תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
בעת חיפוש כתובות\תמונות, זה רושם לי "אתר זה עלול להזיק למחשב שלך" בעת ניסיון להכנס לכתובת. תמונה : http://img220.imageshack.us/img220/7223/warningrf4.jpg על מה ולמה? פתאום אני מגלה.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי חברים אני מחפש תוכנה שתשטלט על צג הLCD 5 המשני שלי ותציד בו מידע כגון טמפ' של החלקים ושאר הדברים יש דבר כזה? מצורפת תמונה של המסך [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הי, אני רואה בכל מיני מקומות, שולחן עבודה ועליו לוח שנה קטן, חצי שקוף. כזה שמראה את החודש הנוכחי וגם ניתן לסמן פגישות ומטלות למשל, כמו באאוט-לוק. מישהו מכיר תוכנה כזו, שתהיה פשוטה ויציבה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק בגודל 500 ג'יגה שמחולק ל2 .. C ו-E .. זה מחשב חדש אין לי אותו חודש אפילו. עד עכשיו הכל עבד טוב אבל פתאום אני בא להיכנס לE לוחץ עליו דאבל קליק ולא קורה כלום.. אני עושה אותו דבר לC וגם לא קורה כלום... שאני לוחץ לחצן ימני אני רואה משהו מוזר.. האופצייה הראשית זה הפעל אוטומטית.. כאילו זה דיסק.. הנה תראו תמונה תבינו יותר טוב אני יכול להיכנס לC ו-E אבל רק עם אני לוחץ סייר... איך אני פותר את הבעיה הזאת למה זה עושה לי הפעל אוטומטית?
-
- 9 תגובות
- 943 צפיות
-
-
רובם הם או במצב רגיל או במצב נמוך וכמה בגבוה. יש אפשרות לגרום לשרתים להיות בגבוה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
כשאני רוצה להתקין תוינדוס 7 בC זה לא עושה לי כי זה מבקש דרייבר. כבר הורדתי תדרייבר והתקנתי ועדיין מה הוא רוצה!?#! ובD אני גם לא יכול לשים תמערכת כי זה כותב שזה לא מצליח למצוא שם מערכת הפעלה קיימת משו כזה הינה תמונות: בעיה בC בעיה בD
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא לא בטוח אם זה מתאים לפה אם לא אז תעבירו בזמן האחרון ביוטוב לכול לינק אם סרטון כותב לי שאו שג'אווה סקריפט סגור או שיש גרסה ישנה של פלאש אבל בלינק שכתוב אחרי שיש לי גרסת פלאש ישנה כתוב שבשני המחשבים שלי שיש את הגרסה הכי חדשה ואין את הסרטון פלוס רואים את האתר כאילו שינו כמה דברים ולא כמו האתר רגיל אלה הכול מבולגן האם יש פתרון לזה? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום. נתון מחשב נייד חדש שנרכש בארה"ב תוצרת HP בו מותקנת תוכנת הפעלה - VISTA. במחשב קיים דיסק קשיח בנפח - 300G, שמחולק מראש ע"י היצרן לשתי מחיצות: מחיצה C בנפח 280G ומחיצה D בנפח של כ - 10G ( בה נמצאים כל הנתונים הבסיסיים של HP ). אני מנסה לחלק את הכונן הקשיח ( מחיצה - C ) לספריה נוספת ולא מצליח. ניסתי באמצעות שתי תוכנות ניהול ולא הצלחתי ע"י שתיהן: PARTITION MAGIC 8 - כשאני מנסה להפעיל את התוכנה מתקבלת הודעה: התוכנה אינה פועלת במחשבים בהם מותקנת תוכנת הפעלה - VISTA, אלא רק במחשבים בהם מותקנת תוכנת הפעלה מסוג - XP או NET. מוזר - כי בעבר כן הצלחתי באמצעות תוכנה זו לחלק דיסק במחשב נייד שבו מותקנת תוכנת הפעלה - VISTA. PARAGON PARTITION MANAGER - בתום הפעולה לאחר הקשה על APPL…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ה-NERO לא הותקן טוב כנראה ולא עובד, וכאשר אני בא לעשות לו Uninstall דרך לוח הבקרה - תוכנות, אני מקבל את השגיאה הבאה: כאשר אני מנסה להתקין NERO חדש.., הוא פשוט לא נותן לי להפעיל אותו וטוען שהוא לא מוצא את ה-Nero.exe מה לעשות? :[
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן, אני מעצב גלשנים וציודי גלישה למיניהם לחברות שונות בעולם. עיצבתי את הגלשן הזה Blade Scalper 132x41 לחברה בשם Blade Kiteboarding לשנת 2008 וקיבלתי בתמורה גלשן שמכרתי ב2400 ש"ח נודע לי שבגלל שהגלשן יצא די מאוחר בשנת 2008 ובגלל שאהבו את העיצוב, הרגישו שלא מיצו אותו ועל כן הוא יהיו מיוצר עם אותו העיצוב גם בשנת 2009. רציתי לדעת אם מגיעה לי תמורה על זה. האם יש לי הזכות לתבוע אותם? אין לי שום חוזה חתום עם הסכם לשנת 2008 בלבד אבל לדעתי זה היה די הגיוני שזה לשנה הזו בלבד. יש לי בכלל זכות על העיצוב כרגע? הבעלים אמר לי שמכרתי לו את העיצוב ואני טענתי שמכרתי לאותו שנתון ושהזכויות עליו הם שלי כי אני הוא זה שצייר אותם ולא הוא. אגב, כשביקשתי מהבעלים לשים קרדיט …
-
- 30 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום ה-outlook 2007 שלי מחזיק כ - 6 קבצי PST אשר גודל כל אחד מהם בין 600 מגה ל-1500 מגה בפעם הראשונה שאני מפעיל את התוכנה לוקח ל-outlook לעלות כ-2 עד כ-3 דקות במידה ואני משתמש בקובץ PST אחד - ה-outlook עולה בזמן סביר עזרתכם תתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד שהגיע עם WIN XP HOMR. אין באפשרותי כרגע לשדרג ל XP PRO. אני רוצה להתקין IIS אבל אי אפשר להתקין IIS על XP HOME אלא רק על PRO. ישנם הרבה מדריכים ברשת (אותו מדריך רק בצורות שונות) המסיבירים כיצד להתקין IIS על WIN XP HOME, אבל הם דורשים דיסק התקנה של WIN2000. צריך משם רק 2 קבצים, IIS.DL_ ו IIS.IN_. יש את הקבצים האלה גם בהתקנה של XP PRO אבל זה לא עובד איתם. ניסיתי. שאלתי היא כזו.. אולי למישהו יש את הקבצים הללו או יכול להביא לי אותם? או שהוא מכיר דרך אחרת להתקין את השרת. או בכלל אם מישהו מכיר שרת אחר שמריץ ASP.NET והוא חינמי? בתודה ושבת שלום, איתי
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
חשוב שלתוכנה תהיה תמיכה בעיברית (יציג טקסט בעיברית) אפשרות לחלק לקטגוריות, צריבה, וכו... תודה
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום אנשים... לא מזמן הוספתי זיכרון למחשב שלי ואני רוצה לבדוק את תקינות הזכרונות. הבעיה היא שאין לי מושג איך עובדים עם ה-Memtest... אני זוכר שפעם היה פה סטיקי לגבי השימוש ב-Memtest אבל משום מה אני לא מוצא את זה... אם מישהו יוכל לתת לי קישור למקום שמסביר איך משתמשים בתוכנה, או לחילופין, יוכל להסביר לי איך משתמשים בה... אני אודה לו מאוד! אגב... במה כדאי להשתמש? ב-86 או ב-86+? תודה אנשים!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התוצאה שאני מקבל מצורפת. Windows XP Pro. 32bit, FF3.0.5 יכול להיות שזה בגלל אחד התוספים? הרשימה: Generated: Fri Jan 30 2009 16:50:35 GMT+0200 (Jerusalem Standard Time) User Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.0.5) Gecko/2008120122 Firefox/3.0.5 Build ID: 2008120122 Enabled Extensions: [42] - Adblock Plus 1.0.1 - Adblock Plus: Element Hiding Helper 1.0.5 - Add N Edit Cookies 0.2.1.3 - Add to Search Bar 1.7 - All-in-One Sidebar 0.7.8 - BBCodeXtra 0.2.5.6 - Better YouTube 0.4.3 - BugMeNot 2.1 - CoLT 2.4.3 - Context Search 0.4.3 - Cooliris 1.9.1 - FaviconizeTab 0.9.8.2 - FireFTP 1.0.3 - Fission 1.0.3 - Flagfox 3.3.7 - FoxyTunes 3.0.4.1 - Gmail Manag…
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
ה- CPU עולה ויורד כל הזמן ואני שומע את המאוורר , מתאמץ ולסירוגין יורד ממאמץ הרצתי TuneUp Utilities 2009 והיו כמה בעיות וזה סידר אותם אבל עדיין לא משתנה המצב מה יכולה להיות הסיבה ומה אפשר לעשות בנידון ?
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הי לכולם, יצרתי TEAM בהצלחה, יצרתי LAN SEGMENT בהצלחה, שיודע לעבוד ב-NAT, ויש תקשורת בין המחשבים הוירטואליים. הבעיה היא שהכל הוגדר כמעט לגמרי באופן אוטומטי ואני לא יודע איך לשנות את ההגדרות. הרשת הוירטואלית שנוצרה היא 192.168.0.0/16 ואני רוצה שהיא תהיה 10.0.0.0/24 (כן אני יודע שזה לא משנה אבל ככה בא לי... יותר מסודר בעיניים) אז נכנסתי להגדרות: edit->virtual network editor ואני נכנס להגדרות של ה-LAN SEGMENT המתאים, אבל אין שם אפשרות לשנות את הסאבנט, זה באפור בכלל... וכשאני מנסה לשנות את ה-IP מ-192.168 וכו' ל-10.0 וכו', אז זה אומר לי שזה לא מתאים לסאבנט שמוגדר... אבל איפה זה מוגדר!? אגב, הגרסא של התוכנה היא 6.5 תודה! אוקי, עדכון: הצלחתי לשנות את הסאבנטים, אבל עכשיו יש לי…
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
חיפשתי בסטיקי אך לא מצאתי תשובה אני רוצה להיות בטוח מה צריך לעשות: 1)מסירים דרייבר ישן דרך לוח הבקרה 2)עושים ריסטרט 3)עוברים למצב בטוח 4)מפעילים DRIVER SWEEPER 5)עושים ANALIZE 6)ואז לוחצים SCAN 7)חוזרים למצב רגיל 8)מתקינים דרייבר חדש של ATI השלבים שציינתי נכונים?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש באקספלורר 7 עם וינדוס ויסטה ושמתי לב שגם אצלי וגם אצל חבר שלי כל הזמן הדפדפן בשלב כלשהו נתקע וצריך לעשות סיום משימה ולסגור את האקספלורר ולהפעילו מחדש... האם למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? תודה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי בבקשה לדעת האם יש בבדיקה הנ"ל תהיליכים לא תקינים: Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 10:39:08, on 30/01/2009 Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16762) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\egu…
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום רב, התופעה מתרחשת כאשר אני מפעיל ספריה ספציפית(ספריה מאוד פופולרית ומרכזית אצלי בכונן) ואז אני מקבל את הError הבא: AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.5512 ModName: qedit.dll ModVer: 6.5.2600.5512 Offset: 0006674c עשיתי חיפוש קצר בגוגל וראיתי ש qedit.dll מקושר לIE. האם מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את התקלה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני משתמש בגרסאת הדמו של FRAPS כל הSS שאני לוקח נשמרים בBMP אני לא ישלם 40 דולר רק בשביל שהתוכנה תקח את הSS בJPG מישהו מכיר תוכנה שהופכת קבצים מBMP לJPG? אבל לא אחד אחד כמו PAINT משהו שהופך כמה קבצים ביחד תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקודד סרט עם סאוונד AC3 והשאלה היא אם בוירטואל דאב מוד כשלא נוגעים בסאונד אלא רק במקודד התמונה (כשדוחסים את התמונה) אז הסאונד נשאר כמו שהוא , או שצריך להוציא את הסאונד מהסרט ולשמור על קובץ בנפרד ואז לסרט המקודד לבחור את אותו קובץ ששמרנו ? מקווה שתבינו אותי.... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אוקי קניתי את הPRO 9000 ראיתי אותה בפעולה התלהבתי, מסנג'ר, וכו... ראיתי את אותה מצלמה אצל מישהו אחר בשידור... הבדל שמיים וארץ שלי נראית כמו מצלמה של שתי שקל ושלו מצוינת איך זה ההבדלים האלה מה צריך לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, עשיתי פירמוט ואני רואה שיש לי כמה תוכניות שרצות שלא יודע בכלל מאיפה הם הגיעו... צריך איזו דרך להוריד אותם! וגם בווינדוס הקודם שהיה לי היה אותם... השמות שלהם זה = כל מיני שטויות fwportal ואין תוכניות רצות ברקע...
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-