עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי, לפני מספר ימים, תוכנת הנורטון ה"אהובה" עלי הודיעה לי שיש לי וירוס בכונן C: בקובץ בשם EXPLORER.EXE. עכשיו, הנורטון אומר לי שאי אפשר למחוק את הקובץ בגלל שהכניסה לא אושרה. הוירוס הוא W32.SPYBOT.WORM. בכל דרך שהיא לא הצלחתי למחוק את הקובץ, גם עם תוכנת של ACE UTIL שטוענת שהיא יכולה למחוק קבצים לצמיתות אבל גם התוכנה מחזירה פלט שאין גישה לקובץ... ניסיתי את האתר של סימנטק, אתרים שסורקים אוןליין וכלום! :'( מישהו יודע מה לעשות בנוגע לזה?!

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  2. Started by tdknight,

שלום, נתקלתי בבעיה מטופשת בוורד ואין לי מושג איך לפתור אותה אני עובד על התיק עבודה שלי ושיחקתי שם קצת עם אפשרויות בתוכן העניינים, לחצתי על "הוסף אינדקס" ופתאום הוא דחף לי מלא סימנים מוזרים למסמך ולמעלה כתב [מצב תאימות] (לא בטוח אם זה הופיע קודם או לא) כמו כן זה לא משנה איזה מסמך אני פותח מעכשיו, הוא דוחף בכל אחד את הסימנים האלה... איך יוצאים מזה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  3. שלום, התקנתי אקספלורר 8, הוא ביקש איתחול, איתחלתי, אחרי זה כל הדפדפנים עושים לי כאילו הדף לא קיים, כולל פיירפוקס, כולל כרום, הכל עושה לי כאילו אין לי אינטרנט, אבל הוא עובד, לא השתנה כלום, הכל מחובר, ואפילו REMOTE DESKTOP עובד... מה לעשות? מחקתי את IE8, עדיין הבעיה נמשכת, מחקתי איזה עידכון שהיה של אקספלורר, עדיין לא עובד... אני לא יודע מה לעשות... תעזרו לי.... :-[

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by krispelj,

שלום חברים, אני משתמש בHTPC בבית והתוכנה היא XBMC, הבנתי שיש אפשרות לשלב בין התוכנה לבין מערך הערוצים של עידן + (אני פשוט לא רוצה לחבר ממיר בנפרד, אלה לחבר למחשב ומשם לשלוט על הכל). האם מישהו עשה את זה? יודע איך עושים? יכול להמליץ על מקלט טוב למחשב עבור שידורי עידן +? אני מקווה שאני במקום הנכון (התלבטתי בין הפורום הזה לפורום קולנוע ביתי, אבל XBMב זאת תוכנה...) תודה מראש, יונתן

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  5. היי! יש לי מכשיר Dazzle Digital Video Creator usb אני מחפש את התוכנה/והדרייבר למערכת XP כדי ללכוד חומר וידאו .חיפשתי דגם כלשהו על המכשיר ולא מצאתי אשמח אם תסייעו לי. תודה! על הדיסק המיועד למערכת 98 כתוב :internet edition 3.61 אם זה עוזר.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by דודי הסטלן,

שלום, יש לי בעייה במשיכת מיילים דרך אאוטלוק אקספרקס, אבל רק שזה נוגע לגבי החשבון שלי בGMAIL. כשאני נכנס לאתר עצמו ומושך מיילים זה עובד מצויין, אבל כשאני בוחר למשוך את המיילים דרך האאוטלוק, זה מגמגם לכמה דקות, ואז אני מקבל הודעה ששרת ה-POP3 לא מגיב והאם אני רוצה לחכות 120 שניות נוספות בשביל לבדוק אם זה מגיב. ניסיתי להגדיר מחדש את החשבון הזה באאוטלוק אבל זה עוזר... למישהו יש הצעות ..?

7. Started by em28,

מיד עם שחרור הגרסה הרשמית של של כרום 6, החלו בגוגל לפתח את הגירסה הבאה: כרום 7. אמש שוחררה להורדה גירסת בטא לכרום 7, להורדה: http://www.filehippo.com/download_google_chrome/ המתחרים מצמצמים את פערי המהירות ? גוגל פותחת אותם שוב ! אחרי ש-FF4 ו-IE9 הצליחו לעמוד כשווים בקרב המהירות מול גרסת כרום6 , גוגל פותחת חזית מהירות חדשה : ההאצה הגרפית. עפ"י מבחנים שנועדו לבדוק את מהירות הדפדפנים ברינדור תקן המולטימדיה החדש HTML5, משיגה גירסת הבטא של כרום 7 ציון של 231 נק' מ-300 אפשריות. לשם השוואה: FF4 מגיע לציון של 199, פיירפוקס 3.6.9 מגיע ל-139, IE9 מגיע ל-85 נקודות, ו-IE8 ל-27 נקודות תמימות. מוזילה מעתיקה את מיקום הטאבים ? גוגל מעבירה את הטאבים לצד ! לאחר הביקורת הרבה שספ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. אני עובד על 3DMAX9 . בבי"ס מותקנת 3DMAX 7 . איך אני יכול לשמור פרוייקטים עם תאימות לאחור לגרסא 7? -ברוב התוכנות תמיד יש אפשרות שמירה עם תאימות לאחור (וכן אני מבין שיש אפקטים וכו' שזה מבטל-אבל אנחנו עדיין במטלות מאוד בסיסיות כך שאני גם ככה לא מגיע אליהם) - מוזר לי שבתוכנה כזאת לא מצאתי אפשרות לשמור פרוייקט עם תאימות אחורה. עזרה מישהו פליזזזז???

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  9. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

פתאום נעלמה האפשרות, יש MiniDVD אבל זה לא ממש עוזר לי. מה לעשות?

10. Started by enzo,

ישנם תהליכים במנהל המשימות שצורכים משאבים רבים מדי. יש אחד שמוזר לי מפני שלא נתקלתי בו בעבר: Tea Timer.exe צורך הכי הרבה משאבים- 39,416K מה זה בדיוק והאם ניתן לסיימו? ekrn.exe גם לגביו האם ניתן לסיימו? כל השאר כבר מוכרים.תודה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  11. Started by lidor_abo,

חברה שאני מריץ את הדיסק הנ"ל ונכנס לגוסט העכבר לא מגיב אני מניח שהדרייברים של הדיסק לא תואמים מאיפה אני מוריד דרייברים תואמים ..? ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטי של microsoft

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  12. Started by daniel0089,

היי, רציתי לדעת למה בעצם יש כמה אפשרויות צריבה.. לדוגמא.. צריבת מוזיקה או תמונות וכו'... מה ההבדל בין צריבה כזאת לבין לצרוב בדרך הרגילה? (Data,Make data disc,add files,burn) תודה.

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  13. Started by ניר.,

שלום רב !! יש לי בעיה בבקר קול אשר הוא לא מזוהה (מופיע לי במנהל ההתקנים הסימן שאלה הצהוב)אשר הוא מובנה על לוח אם מסוג ACPI Multiprocessor PC מה הבעיה ? האם זה רק דריבר? אם כן , מאיפה ניתן להוריד אותו וכיצד מתקינים אותו ? נ.ב : אבד לי הדיסק של הלוח אם לכן לא ניתן להתקין אותו מחדש דרך הדיסק..

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by mikibo,

שלום לכולם בחודש האחרון הגוגל כרום נתקע .לפעמים מייד לפעמים לאחר מס' דקות. ביצעתי איפוס אח"כ הסרה והתקנה מחדש. מחיקת קובץ C:\Documents and Settings\miki\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Local State והגוגל נתקע פשוט קופא וזהו תודה מראש מיקי

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. הורדתי מאימיול קובץ ראר שעכשיו התברר לי שהוא מוצפן עכשיו שמעתי לפני הרבה זמן שיש תוכנה שיכולה לפרוץ תסיסמא או לא יודע מה לעשות זה ממש מדכא כי לקחת לי להוריד תקובץ למעלה משבוע (ויש 2 כאלה מאותו סוג עדין בהורדה...)

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by gshhar,

איך אני מגדיר שהתוכנה תפתח תרגום של סרט מסויים אוטומטי ב-MV2Player?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  17. Started by אלעדיקו,

שלום, חזרתי מהבסיס אחרי חודש ומשהו ואני רואה שפתאום ההתקן קול שלי לא עובד, אי אפשר לראות תמונות במחשב ומופיעה לי שגיאה שמודיע על קובץ gdiplus.dll כלשהו. אני כבר לא יודע מה לעשות ואיך אפשר לסדר - ואני ממש צריך את העזרה שלכם ! בתודה רבה, אלעד.

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  18. Started by ofeky1,

יש לי סרט שאני צריך לחתוך אבל יש לי בעיה איתו ניסיתי לחתוך אותו עם התוכנה Easy Video Splitter והיא חתכה לי אותו לשתיים אבל את הקובץ הראשון אני לא יכול לראות כי הוא שוקל 5KB ואת השני אני יכול לראות רגיל משהו יודע למה זה ואיך פותרים את הבעיה הזאת?? או אם יש תוכנה אחרת?? אני ישמח לשמוע!! תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by unknown,

אין לי מושג מה זה הדבר הזה, אבל כל פעם אני מקבל הודות שגיאה בקשר לזה, ואז גיליתי דרך ה-task manager שהדבר הזה תופס לי כמות ענקית מהזיכרון וכל דבר במחשב שלי עובד לאט. ועכשיו פתאום גם ה-task manager לא עובד לי.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  20. לאחרונה התקנתי SP2 על הWinXP שיש על המחשב השלי, לאחר ההתקנה האימיול נחסם ולא רוצה להתחבר, ביטלתי את הפיירוול של הווינדאוס ושל האנטי וירוס והוא עדיין לא מתחבר. איך אני מסדר את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  21. Started by Black Knight,

הבנתי שבחלון שיחה של האיסיקיו החדש אפשר לבחור tZers כאלה של כל מיני הבעות וכו', משום מה כשאני לוחץ על הכפתור בשיחה לא מופיע לי כלום. איך אני "מוריד" tZers?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלט לחנות (מהסוג שמואר מאחור עם פלורוסנטים ): http://img.photobucket.com/albums/v260/liorbm0/Rebe120dpi3X1LargeTitlecopy.jpg פלייר לחנות: http://img.photobucket.com/albums/v260/liorbm0/Flyercopy.jpg אשמח מאוד לכל העונים, אני רוצה להתחיל לעבוד כגרפיקאי, אבל אין לי מושג מה המחירים שאני אמור לדרוש. בתודה מראש, ליאור.

• 43 תגובות
    • 4.9k צפיות
  23. Started by E_XeQuit,

שלום, אני משתמש בכרטיס קול שעל הלוח אם שלי - Gigabyte GA-P35-DS3L. יש לי אוזניות ורמקולים מחוברים תמיד למחשב, כאשר האוזניות שמחוברות לחור השחור והרמקולים לחור הירוק. רציתי לדעת אם יש דרך ליצור קובץ שמשנה את ההגדרה של החור השחור מאוזניות ל Line-IN ולהפך. תודה רבה לעוזרים !

• 12 תגובות
    • 786 צפיות
  24. Started by redti,

יש לי בעיה באי.סי.קיו אני לא שומע את הציפור ההיא שמצפצפת כל פעם שאני מקבל הודעה .... ואני לא יודע איך לסדר את זה למישהו זה קרה ויכול אולי לעזור לי משהו באפשרויות!? כי חיפשתי ואני לא יודע איך! ???

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  25. כפי שרשום בכותרת, זו פעם ראשונה שלי עם התוכנה עכשיו אין לי מושג איפה אני בודק את הupload שלי

• 0 תגובות
    • 499 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.