תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע אם זה הפורום הנכון לשאלתי אבל אין פורום תוכנת מסרים מידיים האתר. שמתי לב שמופיע לי סימן קיראה בתוך משולש צהוב בתוך לשונית החיבור של המסנג'ר מה זה אומר? האם יש לי בעית חיבור? יש לציין שאני מחובר ישירות לראוטר עם כבר רשת לעזרתכם אודה סימון
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה הזאת מטריפה אותי, אין לי מושג ממה היא נובעת, ניסיתי להיכנס עם פיירפוקס,פלוק, אופרה, בכולם יש את הבעיה הזאת, אני מתחיל לחשוד שזה מהווינדוס. בכל מקרה תציצו בתמונה, ותבינו. יש למישהו ניסיון ממה זה יכול להיגרם? לא יכול לשלוח דואר, ואנשים עם עם..טרוג'נים ורוגלות מצליחים להפעיל, ואצלי זה פשוט נאחס. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשלוח מצגת עם שיר לאדם אחר כאשר אני ישלח רק את המצגת בלי לשלוח בנוסף אליו את הקול שלה. מה שאני רוצה בעצם זה לקודד את הקול לתוך המצגת. משהו יודע אך? עריכה: אני מכיר את האפשרות ארוז לתקליטור אך זה לא מספיק טוב בשבילי...
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שזה בגלל שזה הארדיסק חיצוני(USB2) שהוא יותר איטי.. אז העתקתי את התיקיה לכונן אחר שהוא פנימי ואני מנסה גם בכונן הזה לדחוס אותו(תיקיה ששוקלת 170 מגה), ולוקח בסביבות ה25 דק' לדחוס אני מתחיל לחשוד במעבד זה יכול להיות בגלל שעשיתי אוברקלוק מ3.0 ל3.6 וביטלתי את האופצייה HT אשר מדמה עוד ליבה או משהו כזה? (הביטול נעשה עקב אי יציבות) בכל אופן אני יודע שזה ממש לא רגיל...זה אמור לקחת כמה חצי דקה - דקה גג..זה לא תיקיה במשקל 2 ג'יגה ממה זה יכול להיות? אני בקרוב(בריסטארט הבא) אבטל את האוברקלוק ואבדוק את זה.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
ככה אני מחפש תוכנה חינמית חופשית ללא עלות, אשר מציגה סוג של אנימציה, איך שמתקבל דואר חדש, התוכנה צריכה לדעת לעבוד עם שרתי pop3 מכיון והמייל הוא של 012 אינטרנט זהב. מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי הורדתי כמה דברים שמצאתי אבל בגדול לא מצאתי משהו שנראה רציני, בגדול זה אמור לשמש את סבא שלי, אדם מבוגר אשר רוצה התראה בצורת אנימציה גדולה שתפתח על המסך, מכירים חייה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
כשאני מנסה להוריד את הסרגל כתוב לי שהוא פועל מגרסה 2.0 ומעלה ואחר כך מציע לי להוריד את הגרסה הכי חדשה. יש לי גרסה 3.0.6 והוא לא מזהה את זה. אשמח לקבל פתרון.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום פורום תוכנות גרפיות אני מחר מתחיל קורס השתלמות שלא ממש קשור למחשב אבל קשור לתוכנות גרפיות מקצועיות ועל כן יש לי כמה שאלות. הקורס הוא מפעיל כוון CNC בבית ספר להנדסאים בטכניון (לא ממש גרנדיוזי כמו שנשמע) ואני מניסיון של חברים יודע שסולידוורקס וסימטרון הן יחסית מובילות בשוק.אולם היום דיברתי עם הרכז שלי ואני הולך ללמוד תוכנה שכלל לא מוכרת לי (לא ממש משנה כי אני לא ממש בתחום ואם זאת את השתים הראשונות אני יחסית מכיר בשם ) שם התוכנה הוא inventor שאלתי היא כזו האם התוכנה הזו אכן טובה לשימוש בתעשיה והאם היא אכן כמו שתי הראשונות?? הפקידת השמה שהפנתה אותי לקורס הזה אמרה שהוא נבנה לפי דרישת התעשיה אולם אני מעדיף דעה של חברי\מנהלי פורום ולא פקידה שיש לה אינטרס סמוי.אשמח מאד לי…
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
האם אפשר להריץ פוטושופ ללא התקנה על מחשב מסויים? הכוונה היא פלטפורמת PC מבוססת WINDOWS. אני זוכר שגרסאות מוקדמות של התכנה - 3-4-5 לא דרשו התקנה אלא יכלו לרוץ מהספרייה שלהן בלי שיהיו מותקנות על המחשב. האם אפשר לבצע פעולה כזו גם על גרסאות מאוחרות יותר? תודה רון.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מספר רב של תמונות. בחלק מהן יש לי בעיה כדוגמת התמונה שהעליתי לכאן. התמונה משתבשת. האם יש דרך לתקן ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
בעיה מוזרה מאוד שקרתה לי אחרי שהתקנתי Windows live messenger 2009 החדש . בסיום ההתקנה קיבלתי את ההודעה הזאת : the procedure entry point is IsThreadDesktopComposited could not be located in the dynamic link libary USER32.dll אני לא יודע מה לעשות עם זה מישהו יכול לעזור לי
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
בס"ד אני מנסה להכנס ל outlook במחשב שלי והוא נותן לי הערה אני מצרף כאן תמונה תודה מראש על העזרה אברהם [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מיד אחרי שהתקנתי את הדרייבר 9.1 (ATI) ניסיתי לפתוח את התכנה ומאז אני מקבל שגיאה מהסוג של 'SEND' 'DONT SEND' של מיקרוסופט... מישהו מכיר את הבעיה או יודע איך לפתור אותה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתעשה ניקוי מערכת הפעלה אבל לעומק.אני מריץ CCLEANER בקביעות אבל המחשב שלי בשבוע האחרון מקרטע.בהתחשב שזה אופטרון עם 3 גיגה ורוב השימוש זה אינטרנט חייבת להיות בעית תוכנה כלשהי.האנטי וירוס לא איתר שום דבר וספיירוורים לא מצאתי.אני מבקש שמות של תוכנות חזקות לניקוי מערכת ורג'יסטרי כי לעשות פורמט זה הכי קל וזה לא ממש פיתרון. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
מעולה http://fernandoacorreia.wordpress.com/2008/09/05/delicious-in-google-chrome/
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכם גולשי ו מומחי HW ZONE, אני מחפש תוכנה לסיבוב של וידאו ב-90 מעלות אך יחד עם זאת שתשמר איכותו של הוידאו- מה שלא קרה בתוכנה: free video flip and rotate! אם משהו מכיר אשמח לפתרון הולם.. חבל שאיכות הסרט תרד רק בגלל הטייה של המצלמה דאז.. תודה לכם, ניר.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
כותרת, ועוד שאלה, האם ישנה אפשרות לשלוט על כל מאורר בנפרד? כי לפי המדריך באתר הוא מגדיר אצלי ש fan1 = מאוורר של המעבד fan 2= שאר המאווררים במארז
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לפתוח את ה- DEAOMON TOOLS על מנת לפתוח קבצי ISO \BIN אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה בעיית התקן 39 ואחרי שאני מאשר אני מקבל את ההודעת שגיאה באנגלית. http://img201.imageshack.us/img201/215/25357389em2.jpg מזה יכול להיות? איך אני יכול לפתור את הבעיה המעיקה הזאת? אני עובד על וינדוס XP עם SP3 , הבעיה החלה לאחרונה לפני זה לא הייתה קיימת והתוכנה הייתה עובדת רגיל, ניסיתי תוכנה דומה אלכוהול 120% וגם שם יש בעייה דומה.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
היי, אני משתמש בחבילת קודקים של K-Lite בשביל לראות סרטים לפני זמן מה הכל עבד כראוי והpreview הראה פריים מהאמצע של כל סרט/קליפ בערך. עכשיו זה בכלל לא עובד ומראה את הפריים הראשון של כל סרט: יש דרך לתקן את זה? כי ככה זה דיי משעמם לראות תקיות ככה :-X תודה (:
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שהמהירות הורדה ביוטורנט בזמן האחרון מאוד איטית... בהורדות ישירות אני מצליח לקבל MAX (לדוגמא באתר FileFlyer) אבל דרך טורנטים אני לא... בדקתי אם הפורט פתוח בראוטר והוא פתוח בדקתי אם יש הרבה סידרים לטורנט ויש הרבה מה הבעיה? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל גרסא שדל אמיול שאני מנסה להתקין לא עובד ומה שעובר לא מתחבר ומה שמתחבר לא מוצא כלום!! חומת האש לא פעילה אני לא מבין מה הבעיה מישהו יכול לתת לי קישור להורדה שכן טובה וכן עובדת לא אכפת לי איזה גרסא....
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אאוטלוק 2007 וכל הסדר של הצגת ההודעות השתנה לי סדר החלון נשאר הודעות נושא בצד ימין תצוגה בצד שמאל עד כאן הכל יופי מה שהשתנה זה אופן תצוגת ההודעות בחלון הימני זה מראה לי את ההודעה רק בשורה אחת מה שפעם היה יותר חורחב ולא אופציית AUTO PREVIEW פותרת את הבעיה ההגדרות מודבקות בתמנונת [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שתאפשר לראות את "מאחורי הקלעים של ווינדוס" בדוס. אם יש דבר כזה. מה שאני מעוניין זה בעצם לראות את הפקודות שרצות על המחשב בזמן אמת . תודה
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום. יש לי את התוכנה הנ"ל בגירסה V2BETA3. בגירסא הנ"ל מסתתרים 2 וירוסים. האם מישהו יודע כיצד היכן ניתן למצוא גירסה יותר מתקדמת (ומן הסתם -ללא וירוסים) ? ואם לא, כיצד אוכל ל"טהר" את הקובץ ISO ? (האנטי-וירוס שלי ,AVG, לא סורק לעומק הקובץ ולא מוצא את הוירוסם אא"כ אני מחלץ את הקבצים או צורב את הISO)
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
היי, אחרי פירמוט של מחשב פנטיום 4 נתקלתי בבעיות סאונד למרות התקנת דרייבר מתאים מאתר יצרנית הלוח. הלוח הוא MSI 865PE Neo2-V. הדרייבר לפי EVEREST הוא intel 82801eb ich5 ac97. ניסיתי את הדרייבר מאתר MSI (של REALTEK), ניסיתי דרייבר מאתר אינטל ותמיד אני מקבל סאונד מקוטע ולא רציף עם "לכלוכים". תודה למי שיכול לעזור..
-
- 6 תגובות
- 538 צפיות
-
-