עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. חוץ מלהוריד אנטי וירוס וספייוור ולהריץ אותם גם בסייפ מוד וגם לא, ובנוסף לעשות איחוי... עוד משהו? המחשב לא עמוס מבחינת מקום. יש 45 פנויים מתוך 60 ג'יגה

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by Bartleby,

מותקנים לי במחשב 2 דיסקים קשיחים בממשק SATA. (אני עובד עם XP PRO). לא מותקנים לי דרייברים של SATA. אני צריך להתקין? מה זה נותן? מוסיף ביצועים?תודה.

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by Kerberos,

אהלן, לאחר הרכישה של ה GA-K8N Ultra הורדתי גרסה אחרונה של MotherBoard Monitor וכל ניסיונותי להתאימו אל הלוח העלו חרס. אמנם חלק מהחיישנים מראים קריאות שונות אבל עדיין לא מצאתי את עמק השווה בהתאמה שלהם. מה שבערך עובד זה הטמפ' שלו הלוח ושל המעבד. בעצם גם הקריאה של מהירות מאוורר המעבד. כיצד אני יכול להתאים את החיישנים והקריאות ? בברכה, שחף.

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  4. Started by ross,

יש לי DVD שמכיל קבצי VOB ברזולוציה 1024*576 אבל ווינדוס כותב שהרזולוציה 720*576 כשאני צופה בקבצים הם ברזולוציה הנכונה (1024*576), אבל כשאני מנסה להמיר אותם באמצעות format factory אני מקבל קובץ ברזולוציה של 720*576 והסרט נראה כאילו דפקו לו בוקס משני הכיוונים. יש אפשרות להמיר את הסרט ולהישאר ברזולוציה המקורית? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  5. Started by jambo7,

שלום חפשתי בחיפוש ההודעות ישנות ואי אפשר להשתמש בהם. טוב אז ככה נמאס לי מנורטון{ 2005} שקיבלתי יחד עם הלוח אם, הנורטון מעקב את המחשב בזמן ההדלקה, המחשב כאילו נתקע ורק לאחר 2 דקות הוא מסתדר, אני מחפש תוכנת אנטיוירוס חינמית יעילה שתחליף את הנורטון. תודה

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by oren_vegas,

לא מצליח לצרוב צריבה של 900mega יש לי צורב חדש של LG 52*24*52 ותוכנת צריבה של NERO 6.0.0.11 ו-CDR של 100 דקות.. 900 מגה.. מישהו יכול לעזור לי בנושא? אגב ניסיתי לצרוב סרט VCD ודאגתי שלא יעבור את ה 100 דקות..

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  7. שלום, יש לי מחשב חדש (מעבד E6600, לוח אם ABIT AB9PRO) 1) שמתי לב שה CPU USAGE די רגיש , כל פעם שאני מפעיל יישום הוא קופץ למעלה עד ל50-60% והטמפ' עולה, זה אמור להיות ככה? מה אני יכול לעשות? 2) יש לי בעיה שה CPU USAGE עולה ל 60%-70% והטמפ' של המעבד עולה מ40 מעלות ל47-49 מעלות במנהל המשימות שמתי לב שה emproxy.exe הוא הגורם לכך כנראה והוא צץ לו פתאום אחרי שבמשך מס' שעות הכל היה תקין. מישהו יודע מה זה emproxy.exe ? ומה אפשר לעשות? תודה!

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by string,

שלום לכולם . זאת אולי נראית שאלה די מפגרת אך אני אובד עצות . בני היקר שיחק עם המקלדת בעזרת אישתי (שתבדה לחיים ארוכים) וכנראה שבעיצומו של "משחק" הצליח להפוך את המסך על צידו (את מה שרואים במסך כמובן) גם העכבר מתפקד טיפה שונה (צדדים זה למטה למעלה ולמעלה למטה זה צדדים ..) לשם הבהרה נוספת - אני צריך להסתכל על המסך מהצד כדי לראות ישר , או לשנות את המסך פיסית שיהיה אנכי ..מקווה שהובהר. איך מחזירים את המצב לקדמותו ? תודה מראש לעונים . המחשב הוא נייח + צג 22 אינצ' של LG - תוכנת הפעלה XP .

• 5 תגובות
    • 5.7k צפיות
  9. אני יודע שיש את deamon tools, האם יש תוכנה יותר טובה\מומלצת ממנה? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש לי צורב טושיבה 5112 ואת התוכנות הבאות : NERO 6 AOB Instand 6.5 pinnacle 8 אנא עיזרו לי

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  11. למה ה IE כזה זבל ????????? מגירסה לגירסה הוא מידרדר מרגע לדודלי,מה ניסגר? ההתקנה שלו שעות,החוויה איתו מזעזעת,הוא איטי,מבקש לעשות ריסטרטים למה זה ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם אני כבר הרבה מאוד זמן עם איי סי קיו 5, בערך מאז שהוא יצא. פתאום מלפני 3 ימים האיי סי קיו כשהוא פתוח, הוא תופס בקירוב 98 אחוז מהמשאבים של ה-CPU אפשר להשתמש בו אבל לא נוח- לדוגא: אם אני כתוב משהו ואשלח, אני לא אראה את מה שכתבתי אלא אחרי איזה 10 שניות, וכל המחשב איטי כשהאיי סי קיו פתוח עשיתי בדיקת וירוסים וספייווארים למיניהם. לא עזר. מחקתי תוכנה שהתקנתי לאחרונה וגם לא עזר. למישהו יש רעיון?

13. Started by a-gold,

מה זה אומר מה שמסומן באדום? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  14. שלום, אופיס 2007 בעל SP2 - מערכת הפעה חלונות 7 32 כאשר מנסים לשלוח מתוך WORD קובץ (תחת קובץ - שלח) מתקבלת הודעת שגיאה word couldn't send mail because of MAPI failure : "attachment open failure " כאשר משנים את שם הקובץ לאנגלית אין שום בעיה לשלוח אותו אין שום בעיה לשלוח את הקובץ בדרכים אחרות (שלח לנמען דואל מ-EXPLORER או כאשר מצרפים אותו כמסמך מצורף בצורה ידנית) תודה, גבריאל

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by CosmicGate,

שלוםם כל פעם שאני מנסה להכנס לאיי מייל שלי ביאהו הוא אומר לי משהו כזה ERROR The requested URL could not be retrieved -------------------------------------------------------------------------------- While trying to retrieve the URL: http://login.yahoo.com/config/login? The following error was encountered: Zero Sized Reply Squid did not receive any data for this request. Your cache administrator is webmaster. -------------------------------------------------------------------------------- Generated Fri, 18 Oct 2002 19:27:28 GMT by proxy.israsrv.net.il (Squid/2.4.STABLE6) חיייב עזרה!!!!! בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by MetalB,

הורדתי סרט שאמור גם להיות בו קול כמובן... משום מה אני רואה רק תמונה ואין קול!! בטוח חסר לי איזה codec אבל אני לא מבין איזה התקנתי divx הכי חדש וגם את הישן יותר מה עוד יכול להיות חסר לי ???

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  17. שלום, אחד המחשבים ברשת שלי הודבק כנראה ב- Backdoor Trojan שזוהה ע"י הנורטון אנטי וירוס. לא הייתי שם בעצמי, אך לפי מה שאני מבין מי שהשתמש במחשב באותו זמן פשוט לחץ "OK" על הודעות האנטי-וירוס עד שהן נעלמו. בכל אופן מה שקרה מאז הוא שלא ניתן להפעיל כמעט שום תכנה: המחשב לא מצליח למצוא את קבצי ה- EXE, למרות שהם קיימים. גם כשאני מנסה "דבל-קליק" על הקובץ עצמו, הוא עדיין כותב שהוא לא מצליח למצוא אותו... יש למישהו רעיון לפני התקנה מחדש של ה-windows (גירסת XP PRO) או פירמוט של המחשב? תודה מראש! נ.ב. מצאתי בפורומים השונים התייחסויות ל-Backdoor, אך לא לבעייה הספציפית הזו.

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  18. שלום פורום תוכנות גרפיות אני מחר מתחיל קורס השתלמות שלא ממש קשור למחשב אבל קשור לתוכנות גרפיות מקצועיות ועל כן יש לי כמה שאלות. הקורס הוא מפעיל כוון CNC בבית ספר להנדסאים בטכניון (לא ממש גרנדיוזי כמו שנשמע) ואני מניסיון של חברים יודע שסולידוורקס וסימטרון הן יחסית מובילות בשוק.אולם היום דיברתי עם הרכז שלי ואני הולך ללמוד תוכנה שכלל לא מוכרת לי (לא ממש משנה כי אני לא ממש בתחום ואם זאת את השתים הראשונות אני יחסית מכיר בשם ) שם התוכנה הוא inventor שאלתי היא כזו האם התוכנה הזו אכן טובה לשימוש בתעשיה והאם היא אכן כמו שתי הראשונות?? הפקידת השמה שהפנתה אותי לקורס הזה אמרה שהוא נבנה לפי דרישת התעשיה אולם אני מעדיף דעה של חברי\מנהלי פורום ולא פקידה שיש לה אינטרס סמוי.אשמח מאד לי…

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  19. כי נכון לעכשיו אני יכול להגדיר שמקור ספציפי לא יגיע לדואר נכנס. אבל אני רוצה שתיבת המייל תקבל מיילים ממקור אחד ספציפי וכל השאר יגיעו לאשפה. זה אפשרי? מדובר על ג'ימייל.

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  20. היי לכולם, לפני משהו כמו חודשיים קניתי מחשב חדש, הנה תמונה של המפרט שלי, http://up44.siz.co.il/up3/ow2yz3tguymy.jpg הוא מריץ את כל המשחקים עד עכשיו ברמות הכי גבוהות ומשום מה לפעמים בזמן משחק במיוחד במשחק RED ALERT 3 הוא מרבה להתקע, מה זאת אומרת להתקע? זאת אומרת לעשות מסך שחור וזה משמיע צליל כזה כמו הרבה תיקתוקים בדלת . אשמח לעזרה.. טל.

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  21. שלום אני צריך תוכנה שתאפשר למספר מחשבים לצפות בשולחן העבודה שלי כלומר אם על שולחן העבודה שלי יש מסמך מסויים אני רוצה שמחשבים שהזמנתי יוכלו לצפות במסמך כשהו פתוח על המחשב שלי סוג של תוכנה לשליטה מרחוק אך אני רוצה רק את יכולת הצפיה בלי שהאנשים שאזמין יוכלו לשנות ולפעול במחשב שלי אשמח אם תמצאו לי תוכנה שכזאת

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  22. אשמח לעזרה הבבילון איטית מדיי למרות שהיא מעולה נותנת תרגומים מהמון סוגים של מילונים

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  23. Started by pC gUy,

I am looking for a program,that shows my temperature in the pc

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  24. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

תראו כבר מאתמול זה משגע אותי אפיול שזה מופעל אצלי התוכנה שחוסמת אותם הם עדיין מופיעים לי חופשי!! ובכמויות שזה תוקעאת המחשב לדקה!! ניסיתי AD-AWARE SE זה מצא לי הרבה זבל מחקתי הכל אבל זה ממשיך!! דרך אאגב משהו מוזר בזון אלרם האחרון זה רושם לי בחלונן הקטן למעלה שזה מריץ לי DLL כ-APP מה זה אומר נראה לי פרצו לי למחשב חבל מאוד שאני לא יכול לבדוק אם נורטון כי הוא 2002 ועבר זמנו ואין לי משהו אחר אז אם זו תולעת יש למישהו איזה אתר להוריד אנטי וירוס חינם חינמי תודה עריכה מופיע לי בחלון גם WINDOWS NT APP גם כן למהה ממתי רק מאתמול זה התחיל לפני זה בחיים לא היה מופיע

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  25. שלום , הורדתי לפני כמה דקות תוכנה מהרשת וב98 אחוז קפצה לי הודעה מNOD32 של וירוס ואז זה שאלה אותי ועשיתי TERMINATE משהו כזה ואז זה נתן לי לאשר שזה קובץ חשוד משהו , עכשיו אני רוצה לדעת היכן הוא שם את הקבצים החשודים למה הקובץ לא ירד למחשב ? ושנית ברגע שהוא מגלה באמצע ההורדה שזה וירוס הוא מבטל אותה מהשרת כאילו מפסיק את ההורדה ככה שזה בכלל לא יורד למחשב ? תודה רבה אני ישמח לקבל תשובה זה חיוני אפילו לכולם . שנה טובה ומבורכת וגמר חתימה טובה לכל חברי הפורום .

• 5 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.