תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול להגדיל חפצים וכאלה דברים(דרך נקודות שבקצות של החפץ)(איך עושים אותם?) אוף אני לא ממש יודע איך להסביר,בכל מקרה אם משהו הבין שינסה לעזור
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי קטע וידאו שחבר צילם שהבעיה היחידה שלו זה שהוא מצולם הפוך איך אני הופך את הוידאו שיהיה ישר ?
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנת סריקה פשוטה ולא מסובכת שתוכל לסרוק לי מהמדפסת hp f4283 בין החשובים שצריכים להיות לה זה אפשרות להוציא את כל הסריקה לקובץ PDF אחד אשמח גם לאלטרנטיבות אחרות ולעצות
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בדרך כלל מקפיד על הכותרת, אבל הפעם זה באמת דחוף לי! אני צריך המלצה לתוכנה שתכבה את המחשב לאחר זמן קצוב. תודה רבה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
נניח שיש לי קובץ RAR בכונן C ואני רוצה שהוא יפתח לכונן D, פעולת ה- extract (ב winrar) תפתח אותו לכונן C (באיזה ספרית temp) ואז תעתיק את הקובץ ל D. האם יש דרך לדלג על השלב של הפתיחה ל C כך שיפתח ישירות ל D ?
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
יש לי ATI Radeon 9600 Pro ובהתקנה של הדרייברים של Omega זה שואל אותי איזה 3 סוגים של דרייברים להתקין תעזרו לי איזה מתאים לכרטיס מסך שליי !!
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי, יש לי AVG וכל יום הוא מוצא לי את Win32/Cryptor ואת Trogan horse Pakes.DRR כל ניסיונות המחיקה לא עוזרים. יש הצעות? תודה רבה רבה רבה
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה אני לא יודע אם יש או אין...שמורידה כמה לינקים . לפעמים שאני מוריד דברים וזה הרבה מעל גיגה אחד יש כמה לינקים למשל מHOTFILE איך אני יכול להוריד הכל לפי סדר רץ ? יש תוכנה? תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאוד מוזר מה שקרה לי. פירמטתי את המחשב, HP compaq dc7600 small form factor התקנתי דריברים מאתר של HP Compaq, הכל עובד מצויין, חוץ מהכרטיס קול. אין סאונד למחשב. וזה מה שמעניין פה, שאני נכנס ל device manager הכל נראה תקין לחלוטין. ניסיתי לחבר אוזניות שונות, ובאף אחד מהן לא שומעים כלום. בדקתי ב Control panel ---> Sound and audio devices שהכל תקין. זהו, בעקרון יש לי נסיון עם פירמוט מחשבים שונים, אך לא הצלחתי להבין את הבעייה פה. עצות?
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב פורום אני חדש פו יש לי בעיה אני קניתי מזמן מזמן מצלמה USB GPT http://www.coolgear.com/images/usb-camera-tw-usb.jpg ואין לי את DRIVER של המצלמה מה אני יכול לעשות אחשב בבקשה אני צריך עזרה תודה רבה לעוזרים מראש ;D
-
- 5 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
אחרי כל יום שאני מעדכן את התוכנה התוכנה לא מבשתממני לעשות ריסט למחשב האם אני צריך לעשות ריסט באופן ידני או שאם יהיה צריך ריסט התוכנה תגיד לי ותודיע?! תודה מראש על התשובה!
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מסויימת עם המיקרופון . הבעיה היא שאני שומע מה שאני אומר ( ביטלתי את הסטריאו מיקס ). איך פותרים את הבעיה הזאת ? תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי כבר 2 תוכנות מצויינות: Ad-aware ו Spybot - Search & Destroy אתם יכולים לתת לי רשימה של עוד תוכנות איכותיות כאלה שמבצעות את העבודה כהלכה?
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי נגיד 20 מחשבים שמחוברים למחשב אחד ברשת והוא שולט על כולם רציתי לדעת אם יש פייר ווואל שיכול לחסום אתרי סקס במחשבים אם אני מתקין אותו רק על המחשב על אם אין כזה דבר אז אני פייר וואל שחוסם אתרי סקס..
-
http://www.animewallpapers.com/wallpapers/dbz/full_14_1024.asp http://www.animewallpapers.com/wallpapers/dbz/full_44_1024.asp תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני צריך עזרה ממישהו שיודע איך אני מתקין /מגדיר/מחבר R DISK נוסף למחשב... (כבר חיברתי בעבר אבל משהו קרה ועכשיו יש לי רק WIN 98 כי הXP היה שם...) תודה רבה E.T.L (מצפה לתגובה כמה שיותר מהר....)
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
טוב...בקיצור...יש לי חתיכת מאסה של קובץ שאני צריך להעביר...קובץ אשר שוקל 800MB...מכיוון ואין לי כונן קשיח נייד,הדרך היחידיה היא לצרוב על דיסק עם נפח גדול... אני משתמש בתוכנה NERO BURN 6 אבל התוכנה מוגבלת לצריבות של 500MB...וקניתי במיוחד דיסקים של 900MB... אני אשמח אם מישהו יפנה אותי להוראות כיצד לבצע OVERBURN בעזרת NERO...תודה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אם כן, אפשר קישור להורדה כי זה קצת מעצבן לשחק על DX9 חחח
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי כבר שנה את NOD32 ואני ממש מרוצה,בימים האחרונים הוא התחיל לצפצף ולהקפיץ שגיאות שהוא לא יכול להוריד עדכונים כי המשתמש לא בסדר. הנחתי שנגמר לי הרישיון,יש דרך לחדש את הרשיון במחיר מוזל(יחסית למוצר חדש)?
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/zombie12345/home.html עיצוב גמור, נשאר לעשות רק כמה תיקונים אחרונים ולמלא אותה בתוכן מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדכנתי לגרסא 3.5 וכשאני גולש דרכו הוא קורע את המחשב. מנצל 50% מ-CPU. אני חושב שמדובר בדפדפן שעושה את הבעיות. המחשב נתקע הרבה וקשה מאוד להשתמש. פתחתי טרד גם בחומרה עם הנתונים אולי יצליחו לגלות מה הבעיה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418418.new#new
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם התוכנה איריס היא לא מנתחת לי את הקבצים שסרקתי אלא רק פותחת לי דף ריק בוורד מישהו נתקל בבעיה כזאת אולי מתישהו ויודע לפתור אותה? תודה רבה לעוזרים מראש נ"ב יש לי מדפסת HP PSC 1513 ALL-IN-ONE
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
עשיתי מסמך בוורד 07 וששמתי תמסך במחשב אחר עם וורד 03 לא יכלתי לפתוח אותו.למה זה?
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
עם אני לא טועה יש תוכנה שקוראים לה פרטישן מ'גיק? אבל אני לא מוצא אותה
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-