עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eyal00,

שלום, עד לא מזמן היה לי פיירפוקס,אבל הוא עושה לי מלא בעיות ובעיקר איטי מאוד... בכל מקרה עברתי לכרום,ואני מחפש תוסף לסימניות כמו שהיה לי בפיירפוקס. בפיירפוקס היה לי את התוסף ROOMY BOOKMARKS חיפשתי משהו כזה ולא מצאתי... אגב,יש את אותו תוסף באותו שם בכרום,אבל הוא לא עובד כמו שצריך...

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by asafgolan,

עד לא מזמן היה לי WINDOWS XP SP3 וUTORRENT עבד בצורה טובה. הפורטים היו פתוחים ומהירות ההורדה הייתה תקינה. לאחרונה עברתי לWINDOWS 7 ולא הצלחתי לפתוח את הפורטים בשום אופן. התוכנה מאושרת בפיירוול שלי (קומודו), סימנתי בהגדרות את הUPNP וביטלתי לחלוטין את הפיירוול של WINDOWS, ועדיין אני מקבל שגיאה כשאני מנסה לבדוק אם הפורט פתוח ומהירויות ההורדה ירדו פלאים. חוץ ממערכת ההפעלה שום דבר לא השתנה בתצורה של התוכנה, אז מה אני מפספס פה?

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  3. Started by redti,

מישהו יכול לומר לי איפה אני מוריד את התוכנה הזו אם הוא לא רוצה לומר לי פה אז שיגיד לי בפרטי. תודה רבה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  4. Started by דודי הסטלן,

יש לי סרט בקובץ mpg, אבל כשאני מנסה להפעיל אותו במדיה פלייר, וגם בתוכנות נוספות אחרות, הסרט פשוט לא עולה, לפעמים יש הודעת שגיאה, ולפעמים הסרט עובד אבל רק עם סאונד ובלי תמונה. ניסיתי את כל הפרוצדורות של המקודדים, ושל כל התוכנות אבל סרט לא ראיתי עדיין. אם יש לכם פיתרון או עצה, בבקשה תעזרו לי כי זה חשוב לי ביותר. בתודה, דודי.

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  5. שלום, התקנתי מע' הפעלה מחדש, אין דרייבר לכ.קול ו-כ.מסך לפי איידה32, הלוח הוא P4M800-8237R-6A7L6PRAC-00 בחיפוש באינטרנט זה לא מעלה תוצאות מועילות, מיותר לציין שחיפשתי על הלוח עצמו במשך דקות ארוכות אזכור כלשהו לדגם ו/או יצרן, ופשוט לא כתוב כלום לוח 775 בן 3-4-5 שנים (לא ידוע בדיוק) תודה!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Raul,

קורה לעיתים קרובות שאני מנסה להכנס לאתרים מסויימים ו/או להוריד יישומים והדפדפן נסגר בפתאומיות (ללא שגיאה/תקיעה/ מסך תשלח/אל תשלח) ומופיע על הדסקטופ מסמך TXT. הוספתי את הקובץ, משהו מוכן להסביר לי מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי גיטרה איתי בחדר , אני רוצה ללמוד כל פעם שאני מנגן אני מגלה סתם בלי לדעת כלום צליל חדש ויפה האם יש ? תוכנה ואם זה בכלל אפשרי ... ללמוד גיטרה בעמצאות המחשב .

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  8. שלום אני מחפש תוכנה שיכולה להמיר כל סרט שאני אכניס לכל פורמט אחר באיזו רזולוציה שאני רוצה מה התוכנה הכי טובה בשביל זה? תודה רבה

9. שלום יש לי בבית סרט DVD. במחשב נייד יש מדייה סנטר בחלונות 7. אבל בסרט DVD אין בו אפשרות לצפות ליבחור שפות תרגום עברית. פעם בעבר ישן היה לי תוכנה שניקרא Power DVD היה אפשרות ליבחור שפה תרגום עברית. האם יש תוכנה צפייה DVD אחרת,איך קוראים לתוכנה? אגב: אני בדקתי תוכנה Power DVD Ultra החדש.הוא לא מוצא חן בעיני הוא כבד ואיטית. ויש כל מיני תוספות בתוכנה הזה. אני רוצה רק תוכנה קלה רק צפייה DVD וגם שיהיה לי אפשרות ליבחור תרגום שפה עברית. מישהו מכיר? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by fire1ce,

שלום =) ראיתי שפירסמו כמה עבודות בזמן האחרון פה, אז חשבתי לפרסם לביקורת משיהו שעשיתי לפני כ 3 שנים. הכל ב PHOTOSHOT 7. הינה 3 עבודות:

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  11. Started by ratzabi,

שלום, יש לי מחשב נייד יחסית חדש של HP (חצי שנה), קניתי אותו עם ווינדוס ויסטה, ושידרגתי לווינדוס 7 (שדרוג מקורי). לאחרונה יש לי בעיה במחשב, הוא כל הזמן נכנס למצב "לא מגיב", והוא ממש איטי. יש שני דברים עיקריים שאני חושד בהם. 1- יש איזה תוכנת JAVA UPDATE שפעם אחת אישרתי לה לבצע שינויים, ומאז המחשב קצת משוגע. 2- התקנתי אנטי-וירוס (McAfee) שקיבלתי מבזק בחבילת האינטרנט. בהוראות התקנה היה צריך למחוק את האנטי וירוס הישן (NOD32), והורדתי אותו. מישהו מכיר בעיה כזאת? מה זה יכול להיות? אודה לכל עזרה מכם. שבת שלום!

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by Dr.Hoffman,

שלום לכולם אני צריך את החבילת מקודדים / קודקים הכי טובה והכי חדשה שיש שיפעלו טוב גם ב MP10 וגם ב BSPlayer 2 ... הורדתי איזה משהו של XP Codec Pack 2.0.7.1 ואני לא מרוצה כל כך ... מה הכי הכי טוב שכדאי וגם לינק יעזור.. בתודה מראש...

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  13. מאיפה אני יכול להוריד את דיסק התקנה של מדפסת HP 5150 כי הוא הלך לאיבוד. תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  14. אנשים הורדתי את הגירסה החדשה ביותר ועדיין יש לי בחלק מהמשתמשים את הבעיה הזו שפתאום שולחים לי הודעה ואני רואה במקום עברית גיבריש ?? יש לכם רעיון מה הבעיה !?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  15. Started by HumanFly,

שלום, אני מעוניין לקבל המלצות בעבור קורס אפטר אפקס איכותי ולא מתברבר, עם סדרת שיעורים כללית (לא פריסה של שנה אלא הרבה פחות מזה.. קורס מזורז) אשמח לקבל המלצות בעבור מקומות כאלו בארץ תודה!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  16. ^ העניין הוא שזה מגיע עד ל1 ג'י'גה.. ואז צריך להיכנס מחדש לדפדף או לסיים תהליך.. האם יש פתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by Bengo5,

איזה אנטי וירוס יותר טוב ועדיף? נוד 32 שקיבלתי על המחשב ויש לי אותו שנה כבר.. או נורטון 2007 מקורי שקיבלתי בדיסק+סריאלים שרשומים על הדיסק?

18. כשאני נכנס להכין דיסק אמ פי 3 אז אני גורר את השיר לתוכנה וזה מה שהוא מוציא לי: הצורב תקין אני מצליח לצרוב בפורמטים אחרים וכאלה..

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  19. קספרסקי LAB כבר עובדים הרבה זמן על האנטי וירוס הבא בסידרה המצליחה, והוא זמין להורדה בפורום של קספרסקי בחינם, הורדתי והנה כמה מילים ותמונות. קודם כל, הממשק והעיצוב החדש פשוט מדהים! הרבה הרבה מאוד אפשרויות נוספו, כמו סוף סוף Firewall מתקדם ועוד.. ממליץ להוריד, רק אני חוזר זוהי גרסאת BETA, לא שנתקלתי בבאגים. הנה כמה תמונות: ועכשיו מי שרוצה לנסות: כנסו לפורום הרישמי של קספרסקי http://forum.kaspersky.com/ תירשמו ושם יש קהילת KIS\KAV8 BETA ושם כבר תראו אשכולות עם הגרס האחרונה. אחרי שמתקינים בוחרים ברישיון BETA. וזהו, הרישיון BETA שניתן הו ל30 יום.

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  20. Started by oshoman,

קבלתי את ההודעה הזו אחרי ריסטרט. הפעלתי את המחשב מהדיסק הפעלה והלכתי לrecovery ושם שאני עושה chkdsk אז זה רושם לי the volume appears to contain one or more unrecoverable problems וזהו, עכשיו אין לי יותר פתרונות. מישהו יכול לעזור?‏

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by naki,

פתחתי חשבון לאחיין שלי, קניתי לו csgo. הוא טוען שכל פעם שהוא מעלה את steam עולה לו השגיאה הזאת... הוא עובר למצב אופליין, חוזר לאונליין וזה מסתדר, וחוזר חלילה. מה אפשר לעשות כדי שזה יסתדר? תודה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  22. לא מצאתי ת'רד קיים בחיפוש אגב, אני ונורטון ברוגז עברתי לפנדה שהיא תוכנה מעולה !!!

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  23. אני זקוק לחבילת קודקים לווינדוס 98 שתכלול הרבה קודקים (AVI, XVID,DIVX וכו'). תתפלו יש אנשים שמתשמשים בזה, טוב נו כשהמחשב בן 7 הוא לא בדיוק יכול להחזיק XP.

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  24. אני עובד עם Outlook Express לבדיקת דוא"ל וכידוע לכם ל-NAV יש מחיצה של הגנת דוא"ל. במחיצה הזו יש אפשרות שיופיע אייקון כאשר מורד אלי דוא"ל חדש או לבטל אותה. אני בטלתי את האפשרות הזו ממזמן ובמקרה היום בצעתי עידכון ל-NAV שדרש איתחול מחדש. כעת, לאחר האיתחול מחדש, למרות שהאפשרות אינה מסומנת, כל פעם שיש לי דוא"ל חדש מופיע האייקון ב-Task Bar וזה פשוט מעצבן. ניסיתי לסמן את האפשרות ולבטל אותה אך ללא הצלחה. כמובן שאיתחלתי את המחשב פעם נוספת במחשבה שאולי שזה יסתדר, אבל גם זה לא עזר. אולי מדובר בבאג ב-NAV שנובע מהעידכון האחרון של התוכנה? אני ממש לא יודע מה לעשות - וזה מעצבן.

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  25. Started by jj516,

אני משתמש בתוכנה FLASH MX ליצור FLASH ANIMATIONS אבל כמו שאני יודע (יכול להיות שאני טועה) ניתן לעשות שם רק אפקטים של תזוזה ו FADE IN & FADE OUT ודברים כדומה לא אפקטים של מורפינג או כל מיני אפקטים אחרים שניתן למצוא לדוגמא ב PHOTO SHOP ELEMNTS יש אולי תוכנה אחרת שיכולה לעשות אפקטים של FLASH? לא של טקסט אלה גם עם תמונות? עם יש בשמחה אקבל!

• 3 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.