תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי 2 מסכים LCD נפרדים בגודל 19 אינץ'.זה אומר שאני רואה מסך יותר רחב. זה בשביל משחקים אני רואה בגדול רחב. אבל יש לי בעיה אני מקבל מחברים אימיילים קבצי PowerPoint ואני מפעיל קובץ תצוגה ורואה תצוגה מלאה ויש באמצע בין מסכים תמונה חצי. איך אני מפעיל ב- PowerPoint 2003 שיתן לי תמונה תצוגה רק מסך אחת מלא באמצע ולא בשתי מסכים מלאים תמונות חצויים? צריך להיות אופצייה שינויי גודל תצוגה בתוך הגדרות PowerPoint 2003.אני לא מוצא.ולא יודע. מישהו יודע איך עושים? בתודה מראש מיכאל
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום, הורדתי והתקנתי, אבל זה כלל לא עולה, רק רושם לי את הנ''ל. מה הבעיה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן יש לי כרטיס כזה שמתחבר ב-USB עם כניסות S-VIDEO וקומופוזיסט ללכידת וידאו ממצלמות וכל מקור וידאו אחר. זה הגיע עם תוכנה מיוחדת שמאפשרת צפייה על מסך המחשב אבל אני שואל אם יש תוכנה אחרת שעושה פעולה רק של צפיה על המחשב ובאיכות טובה. אם יש- אשמח לקבל שמות. תודה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשיון לNOD32 לחצי שנה ובנוסף אני זכאי לקספרסקי מאורנג' חינם. להמשיך עם הנוד32 או לעבור לקספרסקי? מה טוב יותר? מה גוזל פחות משאבי מערכת? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
בכל הדפדפנים שלי יוטיוב נראת ללא הממשק הגראפי כאילו יש איזשהיא תקלה באתר
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
אז ככה עד עכשיו התעסקתי עם התוכנה שהיא באמת שימושית, התקנתי אותה עם הדיסק שבא עם המסך. כבר שבוע שהיא עושה לי בעיות היא פתאום רושמת שהמערכת שלי לא תומכת בתוכנה. למרות שעד עכשיו היא עבדה מצויין. הסרתי והתקנתי והסרתי והתקנתי וכלום לא עוזר. מישו יודע מה הבעיה פה? או שיש לכם איזה תוכנה חלופית לה? שוב אני מציין מסך t220 של סמסונג. תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום רב קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת איך מעבירים את כל הקבצים,אנשי קשר והמיילים שקיבלתי מהמחשב הישן לחדש אני משתמש במייל של OUTLOOK תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את התוכנה מתחברת ועולה לשנייה ואז תוך שנייה נכבת ונעלמת. נסיתי למחוק ולהתקין מהתחלה ואותה הבעיה.. יש אולי רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים יש לי בעיה שיש לי וירוס במחשב של אבא שלי וכל תוכנת אנטיוירוס/אנטיספאייור שאני מנסה להתקין זה לא נותן לי להתקין ורושם שיש שגיאת WIN32 ,עשיתי סריקה למחשב עם הדיסק של קאספארסקי והוא כיויכול ניקה וירוסים אבל עדיין לא הסתדר המחשב, יש אולי המלצה לתוכנה כל שהיא שיכולה להציל אותי או אולי להכנס לחלונות ממצב בטוח ושם להתקין אשמח לשמוע על פתרונות מקוריים תודה
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי סרטון שהורדתי מיוטוב באמצעות הFast Video Downloader, שזה פלאג אין חמוד של פיירפוקס, אז יש שם קטע מוסיקה שאני רוצה להוציא ממנו ולהפוך אותו לקובץ MP3, מישהו מכיר תוכנה לזה? אגב, הקובץ שהורדתי מיוטוב הוא בפורמט flv עכשיו, תודה מראש לכולם =]
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
זה מתחיל בבעיה בכך שאין לי אפשרות לסמן בעידכונים אוטומטיים להוריד עדכונים. תראו עפ"י התמונה: http://img258.imageshack.us/img258/8530/updatewa5.jpg ניסיתי דרך האתר של מייקרוספט לעדכן וזה לא מצליח. יש אולי הורדה ישירה אחרת של SP3, ולאחר מכן יהיה אפשר לעשות התקנה שהיא תהיה טובה לעדכון המערכת? תודה. עריכה: אחרי הורדת עידכון SP3 זה רושם לי שגיאה בהתקנה. http://img502.imageshack.us/img502/3651/sp3problemru3.jpg *תעבירו את הנושא למקום המתאים אם צריך, התלבטתי בין פורום ווינדאוס לבין תמיכה טכנית לבין פה.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לעשות פורמט למחשב וקיימת אפשרות בתוכנת NLITE לעשות הטמעת דרייברים ברמת טקסט לתוך המערכת ההפעלה (מה שחוסך את ההתקנה אחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה) כל מי שיצא לו לעבוד עם התוכנה אנלייט יודע שקובץ האיזו שהיא יוצרת בסוף העבודה הוא רק לצריבה של CD. לי יש המון תוכנות אבל מפאת הגבלת ה 700 מגה אני לא יכול להתקין הכל. שאלתי היא האם יש אפשרות לצרוב בתוכנת אנלייט וליצור איזו של DVD או שיש תוכנה זהה עם כל פיצרים של אנלייט שתומכת ביצירת איזו ל DVD. אתר התוכנה http://www.nliteos.com/ תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה...למפקד שלי בצבא יש בעיות עם האנטיוירוס שלו והוא ביקש ממני לארגן לו איזה משהו עכשיו אני רוצה כמובן משהו חינמי (עדיף בלי תקופת ניסיון כדי שהיא לא תיגמר לו) וכמה שיותר פשוטה מבחינת תפעול כמה שיותר דברים שתעשה אוטומטית בלי לשאול לפני תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, האם משהוא יודע/נתקל בפקודה המאפשרת לדעת מה עומס ה-CPU מ-DOS, המטרה היא על מנת לנתר שרת שעומס -הCPU שלו גדול מ... תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר מדריך על התוכנה? אני מעוניין, אך לא הבנתי איך לתפעל אותה.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש באקספלורר 7 עם וינדוס ויסטה ושמתי לב שגם אצלי וגם אצל חבר שלי כל הזמן הדפדפן בשלב כלשהו נתקע וצריך לעשות סיום משימה ולסגור את האקספלורר ולהפעילו מחדש... האם למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
משתמש מערכת ויסטה 64 ביום בהיר אחד תוכנת הברידג' הפסיקה לעבוד, כאשר אני מנסה להפעיל אותה אני מקבל את המסר: "adobe bridge has stoped working" מישהו מכיר?ניתקל?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בטעינת סרטוני פלאש בפייר פוקס... לפעמים זה עובד בסדר.... (למשל כמו ביו טיוב) אבל יש אתרים שזה ממש מעצבן (למשל GADGETY) יש איזושהי דרך לפיתרון בלי יותר מידי צרות?
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מעוניין למצוא תוכנה\אתר המאפשר להירשם לתכני RSS והוא אוטומטית פותח את הקישור. הסבר: רוב כותרות הRSS הן 2 משפטים וקישור לכתבה המלאה, אני מעוניין לקבל כבר את כל תוכן הדף (שמופיע בקישור) בRSS. המטרה היא להוריד את כל התוכן למחשב כף היד שלי כשאני בבית כך שאוכל לקרוא את החומר בזמן שאני בדרך (ללא חיבור אינטרנט). אני יודע שזוהי דרך מאוד בזבזנית, אבל זה יכול לחסוך לי הרבה זמן.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
http://lifehacker.com/5144248/get-acronis-true-image-10-free
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! מישהו מוכן, בבקשה, לעצב לי לוגו JJ בגודל של 128X128? אני רוצה ששני הJ יתחברו איכשהו (באותו גובה, או האחד גבוה מהשני בחצי - לשיקולכם). צבעים ופונט, גם כן לשיקולכם. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי כשאני נמצא בוונט, או כל תוכנה אחרת (או אפילו משחקים), כל פעם כשאני מנסה לדבר, המיקרופון משדר את הקול שלי ואת הסאונד שהמחשב שלי מפיק.. למשל אם אני שומע מוזיקה ברקע אז כל אחד איתי ישמע גם את המוזיקה ואם אני במשחק אז כולם ישמעו את הקולות של המשחק.. זה התמונה של הדרייברים..אני לא יודע למה, אבל הכל בג'יבריש הלוח הוא P35-DS3L של גיגה ביט http://your-images.org/pics/9e6fe9389234b1aca996a4ff85a68f31.JPG תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להצפין את הכונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה עם AES ויש לי כמה שאלות: 1. אני עושה גיבוי קבוע לכונן ולחלק מהקבצים בעזרת תוכנת גיבוי (genie backup manager) האם הקבצים המגובים יהיו מוצפנים? אם כן אם אני ארצה לשחזר או להעתיק בכונן קשיח אחר איך אני עושה decrypt? 2. יש לי מעבד E6550 איך הדבר ישפיעה על משחקי מחשב? (המחשקים מותקנים בכונן נפרד) 3. האם יהיה אפשר להריץ סריקת אנטיוירוס על הקבצים המוצפנים? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-