תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
בדר"כ אני מהנמנעים בכל מה שקשור לתוספות וטולבארים למניהם אפילו GOOGLE BAR SEARCH עבר אצלי סינון יישר ! א-ב-ל !! חייב לציין ש"רדיו ישראל TOOLBAR" באמת הדהים אותי !!! כל תחנות הרדיו בישראל ואפילו בחו"ל (יותר מ50 תחנות בארץ רק..) איכות שמיעה מצויינת בלי שום קפיצות בכל תחנה ! (חאללאס לכוון כל יום ת'אנטנה של המגבר שלי בחדר כדי לקלוט ברור) זה לא רק רדיו זה הרבה מעבר ! בקיצור מומלץ מאוד לבדוק . http://radioisrael.lihi.co.il/
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שתסנן לאנונימי טיים אווט וכו' תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש תוכנה שמדברים במיקרופון ואפשר לשנות את הקול לכל מיני קולות אחרים מישהו יודע תשם שלה??????
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! בעקבות הכתבה שפורסמה בנושא, לגבי האפשרות שגם מחשבים חלשים (כמו שלי - מפרט מופיע בצד) יוכלו להריץ תכני HD באמצעות האצת וידאו בחומרה, מחקתי את הגרסה הקודמת והתקנתי את החדשה. לצערי אין שום שינוי. פתחתי סרטונים ביוטיוב ב720P, חיכיתי שהם יטענו ועדיין הם מקרטעים. מישהו התנסה? ד"א אני משתמש בFirefox 3.6.3 בברכה, רומן
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,יש לי את הגירסה החדישה ביותר של וינאפ והיא נתקעת כל הזמן,גם אצלכם זה ככה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סרט AVI וכתוביות אליו. כשאני משתמש בתוכנה הזו, גירסה 0.25, אני מקבל הודעה: "no video stream in input AVI" helppppppppppppppppppp תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס טלויזיה (pinnacle PCTV PRO) יש לי סרט ממצלמת ווידאו שאני רוצה לחבר לכרטיס טלויזיה ואכן עשיתי זאת וראיתי את הסרט שבמצלמה - במחשב. בתוכנה של הכרטיס טלוויזיה יש אפשרות של capture שזה פשוט להקליט קטע מסוים במחשב. אבל אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל ממש לערוך קטעים לסרט ולאגד את זה לסרט אחד. יש איזה תוכנה (עדיף פשוטה) שתוכל לעזור לי???
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי מיני דיסק של סוני דגם mz-r701 ושמעתח שיש כאלה תוכנות שבערתן היתן להקליט שרים על הדיסיקים של המיני דיסק מבלי להשמיע את כל השירים ולהקליט אותם אחד אחד אם למישהו יש אותה אני ישמח לקבל קישור להורדה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלפתי מחשב והתקנתי windows xp pro. מאז נעלמים לי השמות שמתחת לאייקונים בשולחן העבודה.(רק בחלק מהם). אם אני עושה "רענן" כל השמות חוזרים כרגיל. מה עושים? בתודה רש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שרשום למעלה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אתמול הפעלתי את האנטי וירוס שיסרוק אבל הוא עבד איזה 3 שעות ועדיין לא סיים זה הגיוני או שמשהו לא תקין ? תודה לעונים Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה כדי להגביל שימוש אצל ילדים בדרישות האלה: 1. יש בה סיסמת כניסה 2. היא מוחבאת במחשב כך שהילדים לא יוכלו להסיר אותה 3. כיבוי המחשב אוטומטית בשעה מסויימת. מאז הכיבוי ועד שעה שאגדיר, גם אם ידליקו הילדים את המחשב אז היא תכבה אותו בעת עליית וינדוס מישהו מכיר? תודה,
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התקנתי ווינדוס 7 ויש לי ווינאמפ. אחרי ההתקנה שאני שומע שירים יש רעשים ברקע ולפעמים השיר נהיה קצת איטי לכמה רגעים... התקנתי דרייבר קול מעוודכן והמיקרופון מכובה למישהו יש מושג מה התופעה הזאת? תודה ???
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כל הזמן מנסה לצפות בסרטים עם סיומות כאלו וזה לא מנגן לי אותם, למה? איזה קידוד אני צריך?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
PopUp - "חלון קופץ", כלי המשמש בעיקר לפרסום באינטרנט. חסימה ב chrome דרך א' נכנסים לנתיב הבא chrome://settings/content ומשנים ב popup ל Do not allow any site to show pop-ups. דרך ב' מתקינים פלאגין הנקרא Better Pop Up Blocker לינק לפלאגין https://chrome.google.com/webstore/detail/nmpeeekfhbmikbdhlpjbfmnpgcbeggic חסימה ב firefox דרך א' לוחצים על Options-Content ומוודאים שמסומן V על block poups. דרך ב' מתקינים את הפלאגין Adblock Plus לינק לפלאגין https://addons.mozilla.org/he/firefox/addon/adblock-plus/?src=collection&collection_id=6fb27a4b-4932-a737-147e-fdfa68420b87 חסימה ב opera דרך א' לוחצים על tools-settings-preferences למטה יש אפשרות לבחור איך לחסום חלונות קופצים "…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. אני מנסה להתקין DirectX 9.0c אבל ישר אחרי שאני מפעיל את ההתקנה (אחרי שאני לוחץ על ה Next) הוא אומר לי שההתקנה הסתיימה בהצלחה, אבל זה לא הגיוני כי אפילו לא עבר שניה, וגם כבדקתי את הגירסה כתוב 9.0b (מה שיש לי עכשיו..) .. אין לי מושג מה הבעיה.. מישהו יכול לעזור? דרך אגב זה קשור לפורום הזה כי בגלל שאין לי את הגירסה הזו המשחק לא עובד.. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה בגדרת POP וכל זה? איך מוסיפים שאני יוכל לפתוח מייל ולראות עם יש דואר במסנג'ר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה פשוטה וטובה שמקליטה את ההקלדה ומאפשרת "לנגן" את הסדר פעלות שוב ושוב.. מישהוא מכיר תוכנה כזאת??? (לא חייבת להיות תוכנה חינמית)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הלפטופ עם WINDOWS XP נכנס מיד למצב שינה לאחר התעוררת משינה HIBERNATE זה קורה פעם אחת ואח"כ זה מסתדר יש למישהוא ניסיון עם מקרה דומה? זה קורה גם בחזרה מSTANDBY שיחקתי עם כל הPOWER SETTING ולא ראיתי הבדל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה אבל אין לי מושג מאיפה לקחת את הסאמפלים של הסאונד...מישהו יודע מאיפה ?
-
יש לי כרטיס GFORCE 6150 שמחובר לטלויזיה. דרך המאפיינים של NVIDIA אני יכול להעביר את התצוגה לטלויזיה, אבל דרך התוכנה TVTOOL אני לא מצליח... וכן סימנתי FORCE TV DETECTION...מה יכולה להיות הבעיה?! עריכה: הצלחתי להעביר את התצוגה לטלויזיה דרך התוכנה, אבל רק במצב שאו שהמסך של המחשב מראה את התמונה או שהטלויזיה ואני רוצה ששניהם יראו. כשאני בוחר מצב כזה הטלויזיה פשוט לא מגיבה. :s05:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ישנה אופצייה לשים את הסיסמא של הווינדוס שלי על דיסק נשלף כלשהו בלי שיוכלו לראות מהי (בדגש על בלי שיוכלו לראות זה כל הרעיון) וברגע שמכניסים אותו למחשב הוא מזהה אותה ונכנס?? הרעיון הוא למקרים שאני למשל לא בבית וצריכים את המחשב בכדי להמנע מהחלפת הסיסמא בכל פעם שאני רוצה לאפשר נגישות באמצעות הפלאש..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! מותקן אצלי במחשב כרטיס קול חיצוני "GAME THEATER " של חברת הרקולס (ימאהה) - זהו כרטיס בתוך המחשב וקופסה חיצונית עם חיבורים מיוחדים. היום התקנתי כרטיס מסך חדש : his radeon 4830 hd כשהדלקתי את המחשב הוא התחיל לחפש דרייברים חדשים של כרטיס קול. הבנתי שבכרטיס המסך הזה ישנו גם כרטיס קול. וכנראה שעכשיו הוא מתנגש עם שלי נתתי לכרטיס הקול החדש להתקין את עצמו אך אין על כרטיס המסך שום יציאת סאונד איך אמני חוזר לשמוע דרך הכרטיס החיצוני שלי ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-