עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by assaf990,

הסרגל כלים מובנה ב FF 3.05 HEB יש בו: נצפה תדיר התחל כאן כותרות אחרונות איך מסירים?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  2. Started by Bengo5,

אני צריך דרייבר למצלמת אינטרנט של gpt חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משהו מתאים.. ודרך אגב לא רשום לי על המצלמה את הדגם.. זה שקוף עם אפור כזה...תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by tiptipon,

אני מקבל באימיול את ההודעה הבאה Failed to create part.met file list - Access to C:\Program Files\eMule\downloads.tmp was denied למרות שאני ADMIN במחשב דרך אגב זה לאחר התקנת WIN7 מישהו יש מושג למה ???

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by pure perfection,

שלום יש לי אופיס 2007 , ואהוא לא מתקן מילים שנכתבו באופן שגוי איך אני יכול לתקן את זה ?? תודהה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by BlackBlood,

יש לי את הגירסא המעודכנת.. עכשיו הכל טוב ויפה, רק כשאני עובר בין הטאבים, פתאום יש לי הודעה כזאת http://www.zix.co.il/images/1021671541.JPG איך אפשר לפתור את הבעיה? כי זה כבר נמאס שזה קורה בלי סוף.. תודה מראש [=

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  6. Started by azr_nec,

שלום חברים התקנתי השבוע ויסטה, סוף סוף. ותוכנת הבבילון לא פועלת כראוי: 1. בדף אינטרנט היא לא מגיבה כלל; אפילו לא נפתח החלון!!! 2. על שולחן העבודה, נפתח החלון, אך ללא יכולת לקרוא דבר!!!!!!!! ; כמובן שאם אקליד מילה לחיפוש בחלון, אקבל פירוש. וכו... האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by DJO,

אהלן, לינגוס (http://www.lingoes.net) היא תוכנה מעולה מאוד שמשמשת אצלי כתחליף חינמי לבבילון. היא תומכת בעברית ובאנגלית אך יש עימה בעיה שהתרגום מעברית, בלחיצת כפתור, לא עובד טוב והתוכנה הופכת את סדר האותיות. תהיתי אם יש מישהו נוסף משתמש בתוכנה והצליח להתגבר על הבעיה. תודה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by zaroor,

1-איך חוזרים לאחור אחרי שנכנסים לאחד הנושאים ,בתפריט הראשי יש אפשרות אבל אם ניכנסת לאיזה אחד מהם אין אפשרות,להקיש את המילה BACK זה לא עוזר ?? 2-מה נותן הדגם עם ה patch למיקלדת במה הוא עוזר עשיתי דיסק עם ודיסק בלי לא ראיתי הבדל אולי מישהו יודע ?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  9. בד"כ, כשהייתי לוחץ על המצג הימני של העכבר על קובץ RAR, והיית מסמן את אחת מאפשרויות ה-rar, הפעולה הייתה מתבצעת. לדוגמא: extract here. פתאום, ללא כל סיבה שנראית לי מובנת, האפשרויות אמנם מופיעות, אך אינן מגיבות. על מנת שפעולה כזאת תפעל, עלי ללחות על file ועל הפעולה הנדרשת מתוך התפריט שנפתח. כדי לחסוך לי שעות של ניסוי וטעיה (trial & eror), אולי מישהו יגיד לי כיצד להחזיר את הנוחיות הזאת שברחה לי.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by zoyaniv,

שלום יש לי ויסטה 32 ביט אני מנסה להתקין אקרובט רידר והאקספלורר קורס מייד עם תחילת ההתקנה לא משנה השפה או הגירסא. הוא רושם משהו בסיגנון can't retrive data

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. XP PRO SP3 בעיברית לא מוכן לנגן קבצים בטענה שהם מוגנים בזכויות יוצרים לא מצליח לפטור את הבעיה הצילו !!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by isra1222,

שלום לכם, האיי סי קיו לא מתחבר לי במחשב הזה. הוא נמצא ברשימת החריגים בפיירוול, אני לא מבין מה הבעיה, הוא עולה והכל, אבל הוא פשוט נשאר תקוע על "מתחבר" אם מישהו יודע מה הבעיה אני אודה לו מאוד . תודה.

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  13. Started by nitayc1,

שלום. יש לי בעיה עם התוכנה µTorrent שאני מתחיל הורדה, מה שאני מוריד נעלם בתוכנה הכוונה שלא רואים בתצוגה בתוכנה שמורידים את הקובץ אבל בפועל זה כן מוריד את הקובץ פשוט לא רואים. ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה אך לא עזר. אשמח לעזרה 8) תודה עריכה: ************************************************************** הסתדרתי אפשר לנעול

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by azaz,

אני מנסה להתחבר לאיזה אתר(עשיתי שם משתמש וסיסמא נכונים כמובן) והוא נותן לי הודעה כזאת: אי-התחברות מוצלחת ההתחברות לא הצליחה בשל בעיית עוגיה. אנא ודא כי כל העוגיות מאופשרות בדפדפן האינטרנט שלך לאתר זה. איך אני מסדר את זה? כותרת עודכנה ע"י multicore דפדפן זה לא אינטרנט ונא לרשום כותרות אינפורמטיביות לבעיה

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  15. אהלן, איך יכולים להפסיק את ה LOW ID שאני מקבל על האימיול הנ"ל? אני לא מוצא ממש שיטה... תודה.

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  16. יש מעבד QUAD 4GB זכרון האם עדיף ויסטה 64 או XP 64 תודה

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  17. שלום לכולם, כיצד ניתן להגדיר בתוכנת אווטלוק 2003 כשאני שולח הודעה אז ההודעה תמתין לי באאוטבוקס(outbox) ולא ישר תצא ליעד שלה ? ואז ברגע שאחליט לשלוח את כל ההודעות במכה אז אעשה - שלח וקבל.

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  18. היי, אני משתמש בתוכנה DBPOWERAMP להורדת הדיסקים שלי למחשב, וחשוב לי שיירדו באיכות גבוהה. מה שקורה זה שהתוכנה מבצעת את הRIP במהירות של עד X25 ויותר ורציתי לדעת האם יכול להיות שזה פודע האיכות ההורדה? ואם כן מה אני יכול לעשות כדי שזה לא ייפגע? [כמוכן זה הרבה פעמים כותב לי INACCURATE גם אם הדיסקים חדשים וניקיים מכל שריטה או לכלוך].

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by rafiisak,

היי. אני מנסה לצרוב דיסק DVD בתוכנה nero אני נכנס ל make your own dvd video ומוסיף קובץ וידאו ששוקל 500 MB אבל כאשר הוא צורב הוא תופס יותר מ3.5 GB מישהו יודע איך אפשר לצרוב קובץ שיעבוד בנגן DVD אבל יתפוס רק את ה500 MB ששוקל הקובץ? תודה

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  20. חיברתי שני מסכים במקביל כדי להרחיב את שולחן העבודה.. הבעיה היא שבעד שבמסך הרגיל רואים מצויין בטלוויזיה רואים רק שחור-לבן. איך אני מסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  21. שלום, התקנתי מע' הפעלה מחדש, אין דרייבר לכ.קול ו-כ.מסך לפי איידה32, הלוח הוא P4M800-8237R-6A7L6PRAC-00 בחיפוש באינטרנט זה לא מעלה תוצאות מועילות, מיותר לציין שחיפשתי על הלוח עצמו במשך דקות ארוכות אזכור כלשהו לדגם ו/או יצרן, ופשוט לא כתוב כלום לוח 775 בן 3-4-5 שנים (לא ידוע בדיוק) תודה!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by idoaa,

שלום לכולם יש לי חשבון אימייל ב YAHOO, יש באפשרותי לכתוב מימין לשמאל וכן בעברית, אבל שזה מגיע לנמען, התצוגה שהוא רואה את ההודעה, היא משמאל לימין. האם יש דרך לפתור בעיה זאת?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום רב, מחפש תוכנת תרגום רב לשונית איכותית, היודעת לתרגם עמודים שלמים. אני כמובן מודע לכך שתוכנה לא מסוגלת לתרגם עמוד שלם בדיוק מירבי, אך הכוונה שלי שהתרגום יהיה כמה שיותר קרוב למקור. בגוגל למשל, יש אופציה לתרגום עמודים שלמים, אבל התרגום הוא "מיכני" לחלוטין, וברוב המקרים קשה להבין מתוכו את נוסח הדף המתורגם. אין לי בעיה שהתוכנה לא תהיה חינמית, ובתנאי שהתרגום אכן יהיה איכותי. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by elior021,

חברה אני צריך עזרה אני שומר סרטון שערכתי ב בmovie maker ואני לא מצליח לשמור אותו כל רגע האחוזים עולים במקום לרדת

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by Alex89,

חוץ מ ICQ, יש כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים