תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש כתובות של שרתים מהירים שמהם אפשר להוריד את העידכונים? אני צריך משום שההורדה של העידכונים מהשרתים של קספרסקי איטיים.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
יש את הדרייבר המקורי שאפשר למצוא בגוגלאני חושב אבללא מצאתי האם יש דרייבר אוניברסלי שמתאים למגוון גדול של מצלמות דיגיטליות.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי, ההגדרות אצלי רגילות כמו אחרי התקנה. יש צורך לשנות משהו בהגדרות שיגרום למהירות או יראה יציבות בהורדות בתוכנה? אשמח לתמונת מסך או הסברים בשינויי ההגדרות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי נגיד 20 קבצים להורדה ברשימה שלו, אבל אם הוא יוריד את כולם ביחד יקח שעה, אני מעדיף קובץ קובץ תודה
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
בצעתי לבחן כרטיס מסך אחרי כמה דקות נתקע ומופיע הודעה שגיאה מה בעיה? אני כבר עשיתי לעדכן דרייבר ATI 6.4 כרטיס מסך ati x1600pro 256mb AGP בבקשה עזרה אני לא מוצא בעיות מחשב [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
הוא מסדר את האלבומים עם תמונות ומוריד מהאינטרנט תמונות שאין, יש פלאג אין לWINAMP שעושה את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
בחבילת ה K-Lite מה ההבדל בין הגירסה הרגילה ( full ) לבין הגירסה של ה Mega ?
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
רוב השאלה בכותרת, יש לי דיסק שמכיל מוזיקה (בפורמט אודיו סידי) ומכיל גם סרטים יש לי מקודד FLAC ופחות או יותר זהו, איזה תוכנות אני צריך כדי לבצע את זה? בנוסף חשוב שהפורמט יהיה לוסלסס, יש אפשרות מוגבלת לעשות את זה דרך הנרו בפורמט שהוא לוסי ואני לא מעוניין בכך
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
היי, בלימודים יש לנו אתר שמחזיק את לכ מערכי השיעור, שיעורי בית, מטלות רשימות וכו'... בכדי להוריד כל קובץ, צריך ללחוץ על הלינק שמאחוריו מסתתרת הכתובה הבאה: http://moodle.technion.ac.il/mod/resource/view.php?id=83983 ורק אח"כ נפתח חלון הורדה. האם מישהו מכיר כלי שיכול להוריד את הקבצים? הקבצים לא נמצאים ממש בעומד שבו מבקרים לכן Download Them all (תוסף של Firefox) לא עובד.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שתיתן לי להפעיל XP בויסטה כי יש הרבה דברים שלא עובדים לי טוב בויסטה, מישהו מכיר?
-
- 11 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה בקשר לאנטי וירוס של NOD32 הבעיה היא שנגיד והוא מצא לי 10 קבצים נגועים (וירוסים וכדומה) את אלה שקשורות לתוכנות אין בעיה למחוק (וזה במידה שאי אפשר להסיר את זה ) מה קורה אם הוא מוצא לי קובץ נגוע בתוך תיקייה של ה WINDOWS או בתוך SYSTEM32 מה אז אני אמור לעשות אם הוא רושם לי שאי אפשר להסיר את הוירוס ונשאר רק למחוק מה אני אמור לרשום לו הרי אי אפשר להשאיר את זה ככה "LEAVE" תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, משהו השתבש לי והכתוביות והסרט לא תואמים,איך ניתן לכוון זאת? כאשר אני לוחצת על הלשונית:נגן>כתוביות>אפשרויות>DEFAULT STYLE ,מה צריך להיות האיחור והBUFFER? תודה!
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה boot xp שעובדת אם המחשב לא תקין ומגבה דרך שם קבצים אבל לאחרונה גילתי שהמערכת הפםעלה הזאת לא תומכת בhdd sata אם אפשר מערכת הפעלה שתתמוך תודה
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי שלושה מחשבים שלשלושתם קרתה את אותה התקלה בפרק זמן קצר ולכן אני חושב שמדובר בוירוס. כל שמות הקבצים והתיקיות בעיברית השתנו לסימני קריאה ושאלה הפגיעה הייתה רק בשמות הקבצים ושום דבר אחר שקשור בעיברית לא נפגע. חוץ מזה לא עוד פגיעה במחשב. מערכת ההפעלהבשלושת המחשבים היא win98. האם התופעה מוקרת לכם ואם מדובר בוירוס כיצד ניתן להיפטר ממנו. (ניסיתי את nav2003 אבלהוא לא מצא שום וירוס.
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לעריכת תמונות! משהו כמו נרו וויזין עם עיצוב תפריטים קל ונוח
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
התקנתי Windows XP Home Edition וזה מגיע עם מסנג'ר משל עצמו... איך מוחקים את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
הסרתי את המסג'ר 8 שלי במחשבה שזה יפתור את הבעיות בהתחברות שלו (היו לי כמה תקלות איתו בכמה ימים האחרונים) עכשיו שאני מנסה להתקין מחדש הוא נותן לי תשגיאה הבאה - [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
אשמח אם תיתנו לי קודקים טובים... ניסיתי את Nimo קודק הוא ממש לא טוב הוא הופך לי תתמונה משום מה....
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
get data back בתוכנה כתוב שמתי שרוצעם לשחזר קבצים מכונן מסויים אז צריך שהכונן יהיה ריק למה? ואם אני מתקין משהו אז זה יפגע לי בשחזור?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
יש לי תמונה עם טקסט שאני לא יכול לקרוא אותו אני צריך לשפר את האיכות של התמונה לעשות אותה חלקה יותר או משהוא כזה, איך אני עושה את זה? בבקשה זה חוף!!!
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום רב מקלדת לא מגיבה לא כותבת רק בתוכנת וורד. בכול שאר התוכנות היא עובדת (לגוגמא בכתיבה זו). מה עושים? החלפתי מקלדת החלפתי חיבור USB\PS2 אנא עזרה!!!
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לכדתי בערך שעתיים של וידאו ממצלמת וידאו והורדתי בעזרת הfirewire למחשב יצא בערך 22 גיגה אבל מסתבר שזה לא העניין קיבלתי עם הצורב dvd שלי את Sonic MyDVD , תוכנה נחמדה שמאפשרת לכידה או יבוא של קבצי וידאו מכל הסוגים והפיכתם וצריבתם לdvd העניין זה שאני מייבא את הקבצים שהורדתי ושאני מוסיף אחד מהם (12 גיגה) אז הmy dvd אומרת לי שנשאר רק 780 מגה פנוי לעבודה וזה יוצא שעה ודקה בסרט עצמו ניסיתי לכווץ את הdv לdivx שיצא בערך 1.8 גיגה , הוספתי לmydvd ועוד הפעם אותו הדבר , 780 פנוי מה עושים כדי להכניס שעתיים? או אפילו יותר? תןדה מראש :-*
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, כרגע אני עובד על החזרה של מספר מחשבים לעבודה בתור שרתים כאלה ואחרים. לאחר הרבה מחשבה עם עצמי החלטתי שמחשב P4 2.8GHZ 512 MB ושאר מיניי ירקות יהיה שרת גיבוי נתונים משאר המחשבים שיש לי בבית... העניין שאני לא מוצא תוכנה שיכולה לעבוד צד שרת בתדירות של פעם בשבוע בערך ושתיהיה דינאמית בשימוש איתה... מישהו מכיר משהו כזה שלא דורש ממני לשלם עליה \ להעלות קבצים לאינטרנט או משהו בסגנון ?
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שממירה MP3 STREO ל AC3 5.1 ערוצים? תודה מראש ??? ???
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה שתשחזר לי נתונים שהיו על דיסקט שאותו אתחלתי. יש תוכנה כזו בכלל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-