עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, אני מחפש תוכנה לשליטה מרחוק טובה וחינמית (ללא הגבלת זמן) תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by gab1234,

שלום לכולם התלבש לי טולבר בשם ZTOOLBAR על האקספלורר. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום. ADAWARE ו- SPYBOOT לא מוצאים כלום. הוא לא נותן לי לרשום כלום ב- ADRESS BAR והוא משנה לי את אתר הבית כול הזמן. יש על המחשב WIN 98 ואקספלורר 5.5 ... ולפני שתגידו לי לשנות ל-XP אני חייב שיהיה במערכת ההפעלה DOS. יש עצה למישהוא כי זה ממש מתסכל...

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  3. Started by dragon772,

שאני רושם בהפעלה convert e: /fs:ntfs אז הוא פותח חלון דוס שכותב שהכונן הוא FAT32 ונותן לי לרשום משהו מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  4. נפל בחלקי קובץ וידיאו 3G2. היסיתי להפעל אותו עם כל מה שיש לי על המחשב(WMP REAL VLC WMPC ועוד) שום תוכנה שהורדתי לא הפכה אותו לפורמט אחר ושמרה על האודיו. HELP PLZ

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  5. Started by kobibo,

מחפש תוכנה בסיגנון של ה PcAnywhere ןה VNC שיודעת להשתלט על תחנה אבל הכי חשוב שתדע להתמודד עם Firewall . מכיוון שהמחשב שלי נמצא מאחורי Firewall (חומרתי) ואני מעוניין להשתלט על התחנה שלי ממקום אחר .

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  6. Started by Alexkmr,

שאני בא להדפיס זה רושם לי there is nothing to print. the selected print range or sheet is empty. גם שאני בא לראות בPAGE PREVIEW אז זה מראה לי חלק מאד קטן מהעמוד... למה זה? ומה עושים בשביל לתקן את זה? משהו גם מכיר מדריך\ספר בעברית לתוכנה הזאת?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by oba3k,

הי, יש לי בעיה ממש מוזרה ומעצבנת במחשב - בזמן שיש תוכנה שלוקחת מסך מלא, אחרי שהמחשב הלך לישון לפחות פעם אחת - יש לי ארטיפקטים על התמונה. מערכת ההפעלה היא 32 VISTA ULTIMATE, הכרטיס מסך הוא 7600GT שהדרייבר הוא הדרייבר המעודכן ביותר. זה לא קורה בכל התוכנות - אלה בעיקר במשחקי מחשב (GUITAR HERO, NBA LIVE 2008, בתפריט של קרייסיס - לא במשחק עצמו, ובמדיה סנטר של ווינדוס). כשהתוכנית לא על מסך מלא לדוגמה במדיה סנטר - אין להם זכר. רעיונות? הצעות? צריך שאני יעלה תמונה של הארטיפקטים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by eegg,

היה לי פעם תוכנה שכאילו גלאי כשראה משהו זז אז הוא צילם תמונה וגם היה בתוכנה משהו לשידור לאינטרנט תודה ולא אכפת לי אם זה שתי תוכנות נפרדות

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  9. Started by shacharoren,

שלום, למישהו יש פה ניסיון עם עבודה מאוד מאומצת של CS3? בקצרה אני צריך לבצע מספר שינויים ופילטריזציה בקובץ tiff בגודל 2.7GB!!! כרגע מותקנים לי ארבעה כוננים במערכת. 2 של 320 לאחסון כללי. ו 2 שמחוברים ברייד 0 ועליהם מותקנת מערכת ההפעלה וכל האפליקציות הדרושות - 36gb SAS drive 15k.4 seagate עקב מערכת ההפעלה והתוכנות, נשאר זמין כרגע רק 15גיגה פנויים. בעבודה מאוד מאומצת של פוטושופ CS3 המקום שנותר על הסאסים (15גיגה) אוזל תוך שניות ספורות ומגיע למצב שקורסת הפעולה בפוטושופ עקב מחסור במקום על הדיסק! (strech disk) מישהו יודע למה זה קורה? למה בעצם המקום אוזל בכונן (ומדובר ב 15גיגה) כאשר מפעילים פילטר כבד בתוכנה? מה יתן לי אם אחבר ארבעה כונני סאס עם קונטרולר מתאים (adaptec 3405) ברייד …

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום לכולם, התקנתי VNC במחשבים שברשת שאצלי בבית, פתחתי פורטים בfirewall שבwindows (מבקש אוטומאטית בSP2). אני מנסה להתחבר ברשת הפנימית בין במחשבים ואין אפשרות להתחבר. כל החריגים בfirewall מסומנים בV. כאשר אני שם את הfirewall על disable, יש אפשרות להתחבר. אני לא מעוניין יש הfirewall יהיה על disable. כיצד אוכל להתגבר על בעיה זו? תודה מראש לכל העוזרים.

11. Started by Domovoi,

מאיפה אני מוריד את זה? אני רוצה לראות סרט אבל אין SOUND :-\ הוא אמר לי שאני צריך DIRECTSHOW DECODER מאיפה אני מוריד?

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  12. Started by oded6188,

כל פעם שאני רואה וידאו באינטרנט ומנסה להגדיל אותו למצב של Full Screen, אז האינטרנט אקספלורר מתרסק בלי שום התראה מה יכול לגרום לזה?

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  13. Started by Run-Ma,

בעזרת איזה תוכמה אני יכול לצרוב קובץ וידאו של 7 ג'יגה בפורמט WMV?? יש לי דיסקים של 8.5 ג'יגה ויש לי צורב שתומך בטכנולוגיית הצריבה הזאת אבל אין לי מושג באיזה תוכנה להשתמש...ניסיתי בכל דרך אפשרית עם NERO וזה לא צרב כי הקובץ גדול מדי כאילו (ד.א אני צריך שהסרט יעבוד על xbox360) תודה רבה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  14. ^^^^^^^^^^^^^^^^ THX [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  15. שלום אני צריך סיסמה ל NOD32 דחוף הכל היה בסדר פיתום צריך קוד תעזרו לי בבקשההההה. אני לא יודע מה לעשות תעזרו ליייי בברכה $שלומי$

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. Started by orsadan,

עשיתי חיפוש קטן והבנתי שזה הפורום המתאים בשביל לשאול בקשר לתוצאה ב 3Dmark , אם לא תעבירו לאן שצריך אז ככה, התוצאה : 4906 http://img230.echo.cx/img230/4559/3dmark05a6cb.jpg מערכת: AMD Athlon 64 3000+ MSI K8N Neo2 Platinum nVIDIA nForce3 Asus ATi Radeon AX800PRO-TD 256MB A-DATA 1024MB PC 3200 DDR 400-512x2 Samsung 120GB 7200 rpm ATA133 HDD איך התוצאה ?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  17. איזה תוכנה טובה ליצירת שני תחנות עבודה (וירטואליזציה) ? התכנון שלי הוא להפוך את המחשב לשני מחשבים שאלה האם יש אפשרות לשחק ברשת lan עם וירטואליזציה?

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  18. שלום, למי מכם שמשתמש באייטונס יש בטוח את הבעיה הזאת, אלבומים בלי אלבום ארט. בעיקרון אייטונס מעדכן את כל האלבומים שהוא מזהה אבל יש לי בספריה מלא אוספים, כך שאפילו אם השם של האמן והשיר נכון השם של האלבום הוא השם של האוסף. אני מחפש תוכנה שתסרוק את הספריית מוזיקה ותעדכן לכל הפחות את שם האלבום מהאינטרנט. אם יש משהו שגם מוריד את האלבום ארט זה עדיף. אני מצאתי tuneupmedia.com וזה נראה כאילו זה עובד, אבל הם רוצים יותר מדי כסף בשביל השירות הזה. אשמח לשמוע אם יש למישהו הצעות לתחליף הוגן לתוכנה זו. תודה מראש. iyc

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  19. Started by BUNNY,

אני אישית די סקרן לראות את שאר העבודות שהשתתפו בתחרות =) הינה שלי=)

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. שלום, חרשתי על האינטרנט ומצאתי רק תוכנה אחת שקוראים לה "דיאט MP3" ,היא מעולה אבל לא מספיקה בשבילי,אני צריך תוכנה שתוריד ברמות את משקל הקובץ שמע שלי. לא חשובה האיכות,אני מחפש תוכנה שפשוט תוריד בהרבה את משקל השירים שלי. תודה רבה רבה מראש לעוזרים :]

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by sapartil,

איך נקרא בדיוק האתר המקורי ?

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  22. Started by eozeri,

שלום אנשים, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להתחבר למצלמה שמחוברת למחשב מרחוק. מישהו מכיר כזה דבר? תודה, אייל

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  23. אני גולש לפעמים באתרים וקופץ לי חלון כזה מעצבן של "מסוף שגיאות". איך אני מבטל אותו? תודה..!

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  24. אני צריך את עזרתכם במציאת דרייבר למצלמה הזאת.דגםWEBCAM. 1.3.MP

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  25. Started by veredaniel,

איך מגבים מועדפים בfirefox?

• 3 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.