תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
ברגע שאני כותב מייל חדש, אחרי כמה מילים המקלדת נתקעת למספר שניות... זה קורה רק כשמקלידים בעברית חשוב לציין שהמקלדת עצמה תקינה, וזה קורה רק באוטלוק
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מחפש תוכנת גיבוי לסביבת WINDOWS שתערוך גיבויים של תיקיות ספציפיות ע"פ בחירה, תסדר את הגיבויים בתיקיות (לפי תאריך הגיבוי) ותמחק גיבויים ישנים אחת למס' גיבויים. (נגיד 4 או 5 לצורך העניין) אשמח להמלצות (רצוי מניסיון ושימוש אישי) לתוכנה (רצוי חינמית אבל אני מוכן לשלם עבור תוכנה שתהיה שווה את ההשקעה) שעונה לדרישות שלי. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי טקסטים סרוקים (מהאוניברסיטה) בקובץ pdf. רציי לדעת אם יש תוכנה שמזהה את הטקסט בדף ויכול להפוך אותו למשהו שניתן לערוך? ד"א אני על מק אבל יש גם חלונות בקרבת מקום. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שתסנן לאנונימי טיים אווט וכו' תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רב קיבלתי מסך 19 PROVIEW ועכשיו אני יודע למה קיבלתי אותו התצוגה יותר גדולה מהמסך [ בכיוון של המסך אי אפשר יותר להקטין אותה] האם ישנו פתרון לעניין הזה ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם: כאשר אני צופה בקובץ וידאו באיכות HD במדייה פלייר הוא מציג לי אותו בצורה יותר טובה מבחינת הוידאו לעומת הצגת אותו הקובץ בנגן BS PLAYER. לפי מה שהבנתי מדובר בסה"כ קודקים שונים שהתוכנות השונות משתמשות, ושניתן לקבוע ב BS PLAYER באילו קודקים התוכנה תעשה שימוש. השאלה שלי היא פשוטה: 1: כיצד אני בודק באילו קודקים עושה שימוש המדיה פלייר שלי? 2: כיצד אני מגדיר ל BS PLAYER באיזה קודקים לעשות שימוש? מערכת ההפעלה היא 7 גרסאת המדיה פלייאר היא 12 גרסאת ה BS PLAYER היא 2.57 המון תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל.. יש לי משחק מסויים (מאוד ישן האמת) שנמצא על המחשב שלי בשני דיסקים ואני רוצה להתקין אותו מבלי לצרוב את הדיסקים (הצורב שלי דרעק). אגב במקום bin ו-cue יש לי MDF Image ו-MDS Image אם זה עקרוני... מקווה שתעזרו 8) תודה בכל מקרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש תוכנה פשוטה ש"עושה את העבודה" ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קוראים לזה " מודעות גוגל". אני גולש באקפלורר 7 בעבודה ובפיירפוקס בבית
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנות האלו עפ התוכנה ventoy ביצעתי מולטי בוט שאלתי היא כיצד אני בודק את המולטי בוט עובד על אחת המכונות ה-virtualbox או hyper-v צריך תוסף ממה שאני זוכר virtualbox כן צריך זוכר את שם התוסף תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר לשלוח פקס מadsl על ידי winfax או משהו אחר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם מישהו מכיר תחליף חינמי ל PARTITION COMMANDER??? מאד חשוב, שתהיה תמיכה למערכת הפעלה 2003 WINDOWS SERVER. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אינטרס להקליט סרטונים של המשחקים שאני משחק, יש לי את הFRAPS אבל הוא מקליט ללא קול והוא גם מפצל את הקבצים המוקלטים לכמה חלקים, מחפש המלצה לתוכנה שמקליטה גם סרטון וגם קול בו זמנית עם אפשר אחת כזאת שיוצרת קובץ אחד גדול. מפרט המחשב שיש לי הוא: מעבד I7 2600 זיכרון 8GB כרטיס מסך GTX560TI בנוסף עם אפשר שיהיה תמיכה בHT ובCUDA, האם קיימת חייה כזאת או שFRAPS היא החייה היחידה בשוק ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כבר זמן מה אני לא מצליח להתחבר לשום שרת של קזה, יש מישהו שמצליח להתחבר לקזה? אם כן אז אם אפשר לתת את כתובת השרת בבקשה. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תיקיה עם קבצי HD שאני לא מצליח למחוק בגלל שמות קבצים ארוכים מדי, אין לי אפשרות לערוך את השמות לקבצים לקצרים יותר מכיוון שלא מופיע לי בלחצן ימני "שנה שם" השאלה שלי אם יש תוכנה חזקה שבעזרתה יהיה אפשר למחוק את הקבצים, ניסיתי כבר הכל תודה לכל מי שיעזור.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה total video converter, המרתי מFLV לXVID AVI והקובץ גדל מ-350 MB ל-850 MB שזה המון!! איך אני שומר על הגדול הקיים? בלי שהקובץ ייגדל בצורה כזאת משמעותית אולי פורמט אחר של AVI? מצורף צילום מסך של האופציות-
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול אבא שלי ניסה לקבל פקס, ומשום מה לא הצליח. הוא טוען שהפקס מצלצל הרבה זמן, עד שמתנתק. זאת אומרת, הפקס לא עונה לבד. לכן, הלכתי להגדרות של הפקס, על מנת לשנות את ההגדרות כדי שהפקס יקבל לבד, אך הוא לא נותן לי לשנות את האפשרויות. למה? צירפתי תמונה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש פלאגין ל-Winamp שיציג את גלי השיר בזמן אמת, אבל לא של אותה שניה אלא של כל השיר. משהו בסגנון כזה: וכך אני אוכל לדעת היכן הקטעים השקטים והיכן הקטעים ה"עצבניים" של הטראק ולעבור ביניהם בקלות בלי לחפש יותר מדי. אם אין PlugIn ל-Winamp, אולי יש תוכנה שעושה את זה? (כרגע אני משתמש ב-Sound Forge 6 אך לוקח לה קצת זמן לטעון טראק שלם ולהציג את הגלים שלו :-/ ) תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך של LG דגם FLATRON F900B לאחרונה התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה ומאז המסך כאילו התכווץ מהצדדים אני מחפש את הדרייבר שלו אבל אני לא מצליח למצוא בשום מקום אם מישהו יכול לעזור אני יודה מאוד
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! יש לי לאחרונה איטיות בלי נסבלת במערכת. האם הגיוני למרות שבדקתי את רוב ציוד החומרה שלי והכל תקין עדיין איזה רכיב גורם לאיטיות? איך עולים על דבר כזה? בדקתי את הזיכונות ואת הדיסקים הקשיחים, כמו כן ביצעתי PRIME על BLEND במשך שעות רבות ללא בעיות כלשהן. אודה מאד לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בנורטון אינטרנט סקיוריטי 2005 וכל פעם שאני מתקין אותו זה לא מתקין אותו טוב אז אני צריך את האתר הזה של החברה כדי למחוק את כל השאריות של הנורטון מהמחשב!! אנישים תעזרו לי דחוף!! אני בלי אנטיוירוס עכשיו!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://blogoscoped.com/archive/2008-09-01-n47.html עוד תחרות לא תזיק, מעניין איך זה יתחרה מול firefox או בכלל opera/safari: דפדפן מבוסס WebKit (כמו safari) יכיל אופציות ניווט offline הטאבים יהיו מעל החלון במקום מתחתיו מצב פרטיות שכל מה שקורה בחלון לא נשמר אפליקציות כמו גמייל יראו כמו תוכנה במחשב במקום אתר ועוד...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב די ישן - פנטיום 2 350MHz עם 512MB זיכרון. אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. רציתי להתקין את אזוראוס, אבל שמעתי שהיא תוכנה מאוד כבדה שדורשת הרבה זיכרון ומשאבי מערכת. האם אני אוכל להשתמש באזוראוס במחשב שלי עם NOD32, Zone Alarm Pro, Ad-Watch בלי שהמחשב יתקע, ולהוריד במהירויות גבוהות, או שעדיף להשתמש בקליינט הרשמי של הביטורנט?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-