תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שאני משתמש במע' ההפעלה שהרצתי על VIRTUALBOX אני לא יכול לחזור לווינדווס איזה מקשים צריך כדי לחזור חזרה לווינדווס ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קוראים לי עפר ואני בן 17-לא שזה אמור לעניין מישהו ובניתי אתר בפלאש לצימרים שלנו,זה האתר הראשון שאני בונה בפלאש. אז תנו ביקורת האתר: צימר בראש פינה , בקתות יפות תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 תמונות שאני מעוניינת לבדוק האם בשניהן מצולם אותו אדם בגילאים שונים, או שמדובר באנשים שונים. מישהו מכיר במקרה איזה כלי שיכול לעזור לי עם זה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להפוך תוכנה שמותקנת במחשב לקובץ הפעלה. האם יש תוכנה שעושה את הפעולה הזו ? האם למישהו יש רעיון כיצד ניתן לבצע בדרך אחרת ? תודה, דניאל
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וברכה יש לי נתב של דילינק כאשר אני נכנס לכתובת הנתב 10.0.0.138 אז שם בתוך ההגדרות אני יכול לראות את השם משתמש שלי, והסיסמא היא בכוכביות האם יש תוכנה כלשהי שמראה את הכוכביות האלו? או שמראה מה הסיסמא של ספק אינטרנט?? (סיסמא של ספק אינטרנט כאשר הספק בלי חייגן, כי עם חייגן יש לי תוכנה כזאת) תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במשך שנים אני משתמש בקספרסקי אינטרנט סקיוריטי להגנה על המחשב הביתי שלי ומרוצה ממנו. רציתי לברר האם עדיין זו התוכנה המועדפת או אולי יש כבר דברים טובים יותר. אשמח להמלצות. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טיפ קטן לפיירפוקס : control + shift + B מציג את הספריה לטיפול בסמניות. אין צורך לחטט בתפריט כול פעם מחדש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי נתבקשנו למצוא פלינדרום בשפת c. כאשר נצטרך לקלוט מהמתמש שנימספרים באופן הבא: s יהיה המספר שהמתמש יכניס (טיפוס מסוג int) שלא ידוע לנו אורכו. בנוסף לכך יוכנס מספר k שיקבע את אורך הפלינדרום הראשון במספר s. לדוגמא: אם יוכנס מהמתמש המספר s= 13455431 ויוכנס k=2 אז הפלינדרום יהיה 55. עבור k=3 הפלינדרום יהיה: לא קיים עבור k=1 הפלינדרום יהיה 1. עבור k=4 הפלינדרום יהיה 4554. אשמח לעזרה יושב על זה שעותתתת ולא יודע איך להתחיל אפילוו
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר תוכנת TEXT 2 SPEECH שתומכת בעיברית ? יש אינסוף תוכנות ואפילו אתרים שמבצעים זאת אונליין באנגלית אבל בעברית חיפוש בגוגל הביא אותי רק לאתרים שניסו להפנות ללינקים שבורים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי נגן DVD שכתוב עליו DIVX איזה פורמטים הוא יודע לקרוא ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר (באמצעות פרוקסי מקומי), להאזין לבקשה הנשלחת לשרת, לערוך אותה ולאחר מכן לשלוח אותה ערוכה לשרת. לדוגמה: הקליינט מבקש להתחבר לשרת ושולח נתונים ספציפיים כגון גרסת תוכנה וכו', התוכנה קולטת את הבקשה אך לא מעבירה אותה לשרת מיידית, אני עורך את הבקשה ושולח אותה לשרת כאילו נשלחה ישירות מהקליינט. מצאתי את התוכנה Charles proxy, אך היא מאפשרת לי לערוך את התשובה המתקבלת מהשרת בלבד, ולא את הבקשה הנשלחת אל השרת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הוא ימשיך לרדת, או שפתיחה שניה שלו לקריאה תשבש את ההורדה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה בטח חרוש, אבל בכל מקרה אני מרגיש שיאן לי ברירה .. גם CHROME וגם FIREFOX עושים לי בעיות עם טעינה, פשוט לא עולים, רק אחרי כמה פעמים שביטלתי את היישום דרך Task Manager.. Internet Explorer לא בא בחשבון. אז אני מחפש דפדפן אולי פחות מוכר, אבל גם טוב .. יש אחד כזה ?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שאלה לי אליכם: יש לי BOOTABLE DISK ועליו יש כבר תוכנה שאיתה אני יכול להפעיל את המחשב (Spinrite 6 אם זה מענין מישהו). עכשיו השאלה היא האם אני יכול לצרוב על אותו דיסקCD תוכנה BOOTABLE אחרת (MEMTEST86)? האם אני יכול שיהיה לי BOOTABLE CD אחד ועליו 2 תוכנות הפעלה (SPINRITE וMEMTEST86) והוא יפעל, ואני יוכל לבחור איזה להפעיל? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את הרקספלורר נפתחות לי פרסומות , איך אני יכול להעיף את זה שלא יפתחו לי פרסומות , בעדיפות בלי התקנה של תוכנה להפסקת הפרסומות , אולי צריך לעשות איזה סריקה כלשהי כדי להעיף את זה , אלא אם כן אין ברירה...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא אכפת לי אם ל AVI או ל MPEG, העיקר שתפגע כמה שפחות באיכות. תודה (:
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה התלבטתי אם לפרסם פה תאשכול או בפורום רשתות אם זה לא בסדר תעבירו בבקשה את הנושא.. אני שולח אימיילים דרך אווטלוק עם אימייל של בזק בינלאומי והרבה אנשים אומרים לי שלא מגיע אליהם .. בוודאות האימייל יוצא מהתיבה של הsent items ככה שזה מוזר למדי אשמח לקבל עזרה תודה ולילה טוב.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש חלונות שנפתחים בגוד מינימלי או משונה אני רוצה שהחלון של ה IE או כל דבר אחר יפתח תמיד בגודל מלא מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הי, הסרתי בטעות את הדרייבר של כרטיס המסך שלי (לוח אם 845 של JETWAY). עכשיו רואים ברזולוציה מאוד נמוכה וב-16 צבעים ולכן קשה מאוד לעבוד על המחשב. ניסיתי להתקין את הדרייברים מאתר החברה אך אין כל שינוי וווינדוס לא מזהה את כרטיס המסך. האם יש למישהו הצעה מה ניתן לעשות? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אנטי וירוס טוב ולא כבד למחשב עם WinXP (המחיר לא חשוב) עבדתי תקופה ארוכה עם symantec אבל נראה לי שהוא קצת כבד יש לכם הצעות?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי שמשתמש בעצמו בתוכנה שבעזרתה ממיר קבצי אודיו AAC ל- WAV בהצלחה, מבקש לינק להורדה של התוכנה בין אם היא חינמית או בתשלום. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ואני רואה שיש להם הרבה תוכנות להורדה באתר שווה להוריד משהו בכלל? יש לי XP מקורי
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-