עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by fkvatr,

עד עכשיו הייתי משתמש עם דיסק האתחול של .Hiren's Boot CD 96 החלפתי לוח ל Asrock G31MS ומאז אני לא יכול לעשות ghost עם התוכנהnorton ghost שנמצאת על ה boot cd (התוכנה עולה -אני עושה OK וזה נתקע). בררתי את הנושא ויכול להיות שהלוח הזה לא תומך בתוכנה הזאת או לפחות בגירסה שאני משתמש. מישהו מכיר עוד תוכנה שעושה את אותה פעולה כמו ה norton ghost תוכנה שאני יוכל לצרוב ולהריץ אותה מ boot בלי להתקין אותה קודם. תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  2. Started by EITANPP0,

האנטיוירוס kaspersky טוב לשימוש? הוא יעיל ואיכותי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  3. הנה תמונה: ההודעה הזאת הופיע הפעם הראשונה לאחר שמחקתי את האנטי וירוס: AVG, והתקנתי אנטיוירוס חדש: kaspersky תודה מראש, אני מקווה שהכותרת תיקנה.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  4. יש לי מדפסת dtc 300 של חברת fargo, זה מדפסת שמפיקה כרטיסים מגנטיים כמו של קופת חולים רשיונות וכד'. הבעיה שאין לי תוכנה למחשב כדי להפעיל את המכשיר. מי שיכול לעזור בבקשה שיגיב. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by huber,

שלום. אתמול בערב הביטורנט החליט להפסיק לעבוד - מצורפת תמונה של הודעת השגיאה. נכנסתי לקובץ שמצוין בהודעה וניסיתי להבין מתוכנו מה הבעייה ללא הצלחה (אני מצרף את התוכן שלו בסוף ההודעה). אם מישהו מבין מה הבעייה אשמח לשמוע, אבל גם אם לא יש לי שאלה אחרת - בפעמים הקודמות שזה קרה לי (זו פעם שלישית) פשוט הסרתי את התוכנה והתקנתי מחדש והבעייה נפתרה, אבל, וזה האבל הבעייתי, כל ההורדות "נעלמו", ז"א הקבצים עדיין יושבים בסיפריית ההורדה אבל הביטורנט שהותקן מחדש לא מזהה אותם. מכיוון שאני לקראת סיום של הורדה של סרט חשוב וגדול בנפח שלקח לי כמה ימים אשמח אם יש למישהו פתרון. מישהו יודע איך להתקין מחדש את הביטורנט בלי לאבד את ההורדות הקיימות, ז"א שההורדה תמשיך מאפא שהיא הפסיקה? הנה תוכן הקובץ אל…

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  6. היי חברים יש לי EEE עם מסך מגע.. והמסך מגע עובד , בשעה טובה הבעיה הגדולה היא שכל נגיעה הוא עושה לי ''ביפ'' וזה פשוט מחרפן אותי ניסיתי לחפש את קובץ הביפ הזה ולמחוק אותו אבל לא מצאתי אותו בחיפוש ניסיתי לבטל את הביפ בהגדרות הדרייבר והוא ניראה כמבוטל אבל עדיין עובד מה עושים ? אני משתגע מזה :-\

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by יורם,

יש לי את הנוד 32 איך אני עושה שאני מדליק את המחשב שהוא יעלה לבד בלי שאני יפעיל אותו אני רוצה שהוא יופע ליד השעון מה שאני עושה עכשיו זה אני לוחץ עליו ואז ניהיה הסמל ליד השעון...

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by קורלאונה,

איזה אנטי וירוס אתם ממליצים לי להתקין מה שהכי טוב היום בשוק..?....

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  9. שלום לכולם, אני חדש בפורום, ויש לי בעיה בכניסה למסנג'ר. כשאני מנסה להיכנס למסנג'ר אני מקבל בדרך כלל את הודעת השגיאה שבקובץ המצורף. לפעמים שגיאה דומה עם מספר אחר. כשאני לוחץ על "פותר הבעיות" הוא מציין שהכל תקין חוץ מ"יציאות עיקריות". יש לי Win xp באנגלית מעודכן עם sp2 ו-sp3. ב-Firewall של מערכת ההפעלה ב-Exceptions התוכנית מוגדרת. בנוסף, אני עובד עם nod אנטי וירוס ו-Avg אנטי וירוס. ב-AVG המסנג'ר גם מוגדר. אשמח לפיתרון בהקדם האפשרי. אין לי מושג מה השתנה בזמן האחרון שכתוצאה מכך זה קרה. לפני כ-3 שבועות שדרגתי את התוכנה לגסרתה האחרונה, ולא אהבתי אותה. בשלב מסויים התחילו בעיות התחברות. לפני כשבוע ניסיתי לחזור לגרסא 8.1 שאהבתי יותר (שהיא כרגע זו שמותקנת לי במחשב) ובעיות הה…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. חברים איני יודע מאיפה להשיג התקן קול למחשב שלי , הסוג של ההתקן הוא: P4P800S חברת Asus מי שמוצא לי מלך!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by Burkey,

אני זקוק לעזרתכם, פימרטתי את המחשב, התקנתי מחדש הכל כולל media player 11, ומשום מה, פתאום סרטים מסוג wmv לא עובדים כראוי, אני שומע את המוסיקה, אבל לא רואה כלום, אלא מסך שחור. לפני הפרמוט זה עבד מושלם עם אותו נגן מדיה ואותה מערכת הפעלה. אני לא זוכר אם התקנתי codecs, ואם כן איזה. יש למישהו מושג איזה codec צריך להתקין ?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  12. Started by RGod,

ברצוני לעשות דיסק הפעלה של מערכת איך אני עושה דרך נירו 8 ?

• 12 תגובות
    • 908 צפיות
  13. Started by Or94,

אפשר בבקשה תוכנות שיעזור לי לכייל את המסך בצורה טובה? המסך שלי הוא ViewSonic VX2240W. תודה, אור.

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by .nimiking.,

אהלן, המחשב שלי התחיל להיתקע לאחרונה כאשר אני מבצע פעולות פשוטות כמו פתיחת חלון שיחה במסנג'ר, פתיחת טאבים חדשים בדפדפן וכו'... המחשב פשוט נתקע לכמה שניות ואז ממשיך לעבוד כרגיל. לפעמים גם קורסות לי כל מיני תוכנות ואני חייב לסגור אותן באמצע. המחשב שלי כבר בן 3 וחצי שנים בערך והמעבד AMD Athlon 64 3000+. חבר שלי המליץ לי להשתמש בתוכנה CCleaner אבל זה לא שינה כלום. התקיעות החלו בחודשיים האחרונים +- מה אני יכול לעשות כדי לטפל בבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אם כן - כיצד? איזו תוכנה? אפשר על ידי WIN XP PRO?

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  16. Started by jackok111,

שלום, אני מנסה לשרשר טקסט בתיבת טקסט, לדוגמא: myTextBox.text +=myString אני מקבל את ההערה הנ"ל: Warning: 3551: Appending text to a TextField using += is many times slower than using the TextField.appendText() method. איך אני פותר את הבעיה הנ"ל ? תודה.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  17. Started by Oranili,

תודה רבה

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  18. Started by psychuil,

חשבתי שזה עלול לעניין אתכם: (יותר לחבר'ה המתחילים)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by kozimus,

שלום. אני מחפש תוכנה ליצירת IMAGE של כל הדיסק הקשיח ושיהיה גם BOOTABLE ניסיתי את NG14 אבל המחשב לא מוכן לעלות ממנו. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  20. שלום, אני קצת חושד במערכת שלי... אני כבר לא יכול לבטוח בה כשיש מישהו שרואה מה אני עושה, או מקבל נתונים. הנה: מה זה אמור להיות השווה הזה? האנטי וירוס שלי מנסה לחפש בקבצים והוא לא מצליח לפתוח אותם, הוא רושם ארור אופנינג. האנטי וירוס שלי הוא eset smart securety.

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  21. Started by slrr,

התקנתי את האופיס והתקנתי את החבילת השפה העברית... והאופיס עדיין באנגלית מה עושים??? או איך משנים בהגדרות?

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by orendia,

שלום לכולם, לאחר שהמערכת הפעלה לא עלתה,פענוח הבעיה היא HD תקול לאחר ניסיון ל ChkDsk נראה כי הוא סידר כמה דברים שם,אך עדיין כאשר אני רואה את הדיסקים במחשב שלי רואים כי הוא מזהה אותו אבל לא אומד את גודלו,יש עליו מידע מאוד מאוד חשוב,למישהו יש פתרון בעניין?

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  23. Started by orendia,

בוקר טוב לכולם, אני לא מצליח לעבור שפה בדפדפן אלא אם אני מעביר את ב ToolBar.. למישהו יש הצעות?

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  24. Started by iyehuda,

אני מאד מבסוט מהתוכנה רק שיש לי בעיה לא קטנה ברגע שאישתי מדליקה את המחשב נפתח לה חלון שמראה לה את כל האתרים האחרונים שהייתי וכמו שהבנתם האתרים האחרונים הם לא תמיד תעופה וחלל יש אפשרות לשנות בהגדרות שזה לא או יהיה או פיתרון אחר

• 15 תגובות
    • 985 צפיות
  25. Started by A-L-o-n,

שלום, יש לי נוד 32 סמארט סקיורטי. עכשיו הבעיה היא שהוא לא מצליח לפתוח קבצים ולחפש בהם ווירוסים. כנראה נכנס לי איזה וירוס והוא לא מגלה אותו... ואני לא יודע מה לעשות!

• 1 תגובה
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים