עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן ואני לא מצליח להוריד קבצים מהאימיול כל פעם שאני רוצה להוריד שירים/תוכנות אני מוריד ממחשב אחר בבית שיש לו את אותו האימיול . פתחתי פורטים לשתי המחשבים נסיתי לשנות אותם וזה לא עוזר במחשב שלי אני לא מצליח למצוא קבצים נמשל אלבום של משינה הוא מוצא את רשימת הקבצים האלה: rar.7 Windows משינה Limeware.exe משינה watch.exe משינה remix.exe משינה Key.rar משינה best quality.exe משינה No serial(crack).rar משינה Adult game.exe משינה Razorback.exe משינה BDRip.rar משינה HDTV.exe משינה יש לי אנטי וירוס של AVIRA מבקש את עזרתכם נסיתי כבר הכל.... תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  2. Started by lipa,

אומרים שזה משפר את המהירות של HD זה נכון יש למשיהו נסיון עם זה? תודה

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  3. וגם שאני מנסה להפעיל סרטים משם אותה בעיה עם כל נגן

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  4. Started by cousinIT,

יש לי שיר MP3 באורך של שעה ו10 דקות והוא לא נכנס לי על דיסק של 700 מגה בפורמט של WAV. לא משנה.. אני צריך תוכנה שתאפשר לי לחתוך נגיד 10 דקות מתחילת השיר ואז זה ייכנס לי על הדיסק. או שאתם מכירים דרך לקבץ את השיר כדי שהוא יכנס על דיסק לצורך השמעה במערכת סטריאו שלא תומכת במפ3

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני צריך את הגירסה הישנה של FIREFOX בבקשה. כי אהה FIREFOX החדש לא עובד לי תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  6. Started by moonjib,

1. הכתבה ב-HWzone 2. האתר הרשמי - ooVoo.com רציתי לשמוע חוויות שלכם מהתוכנה, ביקורות, וכל מידע אחר. אני עדיין לא הורדתי, אני הולך לעשות את זה היום. וזה נשמע כמו הדבר הגדול הבא (זוכרים את Skype). וזה גם ישראלי. ד"א, מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הוידיאו של אירוע ההשקה, עם כל הדמו שעשו שם עם המנכ"ל וכולי? enjoy.

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by maCr0T,

יש לי את התכנה הנל אך בעת צריבת קבצי MP3 שמיועדים לשמיעה בדיסקמן שקורא MP3, הוא לבד ממיר את הקובץ לWAV, כיצד מבטלים זאת?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כל דבר, אם אני עכשיו בדפדפן ושומע מוזיקה בסטרימינג וכו, שהתוכנה תעשה לזה הקלטה כאילו זה מיקרופון. אגב, ניסיתי קומבינה ממש מפגרת של ג'ימפור היציאה בכרטיס קול לכניסה בכרטיס קול, בעיקרון זה עבד אבל מכוון שזה אונבורד מעאפן זה גם הקליט רעשי רקע שממש לא מתאימים לי... תודה רבה (:

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  9. Started by OmriF,

התקנתי Windwos לפני כחודש וביצעתי לו הפעלה. עכשיו כעבור חודש בהפעלת המחשב הוא מודיע שצריך לעשות לא הפעלה, במידה ולא, לא יהיה אפשרות להישתמש במוצר. אני לוחץ כן, ועולה חלון כחול של הפעלה ובו רשום :"המוצר הופעל כבר, אנא לחץ אישור ליציאה." שאני לוחץ אישור הוא יוצא מהWindows וחוזר להודעה הראשונית. חשוב: Safe mode הוא נכנס. האם יש איכשהו דרך לעבור את הפעלה הסוררת? יכול להיות שבגלל שההפעלה שעשיתי לפני חודש לא הייתה נכונה?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by ViP,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה של קול שבעצם נגיד יש לי רמקול שמחובר למחשב ואז נגיד שהמחשב יגיב לקול שהוא יזהה כל מי שמוצא את התוכנה הזאת גאון מקווה שתמצאו ותודה רבה מראש ViP

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by שניצל,

אני גולש בפיירפוקס, ומשתמש ב-IE6 רק עבור אתרי האינטרנט שלא עובדים טוב בפיירפוקס (אני עובד עם IETab, כמובן). ה-windows update כמובן מציק לי ומציע לי לשדרג ל-IE7. יש סיבה לשדרג? יש סיבה לא לשדרג?

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by eliil1,

שלום. בהתחלה הוינדוס הראה לי שיש איזה UPDATES שצריך להתקין , ואחד מהם היה אינטרנט אקספלורר 7 , החדש הזה , עכשיו , התקנתי את האקספלורר אבל אני לא מצליח להיכנס לשום אתר...=\ מה יכולה להיות בעיה? למה לעשות? למחוק ולהתקין את הגרסה הישנה?

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  13. Started by Joha132,

שלום לכם, לאחר שימוש רב בתוכנה NOD32, ומספר וירוסים שנכנסו למחשבי תוך שימוש בה החלטתי לחפש תוכנת אנטיוירוס חדשה. אשמח לקבל ממכם שמות אנטיוירוסים טובים בעלי יכולת גבוהה באיתור והגנה. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by golanWAN0,

אני צריך המלצה לתוכנת פיירוול טובה וחזקה.

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  15. Started by הדוד משה,

הוצגה הגרסא החדשה של מייקרוסופט אופיס. תראו לבד: http://www.microsoft.com/office/preview/en http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4256420,00.html\ האופיס החדש תוכנן להתאים לעבודה נוחה ע"ג טאבלטים וסמארטפונים. אפשר להוריד מהאתר את גרסאת ההתנסות. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  16. לא יודע לאיפה זה קשור יותר לתיכנות או לפה בכל מקרה אם טעיתי אודה מאוד אם תעבירו את הנושא. לשאלה: יש לי אובייקט תלת מימדי נניח קוביה. יש לה 8 קודקודים, לכל קוד קוד יש נקודות ציון (coordinates) משלו. כיוון שהאובקייט הוא תלת מימדי לכן לכל קוד קוד יש גם עומק שהיצוג שלו הוא על ידי ציר ה z. בקצרה יש לי קוביה בעלת 8 קודקודים שלכל אחד מהם יש נקודת x y ו z. לצערי (או למזלי) אני לא יכול לצייר את ציר ה z על המסך כי המסך הוא משטח דו מימדי לכן אני נאלץ להישתמש בהיטל (projection) של ציר ה z על צירים x ו y על מנת לייצג אובייקט תלת מימדי על משטח דו מימדי. עכשיו הבעיה היא שאין לי מושג איך אני מטיל את ציר ה z על צירים x ו y. יש לציין שאין ברצוני להישתמש ב isometric projection. אם אפשר אולי…

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  17. Started by Aviv C,

איך אני מפעיל קבצים דרך דוס?

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  18. בXP היה לי סבבה די סי.. את הקבצים שאתה אומר לו להוריד הוא כבר משכלל בכונן ומחשיב אותם כאילו הם כבר נמצאים.. עכשיו התקנתי ויסטה על כונן אחר ועדיין נשאר הXP הפעלתי משם את הסבבה די סיאז עכשיו את כל הקבצים שהוא לא גמר להוריד והוא משכלל בכונן הוא משקלל לי גם בכונן הראשי של ויסטה (הכונן שבו מותקן XP לא אותו כונן שבו מותקן הויסטה) וא זיוצא שהוא תופס לי את מה שאני מוריד בשתי כוננים וזה איזה 30G שהוא לא גמר להוריד.. וזה עכשיו מחשיב את זה 30 בכונן שבו מותקן ויסטה ו30 בכונן שבו מותקן XP.. מה אפשר לעשות כדי שזה לא יקרה.. אני מפחד למחוק את הקבצים שהוא לק גמר להוריד מאחד מהכוננים כי אז זה ימחוק לי את מה שהיה עד עכשיו.. ואז כל החלקים שהוא הוריד ממה שהוא לא גמר ימחקו.. אז מה אפשר לעשות…

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  19. שלום לכולם. לא מזמן הייתי צריך להתקין מחדש את ה-WIN. בזמן ההתקנה (לא התקנה מחדש אלא Repair) שמתי לב שלא קפצה שום הודעה על הדרייברים של הלוח אם, מה שבדרך כלל היה קורה. המשכתי להתקין כרגיל, ובסוף ההתקנה לאחר כל הסידורים הדרושים אנוכי בה להפעיל את הרשת, ואני מגלה שאין באפשרותי לעשות זאת. ב-Network Connections אין את Local Area Connection וגם אין אפשרות ליצור אחד.. באותו הרגע נזכרתי בדרייברים של הלוח, אשר היה בדיסק גם התקנה של הכרטיס רשת (OnBoard) האם זאת הבעיה? אם כן, תוכלו בבקשה להפנות אותי למקום בו אני יוכל להוריד את הדרייבר הדרוש? (לא מצאתי את הדיסק התקנה שבה עם הלוח) דגם הלוח הוא: Gigabyte GA-K8NS תודה רבה

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  20. אני משתמש בתוכנה ShareAza והיא לאחרונה מורידה לי ממש מהר... ופעם זה לא היה ככה... אז נשאלת השאלה האם יש לה קובץ קרדיט?

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  21. משתמש ב-Outlook הרגיל, איך ניתן לאגד את כל המיילים מ-Gmail תחת תיקיה אחת, את כל המיילים ממייל של הספק בתיקיה אחרת וכך הלאה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  22. Started by ריקי123,

הי אני צריכה עזרה דחופה בבקשה אני מנסה לראות סרט דרך האתר של האוניברסיטה הפתוחה (הסרט נפתח במדיה פלייר) הסרט עולה אבל אני לא שומעת קול מה עושים? יש לי XP, מדיה פלייר 11 תודה

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  23. לאחר ההתקנה של דרייבר קול מהאתר של ASUS קיבלתי את הלוח בקרה הזה ואין בו אקולייזר גרפי, רק קבוע מה עושים ? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  24. שבת שלום.

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  25. יש לי הארדסיק של 200 גיגה והוא מפוצל ל3 כוננים... אני מחפש תוכנה שתאחה את כל ההארדיסק שלי בבת אחת, הכוונה היא שאני לא רוצה שכמו בווינדווס אני יצטרך לעשות כל פעם Analyze ואז Defrag לכל כונן בנפרד... אני רוצה תוכנה שעושה לכל הכוננים ביחד בפעם אחת Analyze ולאחר מכן Defrag לכולם ביחד במקום לעשות את זה באופן נפרד לכל כונן קיימת אחת כזאת? כי המובנה שיש בווינדווז ומה שמגיע עם הנורטון SUX...

• 5 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.