עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by I7210I,

שלום שאני שולח מיילים בחשבון GMAIL שלי לGMAIL אחר...אז אני מקבל כל מה שאני שולח חזרה אלי וגם זה לא נשלח לאדם לו אני רוצה לשלוח..מה עושים כדי לעצור את זה?!?!?!?! תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי ושלום לכולם אני מנסה להתקין את WIN98 על ארדיסק חדש שפירמטתי ע"י PARTITIONMAGIK ל- FAT 32 אך תוכנית ההתקנה ניתקעת לאחר תעינת האשף (יש לציין שמעולם האשפים של WIN :AR15: :AR15:לא היו משהו אם הם עושים כבר משהו זה נס :saint: )

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתחזיר את המחשב למצבו המקורי בכל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש. יש כרטיס הגנה (Magic Card ) חומרתי, שהוא עושה את מה שאני מחפש. אתה מתקין מערכת הפעלה + תוכנות, דרייברים, מחניס את הכרטיס הגנה לפעולה ומהנקודה הזאת ואילך, כל פעם שתדליק את המחשב מחדש, הוא יחזור למצבו המקורי ( אלא אם הקשת סיסמה לשינוי עד ההפעלה מחדש הבאה) אפשר לראות על מה אני מדבר בלינק הבא : http://www.rogev.com/products/info.htm ומה שאני מחפש זה תוכנה שתעשה את המבוקש. תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. חברים שלום. הבעיה היא שהמערכת הפעלה לא מכבה לי את המסך כלל, אני מדבר על הכיבויי לאחר 10 דקות ללא שימוש (חיסכון באנרגיה) הייתה לי את הבעיה הזאת כבר קודם, בזמן שהשתמשתי במדיה פלייר של הווינדוס והבנתי שהבעיה נובעת ממנו, לאחר שעברתי לווינאמפ, הבעיה נפתרה והמסך היה כמצופה. לאחר שהתקנתי מחדש את הווינדוס, המסך לא נכבה גם בווינאמפ. מבחינת ההגדורות, המסך מודגר להיכבה לאחר 10 דקות. *win 7 home edition תודה לעוזרים. יבגני.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by neogod,

ZA התחיל לעשות בעיות בזמן האחרון ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש אך לאחר ההתקנה מחדש הוא חוזר להגדור שהיו לפני ההסרה. כיצד אני יכול להסיר אותו מבלי שישמרו לי ההגדרות? איפה נמצאים הקבצים שהוא הוא שומר את ההגדרות, לא הצלחתי למצוא אותם!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by eladbu,

שלום לכולם רכשתי דרך הרשת את PINNACLE HD14 היום התקנתי אותה על ה וינ7 וזה פשוט לט זז התוכנה עולה במהירות בזק אבל הוספת אפקטים ורינדור שלהם לוח דקות ארוכות ומייגעות אני עם E8400 המהרתי אותו ל 3.6 קירור AC 4 גיגה זכרון כרטיס מסך HD4780 לא עגלה והתוכנה פשוט לא זזה. לעומת זאת הורדתי את קורל PRO X3 לגרסת נסיוןוזה פשוט עולם אחר איך שאני שם את האפקט ונותן פליי זה מתחיל לרוץ האם נדפקתי???

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by IG,

שלום לכולם, בזמן האחרון יש לי קטע מוזר עם הטאבים: כשאני פותח טאב חדש מתוך החלון הנוכחי (לדוגמא כתבה בYNET כשאני בעמוד הראשי), הטאב החדש נפתח צמוד לטאב שאני צופה בו. לא שיניתי שום הגדרה ווידאתי שהאופציה של פתיחת טאב צמוד לנוכחי לא מסומנת בהגדרות של FF וגם לא בTMP. יש מצב שהדבקתי אותו בשפעת או משהו כזה? איזה עוד אפשרויות יש כדי לסדר את זה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Ewingum,

i am searching for an AC3 codec tnx p.s. - Nemo is NOT welcome

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Karoni,

היי יש לי מיני דיסק של סוני דגם mz-r701 ושמעתח שיש כאלה תוכנות שבערתן היתן להקליט שרים על הדיסיקים של המיני דיסק מבלי להשמיע את כל השירים ולהקליט אותם אחד אחד אם למישהו יש אותה אני ישמח לקבל קישור להורדה תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by יואב שניר,

איזה מהם עדיף, באילו תנאים ? מה היתרונות חסרונות ? כול מידע אחר עלמנת להאיר את הנושא.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הממ עדייף כמה שיותר גדולה וכמה שפחות מסובכת...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by edi17,

שלום חברים, עזרתכם בנושא של תוכנה לחסימת אתרים. אני רוצה תוכנה בה אני יוכל להגדיר אתרים שרק אליהם יהיה אפשר לגלוש. כמובן שהתוכנה חייבת להיות מוגנת בססמא וגם שאי אפשר יהיה להסיר אותה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Gnome,

מה הגרסה הכי חדשה ל MOZILA ומאיפה אפשר להוריד אותה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by AmitMa,

שלום. יש לי קובץ פונט באנגלית וקובץ פונט בעברית. אני רוצה לאחד אותם לקובץ אחד כך שאני בוחר בפונט החדש, בכתיבה אנגלית יציג לי את הפונט הראשון, ובכתיבה עברית את השני. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by L1ron,

בתמונה רואים את שתי הבעיות לגבי הcpu בדקתי ולא מצאתי קובץ שפועל שאחרי לcpu הגבוה.. נסיתי ריסטרטים שיחזורי מערכת.. לא עזר והאנטי וירוס אין לי מושג :\ הקטע עם הcpu מאתמול ממש גבוה בין 60-100 והמחשב עמוס בגלל זה שזה לא יאמן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי מכר שרוצה שבכל פעם שהוא ישלח מייל תהיה לו האפשרות לבחור את החתימה שבה הוא רוצה להשתמש. לדוגמה, יש לו חתימה באנגלית ובעברית, ובכל פעם שהוא שולח אימייל הוא רוצה לבחור את החתימה הרצויה. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by psychuil,

היות וPerfectDisk לא עובד ב7, אשמח להמלצה לתוכנה טובה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שאלתי היא, אני מחפש תוכנה כמו בכותרת שתיתן לי אפשרות לישלוט על הדרייבר ועל עוד מיספר גורמים שקשורים אליו בישביל לקבל ביצועים יותר טובים או יותר נוחות. תודה מראש לעוזרים, ולילה טוב!!

19. Started by No_Man,

מצאתי באתר של מיקרוסופט סקריפט נחמד שעושה את הפעולה ועשיתי שיעלה עם הפעלת המחשב. הכל טוב ויפה אבל הסיבה העיקרית שרציתי Num Lock דולק עם הפעלת המחשב היא בשביל שאני יוכל להקליד סיסמה ולהתחבר למשתמש אבל הסקריפט עולה רק לאחר ההתחברות למשתמש. יש דרך לעשותשזה יעלה לפני ההתחברות למשתמש ? יש לי XP Pro SP2.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by mosfos,

האם אפשר לשנות תבנית עיצוב לכל שיקופית חדשה שברצוני ליצור. (ב- word 2003) ניסיתי לבחור תבניות שונות לשיקופיות אך תמיד התבנית האחרונה היא זו שמופיעה בכל השיקופיות. האם יש דרך לשנות תבנית עיצוב לכל שיקופית? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by cobmetal,

שלום , אני מחפש תוכנה בסגנון וינראר שתומכת ב4 ליבות ו/או 64 ביט ? האם קיימת כזו שיודעת לנצל את העוצמה של המערכת ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום. יש מחשב חדש, יש אחד ישן. על הישן יש מלא אימיילים (בתוך תת-תיקיות ב-inbox). כדי להעביר את האימיילים עשיתי IMPORT AND EXPORT WIZARD ובחרתי ב-comma seprated values (windows) וזה עבד יפה יפה אבל במקום עברית יש סימני שאלה, וזה לא בעיה של אינקודינג או שום דבר דומה, אלא של ההעברה של ה-export (ככה ה'חוש' שלי אומר). מהו הטקס? איך אני מעביר את המיילים בין המחשבים? תודה רבה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה אם אפשר בבקשה המלצה על שני תוכנות(או אחת שיש לה את שני הדברים שאני מחפש) שבהם 1) אני יכול לתכנן ולעצב דברים בשלושה מימדים 2) תוכנה שאפשר לעשות דברים כמו MAYA תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by dj_horse,

שלום! איזה דרך יש להמיר סרטים למכשיר,באיזה פורמט ותוכנה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by אישי555,

היה עדכון לתוכנת KMP אז התקנתי ואז התחרטתי ורציתי לחזור לגרסה הקודמת. לא מצאתי באינטרנט אז הורדתי טורנט וכנראה שמכאן התחילו הבעיות. מאז יש לי חלון של dosearches שמופיע בכל הדפדפנים ואי אפשר להסירו. תוכנת האנטיוירוס שלי היא של מיקרוסופט ועשיתי סריקה אבל אני מקבל הודעה שיש בעיה עם הסרת הוירוס שהוא מצא (וכל זה בתקווה שזה אכן מה שגורם לי לבעיות, כי אם לא אז אני בצרות כפולות). מה לדעתכם צריך לעשות? לפרמט וזהו? לעשות סיסטם רסטור?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים