תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מנסה להתקין תוכנה בשם PC SUITE כדי שאני אוכל להעביר דברים לפלאפון. ואני לא מצליח בגלל השגיאה הבאה: מישהו יודע מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין תוכנה מסויימת ועוד לפני שמתחילה ההתקנה קופצת לי ההודעה המצורפת קובץ ההתקנה לא פגום בוודאות . מה יכולה להיות הבעיה או מה אפשר לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
כאשר אני פותח את קובץ ההתקנה של התוכנה מופיע חלון שגיאה כזה: ובעבר עבד לי ההתקנה של התוכנה על הווינדוס אני משתמש ב ווינדוס XP PRO האם אפשר לסדר את הבעיה הזו?? (זה קורה לי בעוד כמה התקנות..) בתודה manor
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
יש לי את ה-G700 של לוג'יטק ואני מנסה להתקין את התוכנה SetPoint לעכבר הזה בגרסא הכי עדכנית שלה לווינדווס 7 32 ביט. מצאתי את התוכנה דרך האתר של לוג'יטק וידאתי שהתוכנה תואמת למערכת ההפעלה שלי ולגרסא שלה (32 ביט) ואחרי שההתקנה מסתיימת התוכנה לא מותקנת על המחשב משום מה כאילו לא התקנתי את התוכנה בכלל. קראתי ברשת שזו בעיה מוכרת אבל אין לי שמץ של מושג איך לנסות לסדר את זה. הורדתי את התוכנה מכאן: http://www.logitech.com/en-us/428/7244?section=downloads
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה drivescanner2009 מהאתר הרשמי שלהם http://www.liutilities.com/products/driverscanner/ עכשיו קבלתי את השגיאה 2343 שיש בתמונה למטה למישהו יש רעיון איך לפתור את זה ? מישהו עם ויסטה יכול לבדוק אם הוא מקבל את אותה שגיאה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
קניתי אל פסק של גמאטרוניק ואיתו קיבלתי תוכנה וסריאל, לאחר התקנת התוכנה מופיע בtray ליד השעון שם סמל של התוכנה אבל עם X עליו ואפילו כשלוחצים עליו קליק ימני, התפריט שאמור לעלות עם האפשרויות לא נפתח... אצל אחים שלי במחשב התקנתי את התוכנה אפילו שאין להם UPS, רק בשביל הבדיקה, ושם התוכנה עובדת בסדר גמור... פירמטתי את המחשב שלי, ניסיתי להתקין את התוכנה שוב ושוב, עם האל פסק מחובר ומנותק.. שום דבר לא עוזר.. התקשרתי לשירות של החברה אתמול והבטיחו לחזור אלי ולא חזרו... עד יום ראשון שאצור איתם קשר שוב, החלטתי לשאול כאן בינתיים אולי מישהו מכיר את התקלה ויוכל לעזור לי איתה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש למשהוא מושג מה זה אומר? ולמה אני לא מצליח להתקין? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהתקנת תוכנה במחשב אשר מעלה לי את השגיאה הבאה: מה הבעיה ? כיצד פותרים אותה ?
-
- 10 תגובות
- 628 צפיות
-
-
בקצרה: יום אחד הווינדוס פשוט הפסיק לעלות- הוא היה מראה את הלוגו בהפעלה וזהו, לא זז לשום מקום. גם safe mode לא עזר. לא יודע מה הסיבה לכך, המחשב לא שלי. התקנתי מחדש ועכשיו אני מתקשה להתקין כמה דברים. באחד הדרייברים שניסיתי להתקין הוא כתב לי את ההודעת שגיאה שבתמונה ("המשך למראת זאת/עצור את ההתקנה") והוא רשם לי את זה גם בהתקנה של החלק האלחוטי של הראוטר. מישהו יודע מה הסיבה? זה קשור אולי לבעיה שיש בdevice manager? מה זה RAID controller? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש קיבלתי איתו כרטיס מסך ריידון X300 , כרטיס טלווזיה , מעבד פנטיום 4 דואל קור 2.6 לייבה כפולה , זיכרון 1 ג'יגה עכשיו יש לי בעיה התנקתי את המערכת הפעלה XP ויש בעיה , אני מנסה להתקין אאת הכרטיס קול הוא לא מתקין הוא נעצר על ההתחלה ההתקנה שלו אני מנסה להתקיין דיירקס לא הולך גם נעצר על ההתחלה , והבעיה הכי גדולה אני מנסה להתקין את הכרטיס טלווזיה וזה גם נעצר על ההתחלה ולפעמים גם אני רוצה להכנס לאיזה תוכנה או משהו , הוא נטען התוכנה יענו נטען ואז לא נכנס לתוכנה , זה בעיה גם גדולה .. מי שמכיר את הבעיות האלו ויכול לעזור , תודה .
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
לא כל התוכנות, אבל יש כמה שפשוט לא הצלחתי להתקין ואני מקבל את אותה הודעת שגיאה: NSIS Error Error Launching Installer אין תאימות? בגלל זה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי תוכנה בשם ADOBE אילוסטראטור גירסה 12 אחרי זה מחקתי אותו כנרא לא בצורה הנכונה ועכשיו שאני מנסה להתקין אותו עוד הפעם המחשב אומר לי שכבר יש לי אילוסטרטור 12 במחשב ולא נותן להתקין אבל באצם אין לי אותו על המחשב מה אפשר לעשות חברה? זה קורה לי עם עוד תוכנה אחת שכרגע אני לא זוכר את שמה לפי מה שהבנתי זה שהוא נישאר ברגיסטרי של הווינדואוס ובגלל זה אני צריך למחוק אותו משם ואז הוא יתן לי להתקין אותו איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, התחלתי להתקין(שדרוג)של התוכנה Windows XP Pro SP3 ,אחרי הכנסת מפתח הקוד של המוצר ולאחר שתי דקות זה הוצג לי: http://img504.imageshack.us/my.php?image=windowszk6.jpg מה אני יכול לעשות? תודה לעזורים.
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני פותח את הווינאמפ ומה שנפתח לי זה החלון של האקיולייזר והוויאמפ גם לא מופיע לי כשאני עושה ctrl alt del. מה עושים ? ניסיתי להתקין את הווינאמפ שוב וזה לא עזר ... תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אוף כבר נמאס לי :-\ כל פעם שאני מפעיל את הווינאמפ הוא נכבה לי. הורדתי את הגרסה האחרונה, הפעלתי את המחשב מחדש ועדיין הבעיה קיימת. מישהו יודע מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כל פעם שאני שומא שירים דרך ווינאמפ ואני מקליד דברים אז יש כאילו תקיעות בשיר כאלה מעצבנותתתתתתתתתת אני משתגע מזה, ושאני שומא דרך מדיה פלייר זה לא קורה... למישהו יש מושג מה זה???
-
- 10 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת זאת הבעיה. ניסיתי כבר הכל ואין לי מושג מזה. ווינאמפ 2 פועל. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש, מחקתי את קובץ הINI בתיקיית ווינדוס ואין לי מושג מה לא בסדר! *גם לא עובד עם 5.03 *אני עם ווין XP SP2 עכשיו.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי ווינאמפ 2.9 (למרות שניסיתי הרבה גרסאות ובכולן יש לי את אותה בעיה) ו-ווידוס איכספי SP1. הבעיה זה שאחרי כמה זמן של האזנה מהנה למוזיקה (הזמנים לא קבועים) פתאום עולה הודעה כזאת של הארור ריפורטינג הזה ומכריח אותי לסגור את הווינאמפ והמוסיקה עצמה מפסיקה לנגן גם כן ניסיתי להוריד כמה פלאגינים וזה גם לא עזר אם מישהו יכול לעזור לי אז בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנה ווינאפ , שאני מפעיל שיר הוא מראה לי שהשיר מתנגן אבל אני לא שומע כלום מישהו יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש WIN 7 והוא בקושי זז לאחרונה. כשאני נכנס למנהל המשימות יש לי לפחות 7 משימות של אינטרנט-אקספלורר, בזמן שאני בכלל עובד (-רק) עם פיירפוקס וממש ממש ממש לפעמים עם כרום המשימות האלו תופסות לי המון מקום בזיכרון. ניסיתי להשתמש ב-HijackThis אבל היא לא ממש עזרה לי (ואני גם לא ממש סגור על מה לעשות שם) אשמח לעזרה, בתודה מראש משה
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני לוחץ Stand By וזה עושה לי Reset, זה מביא אותי לדף הכחול שאומר "מתכוננן למצב המתנה" ואז עושה ריסטרט WTF ולא תמיד, לפעמים.
-
- 12 תגובות
- 759 צפיות
-
-
עקב עובר קלוק לכרטיס מסך שהגזמתי לא מעט ושמרתי את האוברקלוק ל START UP של הווינדוס עכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו הוא מוציא לי שגעה FATAL ERROR שהמערכת לא יכולה לעלות. הכרטיס לא נשרף. אין לי BUCK UP לווינדוס וכשניסיתי לעשות REPAIR מהדיסק הוא לא עזר בכלום. הוא לא נכנס לשום מצב של הווינדוס גם לא ל SAFE MODE וגם לא לפעם האחרונה שהוא עבד. האם אפשר לעשות עם זה משהו? יש תוכנות שיכולות להחזיר למצב הקודם של המערכת?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כול פעם אני מדליק את המחשב עולה לי חלון שמקסטון הפסיקה להגיב ושאני מוחק את המקסטון אז עולה הודעה שאקספלורר הפסיק ליפעול איך אני מסדר את זה? הינה תמונה זה מה שעולה לי שאני מדליק את המחשב http://www.siz.co.il/my.php?i=2yzt4myoi5m3.jpg
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות XP ולא משתמש במסך פתיחה כך שאני לוחץ ALT+CTRL+DEL זה מראה לי כמה אפשרויות ושאני בוחר במנהל משימות הוא לא עולה. לא קורה פשוט כלום.. מישהו יודע אולי מה הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-