עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tomy669,

שלום לכולם.. אתמול עבדתי על עבודה מאוד חשובה ללימודים בוורד 2007 והעבודה נעלמה. פתחתי את הקובץ דרך הדוא"ל שלי בGMAIL אך לא שמרתי את הקובץ על המחשב, הורדתי את הקובץ, לחצתי על פתח, עבדתי על המסמך, במהלך העבודה על המסמך הוא הקפיץ לי הודעות שהתעלמתי מהם מרוב ריכוז בעבודה אם אני זוכר נכון לחצתי על כן, אם זה אומר משהו.. תוך כדי כתיבה לחצתי כמה פעמים על הדיסקט הכחול ששומר רגיל (לא בשם) בסופו של דבר יצאתי מהמסמך ויותר מאוחר כשרציתי להכנס שוב, לא מצאתי את העבודה, היא פשוט נעלמה לי מה אני עושה חברים??? אמרו לי שאני יכול לחפש קבצי ASD, איך אני עושה זאת? חיפשתי בכל המחשב את המסמך אך ללא הועיל.. יש דרך לשחזר את העבודה? תודה מראש לכולם. נ.ב בזבזתי 9 שעות מהחיים שלי לשם העבודה ו…

• 11 תגובות
    • 4.8k צפיות
  2. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  3. Started by Nurit2005,

ברצוני ליצר תיבת רשימה וממנה לבחור את הרשומה המתאימה בכל פעם. לעזרתכם אודה בברכה. יגאל

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by XDude,

Zone Alarm Suite לא נותן למירק שלי להתחבר לשרתים! הוא רושם ככה - [01:03] -irc.rizon.net- [ Blocked by Zone Labs Security ] [01:03] -irc.rizon.net- [ Blocked by Zone Labs Security ] מוזר!? ניסיתי לפתוח פורטים ולא הלך! למישהו יש פתרון? ועוד משהו מישהו יודע מהם הפורטים של KAZZA EMUL ומירק שאותם צריך לפתוח בפיירוול ואיפה בדיוק אני רושם את זה ב- UDP או TCP?

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  5. Started by Just-tal,

אני רוצה לימחוק תתוכנה הזאת העם היא תמשיך לעבוד בסתר..? לחצתי בטעות על כפתור שמגן על האינטרנט שלי וזה מעיט לי נורא מישחק רשת עם אני ימחוק תתוכנה זה יעזור?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  6. Started by 3d7,

שלום! אני מחפש תוכנה חינמית ופשוטה לשימוש שממירה קבצי MPG בפורמט VCD לקבצי AVI (פורמט DivX או XviD), וכוללת גם את הקודקים הדרושים. אשמח לקבל הצעות.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  7. פשוט נורא אין לי מילים לתאר את זה..... לפני כמה שבועות כשחשבתי שהמינידיסק שלי נדפק או משהו בגלל שכשניסיתי להעביר שירים למיני דיסק הוא העביר ולאחר מכן כשרציתי לשמוע או הראה לי כאילו הדיסק של המינידיסק ריק!!!.... אז מה עשיתי.....קניתי חמישיה של מינידיסק חדשים!!.... אבל כשבאתי היום להקליט הפעלתי את התוכנה וכשממש ניסית להעתיק את השירים למינידיסק....הווינדוס שלי החליט שהוא מותן לי את ההודעה הדפוקה הזאת שאומרת שווינדוס נתקל בשגיאה...ואז יש לך אפשרות לשלוח כאילו דו"ח למיקרוסופט...נמכירים????....משהו בסגנון???... עכשיו ניסיתי להתקין מחדש אך זה לא עזר...... ולאחר שהתקנתי מחדש אמרתי לעצמי שננסה בדרך אחרת......יש עוד תוכנת שהותקמה יחד עם התוכנה הראשונה והיא מאפשרת לך להעתיק שירים מד…

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  8. מה שהכותרת אומרת.. אני מחפש תוכנה שמאפשר להשתמש בשניי יוזרים באיי סי קיו באותו זמן . אני יודע שיש אחת , אבל אני לא מוצא אותה. מישהו יודע היכן למצוא תוכנה כזאת ?

• 27 תגובות
    • 6.5k צפיות
  9. אחרי שאני מעלה את המחשב שלי מחדש יש לי מספר שניות או דקה שאני יכול להתחיל לבוד עם שולחן עבודה היה פה הודעה כזאת והוא אמר לעשות איחוי והכל לבדוק וירוסים עשיתי את זה והכל ב MSCONFIG יש דברים שעולים CCAPP שזה Norton Internet Security2006 וגם Norton SystemWorks2006 וגם את התוכנה של מיקרוסופט למקלדת והעכבר מה אפשר לעשות עוד לבדוק בשביל שהמחשב יעלה יותר מהר

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  10. אם זה מחובר לליין אין שבכרטיס קול או אם זה שיר MP3 אני צריך שהתוכנה תקליט היה לי פעם תוכנה בסגנון הזה שקוראים לה Total Recoarder אבל לא יודע אם היא קיימת או עושה את מה שאמרתי אז מי מכיר?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  11. אני מחפש את התוכנה auto משהו... לאדריכלים, אך הבנתי שזה מגיע בכל מיני וריאציות וצריך להיזהר לא לטעות לגביה כי יש גירסאות למכונות בלבד ולאדריכלים ולשניהם.. אני מחפש לאדריכלים + תלת מימד בצבע באיכות פוטו (כאילו צולם במציאות) מישהו יכול לתת לי את הגירסא המדוייקת ע"מ שאוכל למצוא אותה?? הכי חדיש. הבנתי שזה 2004 sd משהו ועולה 10000 usd.

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  12. Started by fohad,

היי אני מחפש תוכנה , שאם יש סרט שמנוגן באינטרנט (לא ביוטוב) , אני רוצה פשוט להעתיק אותו איזה תוכנה יש בשביל זה תודה ...

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by yossi21,

שיש בה אפשרות לחתוך מילים משיר ולהשאיר אותו רק עם המנגינה. מישהו מכיר? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. למישהו יש פתרון ? בתודה מראש

15. Started by TaMiRn2,

זה בידיוק החיפוש שאני מריץ בגוגל אבל אני לא מוצא דרייבר מתאים... ניסיתי את הרגיל זה לא עבד.... אם אפשר בבקשה תשובה בהקדם.. זה לאבא שלי בשביל העבודה... תודה...

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  16. Started by ronzilca,

טוב התלבטתי אם לשים את הבעיה פה.. בקיצור, אתמול נכנס לי Trojan למחשב ושיגע לי את הווינדוס. נכנסתי לSafe Mode ובאמצעות Spybot הסרתי אותו ואת ההדברים שפגעו בווינדוס. עשיתי ריסטרט בצורה רגילה למחשב, אך כל פעם שהמחשב עולה מחדש נפתח לי דפדפן עם כל מיני אתרים. הרצתי סריקות וחיפושים ולפי הSpybot הוא הסיר אותם והמיקום שלהם הוא בFavorites או משהו כזה. אך כל פעם שאני נכנס למחשב זה עדיין כאן.. איך אפשר לסדר את זה ?

17. Started by gforce,

אני מחפש תכנה טובה ליצירת אלבום תמונות דיגיטלי ולצרוב אותו על דיסק אני מחפש משהו יפה עם הרבה אופציות כמו הוספת קובץ קול או משהו כזה אשמח לשמוע על תכנה טובה :saint:

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  18. Started by MetalB,

יש לי מחשב נייד ישן של NEC והכונן קשיח שלו כנראה מת הייתי רוצה לעשות לו boot מה- disk on key אבל אין לו אפשרות כזאת בביוס חשבתי על רעיון אבל לא יודע אם הוא אפשרי - אולי יש תוכנה כלשהי שאפשר להעתיק לדיסקט floppy וכשהמחשב יעשה ממנו boot הוא יפנה אותו ל- USB? או שאולי למישהו יש רעיון אחר?...

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  19. Started by eozeri,

אהלן, קניתי מחשב עם לוח אם abit nf-m2sv. על הלוח יש כבר כרטיס קול מובנה. כשאני מתקין את הדרייבר של Realtek, (שמגיע עם הCD של הלוח) בסוף ההתקנה אני מקבל הודעה "InstallRealtek HD audio Drive failure" מי יודע מדוע ולמה? מה אפשר לעשות עם זה? תודה רבה, אייל

• 10 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by elad-r,

שלום פתחתי חשבון איי סי קיו חדש כי אני לא מצליח להיכנס לישן שלי ואני רוצה להעביר את הרשימה שהייתה לי למספר החדש... יש לי את כל הקבצים של המספר הישן... יש איזשהי דרך לעשות את זה? איזה תוכנה או משהו כזה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  21. Started by yossi541,

כשאני מנסה להיכנס ל D או E אני מקבל הודעה כזאת resycled\boot.com is not valid win32 application הבנתי שזה איזשהו וירוס או טרויאני שמשתלט על קבצי ה Autorun.inf ניסיתי תוכנות סריקה למינהן ולמערי ללא הצלחה איך מתקנים את זה?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  22. Started by scarymovie,

שאני מנסה להתקין אני מקבל ERROR http://www.planetnana.co.il/milan/error.JPG זה הLOG FILES: http://www.planetnana.co.il/milan/DirectX.txt http://www.planetnana.co.il/milan/DXError.txt איך אני פותר את זה ובגלל שאני לא יכול להתקין דרייקט X אני גם לא יכול לשחק בשום משחק לדוגמא: פיפא אז עשו מצווה תעזרו Thank You.

23. Started by Lioriii,

יש לי קובץ שיש בו תרגום לסרט והסיומת שלו היא SUB אבל אני רוצה לחלק את הקובץ הנ"ל ל-2 חלקים כדי שיתאים בדיוק לסרט, כיון שהסרט הוא גם 2 חלקים. עם איזו תוכנה עלי להשתמש כדי שאוכל לחתוך את התרגום בזמן המתאים ולפתוח לו קובץ המשך??

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  24. Started by krabby,

..

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  25. שלום לכולם. למי שלא יודע התוכנה המדוברת היא בעצם תוכנה המגיעה עם דרייבר הקול של לוחות האם של ASUS. נתקלתי בתופעה מוזרה שהודעות כמו "התרחש חיבור/ניתוק" קופצות אך בפועל אין שום חיבור או ניתוק של כבלים. כלומר, כשכל הכבלים מחוברים לכרטיס הקול של לוח האם פתאום מופיעות הודעות של ניתוק או חיבור כשלא התבצע שום ניתוק או חיבור. כרגע בכרטיס הקול מחוברים שלושה כבלים של מערכת רמקולים. מה יכולה להיות הבעיה? עדכון דרייבר אחרון מהאתר התקנתי והתופעה לא השתנתה. האם מישהו מכיר תוכנה אחרת שתוכל לנהל את מערכת הרמקולים במחשב? ד"א הלוח אם הוא P5LD2. שאר המפרט נמצא בפרופיל.

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.