תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לילה טוב לכולם לפני שבועיים קניתי HD חדש לאחר שהישן נשרף לי,התקנתי WIN XP PRO SP2,הכול סבבה חוץ מזה שאני לא יכול לראות סרטים \ סרטונים... דוגמא טובה לכך היא כשהורדתי סרטון של משחק הוא רק השמיע את המוזיקה ולא הראה את הסרטון,או שהוא לא הראה אותו בכלל... ניסיתי לראות אותו בכול מיני תוכנות ועדיין הבעיה בעינה... מה עושים? בתודה והערכה רבה למגיבים Guarding Angel
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
זה קובץ WMV וכל הקבצים מהסוג הזה נראים בצבעים בוהקים של צהוב, ירוק אדום. משהו לא בסדר בפילטר אני משתמש בקאזה קודק וFFDDSHOW.
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
אמממ...קניתי כרטיס מסך חדש-Nvidia geforce 6200 256mb הכל עובד חלק ובעיקר המשחקים,רק יש לי בעיה מעצבנת: אני לא מצליח לצפות בסרטונים ולא משנה באיזו תוכנה, ולפני שהחלפתי את הכרטיס מסך יכולתי לצפות. אז אני רוצה לדעת האם אפשר לתקן את הבעיה?אם כן,איך? נ.ב יש לי מקודדים,
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שבזמן שאני צופה בעיקר בסרטים WMV או בסרטים שמציגים באתר של קשת הנה תיאור הבעיה בכל מקרה יש לי L194WT של LG (מסך LCD) וכרטיס מסך של סאפיר RADEON 1600 PRO [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
כנסו ללינק הבא: http://video.nana.co.il/ משום מה אני לא מצליח להריץ כאן שום סרט ווידאו. הבעיה הזאת הייתה קיימת אצלי כבר הרבה זמן והייתי בטוח שאחרי פורמט היא תסתדר. לפני כמה ימים עשיתי פורמט, והבעיה עדיין קיימת אצלי זה נראה ככה: http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=DAF44D4F7352892E
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, אני מפעיל סרט וזה מציג לי את זה כך, יש איזה הסבר לזה: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי windows 10 הדפדפן אינו מציג עברית (מציג במקום סימון של ריבוע ריק). ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אבל זה עדיין לא עובד.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.העברתי למחשב בעבודה, דרך דיסק-און-קי, תיקייה שבה מותקן דפדפן אופרה, ומתוכה אני יכול להפעיל ישר את הדפדפן. זה נכנס לי לכל האתרים בצורה תקינה, רק כשאני נכנס לפורום של תפוז, ההודעות הראשונות מוצגות בצורה תקינה, אבל השאר מתחילים להיות מעוותים, ואני לא יכול ללחוץ עליהם! (אני גם לא רואה את כל ההודעות). איך אני פותר את זה? 2.אני רוצה להעביר התקנה של פיירפוקס על דיסק-און-קי, בדיוק כמו שיש לי עם האופרה. זאת אומרת שאפעיל את הפיירפוקס באופן ישיר מהדיסק, בלי צורך להתקנה על המחשב שאני משתמש בו. איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
בדיוק עכשיו אחרי פירמוט התקנתי את החבילה של האופיס ובכל פעם שאני מפעיל קובץ טקסט מסויים בוורד הוא מציג לי הודעה כמו בתמונה למטה> אז בבקשה מי שמבין איך לשנות את סוג הקידוד והטקסט שיגיב [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
אני מנסה לראות סתם סדרה שהורדתי (קובץ avi) ומה שאני רואה זה שהכל חשוך כזה למה זה? איך אני יכול לסדר את זה? לפני שבוע זה עבד.. ניסיתי להתקין כודקים מחדש אבל זה לא הצליח לתקן את זה משום מה..
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
פירמטי את המחשב והתקנתי windows xp sp3 . התקנתי גם את הצ'יפסט מאתר MSI וכן את כרטיס המסך . ב- device manager נשאר סימן קריאה video controler . הרצתי סרט AVI במדיה פלייר של מיקרוסופט , ונשמע רק קול , ללא תמונה , וזה ברור למה . התקננתי K-LITE CODEC גירסה 5.9 . העליתי את המחשב מחדש והרצתי שוב את הסרט. הפעם ראו תמונה אך ללא קול. ניסיתי גם את גירסאות 6 ו- 5.8 . אך ללא הועיל . כנ"ל גם איני שומע קטעי וידאו ב-יוטיוב. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
ישנם הרבה מקרים שאני נתקל בתופעה שכאשר אני מנסה להפעיל סרטון וידאו מהאינטרנט התמונה מוצגת בצעבים מעוותים כמו צילום אינפרא אדום מוצגת התמונה או בוא נגיד צילום נגטיב !! מה עושים ! ?? האם הבעיה היא קודיקס או שיש משהו שקשור ל FFDSHOW
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הסרט בקובץ ISO אני פותח אותו בכונן וירטואלי אחרכך פותח אתPowerDVD משם אני מריץ את הכונן הסרט מיתנגן הכל בסדר אבל התירגום לא מופיע בכלל אין תפריטים איך מצגים את התפרטים ניראהלי שיש בדיסק תרגומים ושפות
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
האקספלורר שלי עובד בסדר גמור ומציג תמונות בכל האתרים בלי שום בעיה, רק מה חלק מהאתרים דוגמת GAMESPOT עושים לי בעיות.. ופשוט לא מראים את התמונות באתר, במקום אני רואה את ה- X האדום למעלה. וכנ"ל ב LIONETWORK (רק הקישורים של תמונות המשחקים שלקוחים מGAMESPOT) ומדי פעם אני נתקל בעוד אתרים עם אותה בעייה.. ולא עוזר עם אני לוחץ REFRESH על התמונה, כאילו איזשהו פלאג נדפק שם ולא משנה מה הסיומת של הקובץ, זאת אומרת JPG הוא כן מראה לי אבל לא כשזה בGamespot למישהו יש הסבר לתופעה?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, במצגות power point מסויימות אני לא יכול לראות חלק מהתמונות. במקומן רשום: QuickTime and a MPEG-4 Video decompressor are needed to see this picture (אני חושב שבחלק מהמצגות רשום משהו דומה אבל לא זהה, אבל אני לא בטוח). אני חושב שחלק מהמצגות האלה הגיעו ממקינטוש בצורה זו או אחרת, שוב, אני לא בטוח. מה עושים? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני לא יכול לראות תמונות באינטרנט, במקומן יש X אדום, כזה: זה מאוד מעצבן, מה יכולה להיות הבעיה? סרקתי ספייוורים ווירוסים אם זה משנה...
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
-
-
יש לי סרט מסויים שכאשר אני מנגן אותו ב mv2player או ב bsplayer הכל טוב ויפה והתרגום תואם בצורה מעולה לסרט. אבל שאני שם את זה במדיה פלייר התרגום לא תואם בכלל יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס טלויזיה ואני מנסה להקליט בעזרתו תוכניות אבל כל פעם הקובץ שנוצר יוצא בratio לא נכון, התמונה נראית "מחוצה". בצפייה בזמן אמת אין את הבעיה. מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
היי , אני מעוניין להקליט שידור מהממיר ישירות למחשב אבל בכל פעם שאני לוחץ הקלטה המסך צפייה נהפך לירוק אבל הוא מקליט ואני שומע את הסאונד והכל , מה ניתן לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מנסה להקליט ממצלמת וידאו (jvc gr-d33u) את התוכן למחשב היא מתחברת באמצעות firewire, הכל עובד ואני מצליח לשלוט על המצלמה מהמחשב (עצור\הפעל\קדימה\אחורה) אבל התמונה מסיבה כל שהיא לא מוכנה לעבור הכל בסדר כי לפני זה זה היה מחובר על המחשב הישן וזה הקליט, העברתי את זה לשלי וזה לא מוכן להציג ניסיתי את זה בשני תוכנות (windows movie maker, powerdirector) שתיהן נותנות את אותה תוצאה יש עוד לצייין שעל המחשב הישן יש xp ועל שלי ויסטה 64 אשמח אם מישהו שמכיר\יודע\ חושב שהוא יודע יעזור לי תודה מצורפת ההודעה שאני מקבל מpowerdirector [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי בעיה מוזרה. אני לא מצליח להקליק על "באנרים". שאני נכנס לאתר המכללה שבה אני לומד. כאשר אני רוצה לקליק על התפריט שום דבר לא קורה (גם FOX 3 וגם IE 7). (הכוונה לתפריט היכן שרשום מידע למעומדים, יחידות אקדמיות וכו'...). מה עושים http://colman.ac.il מצורפת גם תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל אני אנסה בכל זאת המחשב שלי מחובר לטלוויזיה וכל החיבורים תקינים ואני מצליח לראות את המחשב בTV הבעיה היא שלא מזמן ניסיתי לשים סרט בMV2PLAYER ובמדיה פלייר וכשאני שם את הסרט בFULL SCREEN אני רואה תמונה שחורה לחלוטין בעוד שבמחשב רואים את הסרט רגיל(זה קרה לי בכמה סרטים ובסרטים אחרים ראו טוב בטלוויזיה) השאלה שלי אם ניתן להתגבר על הבעיה הזו אשמח לתגובה בתודה ZIK
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני מנסה להריץ סרטים/סדרות דרך p2p אשר עובד בעזרת acestream והתוסף פשוט לא עובד. kodi רץ על cuboxtv. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום בבקשה תענו לי אני כותב את ההודעה שוב.. עשיתי חיפוש וראיתי עוד אנשים עם בעיה דומה אבל בלי תגובות להודעות שלהם... אני יודע שיש איזה תוכנה שבודקת את תקינות הווינדוס על המחשב ומתקנת תקלות .. יש באמת כזאת ?.. איפה אני משיג אותה..?.. נראה לי שיש לי בעיה ב"סיסטם 32" ניסיתי להתקין איזה משחק והקובץ של הסטאפ לא עובד במקום זה הוא רושם לי הודעת שגיאה שיש חוסר תאימות שהסיסטם32/ אוטו אי.אקס.אי לא יכול להריץ את אמ אס דוס.. מה אני עושה ..?. . תודה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
היי אבא שלי התמכר קשות לסידרה (חה חה) נכנסתי לאתר דרך הנייד שלי ומשומה הוא נשאר על "מושהה" ניסיתי להשתמש גם בFF וגם ב\IE7 אך ללא הועיל נכנסתי ל"עזרה" של האתר והורדתי את העידכונים הדרושים. עדכנתי אך כתוב לי שיש לי את כול העידכונים כבר ואין צורך לעדכן. ובIE הוא מראה שיש לי את כול העידכונים ותחת FF הוא מראה שאין לי את העידכונים,ניסיתי לעדכן והוא מראה כי יש לי את כול העידכונים. על הנייח שלי זה עובד יופי. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-