עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by rotem75,

שלום לכולם יש ברשותי כמה מסמכים סרוקים לפורמט GIF. הייתי מעוניין לאחד אותם (שרשור) לכדי מסמך GIF אחד. כיצד אני עושה זאת ? (יש ברשותי Photoshop ו- ACDsee) נא הביאו הסבר מפורט. תודה, חג שמח ושנה טובה. רותם

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by MATTAN,

היי מה המצב אני מחפש תוכנה טובה מהירה מאובטחת וחינמית לפתיחת שרת ftp על מחשב פנטיום 2 עם 192 מגה זיכרון תודה לכל העוזרים ;D

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. כאשני מפעיל את הסרט אני רואה את הסרט נע והכל....אבל אין קול אבל מוזיקה אני כן שומע במחשב אז אני יודע שיש קול הקול לא עובד לי רק כשאני מפעיל סרטים יש עצות לפתרון? (:

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום. רציתי לדעת עם יש איזה שהוא מדריך , תוכנה, ידודית ללמוד איך להכין חתימה, ואל תחשבו שלא הרצתי Google. THX- Gil.Z

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני צריך תוכנה להצמדת כתוביות לסרט מבלי שאיכות הסרט תרד. זה דיי דחוף. -תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by slimshady21,

שלום. רציתי לדעת איך יוצרים דיסקט הפעלה, שיביא אותי לMSDOS (אני צריך למחוק כמה קבצים שלא נמחקים לי בוינדוס) וגם את האמת אני לא מבין את ההבדל בין כל הדרכים האלה- למה אני לא יכול פשוט לעשות אתחול לדיסקט עם האפשרות "צור דיסקט הפעלה של ms-dos ? או כשאני יוצר דיסקט הפעלה דרך האתר הזה: http://www.bootdisk.com/ זה גם מתקין את הMS DOS ? קראתי גם שאפשר להשתמש בתוכנה NTFSPRO, אז התקנתי אותה וזה התחיל להעתיק קבצים אל הדיסקט, אבל אז הוא ביקש דיסקט שני. אז מה זה מה אני עושה עם זה? יש לי מערכת NTFS .

7. שלום, האם יש תוכנה היכולה להציג לי איזה קבצים נמצאים תחת קובץ Archive מסוג ISo בגודל 3 גיגה בייט. הייתה תוכנה בשם WinIso אבל היא פותחת קבצים עד 700 מגה בייט. תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני צריכה עזרה... במחשב החדש שלי יש דיסק 160G ופיצלתי בתוכנת FDISK הדוסית את הדיסק ל-40G ו-120G (הורדתי לצורך העניין איזה פאטצ' של מיקרוסופט ל-FDISK עבור נפחים גדולים) לאחר מכן , התקנתי חלונות XP PRO על כונן C שהוא ה-40G (בזמן ההתקנה פירמטתי עם NTFS . כך גם את כונן D לאחר ההתקנה) . כעת , אני רוצה ליצור IMAGE לכונן C , אבל כשאני מעלה את המחשב עם הדיסקט של GHOST 2003 , נפתח לי רק חלון התוכנה ולא מופיעה אף אופציה (כל הלשוניות של הממשק הגרפי של התוכנה בדוס) .... גם כשהתקנתי גירסת חלונות של GHOST 2003 , לאחר האיתחול האוטומטי (הוא טוען איזה מחיצה קטנה של PCDOS) , התוכנה נטענת , אך יש שעון חול של העכבר ושום דבר לא מגיב .... אנא עזרתכם...אני ממש אובדת עצות . לא זוכרת שהיה לי…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. תופעה מוזרה ששמתי לב אליה היום: תמונות שאני מוצא בגוגל מופיעות במרכז המסך רק עם FF. עם כרום ו IE התמונה מתיישרת לשמאל. הנה למשל: http://4.bp.blogspot.com/-PUxE2nJ-Rj8/TwMA-80JetI/AAAAAAAAHd8/VKriHvxTO-E/s1600/kitten-hi5.jpg או: http://i1011.photobucket.com/albums/af232/naveedfarooq/Atif/Amazing%20beautiful%20girl/1.jpg עוד מישהו שזה קורה לו?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by zahiz007,

שלום, לאחרונה אני שם לב שכרום התחיל לשאוב משאבים רבים, לדוגמא, כאשר 4 טאבים פתוחים הוא לוקח כבר 400,000 + עוד כמה PROCESS שלוקחים מעט פחות. בהשוואה לIE, שלוקח משהו כמו 3\1 פחות. לפי דעתי זה גורם אצלי להעלאה איטית מאוד של אתרים (בעיקר אתר YNET שפשוט לא עומד בעומס וכל טאב לוקח לו 20 שניות עד שהוא מתחיל להגיב). עוד מישהו נתקל בבעיה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by Cupid Me,

היי, אני מחפש תחליף לתוכנה MHDD (לבדיקת דיסק קשיח) שיהיה פשוט כמו בסגנון של MEMTEST תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. כפעמיים ביום החלון הפעיל הופך שחור למשך כשלושים שניות. בכול פעם תוכנה אחרת. כיצד אני מבין מהיא הבעיה ?

13. Started by cobmetal,

שלום , אני מחפש תוכנה בסגנון וינראר שתומכת ב4 ליבות ו/או 64 ביט ? האם קיימת כזו שיודעת לנצל את העוצמה של המערכת ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי... בזה, האמת - לא נתקלתי עד השבוע... וכמה שניסיתי לחפש על מידע בגוגל, לא מצאתי מידע רלבנטי ובזבזתי על זה שעות... בקיצור אני מעלה את הבעיה כאן כמוצא אחרון, מתוך אמונה שכאן אתם תוכלו לעזור, או לפחות לכוון אותי מה לעשות ובכן הבעיה כזו - אני עובד בעמותה בה יש רשת מחשבים, כאשר מדובר על מחשב אחד בלבד מתוכם, בו הבעיה קיימת. העניין הוא כזה - אני מפעיל את המחשב, הכל בסדר עולה מהירות תקינה (נראית ככה לפחות, מהירות טובה זה עניין יחסי), מנסה קצת אופיס, קצת לגלוש ועדיין עובד סבבה, ואז - מנסה לכתוב טקסט באינטרנט (להכניס כתובת אתר) או באופיס, ופתאום כל מה שאני לוחץ מוביל אותי לפתיחת עמוד הכניסה של תוכנת ברירת המחדל לאימייל, במקרה הזה אאוטלוק 2007. אני מקליד O - מקפיץ חלון, מקליד " -…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. המחשב שלי מתוחזק באופן אופטימאלי (אנטי וירוס, פיירוול, וכו'). הכל עובד מהר כפי שצריך. אבל כאשר תוכנת ה - UTTORENT פןעלת (ולא משנה אם מורידה או מעלה או רק פתוחה ללא הורדה והעלאה) המחשב נעשה איטי להחריד, עד כדי כך שלא ניתן להוריד מייל באואטלוק ולא ניתן לגלוש באינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה. ואני מדגיש - יש NOD32 מעודכן ואין וירוסים. תודה, עמית

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ag43,

OUTLOOK 2007 מכביד מאוד על המחשב הנייד שלי ולוקח לו הרבה זמן לעשות פעולות פשוטות. אני מחפש תוכנה לניהול דואר אלקטרוני, לוח שנה ואנשי קשר עם קאצ' מסויים - אני צריך שתהיה אפשרות לסנכרן מולה PDA. כמובן שמדובר כאן על מערכת מבוססת WINDOWS.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by white,

בוקר! אני מודה שזו תקלה מוזרה. לפעמים הסקייפ גורם לריסט ברגע שאני עונה לשיחה נכנסת ולפעמים אחרי 5 דקות . אשתי בחו"ל אז זה ממש ממש ממש מטריד . כמובן שהתקנתי חלונות (XP PRO ) מחדש . התקלה נמשכת. אין לי אפילו כיוון מה לבדוק (בעיקר בגלל שזו התקלה היחידה שיש למחשב). אשמח לרעיונות. תודה רבה :-)

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום רב, יש לי 2 מצלמות webcam שאני רוצה לתלות אותם בחדר: 1בתוך החדר והשני מחוץ לחדר שהם יהיו נסתרות משהו מדליק-יש לי רעיון וזה... בקיצר אני מחפש תוכנה שמקליטה במקביל את מה שקורה ב2 המצלמות. אני רוצה להפוך אותם למצלמות אבטחה כזה. יש סיכוי ללינק הורדה או המלצה על תוכנות? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. hjkfhjkgj

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by vexlerr,

שלום אני מחפשת דרייבר למסך aoc תואם לxp. אני מוצאת רק תואם ל95-98 ומטה. מישהו יכול לעזור? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Burkey,

יש לי דיסק המחולק לשלושה partitions באופן הבא: C,D,E אני רוצה לאחד את שלושת לדיסק אחד שלם, איך עושים את זה ? האם אני חייב להתקין את מערכת ההפעלה מחדש או שאפשר לעשות את זה דרך ה - Disk Manager שיש בחלונות ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by davidcohen,

היי יש לי שני מחשבים בבית ורשת האינטרנט מחוברת דרך ראוטר לשני המחשבים אני רוצה "לשתף" כונן מסויים ממחשב אחד לשני, כלומר, שאני יוכל להכנס ולהעביר קבצים ממחשב אחד לכונן המחשב השני על ידי העתקה והדבקה אשמח אם תגידו לי איך עושים את זה תודה לכל המשיבים

23. יום טוב לכולם אני עוד מעט מתחיל ללמוד אנימציה ותלת מימד ואני הולך לעבוד ב3D STUDIO MAX ויותר מאוחר (אני מדבר על בערך שנה) אני אלמד את התוכנה MAYA במיכללת סלע. עכשיו יש לי מספר שאלות: 1. יש לי במחשב כרטיס מסך ATI HD3780 עם זיכרון של 512 מגה אז רציתי לדעת אם הכרטיס המסך הזה יספיק לי לבינתיים לעבודה עם 3D STUDIO כי אני יודע שכאשר אני אלמד את MAYA אז אני מאמין שאני אחליף את הכרטיס המסך. 2. במיכללה אמרו לי שהם יוכלו לכוון אותי למקום שיוכלו לספק לי כרטיסי מסך מיקצועיים בהנחה של בערך 20% ולכן רציתי להיתיעץ איתכם איזה כרטיס מסך אתם ממליצים או FireGL לדוגמא- v7350 או Quadro לדוגמא- pny fx4600 לעבודה עם MAYA אז רציתי לדעת אם יש דגמים מומלצים לכל כרטיס. וגם כמה זיכרון אתם ממליצים ל…

24. Started by kkffiirr,

יש לי תמונה של מישהו שעל זרועו יש כתמי לידה אדומים, איך אפשר להסיר את זה בפוטושופ, ועדיין לגרום לזה להראות כמו יד אמיתית? (הCLONE BRUSH לא יעזור לי בזה). אני משתמש בגרסת הCS2, תודה

דיונים חדשים בפורומים