תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי לחפש כל דבר שמופיע בו lop ומחקתי כמה דברים אך ללא הועיל. ניסיתי גם לחפר ברג'יסטרי אבל גם שם לא היה דבר. איך לעזאזל אני נפטר מהזבל הזה?! בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם ! כל הפרקים במחשב שלי של חברים נדפקו ( אנחנו מדברים על עונה שמינית פלוס תשיעית פלוס עשירית ) . . . רואים את הוידאו כרגיל אבל השמע איטי בצורה מחרידה ... מה עושים ? נ.ב.1 : התקנתי לפני כמה שעות כמה תוכנות לקידוד סרטים ( וירטואל דאב /ג'י ספוט/ווב סאב/tmpgenc/sub2ss ) , אבל הסרתי אותן ובכול זאת הקבצים פגומים . נ.ב.2 : שאר הסרטים במחשב שלי עובדים כרגיל . תודה לכולם !!
-
- 12 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום התוכנה עושה לי בעיה בזמן ההמרה לסרט,הוידאו והסאונד לא מסונכרנים,מה ניתן לעשות כדי לתקן?
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש אפשרות לגלות קבצים כפולים אשר יש לי במחשב? לדוגמה שמרתי את אותם התמונות של הילדים בשתי כוננים שונים, ואני רוצה להעביר לתקיה אחת. האם יש תוכנה שתדי לומר לי איזה קובץ זהה ואיזה לא? תודה מראש גיל
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
התחלתי לבנות אתר חדש ב Dreamweaver אבל פתאום אני רואה את קבצי התמונות שלי כקובץ שבור. אך שאני בודקת תצוגה של האתר בדפדפן כל התמונות מופיעות. איך אפשר לתקן את זה? הוספתי גם תמונה שתוכלו לראות....
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
איך אני מוחק לצמיתות את אינטרנט אקספלורר?
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
השאלה בכותרת? האם יש תוכנת צריבה חינמית שנחשבת לטובה?
-
- 9 תגובות
- 997 צפיות
-
-
לא שיניתי כלום, לא עשיתי עדכונים, זה לא רק בWMP, עכשיו שעשיתי ריסט זה בכל התוכניות וזה קרה פתאום.. פתחתי קובץ של סרט וזה פשוט התחיל לנגן רק את הסאונד בלי התמונה? מה עושים?!
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום , אני מנסה להסיר את התוכנה הנ"ל , וזה לא נותן לי , זה פשוט אומר שקובץ מסויים תחת PROGRAMDATA/ESET הוא בשימוש ואינו יכול להימחק ניסיתי להריץ מצב בטוח , אי אפשר להסיר דרך מצב בטוח אני משתמש בWIN 7 ULTIMATE למישהו יש רעיונות? ניסיתי דרך האתר , זה אומר להסיר דרך START-ESET-REMOVE , גם לא עובד
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי בעיה חברי המטומטמם שלח לי קובץ כזה ופתחתי אותו ויש לי בעיות במחשב המחשב נתקע ונגיד שאני נכנס למשחקים וממזער אותם אז הסימן של העכבר נהיה שקוף ושאני עושה ריסט זה מסתדר.מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בתוכנות cs3 של אדובי, כאשר אני מנסה לפתוח את התוכנה illustrator אני נתקל בהודעת שגיאה בעת ההרצה של התוכנה: missing required plugins BRS pencil tool expands האם למישהו יש פתרון לבעיה? אני חייב בדחיפות את התוכנה הזאת!
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
צריך ללחוץ על התחל->הפעלה ושם לכתוב משהו רק אני לא יודע מה זה? אני מתכוון ל hkey_classes וככאלה
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מיהשהו שיחק לי במחשב והתקין לי וירס בטעות.. עכשיו איך אני מוחק אותו? עשיתי בדיקת וירוסים ולא הולך... (יש לי NORTON 2005 אל תצחקו אני מחליף מחר....)
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
PopUp - "חלון קופץ", כלי המשמש בעיקר לפרסום באינטרנט. חסימה ב chrome דרך א' נכנסים לנתיב הבא chrome://settings/content ומשנים ב popup ל Do not allow any site to show pop-ups. דרך ב' מתקינים פלאגין הנקרא Better Pop Up Blocker לינק לפלאגין https://chrome.google.com/webstore/detail/nmpeeekfhbmikbdhlpjbfmnpgcbeggic חסימה ב firefox דרך א' לוחצים על Options-Content ומוודאים שמסומן V על block poups. דרך ב' מתקינים את הפלאגין Adblock Plus לינק לפלאגין https://addons.mozilla.org/he/firefox/addon/adblock-plus/?src=collection&collection_id=6fb27a4b-4932-a737-147e-fdfa68420b87 חסימה ב opera דרך א' לוחצים על tools-settings-preferences למטה יש אפשרות לבחור איך לחסום חלונות קופצים "…
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
איזה מהם עדיף, באילו תנאים ? מה היתרונות חסרונות ? כול מידע אחר עלמנת להאיר את הנושא.
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום. אני לא מצליח למחוק (או לגזור) קובץ מסויים (פרק וידיאו של סדרה). מלבד זה- הקובץ תקין ועובד שאר הקבצים בתיקיה בסדר גמור ומחיקים. יש לי ווינדוס 7 ההודעה שאני מקבל היא: the action cant be completed because the file is open in windows explorer. close the file and try again ניסיתי שוב למחוק. ניסיתי אחרי ריסטרט למחוק. ניסיתי לבדוק מה קורה אם אני יוצר עותק נוסף - גם אותו אי אפשר למחוק. ניסיתי דרך תוכנה אחרת למחוק (tree size) לא הצליח... אני תקוע. האם יש למישהו עצה? תודה
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
הורדתי את אייטונז הבעיה שיש על התוכנה הסמל של חומת האש איך אפשר להסיר או לבטל את חומת האש מהאייטונז?
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי WINRAR גרסה 2.7. לאחרונה שלחו לי קובץ RAR, והתוכנה לא מצליחה לפתוח אותו. עוד בזמן שאני מבצע פתיחה מתקבלת הודעת שגיאה. חלק מההודעה שהתוכנה מוציאה הוא: Unknown Methed... הורדתי גם את גרסה 2.8, ועדיין אותה ההודעה. * הקובץ שאני מנסה לפתוח אינו פגום (הוא עבד אצל מישהו אחר) * התוכנה פועלת כשורה (עדיין פותחת קבצים אחרים) האם זה קרה למישהו בעבר? מה יכולה להיות הבעייה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
שלום. אני מבקש לשאול מספר שאלות, אם אפשר לענות לי לפי הסדר זה מאוד יעזור לי: 1. אם אני אקח את הדיסק המקורי של ווינדוס XP שלי ואעשה לו COPY עם נרו - הוא לא יעשה עותק מדוייק נכון ? 2. האם זה ה-BOOT שלא יועתק? 3. אם זה נכון הרי שאני צריך להוריד את הדיסק כ IMAGE להארדיסק ואז לצרוב שוב כאימג' נכון ? 4. ואם בכל זאת אוריד את הדיסק הזה למחשב שלי בהעתקה פשוטה קובץ אחרי קובץ להארדיסק, אז ע"מ שיהיה BOOTABLE האם עלי לבקש בנרו שייצרב כ-BOOTABLE? 5. ואם כל זה נכון, מה בעצם יתווסף לו בצריבה כזו שלא היה לו מה זה הבוט הזה? 6. ואם צרבתי ללא BOOT , האם זה אומר שכשאכניס את הדיסק לשם התקנת XP חדש ואגדיר את הסידירום כמו שצריך- לא יקרה כלום? 6. האם זה בדיוק כך גם בהעתקת משחקים? אני מאוד …
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
Unauthorized download We're sorry, but this downlod request cannot be authorized. There could be several reasons for this: 1) You clicked on a link on an *unofficial* SuprNova.org mirror. We do not allow that kind of external hotlinking. This site creates a great deal of traffic and it's hard to find a good hosting. We will not provide the bandwith for other sites. Please visit SuprNova.org and you can download all the torrents you want. 2) You're using a download manager. But there's a solution to this problem: Set up your download manager to send a HTTP referer, and when you click on a link on the SuprNova.org site the download will be authorized. Here's how you can do …
-
- 13 תגובות
- 996 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב מתקע מעט תוך כדי הפעלה. אח"כ רץ רגיל. בדקתי בmsconfig>starup יש לי שם תוכנה שפעם התקנתי ומחקתי אותה שנקראית messenger plus . היא מופיעה שם בסטרטאפ אבל לא נמצאית פיסית על המחשב. האם זה מצב נורמלי? איך להעיף את הזכר לתוכנה מהמחשב ? לעשות disable אני יכול אבל עדיין רוצה לנקות את המחשב משטויות.
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
לאחרונה רכשתי מחשב חדש. גיביתי את כל תיקיות הדאר האלקטרוני שלי שהיו על המחשב הישן על גבי CD. לאחר התקנת האוטלוק אקספרס 6 על המחשב החדש, ניסיתי להעביר את תיקיות הדאר מה-CD למחשב אך ללא הצלחה. החומר חשוב לי מאד, אודה על כל עצה שתסייע בידי, לבצע את המשימה הנ"ל. תודה
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני מחפש פלאגין ל-Winamp שיציג את גלי השיר בזמן אמת, אבל לא של אותה שניה אלא של כל השיר. משהו בסגנון כזה: וכך אני אוכל לדעת היכן הקטעים השקטים והיכן הקטעים ה"עצבניים" של הטראק ולעבור ביניהם בקלות בלי לחפש יותר מדי. אם אין PlugIn ל-Winamp, אולי יש תוכנה שעושה את זה? (כרגע אני משתמש ב-Sound Forge 6 אך לוקח לה קצת זמן לטעון טראק שלם ולהציג את הגלים שלו :-/ ) תודה.
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-