצר לי את הכונן החדש למישהו יש מושג מה עושים עם זה?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, אני רציתי להתקין את הויסטה החדשה והיא צרובה לי על דיסק וזאת גירסאת Ultimate. שמעתי שבשביל להתקין אותה צריך להתקנה 15 GB מקום בדיסק הקשיח. בהתקנה כתוב לי שאני צריך לפחות 6.8 GB. יש לי עכשיו 21 GB פנויים בכונן C ואני רוצה ליצור כונן חדש של 7 GB ואם לא יספיק אולי להגדיל אותו בשביל שהויסטה תהיה עליו(רוצה גם ויסטה וגם XP). ניסיתי ליצור כונן חדש וכשהוא פותח לי את המחשב מחדש הוא לא מצליח לעשות את הפעולות וכותב לי את השגיאה 27:Cannot Lock Partition. חיפשתי בעזרה של התוכנה וזה מה שכתוב: Under multitasking operating system such as Windows 95, PartitionMagic must lock a partition before it can safely modify it. If the hard disk contains files that are in use by another…
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי, לאחר פירמוט המחשב התקנתי ווינדוס xp sp3 ועשיתי מספר נסיונות אך לא הצלחתי. הנסיונת נעשו ב: 1. דיסק האיתחול של ווינדוס - לא ניתן ללחוץ C לפיצול הכונן. 2. "מנהל הדיסקים" של ווינדוס. - אין אפשרות של פיצול כשלוחצים על מקש ימני ופיצול הכונן. 3. Norton PartitionMagic - לאחר הריסטרט לא השתנה דבר ולא גודל הכונן הראשי. 4. easeus Partition manager - לאחר הריסטרט לא השתנה דבר ולא גודל הכונן הראשי. האם הארד דיסק או הכונן "נעולים" יש משהו שצריך לפתוח או לעשות ? תודה טל
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
ניסיתי לצור מחיצה חדשה בעזרת PARTITION MAGIC, העברתי 16 GB מכונן C למחיצה החדשה ע''י האפשרות Create a new partition לבסוף עשיתי APPLY והמחשב ביצע ריסט, אח''כ הופיע חלון עם כל הפעולות של של יצירת המחיצה: http://img444.imageshack.us/img444/7491/261120073594ph1.jpg ושם מופיע הERROR... כמובן שאחרי שהמחשב עלה לא הייתה שום מחיצה חדשה.. איך לסדר את זה? /: רציתי לאחר יצירת המחיצה החדשה לעשות MERGE לכונן D.. אז יש אפשרות לעשות את זה בלי לצור מחיצה חדשה ? ד''א מופיע לי בPARTITION MAGIC מן מחיצה בשם EXTENDED שלוקחת 200 מגה מהדיסק.. צריך אותה בכלל ? תודה
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
כאשר אני הופך קובץ WAVE לAC3 אז הוא מקודד אותו אך כשאני שומע את זה במערכת הדיבוריםיעני הSPEECH נשמע מכל הרמקולים ולא רק מהסנטר מה אני יכול לעשות כדי לתקן זאת או שאולי תמליצו על תוכנה אחרת שעושה את זה !!!! משהו יכול לתת לי קצה חוט אולי
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה Symantec Norton Partitation Magoc 8 וכשאני יוצר מחיצה חדשה זה מביא לי טעות. מה אני יכול לעשות אני מת להתקין לינוקס!!! יש אולי תוכנה אחרת? אם כן מאיפה מורידים? למי שלא ממש הבין יש לי שלוש דיסקים C,D,E ואני רוצה ליצור עוד דיסק בלי לפרמט הכל! אז אני משתמש בתוכנה הנ"ל וכשאני יוצר עוד דיסק זה מביא לי טעות! איזושהיא בעיה אם ה CLUSTERS
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום! לפני כשלושה ימים פירמטתי את המחשב שלי עקב תקלה,לאחר הפירמוט המידע בתיקיה D נשמרה כראוי,כמו שרציתי אך כל פעם שאני פותח את התיקיה מופיע לי ישר חיפוש,הכוונה שנפתח לי בצד חלון חיפוש ולא מראה לי את התכנים הרצויים(התיקיות). איך אני מחזיר את המצב לקדמותו?! תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
צהריים טובים.. היום פירמתתי את מחשבי ושדרגתי מXP ל7 עכשיו בXP היה לי 4 כוננים להמחשה ..: E D F C ..כונן המערכת היה F .. עכשיו עשיתי כרגיל הSETUP פירמתתי את F וסימנתי אותו כהתכנת המערכת .. עכשיו שהוינדוס עלה רשום לי ש C זה כונן המערכת וF הוא בכלל כונן דיסקים .. ואני שם לב גם שחסר פחות או יותר 30 ג"ב בכוננים .. ואני מודאג מאוד כי זה היה כונן המוזיקה שלי!!! כל האוספים שלי 80 90 70 ! !! הלכו?!!?! ???בבקשה עזרה דחוףף! תודה רבה רבה רבה לעזרים!
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-