תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון, אני חייב עזרה דחופה, מישהו מכיר תוכנה טובה לאחזור של מידע אחרי פורמט? אנא עזרתכם בהקדם האפשרי.
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
-
:-\[br]פורסם בתאריך: 5.06.2009 בשעה 00:52:42 אם אני מעלה את האתר עם FIREFOX זה מזהה אותו אבל את האקספלולר 8 לא מזהה יש מצב שאני עדיין על מנוע 7?[br]פורסם בתאריך: 5.06.2009 בשעה 00:55:35 בעצם לא הגיוני שאני עדיין עם מנוע 7 עשיתי בדיקה עם ה benchmark של הדפדפנים וזה זיהה לי כ 8 אז בכול זאת מדוע האתר פה לא מזהה מנוע 8?
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
איך אני יוצר חור בחפץ בצורת חפץ אחר שקיים? נגיד יש לי ריבוע וכדור, איך אני יוצר בריבוע חור בצורת הכדור? בקרוב אני יעלה את העבודה הראושנה שלי, שתראו מה עזרתם לי להכין עד עכשיו
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מה זה אומר? מה עלי לעשות? (אני מפעיל את המשחק, ואז לאחר דקה שהוא פועל זאת ההודעה שאני מקבל...
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי חבריה, יש לי קובץ tif גדול אני רוצה להמיר אותו לקובץ וורד,אקסל ואו text ע"מ לערוך אותו. תודה
-
- 5 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה: * ניסיתי להרחיב גודל של מחיצה בעזרת Partition Magic7. * באמצע התהליך, כשראיתי ששום דבר לא מתקדם מבחינת אחוזים, לחצתי ריסט (כן..אני יודע שאני אידיוט). * לאחר שמערכת הקבצים קרסה כתוצאה מהריסט, הגעתי להחלטה שאני מוותר על ניסיונות שחזור המידע ומחקתי את הקבצים. [glow=red,2,300]עכשיו הבעיה-[/glow] המקום של הקבצים שנמחקו נשאר תפוס. איך אפשר להוריד/למחוק אותו? יש תוכנות לשם כך?? מקווה שתעזרו לי בהקדם, בתודה יניב.
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
ב"ה יש לי בעיה שהדיסק קשיח כל הזמן קורא, חשבתי שזה אולי ווירוס אז התקנתי את ה NOD32 ושמתי פיירוול של VISTAFIREWALL CONTROLL אבל זה ממש לא עזר, יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את זה? אני משתמש בוויסטה 64 ביט
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
WTF? לא חשוב איזה שיר אני מוריד מקאזה... הוא מתנגן לי רק לכמה שניות ואז עושה מלא רעשים יש לציין שזה רק בקאזה כי שירים שהורדתי ב- Emule מתנגנים מצוין יכול להיות שקאזה עשו את זה בכוונה?! תגידו לי אם גם לכם יש את הבעיה הזאת...
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
*** הדיון מיועד אך ורק למבינים בעיצוב! *** אממ, טוב, אז ככה... אמא שלי רוצה לעשות איזה מודעה בעיתון לרהיטים מראטן שהיא מייבאת והיא יודעת שאני מבין "המון" בעיצוב, אבל אני לא ממש מבין בזה באמת... או שכן, אבל בכל אופן, כל יצירה או בית בסימס שאני אצור אף פעם לא ימצא חן בעיני, אפילו כשאחרים אוהבים את זה... ואין לי מושג למה. טוב אני כבר מת לישון ואין לי כוח לחפור. =/ אוקיי, ניסיתי לעצב מודעה לשליש עמוד בעיתון "השקמה" (13X30 ס"מ), אבל אני לא יודע אם יצא טוב... בבקשה מכם, מי שמבין בעיצוב בבקשה שיעשה טובה לאנושות ויעצב לי מודעה. אמא שלי כבר רודפת אחריי ימים ואני כל הזמן מספר לה סיפורים, ואם אני אראה לה את המודעה שעשיתי אז היא בטח לא תתלהב. מי שרוצה לראות ת'מודעה - עשיתי 2 ליתר בטח…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מותקן לי במחשב אנטיוירוס של פנדה. כמו כן לפני כשוע התחיל המחשב להיות ממש איטי והתחילו לקפוץ לי ברקע מידי כמה דקות אתרים לא רצויים , מה לעשות? איזה תוכנה תשפר את המצב? תודה.
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני לא. עדיין אני נשאר עם האקספלורר, חבל שאי אפשר להפוך את ה-Bookmark לאייקונים קטנים כמו באקספלורר, ככה יותר נוח לבחור איזה אתר אתה רוצה, במיוחד כשמדובר על הרבה אתרים. מעבר לזאת, עדיין יש אתרים שאקספלורר מציג אותם יותר יפה וסימטרי. בחלק של השיפור, יש הרגשה לדפדפן יותר מהיר אך זה עדיין לא מפצה על המגרעות האחרות. למי שלא ניסה את הדפדפן, יש קישור בכתבה: http://hwzone.co.il/news/133419
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי ריסטרט, ושאני בא להפעיל את המסנג'ר הוא מעלה לי מן התקנה שנראת כמו עדכון גירסה, ואז הFW קופץ ואומר שיש וירוס בשם VMalum.BXRF כאשר אני מכבה את האנטי וירוס ומפעיל את המסנג'ר הכל עולה כרגיל, אבל שאני מחזיר את המסנג'ר והוא עושה פעולה כלשהיא (מישהו מתחבר, אני נכנס לחלון שיחות וכדומה...) האנטי וירוס שוב קופץ ואומר שיש וירוס. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה איך לטפל בבעיה. מה אפשר לעשות? :-\ תודה, דורון
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לארגן ככה שהמטלב יעובד בצורה אופטימלית על המחשב שלי, ולגרום לכך שהוא ירוץ הכי מהר?
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי תוכנה שתעדכן את הדרייברים של הלוח אם שלי (ג'יגהבייט). כל מי שיש לו לוח אם של ג'גיה בייט מתבקש לעזור. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבל הבעייה רק עם האתר הזה ספציפית... EXPLORER מראה: "The page cannot be displayed" מה הקטע? אני משתמש ב - XP PRO, IE6 ו- KERIO FIREWALL
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אהלן כטולם! שמעו יש לי נרו 6.6.0.16 אבל אני לא יכול לצרוב איתו דיסק של שירים על דיסק של דיוידי - אני יגיד לכם מה הבעיה שלי יש כמה דיסקים שנאי אוהב אבל הם קצרים - הם נגמרים תוך חצי שעה אז רציתי לאחד את כולם לדיסק מוזיקה אחד של דיוידי, אבל הנרו לא נותן לי- הוא נותן לי לצרוב דיסקים של מוזיקה של דיוידי רק מפורמטים ספציפיים של מוזיקה כגון MP3 וכו' ולא שירים מדיסקים שבאים בפורמט CDA* עכשיו בקשר להמרה נאי לא בטוח כי אני חושב שהמערכת שלי לא קוראת MP3 יכול להיות?? צריך עזרה!! זה חשוב!= תודה =)
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש טושיבה והאנטיוירוס נורטטון מפריע לי, הוא היה על המחשב שקניתי, הוא גם נותן הודעות שזה 3 חודשים ניסיון אמרו לי הכי טוב להוריד אותו ולהתקין משהו בשם קספרסרקי אני מפחד להוריד אותו, מישהו יודע מה לעשות? תודה למי שיענה
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מעבד תמלילים חינמי בסיגנון של WORD חשוב שהוא יוכל לפתוח קבצי WORD (כמו .DOC לדוגמא) תודה מראש! נ.ב על תמליצו לי על ה-WORDPAD הוא עושה לי יותר מידי בעיות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום~ יש איזה קובץ אחד שאני מנסה לחתוך ממנו קטע כבר כמה זמן בעזרת ה-Movie Maker ואני לא מצליח, התוכנה כל הזמן נתקעת כשאני מוסיף את הקובץ ל-Time Line. נסיתי גם לחתוך בלי שהכנסתי אותו ל- Time Line וזה בסדר אבל כשאני בא לשמור אז באה לי הודעת השגיאה שוב. אני מחפש תוכנה שאני אוכל לחתוך קטעים מקבצי MP3, אני מחפש תוכנה פשוטה כמו ה- Movie Maker, בלי יותר מידי בלגנים. ניסיתי כבר איזה מעל 5 תוכנות של עריכת MP3 ואני מאמין שהם יכלו לעשות אני מה שאני רוצה אבל אני ממש לא הסתדרתי עם התוכנות האלו, הם היו מסובכות כל כך ולא הבנתי מה אני עושה שם. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
תגובות יתקבלו בברכה.
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש חיה כזאת או שזה קצת יותר מורכב? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי דיסק שאני רוצה להריץ אותו בדוס, עוד לפני שהמחשב מאותחל, והוא BOOTABLE, אבל כשאני בא לשנות את העדיפויות דרך ה BIOS כדי שיקרא מכונן ה-DVD קודם, אני רואה שיש סיסמא על ה BIOS. איני יכול לנתק את הבטריה של הביוס מתוך המארז, יש איזושהי דרך אחרת?
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-