תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
תוסף זה חוסם לי את כל התמונות באתר "נועה-מחשבים". יש אפשרות שהוא יבטל חסימה זו באתר זה בלבד? תודה לעוזרים מראש
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה מערכת הפעלה ממש קלה ומהירה רק בשביל אינטרנט(יוטיוב HWZone FaceBook) למפרט הבא: מערכת 3 מעבד-Intel Pentium D 3.00GHz לוח אם- intel grand county 2 d102ggc2 זיכרונות-KingStone 1Gb DDR2 800MHz כרטיס מסך- MSI 8500GT כונן קשיח-Westen Digital 160Gb ואני ולאr רוצה ווינדוס כל שהוא(לא שאני אנטי המחשב הראשי ווינדוס 7 פשוט אני רוצה לנסות דברים חדשים) לא ידעתי לאיזה פורום לפנות כי לכל מערכת הפעלה יש פורום רק בשבלה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
553 Sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts. מה זה אומר בעצם? איך אני פותר את הבעיה? המייל עובד, השרתים נכונים. האייפון שולח מיילים מהמייל הזה בלי בעיות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בגוף ההודעה רשום: A problem caused the application to stop working correctle. Windows will notify you if a solution is available מה זאת ההודעה הזאת ? למה אני מקבל אותה ? מה אני יעשה בשביל להפסיק לקבל אותה ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה לי אליכם: יש לי BOOTABLE DISK ועליו יש כבר תוכנה שאיתה אני יכול להפעיל את המחשב (Spinrite 6 אם זה מענין מישהו). עכשיו השאלה היא האם אני יכול לצרוב על אותו דיסקCD תוכנה BOOTABLE אחרת (MEMTEST86)? האם אני יכול שיהיה לי BOOTABLE CD אחד ועליו 2 תוכנות הפעלה (SPINRITE וMEMTEST86) והוא יפעל, ואני יוכל לבחור איזה להפעיל? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
יום אחד (שלשום) אני מפעיל את המחשב והוא נהיה איטי נורא .. ונתקע כל הזמן במיוחד שאני נכנס לאינטרנט (זה מאט את כל המחשב) מדובר במחשב חדש יחסית (מחשב מצויין) מאז שזה קרה אני לא ישן בלילה! המצב בקנטים ואין לי מה לעשות ניסיתי הכל ואני לא רוצה לפרמטטט אתם הסיכוי היחיד שלי לפני הפירמוט .. (המצב כל כך גרוע עד שלקח לי לעלות ת'הודעה הזאת 25 דקות!! כולל 3 הפעלות מחדש) לאחר שאני נלחם איתו ומתעצבן הוא כותב לי הודעת שגיעה שאומרת : השרת אינו פנוי.. אם למישהו יודע מה אני אמור לעשות או חושב שהוא יודע רק שיגידד המצב קשה בא לי לבכותת.. :-\
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מ-MP3 ל-MP3, רק להוריד נגיד מ-bitrate של 320 ל-192 לדוגמא. יש למישהו הצעות? כל מה שאני מצאתי זה תוכנות שמשנות פורמטים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה להקלטת סאונד בפורמט WAV או MP3 ממיקרופון או מהמחשב עצמו חוץ מהמקליט של וינדוס????
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר מוזיקה מהמיני דיסק שלי למחשב ואני לא יודע איך לעשות את זה אם למישהוא יש מושג ודגם איזו תוכנה טובה אז בקשה עזרו לי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
או התוכנה emule speed up pro או emule speed booster. מישהו יודע מה זאת התוכנה הזאת, איך משתמשים בה ומה היא אמורה לעשות?? חחח תודה לעוזרים, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם אני יכול להעזר ב winamp או ב musicmatch ?יש לי אותם..אצטרך אז plugin או משהו .. אם לא בתוכנות האלה,אז באיזה? תודה, טל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איזה מהם עדיף, באילו תנאים ? מה היתרונות חסרונות ? כול מידע אחר עלמנת להאיר את הנושא.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כידוע Kaspersky ו-NOD32 הם תוכנות האנטיוירוס המובילות כיום. אני משתמש ב-NOD32 והנני מרוצה. רק ברצוני לדעת לאיזה מן השתיים יש מאגר ווירוסים גדול יותר? ואיזה טוב יותר מבחינת איתור ווירוסים? (מי מתקדם יותר בתחום הסריקה? ומי בתחום הגנה בזמן אמת?) ואם כבר גם ברצוני לשאול איזה FireWall מומלץ לי להוריד. כרגע מותקן במחשבי Mcafee FireWall 7.0, האם כדאי לי להשאירו או האם קיים בשוק אחד מתקדם/טוב יותר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי האם ישנה אפשרות לנצל את יכולות החומרה הפיזית עם מכונה וירטואלית? לדוגמא,שימוש ב8600GT פיזי בתוכנת 3DMAX מכונה וירטואלית מבוססת לינוקס.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תמונה של מישהו שעל זרועו יש כתמי לידה אדומים, איך אפשר להסיר את זה בפוטושופ, ועדיין לגרום לזה להראות כמו יד אמיתית? (הCLONE BRUSH לא יעזור לי בזה). אני משתמש בגרסת הCS2, תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום שמי דורון ויש לי בעיה קטנה במחשב שאני לא מצליח! לפתור! 1. כשאני פותח את המחשב אני רואה את מה שיש בתמונה .. http://www.fastup.co.il/images/9109162.jpg 2. ואז אחרי זה מופיע זה .. http://www.fastup.co.il/images/36162354.jpg 3. שלב הבא... http://www.fastup.co.il/images/92269301.jpg 4. וזה האחרון... http://www.fastup.co.il/images/35213981.png אני פשוט לא יודע מה לעשות תודה למי שיוכל לעזור...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום . ברשותי מכשיר blackberry 9700 כמידי יום אני מסכרן את המכשיר מול Outlook 2007 . היום החלה להופיע שגיאה זו -Intellisymc - ולא ניתן לסכרן בין ה Outlook 2007 לבין ה blackberry 9700 .מה עושים ?? נאמר לי דרך אורנג' שהבעיה היא בOutlook 2007 . כיצד ניתן לפתור את הבעיה ?? תודה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיה רצינית... בדרך כלל גלשתי דרך IE, אבל כשהוא התחיל לקרוס לי אמרתי ננסה את ה-CHROME אני משתמש בו כבר איזה שבועיים וגם הוא קורס כל איזה 15 דקות של גלישה אני מתכוון להודעת שגיאה שמופיעה והתהליך פשוט נסגר לי באמצע שאני גולש (בדרך כלל הרבה טאבים פתוחים) מדובר בגלישה באתרים כמו YNET, YOUTUBE, WALLA, HWZONE ובכלל לא אתרים מפוקפקים זה פשוט מעצבן אני לא יודע מה לעשות ניסיתי למחוק קוקיס וקבצים זמניים ושום דבר לא עוזר זה ממשיך אלה הדפדפנים היחידים שאני מסתדר איתם ועם הממשק שלהם ופיירפוקס אני פשוט לא סובל איך אני פותר את זה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב שני לבית מבוסס על לוח אם של אינטל כרשום לעיל התקנתי ויסטה אולטימט והוא עובד נפלא פרט לסאונד. באתר אינטל אין דרייברים לויסטה. האם ניתן למצא במקום אחר? האם יש כרטיס קול חיצוני הנתמך ע"י ויסטה? פשוט אין לי חשק לחזור לXP
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי 2 תמונות שאני מעוניינת לבדוק האם בשניהן מצולם אותו אדם בגילאים שונים, או שמדובר באנשים שונים. מישהו מכיר במקרה איזה כלי שיכול לעזור לי עם זה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מקבל דואר וגם כשאני מנסה לשלוח הודעה כלשהיא האינטרנט מתנתק לי אני לא יודע מה אני אמור לעשות. אני אולי צריך ליצור חשבון חדש??גם את זה אני לא מצליח בבקשה תעזרו כי אני צריך לקבל דואר והדבר הזה מבאס תודה!!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-