עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by topgun,

היי אני צריך להוציא מסרט מסוים קטע של כמה דקות, לצורך מצגת. לפני כמה ימים השגתי מחבר שלי את הסרט ב-VCD, בשני דיסקים. הכנסתי דיסק אחד למחשב, ואני רואה את התיקיות האלה: בתוך התיקיה F:\MPEGAV יש קובץ בשם AVSEQ01.DAT, שאני מניח שהוא הסרט (הוא שוקל 460 מגה...). עכשיו, העברתי את הקובץ למחשב, וכששיניתי את סיומת הקובץ ל-mpg הוא התנגן חלק במדיה פלייר, וגם עלה ב-virtual dub, ככה שיכולתי לחתוך ממנו את הקטע שהייתי צריך. הבעיה התחילה עם החלק השני של הסרט: אותן תיקיות, אותו קובץ... העברתי למחשב, שיניתי סיומת, והסרט עובד. אבל מה? בבאר התחתי של המדיה פלייר כתוב שאורך הסרט הוא 0:40:20 - רק שבעצם הסרט יותר... וכשמגיעים לסוף, הטראקר במדיה פלייר מגיע לקצה ונעצר, אבל הסרט ממשיך להתנגן…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by THE_COMMANDER,

עשיתי כונן וירטואלי ואני מנסה להתקין GTA3 הנה לינק http://rotter.net/nor/computer/170376.shtml

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by parker8,

התחלתי לפני בערך שלושה חודשים להשתמש ב-FireFox. אבל הבעיה התחילה רק בחודש האחרון, הרבה חלונות קופצים לי כאשר אני בדפדפן... (כמו של שש-בש, הכרויות, גרין קארד וכל השטויות...) יש איזה פיתרון? עשיתי סריקות ב-AD AWARE, וכל התוכנות ל"תחזוקת המחשב" למיניהם... SPYWARE DOCTOR... תודה לעוזרים מראש

4. Started by LOL,

אחרי הדחיסה או באפשרויות לפני הדחיסה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by @guitarsuite@,

שלום שלחו באי סי קיו קישור לאתר ונכנסתי אליו ואחרי חמש דקות האי סי קיו יצא לי לבד ומאז אני לא מצליח להתחבר השגיאה היא the password you entered is not valid please make sure that your caps lock and language selector ara correctly set בתודה מראש..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by תושב העיר,

יש לי נגן DVD שכתוב עליו DIVX איזה פורמטים הוא יודע לקרוא ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הכוונה היא שבמזמן שבמסך אחד ירוץ סרט נגיד במסך השני אוכל להמשיך להשתמש כמחב לכל דבר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום רב, לפני מספר שבועות, הדיסק הקשיח אצלי קרס בצורה פתאומית. המחשב (עדיין באחריות) נלקח למעבדה ושם הוחלף לי הדיסק, וגם רכשתי אחד נוסף. כעת רציתי לשאול, אם יש תוכנה איכותית, שיודעת להתריע בעוד מועד על בעיות בדיסקים קשיחים (פנימיים וחיצוניים). גם אם תהיה לי התרעה מוקדמת, לא בטוח שניתן יהיה למנוע את הפגיעה הצפויה, אך אולי לפחות אוכל להציל מידע בלתי מגובה. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. את הצורב הראשון שלי קניתי לפני יותר מ5 שנים, בתקופה ההיא נאלצתי לשלם 2500 שקלים :-\ ממיטב כספי כדי להנות מהיכולת לצרוב דיסקים (דבר שלא היה להרבה אנשים אחרים לפני 5 שנים), כמובן שעם הצורב קיבלתי את התוכנה adeptec easy cd creator בגירסה 3.5. עם הזמן למדתי להשתמש בתוכנה וגם למדתי להשלים עם הבאגים שהיו בה. :'( עברו חודשים ואחריהם שנים וroxio קנתה את זכיות הפצת המוצר שנקרא easy cd creator. בגירסה 5.0 של המוצר התוכנה הרחיקה לכת עם הפצה של תוכנה עם כל כך הרבה באגים, שגררה אחריה תיקונים רבים שיצאו למוצר עד שהגיעו לבסוף לגירסה 5.3 שבה התוכנה כבר היתה יציבה והצליחה סוף סוף לעבוד טוב עם מערכת ההפעלה XP. במשך הזמן כבר קניתי צורב חדש (שעם הזמן הפך גם הוא לישן ) וחיפשתי אלטרנט…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by overload,

הכל התחיל משיעור לשון משעמם שגרם לי להתחיל לצייר. אחר כך עברתי לפלאש. אחרי זה למיאה. קונספט דיאבלו 2006, הרעיון היה לשמור על הקוו החדש (נקי, עגול, וחד) של המורצ'לגו בעיצוב הקיצוני של הדיאבלו שהם די פיספסו לדעתי עם הדגמים החדשים (גרמנים @#% ). הכנתי שני סקיצות, אבל הראשונה היתה...לא מספיק קונספטית , בשנייה השתמשתי קצת בפרופורציות של הפאגני, פאגני + למבו, זה לא יכול להיות רע... הבעיה היא שאין לי שום ידע במאיה, כל מה שאני יודע זה לעצב פוליגונים במרחב אולי יום אחד אני ילמד איך מרנדרים ואולי יצא מזה משהו...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by SandLegion,

מנסיון דל, מר ומועט בנושא הורדתי , מחקתי הורדתי בקיצר היה לי בלאגאן ועכשיו עשיתי פירמוט ואני במחשב החדש, מה חבילת הקודקים המומלצת ביותר פה, כאלה בלי SPYWARE ובלי טורג'אנים? מה אתם ממליצים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by T-Flash,

שלום חברים האם יש איזשהם מקשי קיצור ל Photoshop CS2 שמזיזים את התמונה בזמן העריכה? למשל אני עורך תמונה: משתמש בהרבה כלים ועושה את זה בהגדלה... כדי להזיז את התמונה למקום אחר אני צריך להשתמש בעכבר... האם אפשר להשתמש במקלדת לצורך הזה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by psychuil,

היות וPerfectDisk לא עובד ב7, אשמח להמלצה לתוכנה טובה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by cobmetal,

שלום , אני מחפש תוכנה בסגנון וינראר שתומכת ב4 ליבות ו/או 64 ביט ? האם קיימת כזו שיודעת לנצל את העוצמה של המערכת ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אז יש לי 2 מחשבים בבית, אחד שלי ואחד של המשפחה. בגלל שהמשפחה שלי לא מבינה הרבה במחשנים אני מחפש אנטי וירוס שהוא טוב אך פשוט או אנטי וירוס שלא עושה הרבה בעיות ושהוא לא "גומר" את המחשב, תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. השאלה הקלאסית, איך אני יכול לבדוק אם מישהו מהרשימה שלי חסם אותי\מחק אותי? תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by avidash,

אהלן ! תקף אותי trojan horse ואני לא מצליח להוריד אותו - אני לא מצליח למצוא תוכנה שיודעת להוריד אותו אם מישהו יוכל לתת לי הוראות אני אשמח מאוד אבידע

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by matan007,

רכשתי מחשב חדש השבוע, הוא עובד ממש טוב וללא בעיות. אני יודע שאני וירוס זה חשוב כדי לשמור על המחשב שירוץ טוב כאילו הוא חדש. העניין הוא שאני לא מוצא אני וירוס להורדה!! ז"א אני לא יודע איזה טוב (NOOD32 או PANDE וכו")? ואיפה מוריצים? (לא מוצא קרקים). מבקש המלצות על אני וירוס קל כמה שיותר ולא דורש משאבים, אך שיהיה אפקטיבי. אם אפשר לשלוח לינק להורדה או טורנט. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Sp_RuS,

במחשב שלי יש USB2. אני יודע את זה כי תוכנות כמו EVERST אומרות לי את זה... אבל משום מה כשאני מכניס USB כלשהוא, הוא מזהה אותו כUSB1.1 ואומר לי שהUSB הזה יכול לפעות במהירות גבוהה יותר, אבל אצלי פשוט "USB1.1" ובגלל זה הוא יעבוד ב USB 1.1... איך אני גורם לUSB 2 שלי לעבוד כUSB 2!??!?!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by blackthought,

מישהו יודע איפה אפשר להוריד animated clipart ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by jacob300,

שלום לאחר ריקון סל המיחזור יוצאת הודעת שגיעה (מצורפת תמונה) וסל המיחזור לא מיתרוקן, רק אחרי הפעלה מחדש. Windows xp pro sp3 מה ניתן לעשות ? תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by nadav1379,

יש לי בעיה בתוכנה של nod32 אני עושה בדיקה ואחרי כמה זמן הוא רושם לי File C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Identities\{409723BF-9614-487F-8274-0787AB7CD749}\Microsoft\Outlook Express\Inbox.dbx is infected with worm Win32/Netsky.Q. The file can be deleted. It is strongly recommended that you back up any crucial data before you proceed. מה אני צריך לעשות ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מעוניין לחלק סרט לשני חלקים. איזו תוכנה תעשה את העבודה..? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by eli.g,

יש לי divx,כמובן. אז ככה יש לי את הסרט ימ"מ , ועכשיו הוא פותח את הסרט מנסה להוריד קודד ונכשל, ומראה לי את הסרט בלי סאונד פשוט עכשיו היה כתוב שם שזה xvid... עכשיו יש בעיה, אני לא בטוח שזה הקודד שחסר... וגם אין לי מוסג איך להתקין אותו הורדתי אותו אבל אין שם קובץ התקנה הכל קובצי ווינדוס... אז שמישהו אולי יביא לי לינק לxvid ויגיד לי איך להתקין את זה תודה....

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים