עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by IlanF,

בזמן האחרון avast התחיל לחרפן אותי. הוא החליט שהוא חוסם לי את הגישה לאינטרנט, מקפיץ לי הודעות כל כמה דקות שמתבצע חיבור לאינטרנט בחיבור מאובטח מתוכנת האימייל שלי (כמובן שכן, אבל למה להתריאה כל כמה דקות על זה??), ובכלל מרגיש יותר כבד לעומת הגרסאות הקודמות שלו. חשבתי על החלופה של MSE, התקנתי אותה על מחשב שני שלי והוא לא עושה יותר מידי בעיות ולא ממש מורגש. אבל איך הוא לעומת avast בזיהוי וירוסים ורוגלות שונות? עד עכשיו אווסט היתה תוכנת האנטי וירוס שהכי המלצתי עליה, והכי אהבתי אותה, אבל עכשיו אני מתחיל לחזור בי...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by matan007,

רכשתי מחשב חדש השבוע, הוא עובד ממש טוב וללא בעיות. אני יודע שאני וירוס זה חשוב כדי לשמור על המחשב שירוץ טוב כאילו הוא חדש. העניין הוא שאני לא מוצא אני וירוס להורדה!! ז"א אני לא יודע איזה טוב (NOOD32 או PANDE וכו")? ואיפה מוריצים? (לא מוצא קרקים). מבקש המלצות על אני וירוס קל כמה שיותר ולא דורש משאבים, אך שיהיה אפקטיבי. אם אפשר לשלוח לינק להורדה או טורנט. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. הביטורנט ממשיך להוריד איזה משהו שאני מוריד , כמו שאפשר לראות בתמונה מספר המגבייטים שירד הוא יותר גדול מן הגודל של הקובץ וזה עדיין ממשיך להוריד . [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. בהיתיחסות ל: יעילות פשטות הפעלה לכל דיכפין המשקל על מערכת הפעלה זמינות עידכונים תמיכה הכול ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם... הגיע לידי כרטיס טלויזיה די ישן המחשב מזהה אותו אבל אני לא מוצא בשום מקום את הדרייבר השתמשתי ב unknown device identifier בשביל לראות של מי הכרטיס וזה כתב לי brooktree corp bt848 mediastream controller בכל מקרה חיפשתי במלא מקומות ולא מצאתי אולי מישהו פה כן יכול לעזור?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. NAV2002 מתריע בפני שקיימים על המחשב שלי 2-3 קבצים שונים שנגועים ב"תולעת" W32.Klez.H@mm . כל הקבצים הנ"ל נמצאים בספרייה : C:\Documents and Settings\All Users\Documents\ כמובן שהתוכנה מנסה להסירם, לא מצליחה ואז מונעת את הגישה לקבצים. המערכת אגב, WIN XP. אני מנסה לגשת למיקום הנ"ל בעצמי, אבל לא מוצא את הספרייה "Documents". : כמובן שביטלתי את אפשרות ה-HIDDEN של הקבצים והספריות כדי שאראה את הכל. אין ספרייה כזו !! מוזר מאד ! ??? עשיתי חיפוש סטנדרטי בכל המחשב, לפי שמות הקבצים אבל אף אחד מהם לא נמצא ! :-\ דעתכם?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by arik100,

שלום , אני מנסה להסיר את התוכנה הנ"ל , וזה לא נותן לי , זה פשוט אומר שקובץ מסויים תחת PROGRAMDATA/ESET הוא בשימוש ואינו יכול להימחק ניסיתי להריץ מצב בטוח , אי אפשר להסיר דרך מצב בטוח אני משתמש בWIN 7 ULTIMATE למישהו יש רעיונות? ניסיתי דרך האתר , זה אומר להסיר דרך START-ESET-REMOVE , גם לא עובד

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by overload,

she's שקסית http://www.deviantart.com/view/21899303/ stock

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by eitanb3,

שלום! השאלה לגבי מקודדים. אלו הם העדכנים והמומליץ ביותר כיום (קובץ חבילה) ? אני משתמש ב: K-Lite Codec pack K-Lite mega Codec pack XP Codec pack 2.0.6 האם אני צריך את כולן? או לא? האם יש יותר מעודכן או יותר ממולץ? תודה איתן.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yosef_yaniv,

שלום כולם. יש לי בעיה מאוד מרגיזה. אני לא מצליח להוריד קבצים עם שום תכנת שיתוף (וניסית כבר יותר מ-4). העניין הוא שבכל אחת מהתתוכנות אני מבצע בדיקת פורטים ומקבל תשובה שהפורטים שלי חסומים. אני משתמש ב-SP2. פתחתי את הפורטים שכל התוכנות משתמשות בהן בהגדרות של ה-WINDOWS FIREWALL וזה לא עזר, עדין בבדיקת פורטים התוכנות "טענו" שהפורטים חסומים. לאחר מכן אפילו כיביתי את ה-WINDOWS FIREWALL, וגם זה לא עזר. יכול להיות שיש "משהו" אחר שחוסם לי את הפורטים? אשמח לעזרה. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי מישהו מכיר תוכנה/שיטה *שעובדת* על מנת להעביר את סמיילים ב-MSN Messenger ממחשב למחשב, תחת אותו חשבון ? אני יודע לעשות חיפוש בגוגל, כל התוכנות שמצאתי (ושלא היו spyware) לא ממש עבדו.. להעתיק את התיקייה של ההתקנה (ב-Program files) ושל הפרופיל (ב-Documents and settings) - לא עובד.. זה מעביר את ההיסטוריה, אבל לא את הסמיילים (למרות שקיימת סיפריה בשם CustomEmoticons, והיא מלאה בסמיילים). אני מניח שאולי קיים משהו ברג'יסטרי? מישהו פעם הצליח לעשות את זה ? MSN Messenger גירסה 7.5 תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by asafgolan,

נאלצתי לבצע התקנה של WINDOWS 7 על כונן חדש, ובעקבות כך הפיירפוקס שלי אופס לגמרי ואיבדתי את כל הסימניות, התוספות, הסיסמאות וכו'. יש לי את הספריות של פיירפוקס מההתקנה הקודמת (גם על WINDOWS 7). יש אפשרות להוציא משם חלק מהמידע האבוד?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. איפה תקיית ה Downloads ? ו An error has occurred! Port 46221 does not appear to be open. פתחתי אותו אבל כלום לא השתנה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by puuma,

שלום התקנתי ווינדוס 7 ויש לי ווינאמפ. אחרי ההתקנה שאני שומע שירים יש רעשים ברקע ולפעמים השיר נהיה קצת איטי לכמה רגעים... התקנתי דרייבר קול מעוודכן והמיקרופון מכובה למישהו יש מושג מה התופעה הזאת? תודה ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by nathan932,

אוקיי, אני רק מקווה שאני בפורום הנכון יש לי תמונה שצילמתי, שאני מעוניין לחתוך חלק ממנה. חבר המליץ לי להשתמש בתוכנת "פיקאסה", הורדתי ו... לא מצאתי כפתור לחיתוך תמונות. האם ישנה תוכנה שיכולה לעזור לי ולחתוך תמונות היכן שארצה? אולי "פיקאסה" דווקא יכולה להתאים ואני לא יודע לתפעל אותה? אגב, אני מחפש תוכנה חינמית, שכן איל לי צורך בעבודה על מס' מצומצם מאוד של תמונות. תודה רבה לכל מי שיענה ויסייע !!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. אני מחפש תוכנה להסרה מלאה של כל הדרייברים אבל ממש הכל. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by תושב העיר,

יש לי נגן DVD שכתוב עליו DIVX איזה פורמטים הוא יודע לקרוא ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by parker8,

תוסף זה חוסם לי את כל התמונות באתר "נועה-מחשבים". יש אפשרות שהוא יבטל חסימה זו באתר זה בלבד? תודה לעוזרים מראש

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום אני מעוניין בתוכנה חופשית שתקליט תזוזות ופקודות מקלדת עם תמיכה בעברית (ע"מ לבצע פקודות מאקרו) דרושה תוכנה חופשית אשמח להמלצות ממי שהשתמש. תודה, גבריאל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי אנשים , אני פה עם WIN7 ואני לא מצליח לגרום למחשב לדבר עם המדפסת אלחוטית בלי כבל (לא ניסיתי עם כבל) אבל בכל אופן אני רוצה שהיא תעבוד אלחוטית .. ניסיתי את הדרייבר שבא מובנה עם WIN7 הוא לא עזר...היא מותקנת לכאורה אבל שאני עושה הדפס..זה מעביר לחלון משימות ואז כאליו מדפיס...אבל זה מעלים את זה משם ממש מהר וכמובן שלא יוצא כלום במדפסת עצמה.. ניסיתי גם להתקין את הדרייבר של VISTA למדפסת הנ"ל וגם שם בWIZARD של ההתקנה הוא לא מזהה את המדפסת ..אז התקנתי בלי להגדיר ואמרתי שאולי אח"כ אני יוסיף ידנית אבל עדיין לא מזהה.. מישהו הצליח לגרום למדפסת אלחוטית HP כלשהי לעבוד עם WIN7 64BIT ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by bob24,

אלוהים!!! אני פוחד ממש אתם לא מבינים אני משוטט לי להנאתי באינטרנט.. פתאום העכבר מתחיל לזוז מעצמו בהתחלה חשבתי שזה סתם הוא נתפס בחוט וזז עד שהעבר התחיל לסמן את המסך... נבהלתי והתחלתי לשקשק... ישר כיביתי את המחשב אחרי זה הדלקתי אותו ושוב נחרדתי שראיתי אותו מסמן לי דברים ומשחק לי עם העכבר! הבנתי שהוא לא יכול לכתוב לי מילים אלה רק לזוז עם העכבר ואמאלה הרגע הוא שוב ממשיך ועכשיו הוא פשוט נאבק בי ומשחק עם העכבר ואני מת מפחד!! מה לעשות ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? אני נשבע לכם אנ י לא מחרטט אני אומר אמת!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by לוח שנה,

שלום, הורדתי והתקנתי, אבל זה כלל לא עולה, רק רושם לי את הנ''ל. מה הבעיה? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מחובר אבל אף אחד מהרשימה ש*הייתה* לי לא מופיע. :AR15: לא עשיתי שום פעולת מחיקה או משהו דומה במחשב. הרי מגרסת 2003 (או משהו כזה) רשימת ה- contact list נמצאת על השרת שלהם, ולא במחשב. ככה אפשר היה להתחבר גם ממחשב מרוחק (ע"י go.icq.com) ולראות את רשימת החברים. היו לי יותר מ-100 איש ברשימה :-\ WTF !? מה עושים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Sp_RuS,

במחשב שלי יש USB2. אני יודע את זה כי תוכנות כמו EVERST אומרות לי את זה... אבל משום מה כשאני מכניס USB כלשהוא, הוא מזהה אותו כUSB1.1 ואומר לי שהUSB הזה יכול לפעות במהירות גבוהה יותר, אבל אצלי פשוט "USB1.1" ובגלל זה הוא יעבוד ב USB 1.1... איך אני גורם לUSB 2 שלי לעבוד כUSB 2!??!?!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Anonymous1,

שלום, אני מחפש תוכנה פשוטה לניקוי הקלטות שנעשו דרך נגן MP3. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים