עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by roc,

שלום,כמו שראיתם גם לי קרה שהורדתי דרייברים חדשים ל6600GT שלי שמאטים אותו,אז החזרתי את הישנים ומחקתי תחדשים ועדיין אותה תוצאה,אז ראיתי שכדאי להשתמש בDRIVER CLEANER והשתמשתי וניסיתי להתקין את הדרייברים הישנים שוב,(מחקתי איפה שבוחרים nVidia ולא רשום כלום חוץ מnVidia ולחצתי START) שסיים ישר התקנתי את הדרייברים שבדיסק של הכרטיס(WIN FAST) וזה פשוט לא התקין אותם עכשיו אני משתמש בחדשים שוב :@ עזרה דחוף

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  2. אשמח לקבל המלצה לתוכנה בסיסית פשוטה ונוחה לבדיקת FPS וטמפרטורות. אם ניתן לקבל גם קישור להורדה זה יהיה מעולה. תודה :-)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. אני יודה למי שיביא לי לינק

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  4. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי בעיה , ברגע שאחד המיילים הוא כבד (ברמה של כמה מגה) outlook מתחיל לקבל את המיילים ובאמצע הוא מפסיק ומתחיל מההתחלה. וככה הוא נכנס ללופ אין סופי שכל פעם הוא מקבל את אותם מיילים עד שהוא מגיע למייל ה"כבד" ואז מתחיל מההתחלה. זה לא נפסק עד שאני לא נכנס ישירות לאתר שלהם ומוחק את המייל ה"כבד". מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  5. Started by onadiv,

שלום, אני מנסה לעדכן דרייברים של NVIDIA ולא מצליח. אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל אני משתמש בWINDOWS 7 Build7100(ששוחרר כרגסא חינמית ע"י מיקרוסופט). גרסת הדרייבר הנוכחית שלי היא 186.18 ואני הורדתי את העדכון האחרון שהוא גרסת 190.62 אבל ההתקנה נכשלה, פעמיים. החלטתי להוריד את העדכון דרך windows update manager וגם שם ההתקנה של העדכון כשלה. האם מישהו מכיר את הבעיה הנ"ל? תודה רבה לכל העוזרים.

6. Started by shimon23,

פעם כשהייתי מוסיף כמה שירים בבת אחת (בגירסא 2.62), כולם היו נפתחים עם תוית ה id 3 ישר בלי שזה יקח זמן, אבל עכשיו עם גירסא חדשה יותר(2.77) לכל שיר לוקח זמן עד שמוצמדת לו התוית ואם אני מוסיף מאות שירים זה לוקח מלא זמן ואני צריך לרדת עם הגלגלת עד שיעברו כל השירים, יש דרך לפתור את הבעיה הזאת? או מישהו יודע איפה אני יכול להוריד את גירסא 2.62?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by id3232,

שלום לא יודע למה אבל אחרי שאני מתחבר לאינטרנט ומופיע לי אייקון של ההתחברות ליד השעון,אני פותח כל דפדפן והוא עולה אבל לא מצליח לטעון שום אתר. ניסיתי בFF בCHROME וגם בIE הרגיל ובכולם אותו דבר. ניסיתי לבדוק פינגים בCMD ויש פינג תקין. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני על XP PRO תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by zorgi,

(אני כותב ממחשב אחר כרגע) לפני כמה שעות גילה האנטי וירוס שלי(AVAST)וירוס וסוס טרויאני במחשב. הוא אמר שהוא לא מצליח לימחוק אותו, אז עשיתי ריסט ומאז הוינדוס לא עולה לי. כול פעם שזה מגיע לכמה שניות לפני שהווינדוס אמור לעלות זה עושה לי ריסט אוטומטי. ניסיתי לעלות ממצב בטוח גם זה לא עזר. ניסיתי להריץ norton אנטי וירוס 2008 אבל זה לא נותן לי אפשרות של בדיקת וירוסים בלי שהעלתי את הוינדוס קודם. מה אני אמור לעשות?

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  9. Started by gshhar,

כשאני בא לפתוח סרט עם המדיה פלייר אני מקבל הודעת שגיאה (יש לי את החבילת מקודדים של K LITE) אבל עם הנגן של ה-DIVX הסרטים נפתחים. יש לי גם את החבילות Gordian.Knot.Rip.Pack ו-Gordian.Knot.Codec.Pack. אני חייב לציין שזוהי בעיה חדשה שקוראת לי גם עם החבילת מקודדים של LH. מה יכולה להיות הבעיה כי נראה לי שיש משהו שמפריע.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  10. כבר כמה שנים מותקנת לי גירסה כזו או אחרת של נורטון אנטיוירוס/פיירוול ונמאס לי. הוא כבד, מגושם, יש לו תקלות משונות... בקיצור די. הפעם הלכתי על הפיתרון החוקי והזול - אנטיוירוס של AVG שחוץ מזה שהממשק שלו ממש מכוער, עושה את העבודה מצויין. פיירוול SYGATE - לא נמצא לי על המחשב הרבה זמן אבל מסתמן כאחלה פיתרון. השלב הבא הוא חסימה מוחלטת של POPUPS ובעיקר Flash ads , ואני לא מצליח למצוא משהו שעובד בצורה מקצועית ולא מקבל ביקורות פרנואידיות באינטרנט. כרגע מותקן לי All-in-One SECRETMAKER - כלי שנראה מאד יעיל ממבט ראשון - חוסם פרסומות, חוסם חלונות קופצים, מסנן ספאם, מסתיר כתובת IP, מוחק היסטוריה, מוחק קוקיז... עושה הכל ובחינם. מצד אחד יש לו הרבה ביקורות טובות, מצד שני הביקורות היותר מ…

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  11. היי אני משתמש בהרבה תוספות ושדרוגים לג'ימייל בפיירפוקס, דבר אחד שעדיין מפריע לי ולא מצאתי לו תוסף או פתרון הוא שליחת הקבצים אני מחפש את האפשרויות הבאות: 1. אם מישהו מכיר תוכה קטנה שיכולה להוסיף לי ללחצן הימני בחלונות את האפשרות ב- SEND TO לשלוח קובץ מסויים ישר בג'ימייל כמו שזה מוגדר לתוכנת מייל רגילה? 2. שליחת כמות קבצים מרובה בבת אחת ללא הצורך לבחור אחד אחד (לדגומה בתמונות זה מאוד מציק ואני לא רוצה לשים את כולם בזיפ ורק אז לשלוח כי זה מאבד את אפשרות הצפיה וכו) הנה לינק לכל מיני תוספות למי שמעוניין

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  12. Started by liorgadidi,

שלום! יש לי בעיה קטנה במחשב... זה התחיל בזה שניסיתי להתקין משחק כלשהו ואחרי שהסרתי אותו נשאר על הדסקטופ סמל שלו. עכשיו שניסיתי להוריד אותו הוא לא נמחק. ניסיתי להפעיל אדאוור אולי זה יעזור וגם זה לא מחק אותו. מה אני יכול לעשות? בינתיים זה רק מפריע לי וויזיואלית(כתבתי נכון?!)אבל אני לא יודע מה זה יכול לעשות למערכת וגם אם לא יפריע למערכת אני בכל זאת רוצה להוריד את הסמל הזה. תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by סמיילי,

איך אפשר לבטל לגמרה את הUPLOAD מהמחשב שלי? אם אני עושה את זה לא יוכלו לפרוץ לי? או מה המשמעויות של זה על דברים אחרים במחשב (מה לא יפעל?) תודה

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  14. Started by url,

תגידו זה רק אני או שלעוד מישהו יש בעיות עם הקידוד בdivx 5????? ??? זה עושה לי קפיצות בסרטים וזה ממש לא מצחיק אחרי שאתה מחכה 10 שעות בשביל סרט. זה בעיה אצלי או שעוד מישהו נתקל בזה?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by amitdavidi,

לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3342620,00.html

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by Darkone,

איזה דרייבר הכי טוב שיש עבור כרטיס GEFORCE4 TI4400?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  17. Started by d1v,

כאשר אני מסיים להוריד את ההתקנה של פלאש גט זה עושה לי שגיעה. flashget220c.exe is not a valid Win 32 application. מה אני אמור לעשות ? עובד לי רק ה flash get Classic משום מה...

• 0 תגובות
    • 412 צפיות
  18. Started by eyahalom,

שלום לכולם. הורדתי את התוכנה הנ"ל ואני לא מבין איך לתפעל אותה.. קראתי את הMANUAL באתר התוכנה, אך הוא כמו סינית בשבילי - אין לי מושג מה באמת אני צריך לעשות שם. מה שאני רוצה לעשות זה לפתוח משחק הבנוי מ2 קבצי ISO ולשחק אותו. כשניסיתי להשתמש בתוכנה משום מה היא פתחה לי כונן DVD ווירטואלי ולא הצלחתי לעשות איתו כלום... מישהו יכול להסביר לבור כמוני איך בדיוק משתמשים בה, או לפחות להפנות אותי לאיזה GUIDE פשוט למשתמש? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  19. אני רוצה תוכנה לעריכת קטלוג מכירות שיאפשר לי לשים שם תמונות לכול פריט אם יש למישהו תוכנה להמלצה שתהיה פשוטה לתיפעול תודה לכול העוזרים :yelclap:

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  20. Started by Skeleton,

לא בטוח שהדיון מתאים לכאן. ככה הבעיה היא במחשב של דוד שלי. הוא מדליק את המחשב וזה רושם לו DATA BOOT DISK (ואין לו שם דיסק או דיסקט במחשב) ואז פשוט זה לא מעלה את המערכת. חשוב לציין שלפעמים זה רושם לו ארור עם הערה הקודמת שרשמתי. מה צריך לעשות? פשוט להביא את הדיסק של המערכת הפעלה ולעשות תיקון? זה יסדר את הבעיה? תודה, ניר.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  21. Started by d_v,

שלום אני רוצה לדעת איך אני יכול להאיץ קצת את המחשב. מצבו מדרדר... הוא נהיה איטי (לעיתים בפעולות פשוטות מאוד). ה CPU מראה קפיצות בין 4% ל 30% וכן הורדתי את כל התוכנות ב MSCONFIG שאני יודע עליהן... אם יש לכם עוד הצעות, או שתרצו שאני אצלם תמונת מסך של משהו תגידו... אני מחכה לעזרתכם

22. Started by amitaiz,

שלום יש לי כמה חשבונות מייל באאוטלוק אקספרס. אני רוצה שההודעות יגיעו לתקיות נפרדות ולא כולם לinbox, לדוגמא הודעות מהמייל של העבודה יכנסו אוטומטית לתקיה "עבודה", מהמייל הפרטי ל"בית" וכן הלאה. יש אפשרות כזו? תודה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by LeftRight,

שמתי הגבלה ל20KB והאימיול מעלה על 10 בערך.. אין שום פיירוול חוסם ואין פה בעיה נראית לעין. מה יכולה להיות הבעיה? יש לציין שגם החיפוש לוקח לא מעט זמן יש לי חיבור של 2.5MB ומה זה הדבר הזה שמחפשים קובץ מסוים ומופיע לי COPY OF אין איזה פילטר לדבר הזה?

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  24. Started by DarkIDevil,

אז ככה, אני מתקין את הנרו (עם סיריאל תקין), עושה את הריסטר שהוא מבקש בסיום ההתקנה מפעיל את ה-StartSmart, הכל טוב. ואז אני יוצא מה-StartSmart ורוצה להכנס שוב הוא מציג לי את זה: בבקשה פתרון! תודה!

25. Started by Ben in Black,

מאיפה אני מוריד את התוכנה הזאת אני יודע שיש כמה כאלה אבל אני רוצה משהו נו ושאני לא יסתבך עם זה לינק ישיר יעזור תודה מראש

• 5 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.