תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי סאונד בכל השאר, הורדתי גאווה מחדש עידכנתי את ה ווינדווס מדיה פלייר אני שומע מוזיקה רואה סרטים וכל המצבים בקונטרול פאנל הם על הכי גבוה... ואני רואה מצוין את הסרטון אבל קול אין לי... חיפשתי קצת בגוגל ואני לא יודע אם זה קשור אחד לשני אבל יש לי עוד בעיה, מופיע לי על הדסקטופ הקובץ הבא dxva_sig כשאני פותח אותו רשומה לי האות B הבנתי שזה CODEC של מדייה פלייר שחסר אבל לא כל כך הבנתי את ההסברים שם לאיך לתקו את זה...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. מלפני שבוע בערך התחילה להופיע לי תוכנית במחשב שנקראת HTML Package.לא התייחסתי אליה,עד היום. התוכנה הזאת מכניסה לי סוסים טוריאנים,זה משגע אותי,ואני לא יכול לעבוד ככה שכל פעם שאני פותח את המחשב זה מציג לי את ההודעה של הנורטון. מה לעשות? בתודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מנסה להעביר קובץ לרשימת השמעה, הוא כותב לי: It may be possible, that the files can be added, if a dedicated plug-in is installed. ניסיתי לעשות Repair וזה לא עזר. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
למישהו יש תוכנה פשוטה ש"עושה את העבודה" ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות להפוך קובץ FLV לקובץ AVI או MOV ואיך?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כל כך התלהבתי ממנו, באמת מעולה זה לא מילה http://www.frigate3.com/index.php
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לסלק את המודם הישן שלי. האם יש תוכנת פקס טובה המאפשרת לקבל ולשלוח פקס בעזרת מודם ה ADSL ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טיפ קטן לפיירפוקס : control + shift + B מציג את הספריה לטיפול בסמניות. אין צורך לחטט בתפריט כול פעם מחדש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי imesh 3.1 ויש לי בעיה עם העיברית: בכל פעם שאני כותב בעיברית הוא כותב מין ג'יבריש כזה. מישהו יודע מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תוכנה כלשהי שתתן לוינדוס להגדיר רזולוציה גבוהה מהנתמכת ע"י המסך, ותיצור איזשהי "התאמה" (צמצום התמונה מבחינת החומרה, כך שהמסך יוכל להציג את זה בכל אופן). אני יודע שאם אני יוצר מכונה וירטואלית, בחלק מהמקרים אני יכול להגדיר שם רזולוציה מאוד גבוהה והתוכנה תעשה את ההתאמה לרזולוציה של ה-host, אבל אני מחפש פתרון כזה שרץ ישירות על מערכת ההפעלה המותקנת (וינדוס 7). תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים... תודה לכל מי שעזר בשאלה שלי על הצ'אטים השתמשתי בלינק של isrAlian זה עזר... עכשיו יש תוכנה שאני מחפש ולא מוצא... virtual cd בטח כולם מכירים... מי שיכול לתת לינק או כתובת מאוד יעזור תודה
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם מישהו מכיר תחליף חינמי ל PARTITION COMMANDER??? מאד חשוב, שתהיה תמיכה למערכת הפעלה 2003 WINDOWS SERVER. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש אינטרס להקליט סרטונים של המשחקים שאני משחק, יש לי את הFRAPS אבל הוא מקליט ללא קול והוא גם מפצל את הקבצים המוקלטים לכמה חלקים, מחפש המלצה לתוכנה שמקליטה גם סרטון וגם קול בו זמנית עם אפשר אחת כזאת שיוצרת קובץ אחד גדול. מפרט המחשב שיש לי הוא: מעבד I7 2600 זיכרון 8GB כרטיס מסך GTX560TI בנוסף עם אפשר שיהיה תמיכה בHT ובCUDA, האם קיימת חייה כזאת או שFRAPS היא החייה היחידה בשוק ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=games&action=display&num=1002274755&start=0]משחקים[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים יקרים !!! צריך עזרה בפונקציית if באקסל איך לכתוב בפונקצייה if את הפקודה הבאה: אם הציון בין 80-90 יכתב טוב מאד? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, כנ"ל, לא מצאתי משום מה תחליף לג'ימייל נוטיפייר של פיירפוקס, אשמח אם תעזרו, תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים האם יש איזשהם מקשי קיצור ל Photoshop CS2 שמזיזים את התמונה בזמן העריכה? למשל אני עורך תמונה: משתמש בהרבה כלים ועושה את זה בהגדלה... כדי להזיז את התמונה למקום אחר אני צריך להשתמש בעכבר... האם אפשר להשתמש במקלדת לצורך הזה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
נרתע עדיין מלעבור. עובד לי כרגע סבהה עם 10. אפשר רשמים מאנשים שעברו?
-
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה אם אפשר בבקשה המלצה על שני תוכנות(או אחת שיש לה את שני הדברים שאני מחפש) שבהם 1) אני יכול לתכנן ולעצב דברים בשלושה מימדים 2) תוכנה שאפשר לעשות דברים כמו MAYA תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה אני לא מצליח לסרוק לפי התוכנה הזו Windows Vista Upgrade Advisor מצורף תמונה ואם אפשר תשובה בבקשה ואם אפשר עזר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים,תראו יש לי בעייה קטנה... מאז שהתקנתי SP2 אני רואה במקום התמונות איקסים בתוכנה אווטלוק אקספרס. מישהו יודע מה הבעייה אוליי? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה לי תיקיה עם תמונות..הרבה תמונות שמאוד חשובות ..שנמחקו לי במהלך הפירמוט..עשיתי פירמוט מהיר ככה שלפי מה ששמעתי יש דרך לשחזר את הקבצים.. האם קיימת תוכנה או דרך כלשהי למצוא קבצים שנמחקו ע'י פירמוט מהיר? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לאחר ריקון סל המיחזור יוצאת הודעת שגיעה (מצורפת תמונה) וסל המיחזור לא מיתרוקן, רק אחרי הפעלה מחדש. Windows xp pro sp3 מה ניתן לעשות ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בדר"כ אני מהנמנעים בכל מה שקשור לתוספות וטולבארים למניהם אפילו GOOGLE BAR SEARCH עבר אצלי סינון יישר ! א-ב-ל !! חייב לציין ש"רדיו ישראל TOOLBAR" באמת הדהים אותי !!! כל תחנות הרדיו בישראל ואפילו בחו"ל (יותר מ50 תחנות בארץ רק..) איכות שמיעה מצויינת בלי שום קפיצות בכל תחנה ! (חאללאס לכוון כל יום ת'אנטנה של המגבר שלי בחדר כדי לקלוט ברור) זה לא רק רדיו זה הרבה מעבר ! בקיצור מומלץ מאוד לבדוק . http://radioisrael.lihi.co.il/
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-