תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך לפתוח קובץ BIN ובאיזה תוכנה מבלי לצרוב?
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
נגיד אם אני שולח הודעה למישהו בחו"ל אז היא היא מועברת?בלוין? ואם הרבה אנשים עושים ככה אז זה לא מעמיס עליו?
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
CCleaner לא עושה את זה. תודה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת בוינדוס 98 איזה word אמור לעלות כאילו word 97 או אופיס לא יודע מה..מה אמור לעלות בוינדוס הזה (הכוונה word שרושמים מסמכים) תודה
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! קיימת בעיה במחשב של חבר, הוא פשוט לא מצליח לנגן סרטים. הורדתי לו את כל סוגי הקודקים שקיימים אצלי במחשב ללא הועיל. הבעיה קיימת גם שאני מנסה להפעיל סרט עם תוכנות שונות(media player, mvplayer , bsplayer) כשאני מריץ סרט בbsplayer הוא כותב לי את השגיאה הבאה:"directshow is not installed". אם מישהו נתקל בבעיה דומה אשמח לייעוץ. תודה מראש,
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
משהו מוזר..... אני מפעיל את האייסיקיו וכמעט כולם מופיעים אצלי בפרח לבן (משתמש שלא אושר). איך מנטרלים את זה? (חלק מופיעים אצלי כמחוברים והמון בפרח לבן).
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד קובץ גדול(4.5gb) דרך קישור מאתר והאימיול לא קולט אותו כאשר את כל הקבצים האחרים הוא קולט ללא בעיה והקישור תקין בוודאות. האם יכול להיות שיש הגבלה לגודל הקובץ באימיול?ואם כן איך משנים את ההגדרה?
-
- 5 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
זה האתר תדמית למרות שלא נראה לי שהוא ישמש אותי יש לי כבר אחר.. אבל לא היה לי הרבה מה לעשות אז סתם ניסיתי את מזלי בסגנון קצת שונה לי.. שתי גרסאות לגבי הלוגו עדיין לא סגור אבל בעיקרון זה אמור להיות יקיר עיצובים או אנגלית תלוי והחצים בחלק הדינמי גם לגביהם אני לא סגור.. http://img84.imageshack.us/my.php?image=yd5copy7bp.jpg גרסה שניה אותו הדבר רק עם הקווים למעלה.. .0גם לגביהם לא סגור אולי יקטין חלק ויוסיף עוד..) http://img460.imageshack.us/my.php?image=yd511at.jpg
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשימת ערוצי מוסיקה להשמעה, לכל ערוץ יש את שם השיר.אם אקליק עליו הוא מתנגן. ברצוני להעביר את רשימת שמות השירים למסמך word או exel כדי שאוכל להדפיסה. איך עושים זאת ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מנסה להעתיק מהאינטרנט ב-COPY ו-PAST אבל הוא מעתיק לי את הטקסט הפוך הפכתי את הכתב בדף האינטרנט שייה הפוך העתקתי וגם זה לא עוזר. מה אני עושה? ??? חייב עזרה :smiley4:
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם קיימות כאלו תוכנת שבודקות לדוגמא את המעבד כץמסך וכו'.. כמו שMEMTEST בודק את הזיכרון? אם כן מה הן?
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה לבדיקת הטמפרטורה המחשב ומשום מה אני רואה רק את הטמפרטורה של המעבד ושל לוח האם.. התקנתי את התוכנה במחשב של אמא שלי אח"כ ואני רואה רק את הנתונים של לוח האם וכרטיס המסך (AUX אם אני לא טועה) למה זה קורה? איך אני יכול לראות את הנתונים של המעבד, כרטיס המסך ולוח האם בשני המחשבים, ולא רק שניים בכל מחשב? תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אז כמו שאפשר להיו מהכותרת יש לי Firefox 1.5 Beta 2. כשאני מנסה להיכנס לאתרים שמוגנים עם סיסמא (אחרי שאני מכניס את) הסיסמא אני מקבל את ההועדה "HTTP/1.1 405 Method not allowed" אני לא מבין מה זה אומר. שמתי לב ש'השועל' לא מציד לי Java בחלק מהאתרים (יכול להיות שזה קשור ) ממתין לתשובה...
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
המפרט שלי למטה.. מותקן לי WINRAR 3.61 או 3.62, לא זוכר בדיוק, לא עקרוני. אני מחלץ 2 קבצים של 3.7 ג'יגה בערך לכל אחד מהם ותראו את המאמץ: *המחשב לא עבד הכי מהר למעשה די לאט אבל לא משהו רציני. *הטמפ' של המעבד היתה כ-5< מעלות מעל טמפ' המנוחה וכ5-6 מעלות מתחת למקסימום, כך שהמעבד באמת לא היה ב100% ניצול. *אין וירוסים, זה קורה ככה גם על מערכת נקייה. *לא קשור לקובץ..לא משנה איזה קובץ אני מחלץ המעבד לא עובר את ה20% בחיים.
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, יש לי את התוכנה הנ"ל בכמה מחשבים ואצלי אישית במחשב את הגרסה של המנהל. הבעיה שלי היא האיטיות המאוד מאוד רבה ואפילו למצב של לא לזוז. הדבר קורה לי איפלו בין מחשבים שנמצאים ב-LAN שלי בבית. אז השאלה שלי מה אפשר לעשות בנידון כדי שהמהירות תגובה על מחשב אחר תיהיה מהירה וטובה יותר? האם יש דרך כלשהי להגדיר לו על מחשבים מסוימים שמחשבים אליו בתוך ה-LAN שלי ושלא "יצא" החוצה ואולי כך המהירות בבית אולי תשתפר? אשמח לעזרה, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בדר"כ כשאני צורב סרט לדיוידי יש לזה תהליך ארוך ומעצבן: להוריד תסרט להוריד תירגום לעשות תירגום עברי מובנה להפוך את הסרט ל VOB ולצרוב... יש למישהו מושג איך אני צורב דיוידי שיהיה תפריט שלוחצים על עברית יהיה עברית מבלי לעשות תירגום עברי מובנה?!?! כמו בדיסקים מקוריים..
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
בווינדוס 2000? [כשהאינטרנט נסגר ואז מופיע ארור ריפורט -נראה לי כי המעבד מתחמם לי]
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הכוונה שלי היתה איזה מעבד יש לי ,איזה כ.מסך יש לי...וכו'.... בבקשה עזרה..
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אהלן, התחלתי היום להעביר את כל המחברות של הלימודים לאופיס. משהו מאוד מוזר קורה לי, אני בוחר כתב\צבע\גופן וכל מה שצריך , כותב את השורה וברגע שאני לוחץ אנטר זה חוזר לשחור הקטן והמגעיל הזה שהיה בהתחלה לפני השינוי. מה שקורה שכל פעם שאני לוחץ אנטר אני צריך להגדיר את סוג הכתב מחדש. למישהו יש רעין כלשהו? אני בטוח שזאת סתם הגדרה דבילית איפשהו שם.
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
באתר הזה: http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest בדקתי אם אני יכול להריץ משחק (FAR CRY 2) וזה אמר לי שהכרטיס מסך שלי יריץ אבל לא ממש טוב... (הכרטיס הוא 4870 בודד) וזה ממש לא הגיוני כי חבר שלי מריץ על הכי גבוהה עם כרטיס חלש משלי בהרבהה. רשום שם שהדריבר של הכרטיס מסך שלי הוא 7. משו... אבל התקנתי את 8.10 ... נראה לי שהבעיה יהא שהדריבר 7. משו מותקן עדין והמחשב "משתמש" בו ולא ב8.10 החדש שהורדתי היום.. אז אם אפשר תוכלו להגיד לי איך אני מוחק דריבר של ATI ואז מתקין מחדש את ה8.10 ? (אם זאת הבעיה) וגם שהרצתי FAR CRY 2 המשחק רץ באמת די גרוע.. העכבר זז בדיליי( G5 , התקנתי דרייבר חדיש) יש תקיעות לפעמים גם, הכנסתי קראק טוב (RAZOR) והתקנתי כרגיל.. למי שרוצה לדעת: זיכרון…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל עזרה מכם לגבי תקלה שזיהיתי דרך תוכנת ה-EVEREST, בלי שום קשר לתוכנה המחשב לאחר פירמוט והתקנת XP PRO כך שהכל נקי והמחשב פשוט נהיה איטי עד מאוד! דרך התוכנה מסתבר ש-CORE #1 מגיע בצורה קבועה ל100%-90 וה-CORE #2 נשאר נמוך ולרוב לא עובר את ה-10%. מדובר במעבד CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz מבחינת הזיכרון הכל תקין וכך גם ההרדיסק. יש למישהו עצה או המלצה? אשמח לתשובה ותודה! ג'וני.
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיות במחשב(אינטרנט) 1. נגיד שאני פותח דף אינטרנט ואני נכנס לאתר אז ישר הדף אינטרנט שלי ניסגר לבד ואמרו לי שאני צריך לשנות משהו בדפדפן ולא אבנתי אתם יכולים לאסביר לי יותר בבקשה? תודה..! בעייה 2. נגיד שאני כבר באיזה שהוא אתר ואני רוצה לצאת ממנו אז אני לוחץ על האיקס האדום (סגור) אז הוא לא סוגר לי אותו תודה מראש לכול העוזרים..!
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-