עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. חברה יש לי את הגרסה החדשה של אימיול מליונטוורק וזה מוריד לי במהיריות נמוכות יש דרך לשפר את העניין?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by maverick,

הורדתי imesh 3.1 ויש לי בעיה עם העיברית: בכל פעם שאני כותב בעיברית הוא כותב מין ג'יבריש כזה. מישהו יודע מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by menis,

האם האפשרות overburning?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by darkman,

http://peer2mail.com כמה הסברים: אתה פותח חשבון אימייל באחת ספקיות האיימיל הגדולות(GB+) מעלה תקבצים לחשבון ומצפין את הסיסמא של החשבון בעזרת התוכנה, כדי שאנשים שאתה לא מכיר יוכלו להיכנס ולא לדעת את הסיסמא האמיתית(למנוע שינוי סיסמא). כדי להיכנס לחשבון שחברך פתח אתה חייב להשתמש בתוכנה, ולגלוש דרכה לאתר שמארח את חשבון האימייל. אני חושב שזה העידן הבא של שיתוף קצבים אני בעצמי התנסתי בשיטה הזאת, וזה נהדר. מה שכן כל אחד יכול לעשות את זה מומלץ לקרוא את ה HELP שיש באתר תהנו.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום. אני מחפש תוכנת גיבוי שתעשה כל יום גיבוי חדש, בתיקיה נפרדת, לפי תאריך. שלא תדרוס את הקבצים הישנים, אלא תעשה גיבוי חדש לגמרי. מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ShahafH,

חיפשתי המון תוכנות אבל שום דבר לא עושה את העבודה.. אני צריך קובץ שימיר מקובץ 3GP לAVI או MPEG כולל סאונד.. מספיק השם של התוכנה, תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני משתמשת בתוכנת אקרוניס בגירסת HOME 2009.בזמנו כאשר הורדתי את התוכנה היתה אופציה ליצור מהקובץ דיסק. התוכנה צרבה לי דיסק ומאז אני מבצעת IMAGE ו-RESTORE בעזרת הדיסק.אני מבינה שאני יכולה לעשות את זה גם עם הדיסק און קי במקום הדיסק שצרבתי. השאלה שלי היא איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ComputerExpert,

אתמול אבא שלי ניסה לקבל פקס, ומשום מה לא הצליח. הוא טוען שהפקס מצלצל הרבה זמן, עד שמתנתק. זאת אומרת, הפקס לא עונה לבד. לכן, הלכתי להגדרות של הפקס, על מנת לשנות את ההגדרות כדי שהפקס יקבל לבד, אך הוא לא נותן לי לשנות את האפשרויות. למה? צירפתי תמונה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by saarshai,

אני מעוניין להתחיל ללמוד עיצוב תעשייתי בכוחות עצמי. אני מתעסק באופן עקיף בעיצוב ממשקים ורוצה להתחיל להתעסק עם עיצוב פיזי. עכשיו אני צריך להחליט איזו תוכנה להתחיל ללמוד. מצד אחד אני טירון, מצד שני אני רוצה לכוון למשהו שייתן לי את האפשרות לעסוק בזה בעתיד באופן מקצועי. SolidWorks זה השם שהכי נפוץ בפי מעצבים ומפתחים בארץ... לפחות אלו שהכרתי (עם הסלנג - "סקיצות בסוליד"). מצד שני, באינטרנט אני רואה יותר אזכורים ל-AutoCAD. לאחרון יש כמה ורסיות, למיטב הבנתי, אז אני גם צריך לדעת באיזו לבחור. אשמח להצעות ועצות באשר לתוכנה, ובכלל באשר למקורות מידע על עיצוב תעשייתי. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ScreaMan,

כל פעם שאני מוריד מי אה פלאש גאט משחק או משהו זה ישר מנתק לי את ההורדה כיאלו זה לא מתחיל להוריד אזאם מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה אנא ישמח מאוד אבל אם מישהו יכול לומר לי שמות של תוכנות הורדה טובים יותר אני ישמח עוד יותר!!! ;D

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by HaEsrimVeArba,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3518745,00.html הכוונה שלי מעבר למה שמסופק עם חלונות. קראתי את הכתבה הזו וחשבתי "מה אם אחרים?" אני נקי מאז 2001

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מכל תוכנות האנטיוירוס שיש מה לפי דעתכם הטובה ביותר שמכסה את כל הוירוסים הקיימים היום???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by s7rmt,

חבר שלי שאל אותי שאלה מטופשת ולא ידעתי לענות עליה מי שהוא מוכן לעזור לי!.... ? אני רוצה לדעת בכמה זמן אפשר להפוך סרט לVCD במחשב די חדש ו"חזק" עם תרגום מובנה וכמה מזן לוקח להפוך סרט ללא תרגום למשל אני רוצה אותו באנגלית ואמרו לי שאפשר דרך הנרו ב.....חצי שעה ---> זה יתכן על מחשב די ישן כמו פנטיום 3 1000 תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by rm23,

שלום, עשיתי פירמוט למחשב, ולאחר התקנת הוינדוס נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי מספר סימני שאלה צהובים. לאחר שיצאה לי הנשמה הצלחתי להתקין את הכרטיס רשת המובנה והסימן שאלה שלו נעלם (ethernet). הבעיה היא שנשארו לי מספר סימני שאלה שאני לא יודע מה לעשות איתם: 1. PCI Device 2. ethernet controller (היו לי 2 כאלה בהתחלה אחד מהם התקנתי במקומו את הכרטיס רשת וזה נשאר לי) 3. video controller (vga compatible( 4. המחשב שלי מחובר דרך ראוטר אלחוטי שנמצא במחשב בחדר השני כך שאני מכניס לכניסת USB במחשב שלי מעיין דיסק און קי כזה שהוא כנראה מזהה את הראוטר ומאפשר לי גלישה. שחיברתי אותו קפץ לי סימן שאלה חדש בשם USB 2.0 Wlan . הסוג לוח אם שלי הוא (אם זה משנה בכלל): MSI MS-7267 V4.2 945GCM5 V2 אש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Mr Gadget,

יש לי עכבר שחבר שלי לא רוצה אותו בגלל שהוא לא עובד... יש לי חשש שבגלל שאין לו דריברים הוא לא עובד הרצתי חיפוש בגוגל בנוגע לדריבר אבל לא מצאתי שום דבר אולי אתם תוכלו לעזור לי העכבר הוא עכבר אלחוטי זוהי התמונה של העכבר אם מישהו השתמש/משתמש ויש לו דריבר אני ישמח אם יתן לי קישור להורדה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by chook_rl,

היי, אני משתמש ב Media Player Classic HomeTheater הרבה סרטים שיש לי הינם במסך רחב מאד, וכשאני מחבר את המחשב לטלויזיה (4:3) אני רואה את התמונה נורא בקטן הייתי רוצה להגדיל את התמונה, לאורך בלבד, ולספוג את העיוות בצורת השחקנים (אני יודע שהם יהיו מאורכים) אני לא מצליח לעשות זאת, כל ההגדרות שאני מוצא בתוכנה, מצליחות רק לעשות ZOOM שמקצץ את התמונה מהצדדים האם יש פתרון?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by blackthought,

מישהו יודע איפה אפשר להוריד animated clipart ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. צריך תוכנה של דריבר של סורק MUSTEK 1200 UB בבקשה דחוף !!!

19. יש לי zone alarm והכל היה טוב אבל אחרי כמה ימים הוא התחיל לחסום לי את האינטרנט ולא נותן לי להתחבר, איך מבטלים את זה ועושים שהתוכנה תפעל ולא תחסום את האינטרנט?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לא ממש עלה לי רעיון לכותרת.. אז ככה אני יכול להשיג עבודה ואין לי ממש ניסיון אבל רציתי לדעת מה בדיוק עושים בעבודות כאלה. אני בטוח שלא יגידו לי תעשה לנו חתימה, כפתור, סידור תמונות וכל שאר החרטא הזה.. מה שרציתי זה לדעת מה בדיוק עושים בעבודה כזו, ואם אפשר תנו לי איזה פרוייקט לדוגמא(כמו שיתנו לי בעבודה אמיתית). פשוט אני יודע כמה קשה זה להשיג עבודה ללא ניסיון (אני מניח שלעשות לחברים זה לא בדיוק ניסיון) ורציתי לדעת אם אני ברמה מספקת אני יכול להגיד לו יש לי קצת ניסיון ובלה בלה בלה... קיצר אם תוכלו לעזור לי אודה לכם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שתסנן לאנונימי טיים אווט וכו' תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by מושמוש,

היי , שנה טובה וחג שמח לכולם . יש לי כונן CD יחיד במחשב: צורב DVD חדש של PIONEER דגם PVR-111 . קנו לילד שלי מקלדת COMFY-NG מתנה ליום הולדת (הוא בן שנתיים ), עם המקלדת מגיע המשחק "צעדים ראשונים". הצורב אכן מתקין את התוכנה בלי שום בעיות אבל כאשר הוא מנסה להריץ את המשחק אני מקבל הודעת שגיאה שהמשחק יכול לרוץ רק עם עותק חוקי . העותק הוא חוקי והמשחק עובד מצוין וזאת אני יודע משום שניסיתי להריץ את המשחק בכונן סידירום רגיל במחשב אחר (לא שלי). כאשר דיברתי עם התמיכה של קומפי, הציעו לי להסיר תוכנות המדמות כונן וירטואלי יש לי NERO והסרתי אותה אך המשחק עדיין לא עובד. אני פונה בפורום הזה משום שאני לא יודע לאיזה פרום לפנות בדיוק. אני חושב שהמשחק מוגן מצריבה ובגלל שצורב מנסה לקרוא…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by hichcock,

היי השאלה כזו: בתוכנה winamp יש אפשרות להוסיף תמונה (artwork). כאשר אני בוחר בתמונה - הוא מצרף את קובץ התמונה לתיקייה בה הטראק נמצא. ברגע שאני מוחק את הקובץ (או מעביר לתיקייה אחרת) - התמונה גם כן נמחקת. איך אפשר בעזרת ווינאמפ להפוך את התמונה לקבועה ולמחוק את הקובץ (וכמובן, שהתמונה תישאר)? טיינקס

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by mor873,

התקנתי את התוכנה , והמסך הראשי לבחירת הכרטיס טלויזיה מופיע על שיטת שידור של ארה"ב והלשונית מושחרת כלומר לא ניתן לשנות ל PAL . אני יודע כנראה למה כי כשהתקנתי רשמתי ארה"ב כי חשבתי על השפה ולא על השידור . הבעיה שאני מנסה להתקין שוב הוא זוכר את הרישום שלי ולא נותן לי להגיע לבחירה של איזור השידור . אני צריך לדעת אם אפשר לשנות עכשיו או איך מוחקים את התוכנה שלא ישאר לה שום זכר בל לפרמט את המחשב .

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by zohar678,

כל פעם שאני מנסה להסיר את האקספלורר אני מקבל את החלון המצורף חיפשתי את הקובץ במחשב ולא מצאתי אותו מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים