תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר איזהשהי תוכנה שיכולה לפצל קובץ תמונה, לדוגמא - iso ??
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עם ווינדוס 7 ולפעמים סרטים לא עובדים לי .. תראו : http://img257.imageshack.us/img257/7375/22440059.jpg שהייתי ב- XP זה אף פעם לא קרה .. מישהו יודע מה הבעיה ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה שיודעת לעבוד עם MKV ושתאפשר לי לראות את הסרט/כתוביות/תרגום בנפרד יש לי win7 X64 תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי divx,כמובן. אז ככה יש לי את הסרט ימ"מ , ועכשיו הוא פותח את הסרט מנסה להוריד קודד ונכשל, ומראה לי את הסרט בלי סאונד פשוט עכשיו היה כתוב שם שזה xvid... עכשיו יש בעיה, אני לא בטוח שזה הקודד שחסר... וגם אין לי מוסג איך להתקין אותו הורדתי אותו אבל אין שם קובץ התקנה הכל קובצי ווינדוס... אז שמישהו אולי יביא לי לינק לxvid ויגיד לי איך להתקין את זה תודה....
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה בשימוש במיקרופון . כשאני מדבר עם מישהו שומעים גם את מה שאני שומע במחשב, לא מגיע למקרופון מהרמקולים ! (משתמש באוזניות) נגיד ואני שומע שיר אז שומעים גם את מה שאני אומר וגם את השיר שאני שומע. מה לעשות ? אני דיי בטוח שזה קשור בהגדרות של הקול. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט אם צריך להגדיר שם משהו ... תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
האם חוקי? שיוריד כל פעם אחרי שהוא מסיים קובץ אחר (ויחכה את הזמן הדרוש)? יש כזה? ואם חוקי אז מה שמו?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני פותח את הדפדפן הבטא הזה שהורדתי מאתר מייקרוסופט ועל הגרסה של ה64 ביט אי אפשר להתקין פלאש ואי אפשר לראות פרסומות כי זה לא תומך ב64X מה זה הגיוני שהם עוד לא הוציאו תמיכה ל64 ביט ככה האתר הרשמי של פלאש פלייר כותב בכל מקרה גם אי אפשר עכשיו לחזור לאינטרנט אקספלורר 7 בכל מקרה מישהו יודע על זה משהו וגם אולי איך אני חוזר ל7?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר (באמצעות פרוקסי מקומי), להאזין לבקשה הנשלחת לשרת, לערוך אותה ולאחר מכן לשלוח אותה ערוכה לשרת. לדוגמה: הקליינט מבקש להתחבר לשרת ושולח נתונים ספציפיים כגון גרסת תוכנה וכו', התוכנה קולטת את הבקשה אך לא מעבירה אותה לשרת מיידית, אני עורך את הבקשה ושולח אותה לשרת כאילו נשלחה ישירות מהקליינט. מצאתי את התוכנה Charles proxy, אך היא מאפשרת לי לערוך את התשובה המתקבלת מהשרת בלבד, ולא את הבקשה הנשלחת אל השרת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי כמה דקות שהתכנה רצה פתאום נפתח לי הTMPGEnc ולא יודעת מה היה רשום אבל היה לחצן אחד אז לחצתי עליו ואחרי כמה דקות התוכנה של AVI2DVD ראיתי שזה לא זז.. זה נתקע בדיוק כאן: WNASPI32.DLL 0.0.0.0 -------------------------------------------------------- - 02/12/2006 15:37:30 - AVI to SVCD Conversion - AVI2DVD ver. 1.2.3 build 1 -------------------------------------------------------- Initializing - D:\The Texas Chainsaw Massacre DVDRip.XviD-DMT[MYAKUZA.NET].avi Initializing finished. Saving Subtitles ini file -------------------------------------------------------- - 02/12/2006 15:37:39 - Free on drive D: 2665.86 mb - AUDIO Extraction ------------------------------------------…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מחשב חדש. גיביתי את כל תיקיות הדאר האלקטרוני שלי שהיו על המחשב הישן על גבי CD. לאחר התקנת האוטלוק אקספרס 6 על המחשב החדש, ניסיתי להעביר את תיקיות הדאר מה-CD למחשב אך ללא הצלחה. החומר חשוב לי מאד, אודה על כל עצה שתסייע בידי, לבצע את המשימה הנ"ל. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שני יכול להתחבר למחשב שלי מרחוב ולשלוט על הכל שם מרחוב נגיד ממחשב של בן דוד שלי... יש משהו כזה? הוידווס שאני מריץ זה xp pro ולו גם יש xp pro ואני יודע שיש גם משם דבר לעשות את זה מישהו יכול להסביר לי איך?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נגן DVD שכתוב עליו DIVX איזה פורמטים הוא יודע לקרוא ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תוסף זה חוסם לי את כל התמונות באתר "נועה-מחשבים". יש אפשרות שהוא יבטל חסימה זו באתר זה בלבד? תודה לעוזרים מראש
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב ואני צריך שיהיה לי את האופציה ב PAD איפה שמזיזים את העכבר לאפשרות לזום IN ו OUT בדפדפן האיטנרנט, יש גם אופציה שהייתי מזיז את האצבעות ב PAD והדף היה עולה למעלה ולמטה. הורדתי את הדריבר Toshiba System Driver ואת Toshiba Function Key וזה עדין לא מצליח. יש למישהו רעיון מה עוד יכול להיות הדריבר שיהיה קשור לזה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מנסיון דל, מר ומועט בנושא הורדתי , מחקתי הורדתי בקיצר היה לי בלאגאן ועכשיו עשיתי פירמוט ואני במחשב החדש, מה חבילת הקודקים המומלצת ביותר פה, כאלה בלי SPYWARE ובלי טורג'אנים? מה אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני משתמש ב firefox בזמן קריאת כתבות ב walla נוצר עיוות כך שהטור השמאלי "עולה" על הכתבה. (מצורפת תמונה המראה את הבעיה). האם הבעיה רק אצלי ? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, השאלה בכותרת, רצוי תוכנה פשוטה יותר אבל לא מחייב. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע כמה שעות במשך השנים שרפתי על הסוגייה הזאת, אין ספור מדריכים, חיפוש בגוגל וכל פעם מחדש שאני מוריד סדרה יש בעיה אחרת. פעם הכתוביות מסרבות להיות מתחת לתמונה, פעם זה ג'יבריש, פעם הפונט בגודל לא מתאים, פעם הכתוביות יוצאות מסנכרון, כל פעם משהו אחר וכן אני יודע שאפשר לנגן ב BSPLAYER הענתיקה והכל עובד פיקס, אבל האיכות תמונה בתוכנה הזאת פחות טובה. הבנתי שזה קשור לאם הכתוביות מובנות בתוך הקובץ או שזה קובץ חיצוני ואני כבר אובד עצות יש פתרון אחד שהוא ממש ערוך ומסובך שעובד אבל הוא ממש מסורבל. אני מבין ש VLC לעולם לא יפתרו את העניין הזה ולעצרי הנגנים האחרים פשוט פחות זורמים. אולי יש פה מישהו במקרה שהצליח לפתור את הסוגיה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, מאתמול התכני ווידאו שאני רואה באינטרנט באתרים כמו youtube או gametrailers הסרטונים פשוט מפסיקים לנגן באמצע הסרטון וכאילו עושה באפרים, אבל זו לא בעיה של איטיות באינטרנט מכיוון שאם מנגנים את אותו הסרטון שוב הוא יכול לתנגן רגיל עוד איזה דקה וזהוא. כביכול Flashplayer פשוט מפסיק לעשות באפרים ולהוריד את תוכן הסרטון. מישהוא אי פעם נתקל בבעיה או כזו? או יכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה מראש. נ.ב. שכחתי לציין שזה קורה גם ב Google Chrome וגם ב Internet Explorer. עריכה: עכשיו אני שמתי להורדב דרייברים חדשים לנוידיה ואני קולט שגם כאן יש בעיה... זה התחיל להוריד על מהירות מקסימלית הגיע לכ30% והפסיק להוריד.. אני חסר רעיונות ל-מה יכל לגרום לזה כי לא התקנתי שום דבר חדש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני בזמן האחרון,לא יכול לראות Streaming באינטרנט,ברגע שאני מפעיל משהו זה פשוט פותח את החלון של ה Media playe מראה כמה כפתורים וקופא. איך אני מסדר את זה???? בעיקרון ניסיתי להתקין שוב לא הלך.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשני מפעיל את הסרט אני רואה את הסרט נע והכל....אבל אין קול אבל מוזיקה אני כן שומע במחשב אז אני יודע שיש קול הקול לא עובד לי רק כשאני מפעיל סרטים יש עצות לפתרון? (:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-