תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי רמקולים logitech x-530 ב WINAMP אני שומע רק את הקדמי שמאלי והאחורי שמאלי בתוכנות אחרות כמו מדיה פלייר ו VLC, שומעים את כולם הכרטיס קול מוגדר טוב ומוגדר כ 5.1 מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
האם קיים ברשת מדריך (רצוי בעברית) לאופיס 2007 לרמה של משתמשים חדשים? במידה וכן, אודה למי שיוסיף לינק.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשדרג את המחשב הישן שברשותי, הלוח אם שהיה לי תמך בזכרון DDR במהירות 133 לכן קניתי לוח חדש שתומך עד 400. קניתי לוח של MSI 6728 וזכרונות חדשים. עדיין לא קיבלתי את הזכרונות והתקנתי רק את הלוח החדש עם הזכרון הישן. כרגע המחשב זוחל ובקושי זז, חשבתי שזה אולי בגלל שMSI מפרטים כי הם תומכים בזכרון במהירות 266. אני מכיר שזכרון DDR הוא כפול ממה שמצויין לכן אני לא בטוח שזו הבעיה. אגב, אנחנו מדברים על מעבד פנטיום 4 478 במהירות 2.4G תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתאר לעצמי שיש פה מספיק משתמשי וינאמפ אז אולי מישהו יוכל להציע לי פתרון פשוט ונוח. הבעיה שלי היא כזאת, בזמנו, לפני די הרבה זמן, התקנתי את וינאמפ עם ההגדרות שלו שמורות ב program files. אך כרגע אני צריך לעבור למצב בוא לכל משתמש יש הגדרות בנפרד משלו. ניסיתי לבצע התקנה מחדש, אך הוא לא הציג לי את האפשרות הזאת. אני הייתי רוצה להעביר את ההגדרות שנמצאות אצלי כרגע ב program files למשתמש שלי, ושלשאר המשתמשים זה יהיה הגדרות מ0. למישהו אולי יצא להתעסק עם ההגדרות שלו ומכיר איך זה עובד, ואיך בכלל להגיד לו לאן להסתכל עבור קבצים. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היי כולם! אחי הצעיר משתמש במחשב שעות על גבי שעות (על גבי שעות...), ההורים שלי (בעיקר) ואני מתוסכלים מזה. כול מיני ניסיונות להגביל אותו ב"דיבור" לא צלחו, כך גם טריקים כמו להחביא כבל חשמל וכו' - הוא תמיד מוצא אותם... החלטנו שיש צורך להגביל אותו בדרכים יותר אפקטיביות. חשבתי על הParental Control של Vista, אבל גיליתי שהגבלת השעות שם עובדת לפי שעות שבהן מותר או אסור להשתמש (נניח מ2 עד 4), ולא הגבלה של מספר ספציפי מסוים של שעות ביום (נניח, הגבלה של 3 שעות ביום, מהרגע שהוא מתחיל להשתמש במחשב. ככה הוא לא צריך להיות מוגבל יותר מדי, ללהשתמש במחשב בשעות ספציפיות). השאלה היא, כמובן, האם מישהו מכיר תוכנה טובה למטרה הזו? תוכנה שתיתן שליטה על מספר שעות שימוש במחשב ביום, שקשה לעקוף (איכש…
-
- 9 תגובות
- 10k צפיות
-
-
הי יש לי מחשב עם שני כוננים קשיחים (לא מחיצות) על אחד מותקן XP ועל השני VISTA אתמול שבאתי להפעיל את המחשב ובחרתי במסך ההתחלה את VISTA הופיע לי מסך שחור ומעערכת ההפעלה לא עלתה....ניסיתי לעשות ריסט כמה פעמים אבל זה לא עזר...לאחר הריסטים הארדיסק התחיל להשמיע רעשים מוזרים לאיזה כמה שניות (כאילו הוא תקוע על משהו) ואז זה מפסיק...הביוס לא מזהה אותו..וכאשר אני מנסה לעלות את מערכת ההפעלה מהארדיסק השני (עם XP) המחשב מתחיל להעלות את המערכת ואז מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסט לעצמו...(יש לציין שכאשר ני מנתק את הכונן הלא תקין מערכת ההפעלה XP עולה בסדר גמור) שאלתי האם יש סיכוי איך שהו לחלץ מידע מהדיסק המקולקל??או לתקן אותו??? האם אופציה שלפתוח אותו באה בחשבון(אולי שיחרור מכני יעזור לו)…
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מעוניין להקליט את כל מה שמתרחש לי במסך בתצורה של סרט לצירכי הדרכה תודה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
בעיה מאוד מוזרה עם הווינראר.. כשמעתיקים ישירות מתוך תיקיה מקווצת לתוך תיקיה חיצונית, הוא עושה סימנים של חילוץ והכל כרגיל, אבל אחרי שזה מסתיים.. הקובץ לא שם. הבעיה העיקרית שלי פה (כי extract רגיל כן פועל), זה שהמקום עדיין נתפס על הדיסק. משתמש בWinRAR 3.8, ניסיתי על XP ועל 7. מה יכולה ליהיות הבעיה, ויותר חשוב, איך אני מחזיר לעצמי את המקום שנעלם? * הקובץ לא מוסתר * אין סיסמא על הקובץ * ניסיתי גם בלי אנטי וירוס פועל
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום אני טכנאי מחשבים התקשרו אלי אתול בישביל לתקן מחשב נייד של HP והתחלתי לגבות לאחר מכן חשבתי להתחיל לפרמט אם הרקוברי המובנה חשבתי שהוא יעביר אותי להתקנת הווינדוס ויסטה ששם שומר את הווינדוס הישן אבל ישר אבנטי שלא אז כיביתי את המחשב ב0 אחוז לאחר מכן בדקתי וכנראה שאספיק לפרמט את המחיצה ולארגן תיקיות ואני חייב לשחזר 25 ג'יגה של נתונים מתוכם 20 ג'יגה של סרטונים ותמונות של הילדים של הלקוח ועוד 5 אם כל מיני דברים מסמחי טקס חשובים וקורות חיים חוץ מזה אין לי מערכת הפעלה שם כי אם אני יתקין על הארד דיסק זה יקטין סיכוים להצליחהלקוח אדיים לא יודעה על זה ביינטיים . הקבצים היו ב6 תיקיות שנמצאות בתיקית הUSER אחד מהתיקיות בשולחן עבודה והאחרות בPICTURES מקווה שתעזרו כמה שיותר מהר כי זה …
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הורדתי לפני זמן קצר. דפדפן נחמד מאוד. חבל שאין תמיכה בWMP מוטמע. חוץ מזה מהיר לטעמי. רק השפת default עברית מטריפה את המוח. שיניתי לאנגלית וזה נחמד. חבל רק שאין עדין פלאגין של delicious. Porable Google Chrome
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש ב windows xp home edition sp2. גרסה אנגלית. כבר פעמיים קרה לי שבזמן עבודה מע' ההפעלה קורסת בצורה פתאומית - המסך הופך שחור, ההארד דיסק מכבה את עצמו והמחשב עושה restart. כש windows עולה שוב אני מקבל: the system has recovered from a serious error Error Signature: BCCode : 7f BCP1 : 00000000 BCP2 : 00000000 BCP3 : 00000000 BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 0_0 Product : 768_1 מה הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
לאחר שעשיתי את כול ההגדרות כמו שצריך גם בGMAIL וגם בOUTLOOK ושאני בא להגדיר את ההגדרת פורט הIMAP וSMTP במצב שהOUTLOOK לא פועל אני מקבל את הודעת שגיאה הבאה : --------------------------- Microsoft Office Outlook --------------------------- The account name is already being used. Choose another name. --------------------------- OK --------------------------- מזה יכול להיות ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
כאמור, הבקשה בכותרת ההודעה. התודה- מראש! :-)
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
יש למשהו רעיון איך פותרים את זה? צריך תוסף לדפדפן או משהו כזה? כי יוטיוב אני רואה חלק תודה מראש רן
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה היא ווינדוס ויסטה אם זה משנה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד לפני יומיים שלושה הוא עבד כמו שצריך, ואחרי ששיחקתי עם הATI Overdrive הוא התחיל להיות ממש איטי. אחרי שביטלתי את מה שעשיתי בOverdrive ואתחול, לא השתנה כלום, איטי כרגיל. בנוסף להוריד את התמיכת OpenGL לא עוזר, זה עדיין איטי ומעצבן, רק טיפה פחות. במקור זה עבד חלק לחלוטין.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד כמו שמוצג בכותרת וחסר לי הדריבר הזה. מערכת ההפעלה שלי היא XP SP2 , תודה . דרך הגב חיפשתי הרבה זמן ולא מצאתי .
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה לכתוב עברית בצ'אט בתוכנות של skype (ניסיתי כמה..) יש לי מערכת ויסטה (אגב במסנג'ר הוא כותב עברית). תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Striker II Formula ואני רוצה לעדכן את הצ'יפסט הורדתי מהאתר את העידכון (Nvidia Chipset Configuring NVIDIA Networking Drivers with Microsoft RIS) עכשיו השאלה האם כדאי לעדכן ואם כן איך? http://img238.imageshack.us/my.php?image=pic1uq0.jpg
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
תודה (כי הגרסה האחרונה 3.0.5 לא תומכת בהרבה הרחבות )
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי Vista Home basic באנגלית אני מחובר דרך הפידגין גם לאייסיקיו וגם למסנגר כשאני מקבל הודעה עם הרבה סמיילים מחשבון מסנגר אז הפידגין קורסת מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
האם קיים תוסף לפיירפוקס אשר מסנן אתרים זדוניים? כמו שיש את האפשרות content advisor ב IE? ועוד שאלה קטנה. איך אני מוחק את הערכים שנשמרים לי בחיפוש של גוגל בפיירפוקס ובאקספלורר?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! ברצוני לשאול אתכם האם אתם מכירים תוכנות כלשהן רצוי שכמה שיותר פשוטות ונוחות לעריכת פרטים לקבצי MP3 כמו התוכנה שבאה עם הנגן CREATIVE למשל,שבה אפשר לבחור ישר כמה קבצים,לקבוע להם סגנון ביחד,או כל דבר אחר כגון שם של אלבום,שנה,אמן וכו'...(רק שהתוכנה הזאת עורכת את הקבצים רק לנגן,במחשב הם נשארים אותו הדבר...) בקיצור אני מניח שהבנתם למה הכוונה,אפשר לעשות זאת גם בווינדוס או בווינאמפ רק בנפרד כל קובץ וזה מאוד מעצבן,אני בטוח שיש תוכנה כלשהי שאפשר לנהל איתה את נתוני ה-MP3.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
זהו מחשב נייד שיש בו מערכת ההפעלה Vista basic. יש בו חומת אש של McAfee. החומת אש של הווינדוס מבוטלת. קודם כל כשפתחתי את האימיול לראשונה הוא רושם לי שהוא לא מצליח ליצור את התיקיה Incoming ו- Temp, אז יצרתי בעבורו. בהדלקה הוא רושם: Failed to initialize cyptokeys - secure ident disabled ויש רק כפתור אישור. לאחר מכן, התוכנה עולה, דרך המחשב שמחובר לראוטר פתחתי למחשב הנייד את הפורטים שצריך. ראוטר - Siemens SL2-141. בניסיון להתחברות לשרת באימיול: eDonkeyServer No 1 הוא מנסה להתחבר ורושם: appears to be dead. בניסיון לשרת: Sharing Kingdom 1 הוא מצליח ויש LOW ID או שהוא לא מצליח להתחבר בכלל ומקבל timed out. בכל אחד מהמקרים אני לא יכול להשתמש באפשרות החיפוש וה eD2K וה KAD לא מחוברים…
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי, שאלה למומחים: איך אני יוצר תרגום לקטע וידאו שהורדתי מיו-טיוב ומדביק אותם יחד? כולל סנכרון והכל? אני צריך הסבר מא' ועד ת' בבקשה כי אין לי שום ניסיון בנושא
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-