עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם ברשותי מחשב חדש המבוסס על מעבד I3, לוח H55, כרטיס מסך HD 5670, זיכרון 2G DDR3 סט מקלדת ועכבר אלחוטי של TEAC, ומסך סמסונג 23' יש לי 2 חדרים צמודים בבית, בחדר אחד נמצא המחשב ובחדר השני אני מעוניין שגם שם תהיה אפשרות לגלוש ולשמוע שירים. עכשיו לשאלה: האם ישנה אפשרות לפצל מחשב 1 ל-2 שולחנות עבודה שונים ובנוסף שבכל חדר יהיה סט מקלדת ועכבר, מסך ו2 כרטיסי קול שכל אחד ישמע מה שהוא רוצה? העביר כבל רק למסך ולשמע לחדר השני. במקום לקנות כרגע עוד מחשב? השימוש יהיה לגלישה ושירים. בתודה, אלירן

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Art Tatum,

נראה מעניין.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ofir1367,

אני משחק פיפא 11 דרך התוכנה gameranger , עכשיו כשאני פותח חדר בתוכנה זה מנתק לי את האינטרנט בכל המחשבים בבית. מה לעשות אז ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by Ibrow-Now,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1006361041&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכל הגולשים. אני מעוניין להתחיל ליצור סרטוני אנימציה 2D ובשביל זה אני מתחיל אוטוטו ללמוד תוכנות אדובי באופן עצמאי (אוטודידקט) הדמויות בסרטונים שאני מעוניין ליצור צריכות להיראות באופן מושקע אבל לא יתר על המידה בשביל לחסוך בזמן - משהו בסגנון "סלבס", "סאות פארק" וכו' האם יספיק לי לצורך העניין ללמוד רק פלאש או שכדאי לי ללמוד ולהיעזר גם באילוסטרטור? האם יספיק לי בתור התחלה להשתמש רק בעכבר ומאוחר יותר לקנות לוח דיגיטלי או שצריך כבר עכשיו לקנות ולהשתמש בזה? בתודה מראש לכל מי שעוזר. חתימה טובה לכולכם

6. Started by dariapod,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ואני משתמשת במערכת הפעלה של וינדווס ויסטה ואינטרנט אקספלורר. כאשר אני נכנסת לגוגל ומחפשת משהו עולות שתי בעיות שלא הצלחתי לתקן: 1. כאשר אני מחפשת משהו בעברית הדף מראה עברית אך משמאל לימין ולא מימין לשמאל. 2. אני לא מצליחה ללחוץ על הלינק של אף תוצאת חיפוש, הכיתוב כחול אך העכבר לא מאפשר כניסה אלא עושה סימון של סמן טקסט. לגבי הבעיה הראשונה, ניסיתי לעשות encoding ולבחור ב- right to left אבל זה לא פתר את הבעיה. מצ"ב תמונה להמחשה. תודה על העזרה!!! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. http://computers.walla.co.il/?w=/4015/1092837 רק זה היה חסר לנו.. עוד תחום שמיקרוסופט תעתיק ותהרוס.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. ניסיתי לחפש כל דבר שמופיע בו lop ומחקתי כמה דברים אך ללא הועיל. ניסיתי גם לחפר ברג'יסטרי אבל גם שם לא היה דבר. איך לעזאזל אני נפטר מהזבל הזה?! בתודה מראש, עדי רובין.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by X-It,

מה דעתכם???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, אני רוצה לחסום תיקיה מסוימת ע"י סיסמא או לחלופין ע"י זיהוי טביעת אצבע (יש לי לפטופ HP DV6000 שיש בו את האפשרות להיכנס לווינדוס ומילוי סיסמא ע"י זיהוי טבעית אצבע). איך בדיוק עושים זאת? התוכנה של זיהוי טביעת האצבע היא DIGITALPERSONA תודה! *אני מקווה שזה הפורום הנכון* עריכה: לאחר חיפוש בפורום מצאתי את התשובה לשאלה אז אני ארחיב את השאלה האם אפשר לעשות זאת ע"י התוכנה שציינתי למעלה? והאם אפשר לעשות את זה בווינדוס ויסטה שבאותו יוזר תדרש הרשאה לתיקיה (כי לפי מה שהבנתי מהפורשר אי אפשר היה לעשות זאת בXP)? שוב תודה

11. שמאפשרת שיחזור סיפריות שלמות

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by SHELA,

אין לי מושג איך לחפש בגוגל את לוח האם. מה אני רושם על לוח האם וכרטיס הקול שלו? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by 8us.co.il,

PopUp - "חלון קופץ", כלי המשמש בעיקר לפרסום באינטרנט. חסימה ב chrome דרך א' נכנסים לנתיב הבא chrome://settings/content ומשנים ב popup ל Do not allow any site to show pop-ups. דרך ב' מתקינים פלאגין הנקרא Better Pop Up Blocker לינק לפלאגין https://chrome.google.com/webstore/detail/nmpeeekfhbmikbdhlpjbfmnpgcbeggic חסימה ב firefox דרך א' לוחצים על Options-Content ומוודאים שמסומן V על block poups. דרך ב' מתקינים את הפלאגין Adblock Plus לינק לפלאגין https://addons.mozilla.org/he/firefox/addon/adblock-plus/?src=collection&collection_id=6fb27a4b-4932-a737-147e-fdfa68420b87 חסימה ב opera דרך א' לוחצים על tools-settings-preferences למטה יש אפשרות לבחור איך לחסום חלונות קופצים "…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by niva401,

מה ניתן לעשות כדי לקצר זמן פתיחת מסמך WORD ?(התוכנה עולה מהר- WORD 2003)- עשיתי איחוי ולא פתר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by וינצי,

שלום קרה לי דבר מוזר והייתי רוצה ייעוץ מה הסיבה.הורדתי תוכנת ניקוי ccleaner ,שהמינוס שלה הוא שמשתמשים לא מקצוענים לא יכולים לדעת לגמרי אם הניתוח שלה לא מוחק דברים חיונים גם.לפני שהורדתי אותה הייתי שומע דוגמיות של mp3 באתר זר ומוריד .פתאום במועדפים שלי כתובת האתר קבלה את הסמל של ccleaner וגם לא ניתן לשמוע שום מוסיקה שם. האתר טוען שצריך plugin של adobe אבל יש לי אותו וזה לא עוזר.האם מישהו יודע בוודאות האם יש קשר לccleaner ?מה ניתן לעשות חוץ להוריד את התוכנה[מה שכבר נעשה,אך עדיין במועדפים אתר הmp3 מקבל את סמל התוכנה]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by BarBee,

אני מנסה לנצל את הכרטיס מסך הפיזי של המחשב, אבל אני לא מוצא אפשרות לזה. התוכנה משתמשת במשהו חלש שאין לו קשר למה שיש במחשב, וזה מגביל. יש בכלל אפשרות לזה? לפני כן ניסיתי את VirtualBox, אבל היא הרגישה פחות פונקציונלית. תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by surfface,

אני מחפש תוכנה להורדת תמונת מאתר .נגיד לדוגמא הזנתי כתובת אתר ואז מוריד לי את כל התמונות מאותו עמוד. תביאו לינק בבקשה אם זה לא חוקי אז רק שם. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. צריך תוכנה להדבקה או צריבה של כתוביות בתוך הסרט עזרה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם היום שמתי לב לבעיה מוזרה שצצה פתאום. אם אני לוחץ פעמיים על קובץ של תמונה לא קורה כלום, המחשב פשוט לא מגיב, כמו גם אם אני עושה לחצן ימני>preview. גם בתצוגה המקדימה[לפני שנכנסים לתמונה, יש תצוגה מוקטנת של התמונה] לא רואים את התמונה כרגיל אלא רק סמל כזה של ווינדוס. אני יכול לצפות בתמונה רק על ידי לחצן ימני>Edit וזה די מעיק. ניסיתי גם ריסטרט וזה לא עובד. איך אני יכול לפתור את הבעיה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. בגרסא היותר ישנה, הוא סתם היה מכבה לי את הסאונד לשניה מדי פעם אחרי חיבור אוזניות בפאנל הקדמי, כאילו שהכנסתי והוצאתי אוזניות. עכשיו עדכנתי ל2.08 והוא בכלל לא מעביר את הסאונד לאוזניות כשאני מחבר אותן. אני צריך להעביר ידנית, ואז הוא עובד 10-20 שניות ופתאום האוזניות נעלמות ממסך הPlayback devices. מה עושים? (הלוח הוא MSI P7N)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by yossibbc,

שלום התוכנה עושה לי בעיה בזמן ההמרה לסרט,הוידאו והסאונד לא מסונכרנים,מה ניתן לעשות כדי לתקן?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום רב, במחשב שלי מותקן כונן קשיח WD2500AAJSוWestern Digital ואתמול התקנתי כונן חדש - Western Digital WD3200AAKS . אני רוצה שהכונן החדש יהיה גיבוי מלא של הכונן הישן (כולל, אם אפשר מערכת הפעלה ושל תוכנות, משחקים, תמונות וכו...), כך שאם הכונן הישן יתקלקל אוכל להשתמש בכונן החדש ללא שום התקנה מחדש של מערכת הפעלה/תוכנות/דרייברים וכו... אני מבקש המלצה על דרך פשוטה (וחינמית אם יש...) לבצע זאת, תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by apelzig,

Winamp לא מסכים לנגן המון שירים שאני מוריד באחרונה משום מה, הוא אפילו לא מציג לי את הזמן שלהם ולא משמיע כלום כאשר אני בוחר להשמיע אותם כביכול, מישהו יודע למה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by mosfos,

שלום! אני מעוניין לדעת האם יש אפשרות להטמיע כתוביות בסרט בפורמט divx - ולצרוב אותו כדי שיהיה אפשר לצפות בו במכשיר הקורא divx - בדיוק כמו שמטמיעים כתוביות בסרט mpg שאפשר לראותו במכשיר dvd האם קיימת תוכנה שמטמיעה כתוביות בסרט divx?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by idan1836,

דבר ראשון אני מנסה להשיג תוכנה של אימייל כמו בסרט יורוטריפ למי שראה שאומרת לך HEY MOTH'FUCKER שמקבלים מייל. דבר שני אני רוצה תוכנה שנועלת את המחשב בעת הפעלתו.. זאת אומרת שמתי שעולה הווינדוס אז יש קטע כזה בשחור ורשום בלבן, ושם הוא יבקש שם משתמש וסיסמה - היה לי את התוכנה הזו פעם, אבל אין לי מושג מה השם שלה.. תודה ;D

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.