עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by iz,

אני מנסה להתקין פלאש פלייר מהלינק הבא : http://www.adobe.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash אני לוחץ על Install Now ושום דבר לא קורה. גם לא זה : וגם לא זה :

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by DaniDin,

משום מה אני לא מצליח לראות אתרים עם פלאש, נכנסתי למקרומדיה כדי להתקין שוב, אני לוחץ על INSTALL ושם דבר לא קורא, בדקתי את הזיכרון והרצתי AD_AWAREV ו-spybots ושם דבר לא עוזר, איך פותרים את זה?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  3. Started by Shasoosh,

ניסיתי להתקין את GoogleDesktop וקיבלתי את המסך הזה: יש למישהו קצה חוט?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  4. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, אתמול שברתי את הראש על מנת שהמדפסת תפעל לי. זה התחיל מזה שמשום מה המדפסת לא הדפיסה לי (כנראה קשור ל-Wireless). אז התחלתי להסיר דברים דרך לוח הבקרה, למרות שהסרתי הכל, נשארו קבצים, אז הסרתי גם את אותם קבצים. התקנתי מחדש... משום מה בתהליך ההתקנה הוא מזהה שמותקן לי כבר הדרייבר עצמו של המדפסת אך האופציות לא מופיעות לי ב-HP Solution Center. אשמח לייעוץ בנוגע לפתירת הבעיה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by or87,

אני מפעיל את ההתקנה עובר 2 שלבים ושההתקנה עצמה מתחילה זה אומר לי שההתקנה הפסיקה לעבוד והאפשרות היחידה זה לסגור אותה. אלו הפרטים של הקריסה של היישום: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: Install_ICQ6.exe Application Version: 12.0.0.58849 Application Timestamp: 45b1a378 Fault Module Name: ole32.dll Fault Module Version: 6.0.6000.16386 Fault Module Timestamp: 4549bd92 Exception Code: c0000005 Exception Offset: 000211dd OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 4528 Additional Information 2: 9d6829b10ffbe47611b9dc0f3193e659 Additional Information 3: bb2d Additional Information 4: 4a7f3411f97ffe78efb56fec5c071e1a

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  6. Started by urich,

hש לי win me ואני מנסה כבר יומים להתקין את ה ie6 5 תוכנית ההתקנה מבצעת את ההורדה כראוי אך כאשר היא מנסה להתקין את הרכיבים שהורדו היא נכשלת פעם אחר פעם על אף שניסתי לסגור תוכנות ולהפעיל על מצב בטוח את ווינדוס אבל זה לא עוזר והבעיה חוזרת פעם אחר פעם מה לעשות. והנה קצת פירוט כשהתוכנת ההתקנה מחלצת את מה שהורד (עושה extract ) היא מתקינה האחזוזים והפס הכחול רצים אבל בסוף באה ההודעה שתוכנית ההתקנה נכשלה והרכיבים לא הותקנו כראוי (לא הותקנו ביכלל). כבר התקנתי את ה ie6 במחשב זה עם אותה מערכת ההפעלה אבל נאלצתי להתקין מחדש את הווינדוס כי ווירס בשם backdoor.torgan היתלבש לי על קבצי מערכת חיוניים שה nav2002 לא הצליח לתקן ולכן נאלצתי למחוקם ובהתקנה של win me מחדש הie6 נעלם והוחלף בקודמו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. הורדתי דרך האתר של מייקרוסופט ישראל את אינטרנט אקספלורר 7 בעברית ל-XP SP2 ומשום מה כשאני רוצה להתקין אותו אני מקבל הודעה שאומרת:"התקנה זו אינה תומכת בשפה הנוכחית של מערכת ההפעלה שלך." יכול להיות שזה בגלל שהווינדווס עצמו במקור הוא באנגלית ואז התקנתי עליו MUI בכדי שיהפוך לעברית? חשוב לציין שהכל חוקי עם רישיון ולא פרוץ וכ'ו...

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  8. כשאני בא להסיר את התוכנה, זה אומר שהוא צריך את הקובץ itunes.msi והוא לא מוצא אותו כמובן שישר עשיתי חיפוש תחת השם הזה, אבל לא מצאתי כלום מה לעשות? כי זה תוקע אותי ככה, אני לא יכול להתקין גרסה חדשה ככה.. =\

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by ROTCOR,

שלום אני מנסה להתקין את התוכנה java ואני לא מצליח הוא רושם לי שקובץ זה נחסם מכיוון שאין לו חתימה דיגיטלית חוקית המאמתת את זהות המוציא לאור שלו. ואני הורדתי את זה מהאתר הרשמי של java ויש לי windows 7 ultimate חוקי . ואני ממש אובד עצות אשמח לעזרה תודה . עזרה בבקשה !

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. Started by Guarding angel,

ערב טוב... יש לי JOYSTICK של חברת QUICKSHOT מסוג WARRIOR 5 http://www.quickshot.com/game_controllers/war.html חברתי אותו לGAMEPORT ניסיתי להגדיר אותו דרך "בקרי משחק" אך הוא לא קיים ברשימה וגם הוא מראה לי הודעה בסוף ההתקנה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  11. Started by Donkijoni,

שלום חברים. ניסיתי להתקין את הגרסה החדשה של K-lite כמה פעמים וקיבלתי הודעת שגיאה של הרג'יסטרי. צילומסך: איך אפשר לפתור את זה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by gator_play12,

יש לי ווינדוס XP אני לוחץ על ההתקנה וזה לא מגיב

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by iz,

התקנתי בעבר MATLAB על המחשב הנייד התוכנה עבדה חלקית, היו כמה כפתורים שהובילו לשגיאה לקחתי את אותה התקנה והתקנתי על הנייח - שם התוכנה עובדת כמו שצריך. רציתי להתקין אותה מחדש בנייד, ועכשיו שאני מפעיל את ההתקנה אני רואה לשנייה אחת את התמונה של הלוגו ואז זה נעלם רציתי למחוק קודם מה-Control Panel\Programs\Programs and Features אבל התוכנה לא הופיעה שם , אז מחקתי ידנית את התיקיה לאחר מכן ניסיתי שוב להתקין , ושוב התמונה עולה לשנייה וההתקנה נעלמת

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Component,

שלום רב, לפני כמה דקות התקנתי את ה- widows XP Home edition מחדש (אחרי פירמוט), ועכשיו אני לא מצליח להתקין את Mozilla, שעבדה לפני הפירמוט. תוכנית ההתקנה נתקעת בשלב "Currently installing Mozilla XCOM ". מתקבלת הודעת שגיאה כזו: Error occurred during installation - Mozilla XCOM: - 204 NO_INSTALL_SCRIPT ניסיתי גם 1.3 וגם 1.2.1, אבל הבעיה עומדת בעינה. למישהו יש פיתרון? בתודה מראש, עדי.

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  15. Started by rk666,

אחרי ההתקנה של התוכנה הנ"ל, שאני מנסה להפעיל אותה, נפתח לי חלון ERROR שבו כתוב "a previous install did not completed correctly, finishing install" והבעיה היא שכן סיימתי את ההתקנה... ראו קובץ מצורף. למישהו יש עצות? נתקל בבעיה? הסרתי כבר את הישן והתקנתי כמה פעמים, אני כרגע לא ממש יודע מה לעשות. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 688 צפיות
  16. Started by dror_gh,

שלום. הורדתי מהלינק הזה : http://get.live.com/messenger את המסנג'ר, התקנתי אותו וזה התקין לי באנגלית את המסנג'ר(לפי מה שהבנתי זה אמור לזהות אותי ואוטומטית להוריד לי עברית). הסרתי את המסנג'ר והורדתי שוב מאותו לינק וכשאני מנסה להתקין את המסנג'ר זה פשוט לא נותן לי להתקין אותו. בתמונה תוכלו לראות מה זה רושם לי : תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  17. Started by DanielHatuka,

יש לי הודעת שגיאה שאני מנסה להתקין NET Framework v.2. ואחרי ההודעה שאני לוחץ Cancel זה מבטל את כל ההתקנה ויוצא. הנה ההודעה: תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  18. Started by guitarsuite,

היי, חבר הביא לי את המשחק הזה בארבעה דיסקים ,כשאני מכניס את הראשון הוא מפעיל את ההתקנה ,אני מכניס serial ,ממשיך ואז הוא נותן לי הודעה שנדרש מינימום dx9c בכדי להפעיל את המשחק, מה שמצחיק הוא שעידכנתי את הdx שלי לאחרון של מרץ. מה זה יכול להיות? אני מאוד רוצה לשחק בו שוב ,פשוט עכשיו יש לי הגה חדש אז יהיה יותר כיף תודה מראש לכלללל העוזרים. ד"א זה דיי דחוף חח

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  19. Started by Raz20,

היה לי אנטיוירוס Norton AntiVirus 2005 ולפני יומיים הוא רושם לי שנגמרה התקופה של האנטיוירוס , ניסיתי לעשות Activation אבל אז נתקע לי החלון של ה- Activation מחקתי את האנטיוירוס והפעלתי את המחשב מחדש , ניסיתי להתקין אותו מחדש ואז שוב קרה אותה בעיה , אחרי ההתקנה הוא פותח לי את החלון של ה- Activation ושוב נתקע מחקתי את האנטיוירוס הזה , הפעלתי את המחשב מחדש ואז ניסיתי להתקין Norton AntiVirus 2006 , ושוב אותה בעיה עלתה , מה אני יכול לעשות ?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by avokadoman,

אני מקבל שגיעת 9999.171 באמצע ההתקנה מישהו יכול לעזור לי בבקשה? וכן אני יודע לא שווה נורטון אבל עדיין תעזרו. בבקשה.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by talgold,

שלום, אני מנסה להתקין office entrprize 2007 בעברית ללא הצלחה באמצע ההתקנה נרשמת לי הודעה כי הוא לא מוצא את הקובץ wordmui כאשר הקובץ כן קיים והתקנתי את התוכנה על מחשב אחר בהצלחה, יכול להיות שיש קשר שהתקנתי על XP HOME EDITION לעומת PRO???? האמת אין לי מושג מה הבעיה תודה מראש :-\

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  22. Started by amos2009,

אני מנסה להתקין אופיס ומשום מה הוא לא נותן לי לשמור על הHARD DISK אלא רק על הCD מה עלי לעשות?לא נותן לי לעבור לכונן C ועוד משהו קטן ה CPU שלי על 100% בגלל IEXPLORE.EXE מה זה יכול להיות איך אני מוריד את העומס הזה מ CPU?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by nirmiranda,

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Michelle,

הי, יש לי את דיסק ההתקנה של Office XP וכמובן גם את הסיסמא.... אבל זה לא מקבל אותה! זה תמיד קיבל בעבר ולא הייתה שום בעיה, לאחרונה הייתי צריכה להתקין ווינדוס מחדש והטכנאי שם לי את office 97. האם אני צריכה קודם כל להסיר את ה-97 לפני שאני מתקינה את החדש או שהוא אוטומטית יעדכן את עצמו (זאת אומרת, ברגע שהוא מתקין)? יכול להיות שזאת הבעיה או שאין קשר בין הדברים ? ולמישהו יש רעיון מה עושים ? תודה.

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by binyamin1001,

אחרי שהורדתי מהאתר של אורקל את התוכנה שלהם לבסיסי נותנים, הרצתי את ההתקנמה, הגדרתי כל מיני שטיות, ונתתי לתהליך ההתקנה לרוץ. אחרי X זמן, נזרקת שגיאה על איזשהו קובץ מסוג .ear שחסר. חיפשתי באינטרנט הסברים, ולא כ"כ מצאתי. האם מישהו נתקל בבעיה, או יותר טוב- בפתרון? או שבכיוון אחר לגמרי - מישהו יודע איך אני יכול להריץ בסיס נתונים של Oracle על המחשב שלי, בעזרת תוכנה אחרת(אם בכלל אפשר)? הקישור ממנו הורדתי (את גירסאת ה x64, של 11gR2): http://www.oracle.com/technetwork/database/enterprise-edition/downloads/index.html [יש צורך להירשם ל Oracle לפני כן)

• 0 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.