עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by BUNNY,

מה נשמע? הרבה זמן לא פירסמתי פה כלום כמה עבודות שלי שעשיתי בחודשים האחרונים SOFTIMAGE | XSI & Mentalray

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  2. יש כזה דבר?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  3. Started by tomer_ktz,

כאשר אני מדפיס בעברית "אני רוצה לישון" הוא רושם "לישון רוצה אני" כלומר הוא הופך את המילים (כל פעם שאני מקליד רווח הוא חוזר לתחילת השורה) ראיתי הודעה דומה בפורום כלשהו בקשר לתוכנה acrobat pdf אין לי את התוכנה הזאת. אך בכל זאת הורדתי את adobe reader. וזה לא עזר... תודה.

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  4. Started by s-h-m-u-e-l,

שלום... התקנתי היום את התוכנה....ופשוט מוריד לי רגיל מהמחשב...לא מוריד לי קבצים דרך התוכנה.. מה עושים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by bariko,

שלום רב, אני מעוניין לעדכן את הדרייברים שלי. כרטיס המסך הוא: Sapphire ATI Radeon 2600XT האם זה הדרייבר שאני צריך?- http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista32/common-vista32 כמו כן, חשוב לי לדעת, האם בכל עדכון של דרייבר, חייבים להסיר את הגרסה הקיימת, או שהגרסה החדשה פשוט "מתלבשת" על הגרסה הקודמת, ולכן אין צורך להסירה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by pcg202,

acronis לא מזהה דיסק קשיח בלוח אם עם צ'יפסט P43 גם ב- Gigabyte וגם ב - Asus דבר שגורם להתקנה רגילה של מערכת ההפעלה ושאר התוכנות , (שעה וחצי עד שעתיים כולל עדכון Service Pack 3 ) במקום 10 דקות , כיצד ניתן לפתור את הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  7. Started by freee,

שלום, אני רוצה ליצור קובץ של מדיה פלייר ולהכניס בו קישור שאני יוכל ללחוץ על הקישור של המדיה פלייר ותיפתח לי תחנת שידור של רדיו נגיד 100fm. מישהו יכול לעזור לי? מנהלים:אם זה לא מהקום נא להעביר תודה.

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  8. אני צריך דרייבר לכרטיס קול ניכנסתי לבדוק איזה כרטיס קול יש לי ולא היה רשום לי שם כלום יש למישהוא יכול לעזור לי תגידו לי אם יש עוד דרכים לבדוק מה הוא הכרטיס קול שלי (אה וניכנסתי לDXDIAG) ניכנסתי גם ל EVERST וגם שם לא הופיע לי כלם

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  9. Started by rbeny10,

בהתקנת גירסת 9.0 , ע"י קובץ ההתקנה שהורדתי מאתר "אדובה" (או אתר אחר), מקבל הודעה : "ERROR 1324 ,THE PATH 'MY DOCUMENTS' OR THE VOLUME IS INVALID ,PLEASE ENTER IT AGAIN " . לאחר 3 שעות של נסיונות חוזרים ונשנים, עם התמיכה של מיקוסופט, הם טוענים : " הבעייה בהתנגשות בין תכניות של אדובה/ הסרה לא מוצלחת של תכנית קודמת". בתמיכה של "אדובה" בארץ , ניסו לעזור, אך מאחר ולא מטפלים ב - READER , הרימו ידיים . גם מהאתר לא נראה לי שתבוא הישועה. אם מישהו נתקל בשגיאה מס. 1324 במהל התקנה - נא דווחו. תודה - בני.

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  10. Started by קורלאונה,

אם כדי להתקין את האנטי וירוס הזה?ESET NOD32 Antivirus Business Edition v3 0 566 CRACKED-CU או שיש יותר טובים?...

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  11. שלום! עיצבתי 2 אתרים, ורוצים לקנות ממני אותם. היות ואין לי מושג במחירים, אשמח אם מישהו מיומן שמתעסק בנושא יוכל להגיד לי כמה עיצוב מלא (להמשיך ולעצב הכל חוץ מהדף המוצג בעיצוב כמובן) כזה שווה? כמה מחיר להציע לקונים? עיצוב 1: http://i42.tinypic.com/1z3uxw1.jpg עיצוב 2: http://i43.tinypic.com/2lurqt4.jpg תודה רבה לעוזרים! אשמח לפירוט קצת אודות הערכת השווי (תוספת מחיר על בקשת שינוי פרטים בעיצוב וכו')

• 43 תגובות
    • 5k צפיות
  12. Started by drorhazan,

יש לי אופיס 2007 אבל אחרי כמה שימושים הוא פשוט ננעל לי לשימוש כי הוא מבקש קוד ... מה עושים?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  13. Started by Toxin II,

אהלן, לאחרונה נשבר לי מהMEDIA PLAYER של WIN VISTA והחלטתי שאני יוצא במסע אל עבר הלא נודע, אל עבר נגן מדיה חדש למחשב. אני מחפש נגן מדיה שמסוגל להריץ סרטונים בפורמטים שונים, ללא צורך בהתקנת חבילות מקודדים וחרטאות בסגנון, שבאמת שאין לי סבלנות אליהם. ממתין להמליצות

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  14. ראיתי תוכנה נחמדה ל MEDIA CENTER כאשר עוברים על הסרטים שבספריית הסרטים, מופיע לו תקציר הסרט על המסך ועוד פרטים שונים על הסרט אותו אנו מסמנים. אני מחפש משהוא בסגנון ל PC רגיל, תוכנה שסורקת את ספריית הסרטים ומאחזרת מהרשת את פרטי תקציר הסרט, על מה מדובר שחקנים ג'אנר שנת יציאה וכו, בדומה למה שעושה ה MEDIA PLAYER לספריית המוזיקה שלנו. מי מכיר משהו בסגנון יכול להמליץ ?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  15. כל פעם שאני מכניס קישור הוא בצבע צהוב עם קו תחתי. אני אני משנה את זה? (ללחוץ על עיצוב הפונט זה לא משפיע, כי זה לא טקסט רגיל מסתבר)

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  16. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

היי נכון שאתם רוצים לחלץ פריט כלשהו מרקע אחיד (לדוגמה רקע לבן), אז אתם משתמשים לרוב ב-Magic Wand. אבל נגיד שאתם רוצים להשאיר את הפריט על הרקע הלבן אבל על הרקע יש כיתוב בצבע כלשהו [אחיד]. האם יש אפשרות לסמן איזור על התמונה ולעשות מחיקה אוטומטית של צבע מסויים? דוגמה: מחכה לתשובה, תודה לעוזר/ים

17. אני מנסה להתחבר למחשב אחר עם התוכנה הנ"ל ללא הצלחה. במחשב הנ"ל כרגע מודם TNN AZTEC 600E, ולדעתי הבעיה היא בו, כי בעבר עם מודם אחר כן הייתי מצליח להתחבר. בנוסף, במחשב של חבר אני כן מצליח להתחבר למחשב המדובר. האם צריך להגדיר הגדרות מסויימות למודם כדי שהתוכנה תפעל? אולי לפתוח פורטים ? כל רעיון יתקבל בברכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by AcidBurn10,

שלום חברים ! אני מחפש פיתרון לחלוקה של HD לארבעה primary paritions ועוד extended partition . המקסימום שהצלחתי לעשות זה 3 primary ו- 1 extended או 4 primary ובלי אפשרות לעוד partition נוסף. האם יש אפשרות (אולי בכלים לא רגילים, ולא אכפת לי ש-BOOT MANAGER יהיה GRUB [אפילו עדיף] או BOOT MANAGER אחר) להגיע למצב שבוא יהיו לי 4 primary ועוד extended ? תודה רבה !!!

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  19. Started by alonezer,

בניתי אתר פשוט לבית ספר שלי בPublisher והעליתי אותו לאינטרנט עכשיו הבעיה היא שהאתר מיושר לשמאל ובצד ימין יש כאילו את הרקע שזה לא טוב.. איך אפשר לישר את הכל לצד ימין?(בPublisher שאני מעצב אז הכל לצד ימין אבל רק באינטרנט לא..) תודה.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  20. אני פשוט לא מצליח להתקין דרייברים של הכרטיס קול והכרטיס מסך המובנה P4M800P-8237 AGP 3.0 אם מישהו יכול להביא לי את הדרייברים להורדה, אז תודה.

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  21. תוכנה לשיחזור אני לא יודע ממה זה אני חושב שהCCLENER אצלי מחק לי קבצים יש לי ויסטה 64 ונעלמו לי כל ההורדות של טורנט זה מצוי בסיפרייה ב DOWNLOADS\DOCUMENTS

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  22. בפורום תוכנה לאף אחד אין מושג אחרי 3 הקפצות, נראה אם מישהו פה יודע.. \: עד לפני יומיים שלושה הוא עבד כמו שצריך, ואחרי ששיחקתי עם הATI Overdrive הוא התחיל להיות ממש איטי. אחרי שביטלתי את מה שעשיתי בOverdrive ואתחול, לא השתנה כלום, איטי כרגיל. בנוסף להוריד את התמיכת OpenGL לא עוזר, זה עדיין איטי ומעצבן, רק טיפה פחות. במקור זה עבד חלק לחלוטין.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום לכולם : יש לי בעיה עם משחק שמור {קובץ SAVE} של המשחק FM2009 שמשום מה לא אני לא מצליח לעלות אותו יותר ... במשחק עצמו כאשר אני פותח את המשחק השמור העלאה של המשחק נעצרת בשלב מסויים ופשוט לא ממשיכה , ועם אחת התוכנות של המשחק כאשר אני מעלה את הקובץ התוכנה מודיע לי שהקובץ כנראה פגום באמצע שהיא מטעינה אותו . יש איזה שהיא תוכנה או פתרון לשחזור הקובץ או ניסיון לתיקון השגיאה בקובץ ? תודה לכולם .

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  24. עשיתי בדיוק מה שהם ביקשו ממני לעשות פה: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-4401,00.html וקיבלתי את ההודעה הזאת יש עוד דרך להתקין את הפלג הזה שאלה שניה : יש איזה פלג/קובץ אחד שאני יכול להתקין וולא תיהיה לי אף בעיה עם אף סרטון באינטרנט?

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  25. Started by ozba77,

לפני כמה ימים היתה לי תקלה בדיסק קשיח עכשיו משום מה הoutlook לא עובד - כותב שחסרים לו קבצים (archive2) איך אפשר לאפס את ההגדרות של התוכנה ולהגדיר מחדש חשבונות, קבצים ויומנים ?

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.