עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by puuma,

שלום התקנתי ווינדוס 7 ויש לי ווינאמפ. אחרי ההתקנה שאני שומע שירים יש רעשים ברקע ולפעמים השיר נהיה קצת איטי לכמה רגעים... התקנתי דרייבר קול מעוודכן והמיקרופון מכובה למישהו יש מושג מה התופעה הזאת? תודה ???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום , יש לי מחשב נייד וינדוס 8 עם 4 גיגה ראם ומעבר I3 , רציתי לשאול אם זה אפשרי : יש לי ארד דיסק נייד 320 GB של סמסונג על USB - עכשיו אני רוצה להתקין את VMWARE על הארד דיסק עצמו ובתוך VMWARE להתקין ווינדוס 7 64/32 ביט , שאלה שלי זה אפשרי ויעבוד תקין כאילו זה עובד על ארד דיסק של המחשב נייד הפנימי ? ואם אני יקח את הארד דיסק ויחבר למחשב אחר נייח לצורך הדוגמא בבית ואני יעלה את VMWARE מארד דיסק המערכת הפעלה תעלה ממנו ותהיה עם כל הקבצים כמו שעבדתי מהמחשב נייד ? לא תהיה בעיית תאימות ? שאלה נוספת : האם המחשב נייד שלי בנתונים שרשמתי למעלה עובד איטי ולא מהיר במיוחד יתכן בגלל " צריכת חשמל מאוזנת " אם אני ישנה לביצועים גבוהים זה אמור לעלות את היכולות של המחשב למקסימום ? או יש אפשרו…

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. זה מתבטא בשינוי סקין והגדרות בסיסיות, אחרי יציאה זה לא נשמר ופשוט ההגדרות הקודמות חוזרות חזרה. מישהו מכיר את הבעיה? תודה. הגרסא: 5.56. איך לא הוציאו גרסא שתומכת ב-64 ביט?

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  4. Started by Ben in Black,

יש לי Ghost על המחשב ורציתי לדעת איך אני מצלם את המחשב שלי זאת אומרת איך אני יוצר קובץ Ghost ????

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by kill_b7,

כשאני מנסה לבדוק ציוני בגרות באתר של משרד החינוך חלק מהנתונים מופיעים בגיבריש כמו שם ומקצוע וחלק כתובים בעיברית תקנית. נסיתי את כל הקודים האפשרים שיש לעיברית וזה פשוט לא עוזר. מישהו יודע מה הפתרון?

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  6. Started by urinka,

הי אני מחפש תוכנה שמתאימה ל HTPC הרצתי חיפוש בפורום ומצאתי 2 תוכנות freevo ו- meedio את meedio התקנתי על המחשב שלי ולא מצאתי שם אופציה לתזמן הקלטה או בכלל להקליט משהוא מהטלביזיה את freevo לא התקנתי כי אין לי לינוקס ואני לא חושב להתקין אם אני לא אדע שיש שם את כל האופציות שאני צריך קיצר אני צריך משהוא שדומה ל meedio אבל אני מחפש גם אופצה להקלטה (גם מתוזמנת) אני מתכון להתקין את זה בסופו של דבר על P3 עם 256 זיכרון תודה מראש

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  7. קניתי מחשב נייד חדש אבל הנתונים שלו ומה שהוא נותן לי לא מתאימים בכלל! אני מבקש בכל לשון של בקשה שתגידו לי איזו תוכנה יכולה לעשות את זה . http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati-120g.htm כפי שאתם ראיתם באתר זה מחשב חזק מאוד , אבל בין זה למציאות . . .אין קשר בבקשה עיזרו לי זה דחוף. כי אם תימצא אי חפיפה בין הדברים אני יחזיר אותו בתודה מראש יוגב.

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  8. Started by Gnome,

איך אני עושה את זה והאם יש בזה סיכון כלשהו? אני רוצה להתקין שוב את ה 9 הרגיל (בלי ה B) כי אני חושב שזה הוריד לי את איכות הוידאו...

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  9. Started by pyro_man,

זה העיצוב לא להתייחס לאולימפוס כי זה כבר לא לרדיו הזה.. דרך אגב חרא פורומים... וזה הבאר שבא מתחת תגובות זה עיצוב שני שלי...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by primakuku,

שלום, כשאני נכנס לאתר מסוים ואני מנסה להעלות לשם קובץ ,מתקבלת לי הודעת שגיאה שצילום מסך שלה מצורף. יש לציין שהדבר קורה הן במחשב שולחני והן בנייד בביתי. כאשר נכנסתי לאותו אתר במחשב אחר בבית אחר ,כן הייתה לי האפשרות להעלות את הקובץ ולא נתקלתי בהודעה הנ"ל. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שאלות ועזרה בעניין דפדפן כרום : 1......אתמול אבדתי איכשהו את כל הדפים וכל הכרטיסיות (אין לי מושג למה ונפתח אשכול אתמול ) אתמול חיפשתי איך לנסות לשחזר את כל הדפים והכרטיסיות , ולהפתעתי אכן מצאתי ! כשפותחים דף אינטרנט של כרום , יש מין 8 כרטיסיות כאלו -שם מופיעים אתרים הפופולריים אצלנו או האחרונים שביקרנו . למטה יש מין פס רחב בצבע אפור ,ששם יש את האפשרויות הבאות: "הכי פופולריים " ----- "ישומים" -----"מכשירים אחרים "----- "נסגר לאחרונה " אני בחרתי "מכשירים אחרים" , וזה הציג לי את כל הדפים והכריטסיות שנסגרו לי (האמת כל כך שמחתי ) השאלה שלי , האם ניתן לשמר את הדפים והכרטיסיות האלו שמוצגות שם ? 2.....איך ניתן (אכן ניתן ) שברגע שלוחצים על לחצן הX כרום ישאל אותי האם אני רוצה לסגור…

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. Started by [{AMD}],

קניתי מחשב חדש ובעיה שהייתה לי בישן חזרה ובגדול בישן כל פעם שהאייול היה פועל הרבה זמן והייצי סוגר אותו כדי לכבות את המחשב הייתי עושה DISCONECT מהאינטרנט והוא היה מראה שהאינטרנט עדיין מחובר והאייקון נתקע ולא פעל וכשהייתי עושהSHUTDOWN למחשב הוא היה נתקע בSAVING SETTINGS וזהו הייתי צריך לעשות RESET בחדש הוא גם עושה את זה אבל מסיבה משונה גם כשפועל אצלי הדפדפן לא הEXPLORER של חלונות אלא הMAXTHON וAVANT רק בשל חלונות הוא לא עושה בעיות ונותן לעשות DISCONECT למה האינטרנט משגע אותי כככההההה???????? :pissed:

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  13. Started by Axel Foley,

השאלה הכותרת. אם מישהו מכיר את היכולות שלו אשמח לשמוע . תודה לכולם. http://www.pandasoftware.com/

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by thebarak,

היי. אני משתמש קבוע במסג'ר, והחלטתי להתקין אתמול את גרסת ה-9 החדשה. אחרי שאני מתקין ומגיע לחלון ההתחברות, שם את פרטי המשתמש והסממא (נכונים), הוא עושה את עצמו מתחבר לכמה שניות וחוזר שוב לחלון ההתחברות בלי שום הודעת שגיאה. ניסיתי לסגור את כל האנטי וירוסים וכל זה אך זה לא עזר. יש לציין שבעיה זו לא הייתה בגרסת 8. המון תודה לעוזרים ולמנסים ברק.[br]פורסם בתאריך: 19.12.2008 בשעה 08:56:18 הנה, הופיעה לי הודעת שגיאה:http://img376.imageshack.us/my.php?image=75757371mh9.jpg

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  15. שלום..אני מחפש תוכנה שתחליף את הכתבן Notpad ושתהיה נוחה ועם הרבה אפשרויות. אני אשתמש בתוכנה בשביל עריכות טקסטים וכד'. היה לי פעם את התוכנה Texturizer היא מעולה, אבל נמאס לי כבר ממנה ואני מחפש עוד תוכנות מודה לכם מראש אנשים!

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by Stanly,

בסוף תקופת הניסיון ניסיתי למחוק את הבבילון שיש לי דרך לוח הבקרה- add/remove programs התקנתי מחדש אך כניראה שכמה קבצים או תיקיות נישארו למרות שמחקתי כי כאשר התקנתי מחדש הסתבר לי שעדיין המחשב "זוכר" את התוכנה ואת זה שעברה תקופת הניסיון. 1. איך אני מוחק את התוכנה כולה?! 2. איך אני מתקין את התוכנה מחדש מבלי שהמחשב "יזכור" את תקופת הניסיון שניגמרה?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by nimrods,

שלום לכולם..! לבן דוד שלי יש איזה שהוא תוכנה שהוא יכול לאיכנס למחשב שלי דרך המחשב שלו והוא יכול לראות מה אני עושה במחשב זו מין תוכנה שהשולחן עבודה שלי במחשב שלו במסדרת והוא יכול להזיז לי את העכבר ולאיכנס לתקיות שלי ועוד מלא דברים ועכשיו אני צריך את העזרה שלכם למצאו את התוכנה הזאת כי אני רוצה לאחזיר לו..! תודה לעוזרים..! NiMrOdS

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  18. Started by X-It,

מה דעתכם?...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. בכל פעם שאני פותח, עוצר וממשיך לנגן או סוגר וידאו ב-bsplayer (2.57) אני מקבל את הודעת השגיאה הזו: ניסיתי לחפש באינטרנט פתרונות אבל שום דבר לא התאים למערכת ההפעלה שלי (7) יש למישהו פתרון לבעיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by shefi,

מה זה בדיוק windows 64-bit למה הוא מתאים איתרונות וחיסרונות תודה

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by SHAY951,

כשאני מפעיל את האימיול ומשחק באיזשהו משחק, כל איזה 2 דקות יש תקיעה לשנייה של המחשב ואז זה משתחרר. אני יודע שזה 100% בגלל האימיול כי שאני לא מפעיל אתו זה לא קורה. זה יכול להיות מציק שזה קורה (וקרה.....) ברגעים קריטייים במשחקים...... אם מישהו מכיר את הבעיה, ויודע ממה היא נגרמת או איך אפשר לסדר אותה אני אשמח. תודה.

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  22. Started by CashMAn,

שלום לכולם יש לי בעיה בצפיית באינטרנט אני צריך איזה תוכנות צריך בשביל זה תודה לעוזרים יאללה סולחה ביי!

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by kisin,

יש לי בעיה, אני צריך ליצור כמה מסמכי PDF שמורכבים מכמה עשרות דפים והקובץ PDF הסופי שיוצא לי הוא ממש גדול! בערך 30-40 מגה! וזה בעיה כי אני צריך לשים את הקובץ PDF באינטרנט שאנשים יורידו אותו. השאלה שלי היא האם יש דרך לכווץ מסמך PDF? או האם יש דרך טובה יותר להכין קובץ PDF מכווץ ככל שניתן? אני אודה לכל מי שיוכל לעזור לי.... זאת פשוט בעיה שאני תקוע איתה ואני חייב להכין את הקבצים כמה שיותר מהר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Rocket_Pool,

אני רוצה בבקשה תוכנה לעדכון הביוס והצ'יפסט שלי... הלוח שלי הוא MSI PT8 NEO SR

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by itamardabush,

הקאזה שלי לא מתחבר אני חושב שניסיתי כמעט כל קאזה כולל את הכחול לבן ואת ה6.1.4 וכלום לא עבד לי אה וגם את הK++

• 5 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.