עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום! שמעו, יש לי בעיה במחשב, אבל יותר בקיובייס. אני משתמש בקיובייס SX 3 גרסא 3.0.2.623. תמיד היה לי בתכנה כל מיני בעיות כמו שגיאה Send report / don't send, וקריסות. אבל היום הגיע השיא. היה לי איזה שלוש פעמים רצוף את הודעת השגיאה SEND, כמה פעמים קריסה. ניסיתי לשמור את הקובץ על שם אחר, אבל לא עזר. ואז קיבלתי את שתי אלה (באותו הזמן) http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/Cubase2.jpg http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/Cubase1.jpg יש לי המון שגיאות Send don't send, במשחקים (האחרון היה FEAR שבכלל לא יכלתי לשחק), עוד תוכנות ומשחקים, וגם קיבלתי כזאת בתוכנה Picture Manager של OFFICE (!!!). איך זה יכול לקרות? אמרו לי שזה בעיה ב WINDOWS, אחרי…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by urich,

שלום יש לי מצגת של power point אני מעוניין לשלוח את המצגת למספר אנשים על גבי cdrom עכשיו 1. אם אני שומר את המצגת כקובץpowerpoint show האם הם צריכים שעל המחשב שלהם יותקן powerpoint על מנת לראות את המצגת על המחשב שלהם אם כן האם יש תוכנה שמבטלת את הצורך בתוכנה. 2.העברתי את הקובץ מהמחשב הנייח לנייד אבל אז הסרטים שבמצגת לא פעלו כיצד אני שומר גם את הסרטים כך שיופעלו גם כאשר המצגת תיצרב לcdroms זהובתודה מראש Urich

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי בעיה מאוד מוזרה ומעצבנת במחשב ואני צריכה עזרה. לא ידעתי אם לפרסם את זה בפורום תוכנה או רשתות (תכף תבינו למה), בכל מקרה אני מפרסמת את זה בפורום תוכנה כי הבעיה הזו נוגעת לשתי תוכנות. זה התחיל כשהתקנתי את הגרסה האחרונה של iTunes. יש לי Windows 8 64 bit. התוכנה עולה אבל עם מסך לבן, לא רואים את הממשק. ניסיתי להסיר ולהתקין שוב וזה לא עזר. עכשיו אותו דבר קורה לי עם התוכנה של הסטרימר של יס. ברגע שמסירים את התוכנה של הסטרימר ומתקינים שוב, זה מסתדר. אחרי זה אם יוצאים מהתוכנה ומנסים להעלות אותה שוב, זה שוב עולה עם מסך לבן ולא רואים כלום. יש לי הרגשה שזה יכול להיות קשור לרשת איכשהו כי מצאתי אזכורים בגוגל על כך שה-iTunes עולה עם מסך לבן כאשר לא ניתן להתחבר לחנות. ניסיתי לעדכן …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן חבר'ה. התקנתי הרגע כרום במקביל ל-FF וכשאני לוחץ על IMPORT מועדפים מ-FF ואז מאשר, לא קורה כלום תכלס. אשמח לדעת איך אני בכל זאת יכול לעשות את זה והאם מדובר בתקלה נקודתית אצלי או משהו כזה - התקנה חדשה, הכרום החדש ביותר באנגלית עם מערכת הפעלה W7 32BIT. בנוסף, מצ"ב תמונה של "סרגל המועדפים" אם אפשר לקרוא לו כך - יש לי מן תקיה כזו של Other Bookmarks** שממש תקועה ואני לא יודע איך להעיף אותה, אני סה"כ רוצה סידור מועדפים דומה/זהה לזה של ה-FF הנוח. *מסומן באדום [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. לא ממש עלה לי רעיון לכותרת.. אז ככה אני יכול להשיג עבודה ואין לי ממש ניסיון אבל רציתי לדעת מה בדיוק עושים בעבודות כאלה. אני בטוח שלא יגידו לי תעשה לנו חתימה, כפתור, סידור תמונות וכל שאר החרטא הזה.. מה שרציתי זה לדעת מה בדיוק עושים בעבודה כזו, ואם אפשר תנו לי איזה פרוייקט לדוגמא(כמו שיתנו לי בעבודה אמיתית). פשוט אני יודע כמה קשה זה להשיג עבודה ללא ניסיון (אני מניח שלעשות לחברים זה לא בדיוק ניסיון) ורציתי לדעת אם אני ברמה מספקת אני יכול להגיד לו יש לי קצת ניסיון ובלה בלה בלה... קיצר אם תוכלו לעזור לי אודה לכם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. דבר שיאפשר צריבה של הקובץ וידאו בתור טראק

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי סרט XVID + תרגום, אשר שוקל 700 מגהבייט. ברצוני להמיר את הסרט + הטמעה של התרגום, לפורמט SVCD ולבסוף, לצרוב. הכיצד?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by nattti,

שלום אני רוצה להוריד דרייברים מהאתר, יש לי כרטיס מסך של nvidia geforce fx 5200 בקטגוריות של ההורדות של כרטיסי מסך של nvidia לא קיים דרייבר כזה אך קיימים סוגים שונים כמו ForceWare גרסה 81.85 WHQL לכרטיסי GeForce מה זה אומר WHOL ? הם זה אמור להתאים לכרטיס כמו שלי לדוגמא? בבקשה תעשו לי סדר בדברים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yot,

אני משתמש ב-IE6 (תחסכו את הערות ה-FF, הוא אחלה אבל לא הצלחתי להתרגל) ולאחרונה הופיעה בעיה מוזרה: אם אני סוגר חלון IE בזמן שהוא טוען דף אינטרנט (לא תמיד, רק במקרים מסויימים) פתאום מתחילים להפתח עשרות דפי IE אחד אחרי השני שתוקעים את המחשב עד שאני מצליח לסגור את הפעולה של IE דרך Processes ב-Task Manager (מה שגורר סגירה של כל החלונות שאני צופה בהם..) אני עובד על XP SP2 מעודכן לחלוטין - למישהו יש רעיון מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת אם קיימת תוכנה שמאפשרת להוציא את המילים משיר כלשהו ולהישאר רק עם הלחן? אשמח לתגובה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by redti,

שלום, התקנתי משחק על המחשב ששוקל ג'יגה.. שאני בא להסרה זה רושם לי שגיאה שחסר את הקובץ INSTALL.LOG ועשיתי התקנה מלאה מהדיסק והמשחק פועל בלי בעיות. אתם מכירים אולי תוכנה שאפשר להתקין והיא תסיר לי את המשחק מהמחשב ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by nokobik,

יש לי בעיה בגלישה לאתרים מסויימים ב-FF במחשב בבית, בעבודה למשל אין בעיה עם אותם אתרים וה-FF. חשבתי אולי לאפס את ההגדרות של ה-FF לגמרי, זה אומר כאילו לא היה לי FF אי פעם במחשב, אני יודע שהסרה והתקנה לא משנים כלום. מישהו יודע איך? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. בוקר טוב! בניתי איזה שני דפי אינטרנט שמכילים קישורים ישירים להפעלת משחקים וסרטים ישירות מהמחשב שלי, העלתי אותם לרשת ,אבל איך אני גורם לקישורים לעבוד מכל מחשב? ז"א ,אני רוצה למשל מהמחשב של דוד שלי להכנס לכתובת ולשחק במשחקים דרך המחשב שלי, יש דבר כזה בכלל? ד"א כשדפי האינטרנט מופעלים אצלי סתם ככה מבלי להעלות אותם לרשת הם עובדים יפה ,אבל רק אצלי, ובלי להעלות לרשת וכשאני מעלה לרשת הכל משתנה. מקווה שיש תשובה לזה חח תודה רבה ,וחג שמייח!!!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by kuBBia,

שלום אני רוצה ללמוד עיצוב תעשייתי ואני מתכוון להירשם למכינה על מנת לשפר את סיכויי הקבלה שלי, ההתלבטות שלי היא בעיקר בין סטודיו 6B לבין המכינה הבין תחומית עד כמה שהתרשמתי כל המכינות מציעות תוכניות דומות מאוד אשמח לשמוע מה דעתכם ואם יש לכם המלצות גם על מכינות אחרות תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. brightness אבל שיראו טוב ולא מגעיל עם הרבה לבן ברקע הכוונה שיראו משהו ולא חשוך מאוד אלא מאור אבל באיכות נורמאלית בלי הלבן ברק איך עושים את זה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי מכר שרוצה שבכל פעם שהוא ישלח מייל תהיה לו האפשרות לבחור את החתימה שבה הוא רוצה להשתמש. לדוגמה, יש לו חתימה באנגלית ובעברית, ובכל פעם שהוא שולח אימייל הוא רוצה לבחור את החתימה הרצויה. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. קניתי מחשב חדש איך אני בודק איזה כרטיס מסך יש לי? אמרו לי שיש AIDA32 אבל בכול האתרים ההורדה אזות לא פועלת אז מאיפה אני מוריד תוכנה כמו AIDA32? קישור ישיר :'(

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by amitay,

[attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by HoT-DoG,

הי כולם! רציתי להתקין את המסנג'ר פלוס הזה (איך שהוא לא נקרא) אבל חבר שלי אמר לי שאז אני יתקע עם שני מסנג'רים זה נכון זה כבר קרה לי פעם שעידכנתי ל MESSENGER V5 אז אני לא רוצה להתקע עם שלושה מסנג'רים אז תעזרו לי איך ניתן להסיר את הקודמים? ה5 זה לא בעיה הוא נמצא בADD REMOVE אבל הראשון לא! תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by A.Iniesta,

עד עכשיו לא יצא עידכון לתוכנה. יש תחליף איכותי? תודה רבה ושבת שלום.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by reem,

אני רוצה להוסיף גי'גה בייט לכונן c מכונן d כי אין לי שם מקום ובכונן d יש לי עוד 20 גי'גה פנוי איך אני עושה את זה ?????

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by מושמוש,

היי , שנה טובה וחג שמח לכולם . יש לי כונן CD יחיד במחשב: צורב DVD חדש של PIONEER דגם PVR-111 . קנו לילד שלי מקלדת COMFY-NG מתנה ליום הולדת (הוא בן שנתיים ), עם המקלדת מגיע המשחק "צעדים ראשונים". הצורב אכן מתקין את התוכנה בלי שום בעיות אבל כאשר הוא מנסה להריץ את המשחק אני מקבל הודעת שגיאה שהמשחק יכול לרוץ רק עם עותק חוקי . העותק הוא חוקי והמשחק עובד מצוין וזאת אני יודע משום שניסיתי להריץ את המשחק בכונן סידירום רגיל במחשב אחר (לא שלי). כאשר דיברתי עם התמיכה של קומפי, הציעו לי להסיר תוכנות המדמות כונן וירטואלי יש לי NERO והסרתי אותה אך המשחק עדיין לא עובד. אני פונה בפורום הזה משום שאני לא יודע לאיזה פרום לפנות בדיוק. אני חושב שהמשחק מוגן מצריבה ובגלל שצורב מנסה לקרוא…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by zohar678,

כל פעם שאני מנסה להסיר את האקספלורר אני מקבל את החלון המצורף חיפשתי את הקובץ במחשב ולא מצאתי אותו מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Sting,

אז משום מה יש המון איקונים ממש יפים בקבצי PNG לעומת קבצי ה ico של windows, השאלה שלי היא איך אני הופך אותם לעזאזל לקריאים ב win7? אני מניח שדנו בנושא הזה כבר רבות בעבר אבל לא הצלחתי למצוא שום דבר בחיפוש שהראה לי תוצאות לא קשורות בכלל תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by magimag,

אהלן, לא מזמן התקנתי google toolbar (גרסה 3.0.20070525W) עבור הfirefox שלי (גרסה 2.0.0.7) ומאז אני לא מצליח להסיר אותו. קודם כל הוא לא מופיע בadd remove programs וכשאני עושה לו הסרה דרך ה-firefox הוא מתקין עצמו מחדש לאחר הפעלה של firefox מחדש. ניסיתי כבר הכל, מלמחוק את קבצי extensions.rdf extensions.cache, extensions.ini, ועד להסרה של ה-firefox והתקנתו מחדש. שום דבר לא עזר. אולי עוד מישהוא נתקל בבעייה הזאת ויש לו פתרון ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים