עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. חשוב לציין שאני לא מנסה לפתור את הבעיה כי המחשב בבית של אמא ואני לא מתכוון להגיע לשם בזמן הקרוב אבל ניסיתי לפתור את הבעיה שהייתי שם ולא רק שלא פתרתי אלא אפילו לא הצלחתי לגלות מה הבעיה בכלל... אני ממש רוצה לנסות ולהבין מה הייתה הבעיה (לפחות אפשרויות לממה יכלה לנבוע הבעיה). אז ככה, לא יודע אם קשור אבל השינוי הכי קריטי לפני היה שהתקנתי את הדרייברים החדשים של nvidia לכרטיס מסך 6600GT (נראה לי 195.62 WHQL). בכל מקרה, אחרי בערך יומיים של עבודה תקינה המחשב פתאום הגיע למצב שהוא עולה רגיל אבל ברגע שמנסים לפתוח תוכנה (כל דבר שהוא לא תיקיות) המחשב פשוט מפסיק להגיב. העכבר זז אבל יותר המחשב לא יעשה כלום ושום דבר לא יעזור (חוץ מכיבוי). ניסיתי להיכנס ב safe mode כדי לנסות ולהסיר את הדרי…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  2. יש לי בעיה באינטרנט אקפלורר, אני משתמש בפיירפוקס וכל פעם שאני מכניס כתובת באינטרנט אקספלורר הוא מחליף לי דפדפן לפיירפוקס... ניסיתי להתקין ולהסיר את האינטרנט אקספלורר וזה לא עבד... הגירסא של הווינדוס היא XP 64X והפיירפוקס זה פיירפוקס שלוש האינטרנט אקספלורר זה נראה לי 6 או 7... אחד לפני שהם עשו תמיכה של הטאבים... זה לא בשבילי אלא בשביל אח שלי והוא לא מוכן להשתמש בפיירפוקס... בבקשה תעזרו לי :-\...

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  3. Started by Episode-666,

לדוד שלי יש בעיה שכאשר הוא מריץ חלק מהסרטים הם נראים כמעין כתמים כחולים,חלק מהסרטים עובדים חלק וחלק עובדים כך... אמרו לו שיש דרך לסדר את זה דרך הSETTINGS בשולחן העבודה עם המקש הימני.. אבל אני לא מוצא שום קשר ... האם למישהו יש מושג איך מסדרים את בעיית הכתמים הזו בווינדוס מדיה פלייר ? תודה לכל העוזרים !

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  4. Started by maormark,

כל כמה דקות מופיע לי חלון כזה http://www.uploadfileyou.com/files/49bmeto02ztpg3ncsl9l.jpg מישהו יודע מה זה? תודה.

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  5. היי אין לי מושג איך לנסח כותרת יותר ממוצת בדיוק לבעיה אבל הנה היא: יש את השורת משימות למטה (איפה ש"התחל" מצד ימין ומצד שמאל כל התכונות שכרגע פתוחות במחשב). עכשיו בעיקרון עד עכשיו היה שכל תוכנה, מסמך, קובץ, אינרנט בעצם כל מה שהיה פתוח היה מופיע למטה, משום מה פתאום זה נעלם ולא מופיע בשום מקום. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של התצוגה אבל לשווא.....כלום לא עזר. הדרך היחידה לנווט בין הישומים הפתוחים זה ע"י ALT TAB. מישהו יודע איך אפשר לפתור את התקלה? אני כבר מיואש... תודה

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  6. אוקיי התקנתי אתמול כרטיס קול pci שהדגם שלו creative sound blaster live! ועכשיו שאני שומע מוזיקה ולוחץ על מקשים שונים(נגיד שאני באינטרנט)אז השיר מאט לי לפעמים עובר ואם אני לוחץ backscape אז השיר מקרטע ומתעוות.אני כמעט בטוח שזו בעיה בהגדרות ולא בעיה במשהו אחר, השאלה איך אני מגדיר את זה שזה לא יקרה (זה קורה גם שהווינמאפ ממוזער). תודה שניר

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by GWeizman,

בעיה מאוד מוזרה עם הווינראר.. כשמעתיקים ישירות מתוך תיקיה מקווצת לתוך תיקיה חיצונית, הוא עושה סימנים של חילוץ והכל כרגיל, אבל אחרי שזה מסתיים.. הקובץ לא שם. הבעיה העיקרית שלי פה (כי extract רגיל כן פועל), זה שהמקום עדיין נתפס על הדיסק. משתמש בWinRAR 3.8, ניסיתי על XP ועל 7. מה יכולה ליהיות הבעיה, ויותר חשוב, איך אני מחזיר לעצמי את המקום שנעלם? * הקובץ לא מוסתר * אין סיסמא על הקובץ * ניסיתי גם בלי אנטי וירוס פועל

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  8. Started by Joli,

מה המצב? אז ככה, בזמן האחרון יש הרבה דברים שאני מוריד (דרך התוכנה JD) שהם מחולקים בווינראר, הבעיה היא שאת רוב הדברים הוא לא נותן לי לחלץ, הוא רושם שיש בעיה בקבצים, אני בטוח ב 100 אחוז שהקבצים תקינים. החלפתי ווינראר, פרמטתי את המחשב ועדיין יש קבצים שלא נפתחים! נ.ב חפשתי קצת בגוגל וראיתי שעוד הרבה נתקים בבעיה הזאת, אבל לא מצאתי פתרון אז מי שיוכל לעזור אני מאוד אשמח... תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by davidcohen,

שלום אחים שלי, קניתי מחשב חדש והתקנתי ווינראר אבל שאני לוחץ מקש ימני על קובץ RAR אין שם את כל הקיצורי דרך לפתיחה דרך הווינראר במחשב הישן שלי היה לי את זה, ורציתי לדעת איך אפשר להוסיף את הקיצורי דרך אני יודע איך אפשר גם להשתמש בתוכנה בלי הקיצורים אבל זה לא כל כך נוח אני יודה לכל מי שיגיד לי איך אפשר להוסיף את זה

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  10. Started by duduyamin,

שלום, נתקלתי בבעיה בוורד כאשר נפתח מופיע לי DOT4 אך מבטלים את זה?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  11. בדר"כ אני רגיל שאם אני מסמן טקסט וכותב משהו הטקסט שסומן נמחק. מאז הפעם האחרונה שהתקנתי את וורד, הדבר השתנה וכעת הטקסט שאני כותב מתווסף בתחילת הטקסט שסומן. הייתי רוצה לשנות את זה, ואני מניח שזה לא עסק מורכב (פשוט סימון איזו תיבה איפהשהו באפשרויות) רק שאין לי מושג איפה לחפש את זה - עזרה ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. פעם כשהייתי לוחץ אנטר (אחרי שהכנסתי לו את האפשרות של מספור אוטומטי) אז הוא היה כותב לבד את המספר שאמור לבוא בתור ( 1, 2, 3...) עכשיו הוא לא עושה לי את זה הוא פשוט לא כותב אז אני צריך כל הזמן ללכת למעלה (למי שמכיר) וללחוץ על הריבוע הזה של המספרים בצד ימין למעלה... מה עושים? אני רוצה שזה יהיה כמו פעם אבל אני לא יודע איך להחזיר את זה וזה לא שעשיתי משהו שהיה אמור לשנות את זה, זה השתנה לבד... מישהו יודע מה הבעיה או ליתר דיוק איך לפתור אותה? תודה...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ras81,

שלום, ברשותי אופיס 2007, וכאשר אני מנסה במסמך וורד להוסיף מספרי עמוד, או עמוד שער וכדומה, אין לי את כל האפשרויות המצויות בדר"כ. בתפריט האפשרויות של וורד אני רואה את התוספות הללו כקיימות אך לא מאופשרות מה ניתן לעשות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  14. יש לי מחשב שקניתי מחו"ל לא מזמן הוא הגיע עם ויסטה והתקנתי עליו מיקרוסופט וורד גם התקנתי עליו עברית אבל עכשיו כול פעם שאני כותב משהו בעברית זה יוצא לי במקום למשל "איך הולך" זה רושם "הולך איך" או במקום "מה המצב" רשום "המצב מה" יש למישהו אולי פתרון בשבילי זה ממש מציק ואני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי בדחיפות.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום איך עושים שיהיה אפשר לכתוב באנגלית באותה שורה של עברית מבלי שהמילה באנגלית תעבור צד? תודה

• 6 תגובות
    • 13.1k צפיות
  16. היי בזמן האחרון הוורד עושה סימנים מוזרים ביותר...הסמנין אומנם לא לא מודפסים עם הטקסטים אבל זה עדיין מעצבן!!! בזמן שאני לוחף על enter כדי לרדת שורה אז זה עודה סימן כזה: ןשאני לוחץ על space כדי לעשות רווח זה עושה סימן כזה: אז איך פותרים את הבעיה??? והינה עוד תמונה שמסבירה את הבעיה: תודה מראש install

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by דנינו,

המחשב שלי אחרי פירמוט אני נכנס לאתר של רדיו חיפה לשמוע או לראות את האולפן ו-2 האפשרויות לא עובדות לי.. בעבר שזה לא היה עובד הייתי מתקין מדיה פליר 10 מחדש וזה היה מסתדר. עכשיו זה לא עוזר ואין לי מושג מה לעשות. יש לכם רעיון אחר ? זה הלינק לאתר וזה בצד ימין למעלה. http://www.1075.fm/ בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  18. Started by xgamer,

אוקיי אז שלום לכולם... יש לי את התוכנה ויז'ואל אינטר דייב שהיא כלי עזר מצויין לעשיית דפי ASP בקיצר יש לי אותה ואין לי שרת על המחשב כי הסתבכתי עם כל העניין הזה כי יש לי גם XP אז אני רוצה לדעת איך ליצור פרוייקט מבלי לציין את השרת .. מכיוון שהוא דורש שרת ... אז האם מישהו יכול להסביר לי איך ... ואם אין דרך אז אשמח לקבל הסבר מפורט בקשר להפוך את המחשב לשרת... תודה מכל הלב. :-*

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  19. Started by a_nuke,

שלום יש לי בעיה בווינאמפ שחשבתי שנעלמה אבל מסתבר שלא שיר מתנגן בוינאמפ כרגיל ואז פתאום מאמצע שום מקום זה מעלה ארור כזה של הוינדוס ומבקש לסגור את התוכנה וזה מתסכל מאוד מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? (חוץ מלהחליף תוכנה)

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  20. Started by elad-k1,

יש לי בעיה... http://img30.echo.cx/my.php?image=10ex.jpg (תראו ברקע הרצתי איזה בדיקה של סימנטק וזה עשה לי את זה אבל יש עוד כמה תוכנות או משו אחר שאני מפעיל וזה פתאום קופץ לי ויוצא לי).. אף אחד לא ניתקל בבעיה הזאת בבקשה אני חייב עזרהה...

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by moshemordo,

יש לי בעיה שכאשר אני מרנדר אנימצייה שיצרתי לקובץ avi אז אז זה פשוט לא עושה כלום זה פוצח לי חלון שנראה כילו רק בגודל גלילה שפשוט לא עושה כלום! מה היא הבעיה? מותקנים לי כל הקודקים! ועוד משהו כאשר אני מרנדר לקובץ mov זה פועל טוב! אמרו לי שזה בעיה באקס.פי האם זה נכון? האם עדיף לחזור ל-2000 או שיש דרך לתיקון?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  22. משהו יודע מה זה אומר ?! ואיך להעיף את זה ?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by k22,

לארחונה התקנתי ויסטה ועושה לי הרבה צרות... אני מנסה להתקין את התוכנה demon tools ולא מצליח וגם את התוכנהSpyware Doctor שאני מנסה חהפעיל אותו רשום (Error while unpacking program, code LP5. Please report to author.) ואז רשום שגיאת ישום איך אפשר להתקין את שתי התוכנות האלה (לא יודע אם שייך יש לי מעבדE6400+2gigaזיכרון והוינדוס הוא ויסאה אולטמיט 32)

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by אופיר_זיו,

שנה טובה ומתוקה לכולם יש לי ווינדוס ויסטא באנגלית והבעיה שלי היא: ברגע שאני גולש באתר הורדות שמקושר לאימיול ואני לוחץ על הקישור שאמור לפתו לי דף באי מיול מופיע לי ההתראה הזו: this fail dose not have a program associated with it for preforming this action . create an association in the Set Associations in control power קישור רגיל נפתח לי אבל משהו לדוגמא כמו: שאני נכנס לאתר server.met לצרף שרתים לאימיול הוא נותן לי את ההתראה הזו או לאל אתר שמקושר לאימיול אודה לכם על העזרה ואם זה יעזור אז הווינדוס שלי באנגלית תודה ושוב שנה טובה

25. תראו, הDVD שלי לא עבד, אז קניתי DVD חיצוני של סאמסונג ב-350 שקל. הוא גם לא עובד, ועשיתי הכל לפי מה שהם אומרים. שניסיתי במחשב של אחותי, הוא עבד יופי. נראה לי זה בעיה בויסטה. הייתי מפרמט בכיף, אבל אני לא יכול להכניס DVD. אם מישהו יוכל לתת לי איזה תוכנה, שאני אוכל לפרמט איתה וזהו... זה לא דרייברים, כי שהתקנתי במחשב של אחותי, כמו שאמרתי, זה עבד יופי בלי דרייברים. תודה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.