תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מה בגדרת POP וכל זה? איך מוסיפים שאני יוכל לפתוח מייל ולראות עם יש דואר במסנג'ר?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה אבל אין לי מושג מאיפה לקחת את הסאמפלים של הסאונד...מישהו יודע מאיפה ?
-
אני צריכה עזרה... במחשב החדש שלי יש דיסק 160G ופיצלתי בתוכנת FDISK הדוסית את הדיסק ל-40G ו-120G (הורדתי לצורך העניין איזה פאטצ' של מיקרוסופט ל-FDISK עבור נפחים גדולים) לאחר מכן , התקנתי חלונות XP PRO על כונן C שהוא ה-40G (בזמן ההתקנה פירמטתי עם NTFS . כך גם את כונן D לאחר ההתקנה) . כעת , אני רוצה ליצור IMAGE לכונן C , אבל כשאני מעלה את המחשב עם הדיסקט של GHOST 2003 , נפתח לי רק חלון התוכנה ולא מופיעה אף אופציה (כל הלשוניות של הממשק הגרפי של התוכנה בדוס) .... גם כשהתקנתי גירסת חלונות של GHOST 2003 , לאחר האיתחול האוטומטי (הוא טוען איזה מחיצה קטנה של PCDOS) , התוכנה נטענת , אך יש שעון חול של העכבר ושום דבר לא מגיב .... אנא עזרתכם...אני ממש אובדת עצות . לא זוכרת שהיה לי…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוא מחליט לבד להשאיר כמה שניות, בד"כ 5 ואני מנסה לחתוך אותם והוא לא נותן. האפשרות היחידיה היא לחתוך יותר מדי ממה שרציתי וגם זה לא מה שאני רוצה. הגרסה שלי כבר בת כמה חודשים ואני זוכר שהיא היתה בטא אבל עד עכשיו חתכתי קבצים ארוכים ולכן 5 שניות לא הפריעו לי. מכירים משהו טוב שחותך בדיוק איפה שרוצים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, השאלה בכותרת, רצוי תוכנה פשוטה יותר אבל לא מחייב. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם ??? אז ככה, יש לי בעיה ואין לי מושג כבר מה עוד אפשר לעשות איתה ... נכנס לי Spyware למחשב (ראו תמונה למטה) שכל פעם שאני נכנס לדפדפן זה מעלה לי אותו, ניסיתי להסיר אותו כמעט בכל דרך אפשרית, דרך תוכנות להסרת Spy, אנטי וירוס, מחיקת קבצי Cookie וכד'. מישהו מכיר את הבעיה ? נתקל בה והצליח לסדר אותה ? נ.ב. התמונה שהוזכרה למעלה : התוכנות שבהם נעזרתי וניסיתי להסיר את ה - Spy הן : Ad-Aware SE 6 ?Spy Sweeper Spyware Doctor ואנטי וירוס - Symantec Norton AntiVirus Corporate Edition 9 בתודה מראש, The Wizard
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש מחשב חדש, יש אחד ישן. על הישן יש מלא אימיילים (בתוך תת-תיקיות ב-inbox). כדי להעביר את האימיילים עשיתי IMPORT AND EXPORT WIZARD ובחרתי ב-comma seprated values (windows) וזה עבד יפה יפה אבל במקום עברית יש סימני שאלה, וזה לא בעיה של אינקודינג או שום דבר דומה, אלא של ההעברה של ה-export (ככה ה'חוש' שלי אומר). מהו הטקס? איך אני מעביר את המיילים בין המחשבים? תודה רבה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי היום מחדש את הווינדוס, ואת האופיס 2003 איתו (מדיסק מקורי והורדתי את כל העדכונים). כשאני לוחץ על שליחה וקבלה באוטלוק אני מקבל את הודעה השגיאה "0x80040154 - שגיאה לא ידועה" ולעיתים גם את הודעה השגיאה "0x8004210a - הזמן שהוקצב לשירות פקע". ניסיתי לחפש רבות באינטרנט בקשר לשגיאה זו, אך לא מצאתי פתרון שעזר. בקשר לשגיאה הראשונה יישמתי את הפעולות שניתנו כאן: http://support.microsoft.com/kb/907118/he, אך גם זה לא עזר. אני כבר ממש נואש מהתוכנה הזאת... האם מישהו נתקל בשגיאות האלו פעם ופתר אותם? לחילופין האם אתם מכירים תוכנת מיילים שמכילה את הפונקציות הבאות: קבלה ושליחה של מיילים, יומן ואפשרות לייבא ולייצא קבצי PST שנוצרו ע"י Outlook?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הביטורנט ממשיך להוריד איזה משהו שאני מוריד , כמו שאפשר לראות בתמונה מספר המגבייטים שירד הוא יותר גדול מן הגודל של הקובץ וזה עדיין ממשיך להוריד . [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דיסק 80ג' ניסתי לחלק אותו עם FDISK ואני רואה רק 10ג' מרוב יאוש התקנתי WINXP על כל ה80ג' א. האם FDISK לא תומך בדיסק גדול ? ב. האם אני יכול לפצל את הדיסק עם פרטישן מגיק בלי לפגוע ב XP שמותקן במחשב תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה להצמדת כתוביות לסרט מבלי שאיכות הסרט תרד. זה דיי דחוף. -תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה זה קובץ mpeg של 430MB (דקות 43) ואני צריך להפוך אותו ל MPEG2 ואז לחצות אותו לשני קבצים אחד וידיאו בפומט MPEG2 והשני אודיו בפורמט WAV ושניהם צריכים להיות בגבול ה 650 מ''ב (שניהם ביחד) אני צריך עזרה בקשר לתוכנה שבה אוכל לעשות דבר כזה וגם את כל השלבים בתודה מראש לכל המגיבים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דיסקים של DVD 4.7 אני רוצה לצרוב משחק שהורדתי שהוא שוקל 4.9 או 5+ פלוס איך אני צורב את זה? חוץ מהדרך של לקנו תדיסק של 9 ג'י'גה שזה ממש לא פתרון. אפשר לחלק אותו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי סרט AVI וכתוביות אליו. כשאני משתמש בתוכנה הזו, גירסה 0.25, אני מקבל הודעה: "no video stream in input AVI" helppppppppppppppppppp תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס טלויזיה (pinnacle PCTV PRO) יש לי סרט ממצלמת ווידאו שאני רוצה לחבר לכרטיס טלויזיה ואכן עשיתי זאת וראיתי את הסרט שבמצלמה - במחשב. בתוכנה של הכרטיס טלוויזיה יש אפשרות של capture שזה פשוט להקליט קטע מסוים במחשב. אבל אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל ממש לערוך קטעים לסרט ולאגד את זה לסרט אחד. יש איזה תוכנה (עדיף פשוטה) שתוכל לעזור לי???
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש המלצות לתוכנות? אני בגדול עם iTunes בגלל שיש לי אייפוד. אבל רוצה לדעת אם יש אלטרנטיבות טובות אחרות
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרום במהלך פתיחת טאבים חדשים נניח אני עכשיו בטאב A ופותח בו לינק בטאב חדש B, אנ עובר לטאב B אחרי שזה סיים להיטען ומה שאני רואה בו זה את הדף של טאב A. על מנת לפתור את זה אני חוזר לטאב A וכאשר אני חוזר שוב לטאב B הוא מציג תקין את מה שפתחתי. הסרתי את כרום והתקנתי מחדש, עידכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך אך אין שינוי. חיפשתי פתרון בגוגל אך ראיתי אנשים עם בעיה דומה אך לא מצאתי פתרון לבעיה אני משתמש בויסטה 64 ביט, צריך לציין שבאקפלורר ובפיירפוקס אין בעיה אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הצלחתי לעשות מצגת עם תמונות וידיאו הכל טוב אבל איך אני מוסיף עוד שיר ( אני מסמן 2 שירים אך הוא מפעיל לי רק שיר אחד, וברגע שהשיר הראשון נגמר השיר השני לא מתחיל )
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני שמרתי תקופה ארוכה כל מיני מדריכים באתרים באמצעות scrapebook אבל משהו נדפק בהגדרות והחלטתי לא להשתמש יותר בהרחבה אם אני שומר על הלינק למשל של ynet fxp וכו יכול להיות שעוד שנה אני יכנס ללינק והמדריך יוסר?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נרו 12 חינמי ל 15 ימים בעזרתו צרבתי כמה שירים בפורמט MP3 אבל מערכת הסטריאו שלי שכן כתוב עליה MP3 לא משמיעה את השירים הנרו צריך להיות על מצב CD ROM UDF או CD AOUDIO או MIXED MODE CD או אופציה אחרת ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס GFORCE 6150 שמחובר לטלויזיה. דרך המאפיינים של NVIDIA אני יכול להעביר את התצוגה לטלויזיה, אבל דרך התוכנה TVTOOL אני לא מצליח... וכן סימנתי FORCE TV DETECTION...מה יכולה להיות הבעיה?! עריכה: הצלחתי להעביר את התצוגה לטלויזיה דרך התוכנה, אבל רק במצב שאו שהמסך של המחשב מראה את התמונה או שהטלויזיה ואני רוצה ששניהם יראו. כשאני בוחר מצב כזה הטלויזיה פשוט לא מגיבה. :s05:
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
553 Sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts. מה זה אומר בעצם? איך אני פותר את הבעיה? המייל עובד, השרתים נכונים. האייפון שולח מיילים מהמייל הזה בלי בעיות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מוריד מי אה פלאש גאט משחק או משהו זה ישר מנתק לי את ההורדה כיאלו זה לא מתחיל להוריד אזאם מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה אנא ישמח מאוד אבל אם מישהו יכול לומר לי שמות של תוכנות הורדה טובים יותר אני ישמח עוד יותר!!! ;D
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתזכיר לי כל מיני דברים , נגיד אני אומר לה שב12.12.2002 אני עובד בשעה 20:00 ששעה לפני זה תזכיר לי או משהו בסגנון... אם מישהו מכיר תשתפו אותי בזה אני צריך דחוף... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי מצלמת רשת מחוברת למחשב בUSB+מיקרופון, ואני מחפש תוכנה מומלצת לצילום בעזרתה. לא מצאתי את התוכנה המקורית שאיתה באה המצלמה. אני רוצה שהיא תצלם וידאו (באיכות הכי גבוה שהיא מסוגלת, בטח 360P.. לא חובה אודיו) ללא הפסקה (כל עוד המחשב דלוק כמובן..) ותשמור את הקובץ, ולאחר כל זמן/נפח מסויים תיצור קובץ חדש, וככה תמשיך. יש משהו טוב לדברים כאלו או פשוט לחפש והראשון שעולה יעשה את העבודה? -- עכשיו, אם אפשרי, אני רוצה לחבר מצלמה נוספת למחשב (גם כן USB), ושהיא תבצע את אותו הדבר בו זמנית (ממיקום שונה). יש חיה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-