תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
בוקר טוב, הורדתי סרטון של הרצאה מסוימת מהאינטרנט באורך של 2 שעות בערך. כאשר אני מפעיל אותו הכל עובד בסדר חוץ מזה שאני לא יכול לעשות "PAUSE" ולא יכול להעביר את זמני הסרטון. ז"א מרגע ההתחלה ועד הסוף אין לי אפשרות לשלוט על הסרטון. מה אפשר לעשות במצב הזה? יש איזה תוכנה שיכולה לעזור? (הרצאות אחרות מאותו האתר עובדות כרגיל למעט האחת הספציפית הזאת. אגב, ניסיתי גם להוריד אותה מחדש וזה לא עזר) תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכם ומועדים לשמחה. התקנתי במחשב שלי גרסת 64 ביט של חלונות 7, ולאחר מכן ניסיתי להתקין עליה את חומת האש של 'סנבלט' ('קריו' בעבר) שאליה אני רגיל, אלא שזה לא מצא חן בעיני מערכת ההפעלה, מאחר וזו חומת אש בארכיטקטורת 32 ביט. במהלך חיפוש ברשת, מצאתי את החלופות שלהלן (כולן אמורות להתאים למערכת 64 ביט): * 'קומודו' * 'לאווה-סופט' * זון אלרם * קספרסקי * PC tools firewall plus במה כדאי לבחור (ומדוע)? האם יש עוד 'חומות' (פרט לזו המובנית בחלונות) שוות שאני לא מודע לקיומן? תודה!
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מן קומבינציה יפה כזו.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד אני ניסיתי לחפש מלא זמן ולא מצאתי גם לא באתר של החברה xerox אני ממש צריך את הדרייבר למדפסת המדפסת מחוברת ב usb למחשב לא דרך רשת במערכת הפעלה win xp 32bit sp3 תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
I am not talking specificlly on the 9.0 version, just want to remove it completely from the hard drive. cause for movies, small videos etc, i am using BSplayer and for music, i will install winamp. so how can i remove it ? Thanks!
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ברגע שאני מתקין driver nvidia חדש נעלם לי התצוגה על המסך יש לי ויסטה אבל אני שומע שויסטה עולה בבקשה תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, עד היום הייתי משתמש ב BSPLAYER להפעלת קבצי AVI + תמיכה בכתוביות. אני משתמש כעת ב WINDOWS 7 ו BSPLAYER לא עובד כל כך טוב. מישהו מכיר פלייר שתומך גם בכתוביות ונמצא עובד טוב על WINDOWS 7? תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בתוכנת אודיו שעובדת עם כרטיס קול מובנה שאני יוכל לברור איזה ערוצי אודיו יופעל בתוכנת סקייפ
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי בעיה באיי סי קיו שאני לא יכול לקבל קבצים מישהו אולי יודע למה זה קורה ואיך אני פותר את זה. כשאני מנסה לקבל קובץ זה כאילו פותח את המסך של הקבלה אבל זה פשוט לא זז אחרי זה
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ואם אפשר להעלות לרפידשייר או אתר בסגנון תודה
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
כמו שרשום למעלה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תגידו חברה איזה תוכנה יש שבעזרתה ניתן להוריד מהר TORRENTS ולעלות מהר ואם אפשר אז גם מדריך לאותה תוכנה תודה
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי את המקלדת הזאת: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=505 וכפי שאתם רואים יש לה לחצנים של מולטימדיה קדימה אחורה ועוצמה הכל המקשים עובדים חוץ מקדימה ואחורה זה עובד רק על MEDIA PLAYER המסריח של Micro$hit אני רוצה לגרום להם לעבוד ב WINAMP איך שהוא זה אפשרי בכלל? אם כן השמח מאוד לעזרה שלכם...
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחסום את דואר הספאם על השרת (במקרה שלי,נטויז'ן)? זה כבר בלתי אפשרי לעבוד ככה. האם אני יכול להתלונן איפשהו? אני משתמש בתוכנה QUICKDELETE שבודקת אימיילים על השרת מבלי להוריד אותם אלי,אבל עדיין זה מעצבן בטרוף.
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום רב לכל משתמשי הפורום, לפני כמה ימים זאטוטים מהמשפחה נגעו לי במחשב. ככל הנראה, הם סימנו את אופציית ביטול כל רשימת הקבצים שקיימת ב-Traffic ולא איחרו ללחוץ על אופציית המחיקה... כאשר ראיתי את רקע הרשימה הלבן גדל מרגע לרגע - חשכו עיניי!! פניתי למספר אנשים שאמרו לי לחפש קבצי LOG או TMP בסביבת הקאזה, אך ללא הועיל... הינני פונה אליכם, אזרחים טובים, עיזרו לי לשחזר את הרשימה שעליה עמלתי למעלה משנתיים וממנה נקטפו כל הקבצים טרם הורדתם המוחלטת!! (למעלה מ-70...) תוכנות? קבצי-טקסט השומרים הסטורייה ותיעוד? משהו?? בתודה רבה-רבה ובהערכה, מתחילון.
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
הבוקר הדלקתי את המחשב ואין צליל, אין אפשרות לשמוע כלום, אפילו הרמקול למטה נעלם ניסיתי לעדכן דרייבר, אך ללא הצלחה מה עלי לעשות? :-\ מבקש עזרה, תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי חברה, אני מחפש תוכנה קלילה וכמה שיותר מפורטת (כמה שיותר אפשרויות עיצוב) לעיצוב שיער, ואני זקוק להמלצות. תודה!
-
פירמתי לחבר שלי את המחשב והוא לא מוצא דרייברים של הלוח אם ואין לו קול אני צריך בישבילו דרייברים ועל הלוח אם רשום רק SW-865GM-L לא רשום חברה שאני מריץ חיפוש בגוגל הצירוף הזה (SW-865GM-L) מתקשר ברוב הפעמים לחברה בשם winwell יכול ליהיות שזה חברה של לוחות אם ? אם אתם יכולים להביא לי דרייבר ללוח אם הזה אתם תצאו תותחים
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי פול התקני USB בבית ואפחד לא עשה לי את הבעיה הזאת.. כבר חצי שנה אחרי הפירמוט האחרון, ופתאום MP4 וכרטיס זיכרון חדש (עם מתאם) לא נותנים לי. לא מקדימה ולא מאחורה.. ניסיתי את הupload driver והuninstell וכל זה לא עובד.. למישהו יש פיתרון הגיוני? ויכול בבקשה להסביר לי כמו נכה למה למשל למצב בטוח אין לי מושג איך עוברים.. תוןדה!!!
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מה ההבדל בין RealPlayer החינמי לגירסה המלאה?
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שמעו בעייה מוזרה: אתמול קידדתי סרט DVD מיובא לAVI, הורדתי לו כתוביות, אבל מה?? הDVD היה 29.97 FPS, הקידוד 23.97 (דרך אגב, למה?), הכתוביות שהורדתי 23.97 FPS. לאחר סנכרון ה2 דקות הראשונות וה-2 דקות האחרונות מתואמות. אבל כל האמצע לא! אחרי 2 דקות מתחילים כבר להרגיש שהכתוביות מופיעות אחרי הסאונד, כלומר ה-FPS של הכתוביות גבוה מהFPS של הסרט!! אמרתי לעצמי אולי הכתוביות לא באמת בקצב של 23.97, בוא נשנה אותם. לאחר השינוי, אותה בעייה בדיוק. כלומר הקובץ המקורי אכן היה 23.97. מה שאומר שהFPS של הסרט הוא מתחת 23.97, למרות שכל תוכנה שהשתמשתי אמרה לי שהוא 23.97. אני כבר לא יודע מה לעשות, ניסיתי הכל. יש עצות?
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
יש לי סרט, נגיד AVI או MPEG (בדרך כלל ב XVID\DIVX). ואני רוצה להצמיד לו כתובתיות בעברית בשביל להמיר ל SVCD או כל פורמט אחר שה DVD בסלון יוכל לקרוא תוך כדי שמירה על איכות גבוהה כמה שאפשר (הסרטים באיכות DVDRIP ככה שהאיכות היא סבירה, מקווה שלא תיפול תוך כדי ההמרות). רב תודות לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן myie2 למי שמכיר, ויש לו אופציה לריבוי טאבים+ כפתור למטה שכשהו לחוץ כל לינק נפתח בטאב חדש. יש כזה כפתור בפיירפוקס?
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-