תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הורדתי סרט שהסיומת שלו או "סוג הקובץ" הינו BSplayer Pro file. איך אני צורב את הסרט הנ"ל בכדי לראות אותו בDVD שקורא DIVX? האם לצרוב אותו "סתם" כקובץ רגיל, והDVD הסלוני שלי ידע לפענח אותו? או האם בנרו יש ללחוץ "צרוב DVD VIDEO" (מה שלא הצלחתי לעשות, ז"א ניסיתי אך שבאתי לבחור את הקבצים לצריבה נרו בכלל לא נתנה לי את הקובץ הנ"ל כאופצייה). תודה על התשובות מראש ושנה טובה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שקניתי מחו"ל לא מזמן הוא הגיע עם ויסטה והתקנתי עליו מיקרוסופט וורד גם התקנתי עליו עברית אבל עכשיו כול פעם שאני כותב משהו בעברית זה יוצא לי במקום למשל "איך הולך" זה רושם "הולך איך" או במקום "מה המצב" רשום "המצב מה" יש למישהו אולי פתרון בשבילי זה ממש מציק ואני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי בדחיפות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הורדתי והתקנתי, אבל זה כלל לא עולה, רק רושם לי את הנ''ל. מה הבעיה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי 2 מצלמות webcam שאני רוצה לתלות אותם בחדר: 1בתוך החדר והשני מחוץ לחדר שהם יהיו נסתרות משהו מדליק-יש לי רעיון וזה... בקיצר אני מחפש תוכנה שמקליטה במקביל את מה שקורה ב2 המצלמות. אני רוצה להפוך אותם למצלמות אבטחה כזה. יש סיכוי ללינק הורדה או המלצה על תוכנות? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים שלום פתחתי תיבת דוא"ל בגי'מל ולאחר שפתחתי שמתי לב שכתבתי את שם המשתמש בשגיאה כתיב איך מתקנים כתובת הדואל אשמח לסיוע בברכה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה פשוטה לניקוי הקלטות שנעשו דרך נגן MP3. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אחרי שהפיירוול של נורטון האט לי את מהירות הגלישה והעלה לי את הפינג במשחקי רשת ו zonealarm עבד מצוין אבל היה מאבד את כל ההגדרות שקבעתי לו בכל פעם שהייתי מכבה ומדליק את המחשב (בעיה מאוד מוזרה) וזה היה מעצבן להגדיר מחדש את כל הגדרות הרשת שלי בכל הפעלת מחשב.... אז קיבלתי המלצות בפורום פה ובפורומים ובכלל באתרי אינטרנט אתרי הורדות ותוכנה על הפיירוול של Sygate. אנשים שדיברתי איתם אמרו לי שהוא לא מאט את האינטרנט עובד מצוין עם משחקי רשת ותוכנות שיתוף כגון אימיול שאלה הדברי םהמרכזיים שקריטיים לי בפיירוול. עכשיו הבעיה שלי אצלו הכי מוזרה מכולם... אני מתקין ועושה ריסט למחשב כפי שזה מבקש ואחרי שהמחשב עולה שוב פשוט אין כאילו לא התקנתי את התוכנה היא לא נראית בשום מקום... אמרתי אולי לוקח …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מאד מבסוט מהתוכנה רק שיש לי בעיה לא קטנה ברגע שאישתי מדליקה את המחשב נפתח לה חלון שמראה לה את כל האתרים האחרונים שהייתי וכמו שהבנתם האתרים האחרונים הם לא תמיד תעופה וחלל יש אפשרות לשנות בהגדרות שזה לא או יהיה או פיתרון אחר
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
והמדריכים לא עוזרים לי, כולם קשים מדי והם מצריכים ידע בסיסי בתוכנה, ואני רק מתחיל. מישהו שמתמחה פה יכול לרשום מדריכים קצרים בעברית? כי אני לא יודע לעשות כלום חוץ מצורות מסכנות.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא סנדרה בבקשה... תודה מראש לגבר האמיתי שיעזור!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך ליצור לפרוייקט שש-בש לוח משחק ולא יודע ממש איך, מישהו מוכן לעזור לי עם פוטושופ בקשר לזה? חיפשתי באינטרנט מין לוח כזה מוכן, TEMPLATE כזה, אבל לא ממש עזר לי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להפטר מה"פיקסלציה" בסרטי divx למרות שהתקנתי קודק חדש (4.12), איזה עוד קודק צריך להתקין? (אני בטוח שאני עומד בדרישות מערכת כי הפנטיום 2 350 שלי עשה את זה מצוין (עכשיו יש לי את'לון 1700+)).
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לסלק את המודם הישן שלי. האם יש תוכנת פקס טובה המאפשרת לקבל ולשלוח פקס בעזרת מודם ה ADSL ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה הדפדפן נתקע לי כמה פעמים ביום כאשר אני גולש. לא באתר מסוים. תקוע עם שעון חול וצריך להעיף את הפרוסס במנהל התהליכים. הרצתי תוכנות לגילוי וירוסים ורוגלות-לא מצאו כלום.אני משתמש עם XP/SP2, ודפדפן 6.00 מה עושים ? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בבכותרת!!!! דוגמא לשם:toper-01-17d1t10.flac ??
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי imesh 3.1 ויש לי בעיה עם העיברית: בכל פעם שאני כותב בעיברית הוא כותב מין ג'יבריש כזה. מישהו יודע מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים... תודה לכל מי שעזר בשאלה שלי על הצ'אטים השתמשתי בלינק של isrAlian זה עזר... עכשיו יש תוכנה שאני מחפש ולא מוצא... virtual cd בטח כולם מכירים... מי שיכול לתת לינק או כתובת מאוד יעזור תודה
-
יש אינטרס להקליט סרטונים של המשחקים שאני משחק, יש לי את הFRAPS אבל הוא מקליט ללא קול והוא גם מפצל את הקבצים המוקלטים לכמה חלקים, מחפש המלצה לתוכנה שמקליטה גם סרטון וגם קול בו זמנית עם אפשר אחת כזאת שיוצרת קובץ אחד גדול. מפרט המחשב שיש לי הוא: מעבד I7 2600 זיכרון 8GB כרטיס מסך GTX560TI בנוסף עם אפשר שיהיה תמיכה בHT ובCUDA, האם קיימת חייה כזאת או שFRAPS היא החייה היחידה בשוק ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר למעלה משבוע אני מנסה לפתור תבעיה הזו.... ניסיתי להתקין בערך את כל הגירסאות הקיימות של התוכנה הזו, כולל הוורקסטיישין ובכל פעם ניתקעת ההתקנה איך שאני פותח אותה במצב הזה: http://imageshack.us/photo/my-images/254/errorkig.jpg/ מי שיפתור לי תבעיה- גאון! תודה ושבוע טוב, שחר.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם אני יכול להקטין מחיצות בעזרת התוכנה הזאת לדוגמה: יש לי הרדיסק אחד 60 גיגה© ועד הרדיסק של 80 גיגה(D) להורדות, גיבויים וכל מיני שטויות אז אני רוצה למחוק כמה גיגה מהמחיצה של כונן D ולפרמט אותה בתור מחיצת לינוקס. דבר כזה אפשרי או שאני יצטרך למחוק את כל המחיצה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! יש לי לאחרונה איטיות בלי נסבלת במערכת. האם הגיוני למרות שבדקתי את רוב ציוד החומרה שלי והכל תקין עדיין איזה רכיב גורם לאיטיות? איך עולים על דבר כזה? בדקתי את הזיכונות ואת הדיסקים הקשיחים, כמו כן ביצעתי PRIME על BLEND במשך שעות רבות ללא בעיות כלשהן. אודה מאד לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש משהו שיוריד אתר שלם באפון מושלם, כאילו אני גולש שם תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בנורטון אינטרנט סקיוריטי 2005 וכל פעם שאני מתקין אותו זה לא מתקין אותו טוב אז אני צריך את האתר הזה של החברה כדי למחוק את כל השאריות של הנורטון מהמחשב!! אנישים תעזרו לי דחוף!! אני בלי אנטיוירוס עכשיו!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתנצל אם היה ת'רד כזה פעם באיזו תוכנה עדיף לדעתכם לשמוע רוק,מטאל וקצת דאנס מבחינת האיכות שמיעה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! מותקן אצלי במחשב כרטיס קול חיצוני "GAME THEATER " של חברת הרקולס (ימאהה) - זהו כרטיס בתוך המחשב וקופסה חיצונית עם חיבורים מיוחדים. היום התקנתי כרטיס מסך חדש : his radeon 4830 hd כשהדלקתי את המחשב הוא התחיל לחפש דרייברים חדשים של כרטיס קול. הבנתי שבכרטיס המסך הזה ישנו גם כרטיס קול. וכנראה שעכשיו הוא מתנגש עם שלי נתתי לכרטיס הקול החדש להתקין את עצמו אך אין על כרטיס המסך שום יציאת סאונד איך אמני חוזר לשמוע דרך הכרטיס החיצוני שלי ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-