תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, רציתי קודם לומר שנאי ממש לא מתמצא בפוטושופ ואני אפילו לא יודע עם איזה פוטושופ להשתמש ומה ההבדל בין ADOBE FHOTOSHOP CS2 ל - ADOBE IMAGEREADY CS2. TZ יש לי את הפוטושופ CS2. אני מעוניין להוסיף לצילום של תכשיט אפקט של ניצנוץ (שהתכשיט יראה נוצץ ומושך). איך אני עושה את זה? ובאיזה מהתוכנות הנ"ל להשתמש?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי חבר שנורא רוצה להקליט תוכניות רדיו מגלגל"צ. האם יש תוכנה שיודעת להקליט STREAM ,מאתר שנותנים לה, בשעה מסויימת ביום (כמו שמתכנתים וידאו להקליט תוכנית)?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם היא מופיעה ב HIRENS זה אפילו עוד יותר טוב... תודה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מצטער שהבקשה שלי ברמה מאוד נמוכה יחסית לשאר פה שזה פוטושופ וכאלה אבל אני לא מבין בזה למרות שהייתי רוצה להתחיל להבין קצת פוטושופ. אני מעוניין לחתוך תמונה ממש לשני חלקים בצורה אסתטית (קו ישר כאילו..) ואם אפשרי לעשות את זה בצייר זה יהיה הכי טוב בשבילי תודה רבה על כל תגובה..
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה למציאת טוריאנים כי יש לי בעיות באינטרנט ואני מניח שהבעיה היא טורינים..קיצר מחפש המלצות... נ.ב היא לא חייבת להיות חינמית :
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
זה לא סיפור רציני, סתם רכיב ריגול פעוט שלא יסכן אף אחד. אז איך הוא לא נמצא בתוצאות החיפוש?! פתאום שמתי לב שיש לי רכיב ריגול במחשב (כשקופץ לך חלון מדי פעם בלי קשר ויש תוכנית שצצה וחוזרת ברשימת התוכנות הפעילות, לא קשה לדעת). ב-Task Manager, התוכנה החשודה היתה WindowsSecurityUpdate.exe, שקפצה פנימה והחוצה מהרשימה בלי הפסקה, מה גם שלא ראיתי אותה מעולם - במיוחד אחרי שביטלתי בכלל את העדכונים של מערכת ההפעלה. ביצעתי חיפוש רגיל ומצאתי את הקובץ ב-c:\windows. באתי למחוק אותו, אבל חשבתי למה לא לבדוק את התוכנות שלי עם אתגר. לא אתגר הכי קשה, כי זה נראה לי סתם מסכן ולא רציני - סתם פותח חלונות מדי פעם כשיש אינטרנט, לא עושה מעבר לזה. ועוד בתיקיה כזו (windows).. בין המקומות הראשונים לחפ…
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אחרי שמזערתי את mw2 המשחק לא חזר לגודל מלא ושינוי של הרזולוציה או יציאה מהמשחק לא עזרו גם נסיון הגדלה על ידי לחיצה על הפס הכחול כדי להגדיל את החלון לא מצליח אז מה אפשר לעשות? תמונה: '>http://bong.co.il/viewer.php?id=953856822106.JPG']
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש תוכנה שגם לאנשים שיש את התוכנה שרואה מי מסתכל באווי לא יכלו לראות אם אני מסתכל? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
-
שלום רב! יש לי בעיה דיי מעיקה .. יש לי הארדיסק בפורמט NTFS של 149 גיגה. עכשיו כאשר אני מסמן את כל הקבצים של הארדיסק כולל קבצים מוסתרים וכאלה זה מראה 119 גיגה תפוס מה שאומר שאמורים להיות לי 30 גיגה פנויים. עכשיו הוינדוס מראה רק 5 גיגה פנויים. איך אני מחזיר ת'25 גיגה שלי !?!?!?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
התקנתי וינודס 7 והתוכנה "lock my pc" לא עובדת בה עכשיו יש לי אח קטן שכל הזמן ניכנס לאתרים אלימים ותכנים פונגרפים אני לא רוצה שהוא יחשף אליהם איך אני נועל את המחשב מפני אני מוריד בדרך כלל קבצים ואני לא יכול לכבות את המחשב עשיתי נעילה רק אחרי שמכבים או עושים ריסט למחשב יש איזהי תוכנה או בוינדוס עצמו איך אני עושה את הנעליה מתי שאני רוצה
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש למישהו תוכנה טובה לשעון מעורר? כי אני צריך דחוף תוכנה בשביל שאני יצליח לקום מחר אני רוצה שהיא תנגן MP3 תודה, Benor!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. היה לי כרטיס זיכרון 512 ל DDR2 667Mhz. קניתי שני כרטיסי זיכרון של 1GB של 800Mhz (אמרו לי שזה יעבוד עם ה 677, פשוט הוא יקבל עד 667) אבל המחשב לא השתנה במהירות שלו. אמנם, ב Task Manager הוא מקבל את הכרטיס ומראה שיש הרבה יותר מקום פנוי במשימות הפעילות אבל המחשב עדיין נשאר איטי יחסית בפתיחת תוכנות (פייסבוק למשל..) ובסתם "גלישה" במחשב עצמו בתיקיות וכו'.. מישהו יכול לעזור לי אולי לבדוק מה הבעיה? תודה..
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום שלום, כל פעם שהמחשב עולה אז יש תוכנה של נרו (משהו שעושה אינדקס ואני חושב שזה ה-nero home) שפשוט עושקת לי כ-25% מהמעבד ואני כל פעם מבטל אותה ושום דבר לא קורה אז... מה היא עושה ואיך אני מנטרל את זה כי לא מצאתי אופצייה בתוכנות של הנרו לבטל את זה. דרך אגב הגרסה שלי היא nero 7 essentials.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
המצלמה עובדת בסקייפ אך עם אפשרויות הגדרה מעטות הורדתי והתקנתי את הדרייברים והתוכנה LifeEnC2.exe לא נפתחת יש לי ווינדוס 8.1 64ביט מישהו יודע אם התוכנה manycam בטוחה לשימוש?
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
איך שאני מפעיל את המחשב זה כותב לי שזה מנצל 40-60cpu זה לא הגיוני לא פועלות אצלי הרבה תוכנות השארתי רק את האנטי ווירוס.. מה אני צריך לעשות..? המחשב שלי עובד ממש לאט
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמאפשרת להשתמש במחשב כמכשיר טלפון תוך שימוש במיקרופון וברמקולים של המחשב,כהחוגה תוצג על המסך ואולי תהיה אפשרות להשתמש בו כפקס. התוכנה לא תשתמש באינטרנט לשם ביצוע שיחה אלה בקו נזק רגיל כמו טלפון רגיל אם מישהו מכיר תוכנה כזו אשמח לקבל לינק. חג שמח :smoke:
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
-
איזו תוכנה יודעת לפתוח את הקבצים כדי שאוכל להפעיל את התוכנה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
יש לי מדפסת מסוג hp deskjet 5150 ומערכת הפעלה - windows xp sp2 . ניסיתי להתקין עם הדרייבר שבא עם המדפסת , אך לאחר שבהתקנה נכתב שיש לחבר את המדפסת , על מנת להמשיך בהתקנה , ההתקנה לא נמכשת אבל המדפסת זוהתה . ניסיתי להתקין דרך הדיסק של הוינדוס גם לא הלך , הורדתי דרייברים מהאתר הרשמי של hp אך לצערי גם זה לא עזר . מה ניתן לעשות ? תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
נרתע עדיין מלעבור. עובד לי כרגע סבהה עם 10. אפשר רשמים מאנשים שעברו?
-
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
למשל שאני פותח חלון שני הוא פותח אותו בלי הStatus Bar וכל הזמן אני צריך ללכת לVIEW וSHOW STATUS BAR זה מעצבן יש למשהו רעיון? (אל תגידו לי SP1 כי גם שזה היה מותקן הייתה הבעיה הזאת) תודה לתגובות
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה בפיירפוקס גרסה 30.0. בשלב מסויים כשאני לוחץ על קישורים להורדת קבצים הוא "טוען" את העמוד ללא סוף, לא מופיע חלון דו-שיח לשמירת הקובץ. לפעמים זה נפתר ע"י ריסוט של הדפדפן ולפעמים אני צריך לרסט את המחשב כולו. יש פיתרון לדבר המעצבן הזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הצורב שלי הוא מדגם LG-GSA-4167B עם עדכון הקושחה החדש של החברה, וכי בהרבה דיסקים שונים מחברות שונות זה נותן לי רק את שני האופציות של מהירות הצריבה שהם או 8X או 4X, ניסיתי את התוכנה MicroDVD אך גם היא לא עזורת וגם היא מציבה את שני האפשריות שמציעה נרו אקספרס או 4 או 8, ניסיתי גם את אלכוהול 120% וגם שם רק שני אופציות וחשוב לציין שאני ניסיתי ועדיין מנסה דיסיקים שונים מחברות שונות אך זה עדיין רק שני אופציות, כפי שידוע לכם הצורב הוא דגם חדש ולא אמור ליצור בעיה זה רק בעיה הגדרתית ובעיית תוכנה ולא חומרה (לפחות כך זה נראה) , (ד"א אני משתמש במדיות של DVD-R והתמונות נתפסו כשדיסק של LG שמסוגל לצרוב עד 8X היה בפנים) אני מצרף לתגובה זאת זאת תמונות שמייצגות לכם את המצב כל תמונה מתוכנה א…
-
- 34 תגובות
- 2.2k צפיות
-