עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. גליונות שיצרתי בחוברת העבודה ע"י הקשת הסיסמה פעם אחת במקום 12 פעמים עבור כל גליון בנפרד?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני צריך תוכנה שתזכיר לי כל מיני דברים , נגיד אני אומר לה שב12.12.2002 אני עובד בשעה 20:00 ששעה לפני זה תזכיר לי או משהו בסגנון... אם מישהו מכיר תשתפו אותי בזה אני צריך דחוף... תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by MacGyver,

אני מחפש תוכנה שממש תסרוק את המסמך ואז אני יוכל לפתוח אותו בוורד וממש לערוך אותו כמו מסמך ממש קיים או שאני מדמיין? איתן

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by gabig12,

היו לי כמה קבצי וורד וקיבצתי אותם בוינראר ועשיתי סיסמא כדי שאף אחד לא יראה אותם עכשיו שכחתי את הסיסמא אולי מישהו מכיר תוכנת פריצת סיסמאות בוינראר?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מישהו הביא לי מצלמת רשת בלי הדרייבר ולא כתוב עליה ממש ממש כלום! יש לה לד מקדימה וכפתור מאחורה והיא כולה אפורה, גם הכבל עצמו אפור לחלוטין, והיא קטנה יחסית. אם למישהו יש מושג מה הדגם של המצלמה או יש לו את הדרייבר מוזמן להגיב

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by moshen1169,

שלום יש לי נרו 8 ויש לי בעיה כשאני צורב סרט ואת התרגום שלו בעברית אז הדי וי די שלי לא קולט את התרגום למרות שה די וי די שלי קורא תרגום בעברית ולמרות שצרבתי את הסרט והתרגום באותה התקייה זה לא עובד הוא עדיין לא קולט אותו

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם ברשותי מחשב חדש המבוסס על מעבד I3, לוח H55, כרטיס מסך HD 5670, זיכרון 2G DDR3 סט מקלדת ועכבר אלחוטי של TEAC, ומסך סמסונג 23' יש לי 2 חדרים צמודים בבית, בחדר אחד נמצא המחשב ובחדר השני אני מעוניין שגם שם תהיה אפשרות לגלוש ולשמוע שירים. עכשיו לשאלה: האם ישנה אפשרות לפצל מחשב 1 ל-2 שולחנות עבודה שונים ובנוסף שבכל חדר יהיה סט מקלדת ועכבר, מסך ו2 כרטיסי קול שכל אחד ישמע מה שהוא רוצה? העביר כבל רק למסך ולשמע לחדר השני. במקום לקנות כרגע עוד מחשב? השימוש יהיה לגלישה ושירים. בתודה, אלירן

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by wooper,

היי אני שמרתי תקופה ארוכה כל מיני מדריכים באתרים באמצעות scrapebook אבל משהו נדפק בהגדרות והחלטתי לא להשתמש יותר בהרחבה אם אני שומר על הלינק למשל של ynet fxp וכו יכול להיות שעוד שנה אני יכנס ללינק והמדריך יוסר?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני רואה לי סרט בBSPLAYER.. ופתאום הוא יוצא לי לדסטופ בלי שום סיבה.. אני גם משחק במשחק.. GRID.. ופתאום הוא יוצא לי לדסקטופ בלי סיבה.. ואני כל הזמן אני צריך לחזור למשחק (משורת משימות למטה) המשחק מתמזער מה כן.. כשהוא יוצא לדקטופ הסמן (עכבר) הופך לסמן+טוען (עכבר+שעון חול) זה התחיל היום ממה זה יכול לנבוע? עשיתי סריקות וירוסים וטרויאנים וכל זה.. ה"עכבר+שעון חול" מצביע על פעילות של תוכנה כלשהי (משאבים CPU) נכון? חשבתי אולי בעזרת איזושהי תוכנה שתעשה מעכב אחרי כל התהליכים שרצים לי.. ותעשה גרף של של משאבים ביחס לזמן.. אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה כזאת? או שאולי יש הצעות אחרות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Luffy,

שלום שלום פעם ראשונה שלי בפורום הזה... המצב הנתון - קיים אתר, יש בתוכו לינקים לדפים חיצוניים. אני רוצה שכשמישהו ילחץ על לינק שמוביל החוצה מהאתר, המעבר יתבצע עם אפקט אש, כלומר הדף הנוכחי כאילו נשרף מלמטה למעלה, ומתחתיו מתגלה הדף החיצוני. התוכנה הקיימת כרגע היא פלאש 8 של מקרומדיה, אבל אפשר גם להשיג CS3 (הבוסים שלי יקנו - מה איכפת לי?) בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. מחפש תוכנה להקלטה מהמיקרופון במחשב. אבל שתהיה תוכנה שמקליטה אוטומטית ברגע ששומעת קול. מישהו מכיר כזאת תוכנה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by RAZIEL98,

שלום מישהו יכול לתת לי הורדה של anti popup לאינטרנט אקספלורר כי חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי תודה לעוזרים עריכה: הסתדרתי אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by berner,

חברים שלום פתחתי תיבת דוא"ל בגי'מל ולאחר שפתחתי שמתי לב שכתבתי את שם המשתמש בשגיאה כתיב איך מתקנים כתובת הדואל אשמח לסיוע בברכה וחג שמח

14. יש לי דיסקים של DVD 4.7 אני רוצה לצרוב משחק שהורדתי שהוא שוקל 4.9 או 5+ פלוס איך אני צורב את זה? חוץ מהדרך של לקנו תדיסק של 9 ג'י'גה שזה ממש לא פתרון. אפשר לחלק אותו? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by parker8,

תוסף זה חוסם לי את כל התמונות באתר "נועה-מחשבים". יש אפשרות שהוא יבטל חסימה זו באתר זה בלבד? תודה לעוזרים מראש

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. הי! חזרתי קצת ל-3dsmax אחרי הרבה זמן ויש לי איזו בעיה קטנה. בעיקרון אני מנסה לבנות סצינה בחלל שיהיה לי רקע של כוכבים מאחור אבל כשאני מרנדר דרך ה- Camera ולא דרך ה- Prespective הוא לא מראה את הכוכבים. הצלחתי להוסיף רקע של כוכבים מתמונה אלב אז התמונה מוחקת את כל האובייקטים בסצנה. אשמח אם תוכלו לעזור לי

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by the kooks,

שלום. חבר שלי הביא לי תוכנה לעיצוב עריכה או משהו בסיגנון בשם FIREWORKS עכשיו אני יודע שזה לא ממש נפוץ כמו פוטושופ וכדומה.. אבל זה דיסק מקורי אז אני די מבואס לא לעשות אם זה כלום ותמיד רציתי לילמוד קצת על עיצוב אבל אף פעם לא התנסתי בזה אף פעם לא עבדתי עם FLASH או פוטוסופ או כל דבר דומה ורציתי לישאול אם מישהו אולי יכול לעזור לי להתחיל להבין להשתמש בתוכנה הזאת וכדומה.. (אני לא מחפש לעשות דברים ממש ברמה גבוה רק סתם לילמוד ולהבין קצת בזה..) תודה מראש.

18. Started by surfface,

אני מחפש תוכנה להורדת תמונת מאתר .נגיד לדוגמא הזנתי כתובת אתר ואז מוריד לי את כל התמונות מאותו עמוד. תביאו לינק בבקשה אם זה לא חוקי אז רק שם. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by idofr,

מישו יודע איך אני לוקח תמונת JPG ומעלה אותה על גוף במקס?? ועוד משו מישו יכול בבקשה להסביר לי קצת על המעוני רינדור מה ההבדלים בניהם.....קצת שמות של מנועים מומלצים וכ'ו

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by sir f,

מדובר בוויסטה. הסרוויס הנ"ל כל פעם משתלט לי על ההתקשרות לרשתות האלחוטיות ומתחבר אוטומטית, גם אם הייתי מעדיך לבחור בעצמי. הוא לפעמים מכריח אותי להתעלק על רשתות של אחרים במקום להשתמש ברשת של הבית... הצלחתי לבטל אותו לגמרי, אבל אז אני לא מצליח להתחבר לרשת בכלל, גם לא עם הכלי של לנובו. מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, אבא שלי מתעסק באמצעות תוכנת PREMIERE לערוך סרטים משפחתיים מקסטות ווידאו ישנות שלנו או ממצלמת הDV שיש לו כעת וכרטיס לכידה Compro video mate. המטרה שלו היא בסופו של דבר להציג אותם בDVD ולשמור גיבויי דיגיטלי. עד כה קידדנו גם בלכידה וגם בקידוד בMPEG2 במאפיינים האוטומטיים של התוכנות לDVD. האם זה איכותי מדי\פחות עבור נתונים ממצלמת DV או מכשיר ווידאו? האם כדאי לשמר את התוצרים ע"ב אותו פורמט או כיום עם כל קוראי הDIVX והקידודים האחרים יש שיטה אחרת אפקטיבית יותר? באיזה איכות כדאי לבצע את תהליך הלכידה, ובאיזה לשמר את התוצרים הסופים? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by orendia,

שלום לכולם, לאחר שהמערכת הפעלה לא עלתה,פענוח הבעיה היא HD תקול לאחר ניסיון ל ChkDsk נראה כי הוא סידר כמה דברים שם,אך עדיין כאשר אני רואה את הדיסקים במחשב שלי רואים כי הוא מזהה אותו אבל לא אומד את גודלו,יש עליו מידע מאוד מאוד חשוב,למישהו יש פתרון בעניין?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by AmitMa,

שלום. יש לי קובץ פונט באנגלית וקובץ פונט בעברית. אני רוצה לאחד אותם לקובץ אחד כך שאני בוחר בפונט החדש, בכתיבה אנגלית יציג לי את הפונט הראשון, ובכתיבה עברית את השני. תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני רוצה לעשות תמונה בגודל 100x110 ואני לא מצליח (ניסיתי עם ACDSEE) אז אפשר לקבל תוכנה אחרת ופשוטה? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים