תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, באיזו תוכנה ניתן להשתמש על מנת ליצור IMAGE של הכונן של מערכת ההפעלה ולהעביר אותו לכונן שונה (שמחובר לאותו המחשב) - במטרה להחליף כונן קשיח ישן (וקטן) באחד גדול יותר, מבלי להתקין הכל מחדש? כמו כן, האם ניתן ליצור IMAGE של שתי מחיצות ולשחזר אותן כמחיצה יחידה על הכונן החדש? תודה מראש, בן.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בעייה שלא קשורה באופן ישיר לאתר מסויים אבל במהלך גלישה אני רואה כל מיני מילים מודגשות בצבע ירוק עם שני קווים מתחת . מחקתי והתקנתי שוב את הדפדפן אבל זה לא עוזר. מישהו יודע איך מבטלים את זה ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתר "רשת" אני רואה אותו ככה: http://www.2send.us/uploads/347f9d4950.jpg http://www.reshet.tv/ כשאני לוחץ על איזשהו וידאו אני רואה מסך שחור וזהו... קיצר האתר לא עובד לי. יש לי את גרסת הפלאש האחרונה וגם בפיירפוקס אני רואה אותו דבר את האתר... גם לכם זה ככה או שרק אצלי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
זה התחיל בימים האחרונים, אני לא מצליח להאזין לשום תחנת רדיו.. זה כותב מבצע אגירה ואז כותב שזה מוכן אבל זהו.. אני לוחץ פליי ולא קורה כלום ניסיתי להתקין מחדש כל מיני פלאש פלייר וכאלה אבל עדיין לא עובד.. למישהו יש רעיון? אם זה לא מתאים לפורום הזה אני מצטער לא ידעתי מה הכי מתאים, תודה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש באזורוז, שכמו שאתם יודעים(או שלא) מסוגל לפתוח גם MAGNET LINKS, איפה שמסופק. עכשיו, פתאום הוא כבר לא פותח אותם, כשאני לוחץ על לינק כזה פייקפוקס אומר ששום יישום לא משוייך לפרוטוקול,למרות שזה עבד עד לפני כמה ימים. אני משאיר מקום לאפשרות שזו בעיה בווינודס, ולא באזורוס, אבל בכל זאת, יש פתרון חוץ מלנסות להתקין מחדש?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי במספר אתרים שלא יכולתי לשמור את הגרפיקה שלהם כקובץ ארכיון mht. כאשר ניסיתי לשמור אותם אז במהלך ההורדה הופיעה הודעה the page can not be saved. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? ואיך אני פותר את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
יש לי DVD שמחובר לטלויזיה שרואה תמונות JPG אבל אין לו את המצב של SLIDE SHOW. יש לי הרבה מאוד תמונות מחו'ל ואני רוצה שהם יעברו אחד אחרי השנייה בלי שאני אצטרך ללחוץ על כפתור. האם יש תוכנה שעושה את זה? ואם היא הופכת את התמונות לוידיאו אני לא רוצה שהיא תהרוס את האיכות של התמונות.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
היה לי סיסופט של 2005, אני לוחץ עליו דאבל קליק להתחיל אותו, הסמן נהפך לשעון חול לשניה ואחרי זה נהפך לסמן רגיל אבל התוכנה לא עולהץ מחקתי את 2005 והתקנתי את 2007 במחשב, אותו דבר. במקרה עכשיו עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי את 2007 ושוב אותו דבר. מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי שלום חברים, מדי פעם שאני מדבר עם המשפחה בארה"ב הוידיאו קצת נתקע ביחד עם הקול והתמונה ואחרי כמה שניות זה חוזר. זה קורה גם באפלקציית סקיפ וגם בגרסה הרגילה.. והכי מוזר שזה קורה רק עם ארה"ב,יכול להיות שאיזשהו באג או שזה משהו תקשורתי בסקייפ? וזה קרה גם ב-7 וגם עכשיו שפירמטתי ל-8 תודה על העזרה, סופ"ש נעים!
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
התוכנת Windows Media Player 10 Setup Hebrew בעברית. החלטתי להסירה, חלק מהקבצים מתעקשים ולא נמחקים, וכביכול נמחקים אבל אחרי עשר (10) שניות חוזרים לספרית המקור. כשפותחים את סל המיחזור רואים גם את הקבצים שנמחקו ואלו שלא נמחקו. מוזר לא.
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
http://www.megaupload.com/?d=COO6B3QC
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול,איך אני יוצר קבצים כאלה שאפשר להעבירם ל נגן? (אלו קבצים שמראים את מילות השיר) או שיש כבר קבצים מוכנים כאלה,אם כן מאיפה ניתן להורדם. תודה יורה..
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שאני עושה ריבוע רגיל הסטרווק (stroke) עובד וכך גם העיגול. אך כשאני עושה ריבוע עם הסימון הזה ובfeather עושה 5PX שזה יהיה ריבוע מעוגל בפינות ואז עושה סטרווק אז יוצא לי לא ממש טוב הוא נמתח כזה יותר למרות שאני עושה 1PX בstroke הנה יוצא לי ככה: מה לעשות שזה יצא חלק ונקי כמו בצד שמאל בריבוע הרגיל? כי בהרבה עבודות נתקעתי רק בגלל זה. תודה לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה Anti Virus חינמית שנותנת עדכונים שוטפים חוץ מAVG
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
קיבלתי הרבה הודעה כאלה: Look, a new office killer game. Go download and join the rest of us! My nick there is Miril! http://iq.quijindeshkinma*s.com/programs/lkncs/eco/msdfg.zip (בלי ה-*) לא פתחתי אבל אני מאמין שזה ויורס נוסף (אולי כמו השאר ואולי גרוע יותר) שכנראה גם הוא מפיץ את עצמו ברשימה שלך . . . רק לא כ"כ הבנתי מה נכנס באנשים שהם מפיצים כ"כ הרבה וירוסים |: מישהו פה פתח אותו ? מה ההשפעה ?
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה WinFast DTV1800 (זה מה שכתוב בdevice manager), אני משתמש בתוכנה WinFast PVR2 והאיכות פשוט נוראית. יש לי ממיר Yes Max HD, ואני רואה אותו בתוכנה דרך CVBS. גם באופן כללי אני לא סובל את התוכנה, אבל הדברים מסביב לא רציניים, האיכות חשובה, והיא גרועה. יש אפשרות אולי לראות טוב כמו בטלויזיה רגילה? תודה. (יש פורום מתאים יותר לבעיה שלי?)
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
הורדתי סרט עם תרגום מובנה והכתוביות ממש ממש קטנות רציתי לדעת האם אפשר איכשהו להגדיל אותם ואם כן איך?
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם אפשר לקבוע קיצורים משל עצמי? והאם יש דרך לסגור את הלשונית הנוחכית באמצעות המקלדת ולא רק באמצעות העכבר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום בשבוע האחרון התחילה להופיע בעיה במחשב שלי. זה התחיל עם כך שפיירפוקס (גירסא 3.5.2) פשוט הפסיק לעבוד, לאחר מכן ניסיתי להתקין את כרום שגם הוא לא עלה ואותו הדבר גם עם ספארי. אופרה וIE שכבר היו מותקנים קודם במחשב עובדים כרגיל. ניסיתי שחזור מערכת וסריקת נוזקות ווירוסים. מה עליי לעשות? תודה.
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני רוצה לגבות את תקיות ה-OUTLOOK שלי ואני לא רוצה לעשות זאת דרך הפונקציות הקיימות בתוך ה-OUTLOOK עצמו. אני יודע שב-OE יש תקיה מסויימת שבה נשמרות כל תקיות הדואר. האם ה-OUTLOOK שומר את התקיות שלו באותה השיטה ? אם כן - היכן הן ממוקמות ? ואם לא, אזי בכ"ז היכן ממוקמות התקיות הללו של ה-OUTLOOK?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אני מקבל כמויות מטורפות של ספאם ... רובם עוברים על החוק ולא מאפשרים הסרה מהרשימה שלהם. עד לא מזמן הייתי עם נורטון שכולל ספאם פילטר מצויין. אחרי שעברתי לקספרסקי, כבר אין לי פילטר וזה משגע אותי. אז ככה, אני מחפש פילטר חינמי וטוב שיעבוד עם אווטלוק אקספרס. יש המלצות? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אז ככה אני מנסה לראות סרט xvid שהורדתי אבל יש בעיות וידאו רואים מין קישקושי פיקסלים ירוקים... התקנתי את הכל ה codecim האפשריים ועדין לא עובד אולי מישהו יודע מה הבעיה?אולי הייתה לו את אותה הבעיה והוא פתר את זה.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
היי יש לי כמה קבצי AVI ואני רוצה לצרוב את כל הקבצים בדיסק DVD ,לאיזה פורמט כדי להמיר אותם כך שDVD יוכל לקרוא
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך את עזרתכם התקנתי Windows Internet Explorer 7 ויש לי בעיה שבאתרים מסויימים כאשר אני לוחץ על איזה שהוא קישורהקישור נפתח בחלון נפרד ולא באותו חלון (כלומר באותו TAB) שיניתי את ההגדרות שיפתח ב באותו חלון אבל בTAB אחר אבל זה לא אמור להיות ככה. בWindows Internet Explorer הקודם כאשר הייתי לוחץ על הקישור הוא היה פותח את הקישור באותו חלון (באותו מקום) מה שלא קורה בWindows Internet Explorer 7 הוא נותן הודעת שגיאה ולא מצליח לפתוח את הקישור בכלל!! מה עושים?!? זה קורה רק במכמה מקומות ספציפים.
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
http://a.viary.com/bizblog/posts/how-to-draw-anything-in-1-step פשוט גאוני
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-