עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Iko89,

שלום, אני מחפש כ. קול וירטואלי הכוונה היא שאני יוכל ליבחור את תדרי הסאונד במחשב ללא צורך בחומרת קול נוספת . האם קיים ?

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  2. שלום לכולם (שוב ) יש מוזיקה טובה מאוד ב- SHUOTCAST RADIO בתוכנה WINAMP מכיוון שזהו רדיו המשודר חופשי באינטרנט - יש תוכנה שניתן להקליט את המוזיקה ולשמוע באוטו/MP4/פלאפון ? לאוו דווקא רדיו מה- WINAMP בכלל מהאינטרנט ? * כמובן שאם אפשר אז חינמית וקלה...

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. לפני יום-יומיים העלתי שאלה בקשר לCPU גבוה במחשב אמרתם לי שזה סוס טרויאני פירמטתי את המחשב והבעיה נשארה איזה עוד אפשרויות יש לבעיות CPU גבוה? תודה מראש אם תצתרכו עוד פרטים תגידו לי

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  4. שלום לכולם. אני מחפש תוכנה שתשמור את הההיסטוריה של האינטרנט לדפדפן אקספלורר / מוזילה . וגם אם ימחקו את ההיסטוריה זה יישמר באיזה מקום . תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by katkato,

אני זוכר שפעם הייתי משחק משחקי רשת ב Gamespy וראיתי שעדיין יש אותה האם היא תוכנה פופלארית או שיש תוכנה אחרת שאתם ממליצים עליה ? אני פשוט מחפש תוכנה עם שרתים נורמליים וכמה שיותר אנשים .. חוץ מזה כרגע התקנתי אותה ו AVIRA (האנטיוירוס שלי) התריע לי על טרויין ב gamespy ..

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  6. יש לי בעיה מאוד מוזרה המסך פשוט קופץ בחלקים מסוימים שלו במיוחד בגלישה בויסטה בחלק התחתון שלו, אני רוצה לראות אם הבעיה היא במסך או בויסטא. מישהו מכיר תוכנה כזו (רצוי חינמית)?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  7. שלום! אני מחפש תוכנה שתוכל להפיק לי קובץ TXT (או משהו בסגנון) שבו יופיעו כל תתי הספריות וכל הקבצים שנמצאים תחת ספריה מסויימת. אני מחפש את התוכנה ע"מ שאם הדיסק הקשיח יחדל מלתפקד (חו"ח) אני אדע מה הלך לאיבוד. (כמובן שקבצים חשובים מגובים בדיסק קשיח אחר ובדיסקים). תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  8. יש לי בעיה מאוד מוזרה ומאוד מטרידה. כאשר אני נתקל במסך כחול (יותר מידי פעמים :-\) המחשב מאתחל את עצמו, וכשהוא עולה, ההגדרות של תוספי הפיירפוקס (Adds On) מתאפסות. ואז אני מוצא את עצמי מגדיר את הכל מחדש. יש פתרון זה? אגב, הFF התחיל לעבוד בצורה גרועה, וקורס לעיתים קרובות (בנוסף להיותו זולל משאבים מטורף). יכול להיות שהFF שלי פשוט דפוק?

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  9. Started by dj gozlan,

אחים שלי הפכתי את המודם לראוטר מדובר ב b-focus router 312+ ומאז אני לא מצליח להורדי מרפידשר (ככל הנראה בגלל שהאייפי לא משתנה) ולא מצליח להתחבר לאמיול מה אני יכול לעשות האם יש תוכנה שמשנה אייפי אוטומט או שיהיה אפשר להוריד קבצים מרפידשר ברצף?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by nondos,

שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לחלק את הדיסק הקשיח שלי מחדש מבלי לפרמט אותו ומבלי לאבד את הנתונים שעליו שאלה נוספת האם חלוקה כזאת תפגע בביצועים הוא שהיא בדיוק כמו חלוקה שעושים בעת פרמוט הדיסק הקשיח? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. קודם שלום!!! עשיתי היום פרמוט למחשב ואחרי שהתקנתי את הכול אני מגלה שאת המועדפים שלי ואת המסמכים שלי לא שמרתי ויש לי שם המון המון המן דברי שאני חייב אני אשמח אם מישהו יוכל להביא לי דרך לשחזר אותם כי באמת יש לי שם עבודת גמר של התואר ועוד מאות מסמכים חשובים ואני חייב את זה צי שיוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד מאוד

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מקווה שזה הפורום המתאים, ראיתי פה שאלות על עריכה אז אני מתאר לעצמי שכן.. אני מתכוון לקנות בקרוב את התוכנה PINNACLE STUDIO 12 ULTIMATE שלפי מה שראיתי ממש מצוינת ומתאימה לי. (עולה 600 ש"ח אגב) אני מחפש כרטיס עריכה חיצוני עדיף של חברה מוכרת, שמעביר מ (DV (firewire ל USB ראיתי כרטיסים של PINNACLE, הבעיה היא שהם מגיעים ביחד עם PINNACLE STUDIO 12 ואני הרי קונה את הגרסה המורחבת בנפרד אז חבל לשלם על החבילה הזאת 600-1000 ש"ח. יש המלצות או רעיונות?

13. Started by elior021,

אהלן חברה אני זקוק לתוכנה לעריכת סירטון כדי לחתוך סרטון ניסיתי להשתמש avs converter אבל משום מה אני לא מצליח לראות את העבודה שעשיתי רק לשמוע תודה מראש

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by eladh16,

שלום. כאשר אני בתוך על outlook express 6 שלי ונשלח אלי אימל, אני לא יכול לראות אותו עד שאני לא לוחץ על הכפתור Send/Recv שכיביכול עושה refresh לתיבת הדואר ואז אני רק רואה שקיבלתי מכתב. השאלה שלי היא איך אני מגדיר ב outlook express 6 שאם מכתב ישלח אלי ואני בתוך ה outlook אז אני לא יצטרך ללחוץ על Send/Recv בכדי לראות שקיבלתי אותו, אלה המכתב ישר יופיע לי. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  15. אני משתמש גם בכונן נייד וגם בכונן הפנימי ומעוניין שעל שניהם יהיו את אותם קבצים מתיקיות מסוימות שיש לי על הפנימי, מכירים תוכנה שכל פעם כשאני מוסיף קובץ לתיקייה על הפנימי היא תוסיף אותו גם לנייד? :s05: (זה פשוט סיוט להדביק כל קובץ שאני מוסיף פעמיים ואני עושה את זה הרבה)

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  16. קרתה טעות קטנה , בטעות נמחק קובץ גדול שהגיע לאחוז גבוה בהורדה, אבל למעשה בטעות מחקתי את הקובץ. יש אפשרות "להציל" את הקובץ? שימשיך מאיפה שהפסיק? למרות המחיקה!

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  17. Started by gabriel6,

שלום, אני מחפש תוכנת השתלטות ללא התקנה - בדקתי כבר את האפשרויות: RADMIN logmein vnc dameware pcaw מה שאני מחפש זה תוכנה קטנה (עדיף חינמית) שמאפשרת השתלטות מרחוק בזמן השמשתמש פעיל ורואה מה שאני עושה התוכנה צריכה להיות מורצת על ידי המשתמש אבל שלא תתקין כלום - כמו PORTABLE APP כל טוב, גבריאל

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום לכולם מחפש תוכנה כמו שציינתי בכותרת להמיר סרטים - מ- 720P ל-320*240 (רזולוציה בנגן MP4) על איזה תוכנה ממליצים ? * VIRTUAL DUB אני מכיר - יש עוד ?

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  19. שלום, הלוח אם שלי הוא asus p5gd2-x וכשאני רוצה להתקין את הדרייבר של הAUDIO אז הוא נותן לי את ההערה הזאת: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ob,

כמו שכתוב בכותרת כך נשאלת השאלה , שמתי לב לאחרונה שמשחקים מקבלים מודים חדשים (HD Texture Pack) . כמו כן סרטים ישנים ,תמונות וכו'... עוברים גם הסבה ל- High Definition. אם יש למישהו כתבה בנושא שמסביר איך עושים את זה ? והאם זה אפשרי במחשב ביתי רגיל ? אשמח לתגובה. מקווה שאני בפורום הנכון.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by veredaniel,

הבעיה קוראת בשני מחשבים שונים שניהם עם xp pro בראשון כאשר מפעילים ישומים כמו outlook וword אחרי כמה זמן המעבד מתחיל לעבוד על 100% כאשר שני הישומים האלו לוקחים הכל אם סוגרים רק אחד השני משתלט על המשאבים הנותרים. מדובר בoffice 2002. במחשב השני זה קורה עם הfirefox אבל אם סוגרים את tabs ומשאירים אתו פתוח זה יורד. בשני המחשבים ניסיתי להגדיר עדיפות נמוכה לישומים האלו וזה לא עזר. למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  22. היי חברים אני מקווה שיש פה מישהו שעובד ומכיר את מקס, אני משתמש ב 2009 ויש לי בעיה חמורה . לאחרונה יש לי בעיה שאני בכלל לא יכול לעבוד על המקס שהוא כל כמה שניות/דקות קורס, אני עובד עכשיו על דגם של מרכבה ואני בונה את הזחל וכל הזמן מקסד קורס, יש לי מחשב חדש חודש אצלי והוא מכונה חזקה אז ככה שאין אפשרות של מערכת חלשה, אני לפני שאני מנסה להתקין אותו מחדש ולקוות שהבעיה תיפתר אני מקווה למצוא פתרון כלשהו יותר מעשי מאשר למחוק ולהתקין מחדש ולקוות לטוב. השגיאה קוראת סתם בעבודה עם המקס לא בראנד או משהו כזה , מה ששמתי לב שהמקס צורך אצלי המון זיכרון ומגיע גם ל 3+ גיגה , המערכת היא ויסטרה 64 ביט עם מקס 2009 64 ביט , 5 גיגה ראם ומעבד Q6600 תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  23. שלום לכולם, אני צריך טובה קטנה - אם למישהו יש את האפשרות להכין עבורי אנימציית GIF ממס' תמונות. הדרישות הן: 1) שהמעבר בין תמונות יהיה בצורת Fade כזאת, לא מעבר חד כזה. 2) בהמשך ל-1: שהמעבר בין התמונות יהיה רגיל, ללא אפקטים מיוחדים(למעט ה-Fade), כמו מצגת פשוטה. 3) האנימציה צריכה להיות אך ורק בפורמט GIF(לא פלאש וכד') 4) שגודל התמונות ישאר כמו שהוא. אני מאוד בור בנושא, לכן אני אודה מאוד למי שיוכל לעשות זאת עבורי. תודה *קובץ ה-RAR עם ה-6 תמונות: תמונות לעריכה.

24. Started by Benz0r,

יש לי מעבד MSI P4M890M-L DDR2 VGA ואני צריך כרטיס קול של Realtek ושאני מנסה להתקין זה רושם לי אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10) מישהו יכול לתת לי לינק להורדת דריבר טוב ??

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  25. Started by Benz0r,

איזה דריבר לכרטיס קול אני צריך יש לי מעבד MSI P4M890M-L DDR2 VGA תודה מראש בבקשה למחוק טעות

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים