עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by amit501,

יש לי בעיות בצריבה בגלל win-aspi file ההודעה המדויקת: The Win-Aspi file '?.?' cannot be found therefore you can currently select only image recorders. The missing file is one of the Windows 95/98[me=amit501]files [/me] מה שכן צריך לומר שבהתחלה זה היה בערך אותה הודעה רק במקום סימני שאלה בשם של הקובץ היה שם השם של הקובץ שהיה חסר והוא wnaspi32.dll . הורדתי את הקובץ הזה שמתי בSYSTEM ועכשיו זה מה שהוא רושם לי. ואני יכול לצרוב רק תמונות קראתי קצת כאן http://www.compukiss.com/ckmessageboard/messageview.cfm?catid=3&threadid=315&type=messagboard כתוב להתקין בתיקיה ששם NERO נמצא את wnaspi.dll אך הוא רושם לי שוב את ההודעה עם תוספת חדשה על שגיאה בהתקנה. וכשאני מאתחל א…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי סרטים עם ווליום שמשום מה הוא ממש נמוך, ואני רוצה לנגן אותם, אבל אני לא שומע כמעט כלום, יש דרך להגביר את הווליום במחשב יותר על מנת לאפשר לי לשמוע אותם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הממ עדייף כמה שיותר גדולה וכמה שפחות מסובכת...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. בוקר טוב! בניתי איזה שני דפי אינטרנט שמכילים קישורים ישירים להפעלת משחקים וסרטים ישירות מהמחשב שלי, העלתי אותם לרשת ,אבל איך אני גורם לקישורים לעבוד מכל מחשב? ז"א ,אני רוצה למשל מהמחשב של דוד שלי להכנס לכתובת ולשחק במשחקים דרך המחשב שלי, יש דבר כזה בכלל? ד"א כשדפי האינטרנט מופעלים אצלי סתם ככה מבלי להעלות אותם לרשת הם עובדים יפה ,אבל רק אצלי, ובלי להעלות לרשת וכשאני מעלה לרשת הכל משתנה. מקווה שיש תשובה לזה חח תודה רבה ,וחג שמייח!!!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי, מישהו מכיר תוכנת TEXT 2 SPEECH שתומכת בעיברית ? יש אינסוף תוכנות ואפילו אתרים שמבצעים זאת אונליין באנגלית אבל בעברית חיפוש בגוגל הביא אותי רק לאתרים שניסו להפנות ללינקים שבורים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. אשמח למדריך, לא הצלחתי דרך האתר של נטויז'ן בתודה מראש, רועי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by amitay,

[attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אם מישהו יוכל לתת לי תשובה אני ישמח תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by avivlyaviv,

יש לי קובץ SWF (FLASH) איך אני הופך אותו לקובץ AVI/MPG/MEPG? בבקשה אל תגידו לי GOOGLE כי חישפתי בגוגל ומאתי תוכנת אבל תמיד יש בעיה, או שהקובץ שוקל מלא (30 שניות 400MB) או שהקול מתחיל שתי שניות מאוחר מידי בבקשה עזרה זה באמת באמת דחוף

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by urich,

שלום יש לי מצגת של power point אני מעוניין לשלוח את המצגת למספר אנשים על גבי cdrom עכשיו 1. אם אני שומר את המצגת כקובץpowerpoint show האם הם צריכים שעל המחשב שלהם יותקן powerpoint על מנת לראות את המצגת על המחשב שלהם אם כן האם יש תוכנה שמבטלת את הצורך בתוכנה. 2.העברתי את הקובץ מהמחשב הנייח לנייד אבל אז הסרטים שבמצגת לא פעלו כיצד אני שומר גם את הסרטים כך שיופעלו גם כאשר המצגת תיצרב לcdroms זהובתודה מראש Urich

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אהלן חבר'ה. התקנתי הרגע כרום במקביל ל-FF וכשאני לוחץ על IMPORT מועדפים מ-FF ואז מאשר, לא קורה כלום תכלס. אשמח לדעת איך אני בכל זאת יכול לעשות את זה והאם מדובר בתקלה נקודתית אצלי או משהו כזה - התקנה חדשה, הכרום החדש ביותר באנגלית עם מערכת הפעלה W7 32BIT. בנוסף, מצ"ב תמונה של "סרגל המועדפים" אם אפשר לקרוא לו כך - יש לי מן תקיה כזו של Other Bookmarks** שממש תקועה ואני לא יודע איך להעיף אותה, אני סה"כ רוצה סידור מועדפים דומה/זהה לזה של ה-FF הנוח. *מסומן באדום [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. דבר שיאפשר צריבה של הקובץ וידאו בתור טראק

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by koby058,

יש תוכנה שמדברים במיקרופון ואפשר לשנות את הקול לכל מיני קולות אחרים מישהו יודע תשם שלה??????

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by generalA,

ברשותי התוכנה הנ"ל אך אני לא יודע להשתמש בה,כלומר אני תותח במתמטיקה אבל אפס בתוכנה... יש מדריך בעברית כי את ה- tutorial אני לא מבין ולא בגלל האנגלית אלא פשוט בגלל שהוא לא מוסבר טוב מבחינת הזנת הנתונים ולא מבחינת איך לרשום אותם (הדרך לרשום אותם ע"מ להציג פתרון, ולא רק לדעת לבטא שאלה ע"י התוכנה) אז או שמישהו כאן יגיד לי איך אני "רואה" פתרון וכותב התרגיל ע"מ לראות הפיתרון או מדריך עברי משלנו או שאני משתגע פה !!!! :s05:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by tzahiez,

התקנתי מטלב וכאשר אני מנסה להריץ שולח את ההודעה בלינק: http://www.2shared.com/photo/M_4U7tR-/error.html ניסיתי להתקין JRE(Java Runtime Environment) וJAVA גרסה (1.6.0_23-ea) (העדכנית ביותר) ועדיין לא עוזר מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by SpiritKnight,

שלום. מלפני שבוע בערך התחילה להופיע לי תוכנית במחשב שנקראת HTML Package.לא התייחסתי אליה,עד היום. התוכנה הזאת מכניסה לי סוסים טוריאנים,זה משגע אותי,ואני לא יכול לעבוד ככה שכל פעם שאני פותח את המחשב זה מציג לי את ההודעה של הנורטון. מה לעשות? בתודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Master17p,

צרבתי על דיסק של דיוידי קבצים מסויים , שחלק מהם היו מעל 2GB , והוא המיר לי את הצריבה ל-UDF עכשיו כשאני מכניס את הדיסק לכונן , הוא לא קורא אותו ראיתי שיש תוכנות מסוימות על מנת ל"הוציא" את הקבצים מהדיסק , אחת מהן היא IsoBuster שהורדתי , אבל צריך לקנות אותה על מנת להשתמש.. רציתי לדעת אם יש תוכנה חינמית כזאת או אחרת , שעימה אני יוכל ל"שחרר" את הקבצים מהדיוידי.. או אפילו משהו לווינדוס שיוכל לקרוא סוג כזה של דיסק.. המון תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הכותרת אומרת הכל.. יש לי משחק מסויים (מאוד ישן האמת) שנמצא על המחשב שלי בשני דיסקים ואני רוצה להתקין אותו מבלי לצרוב את הדיסקים (הצורב שלי דרעק). אגב במקום bin ו-cue יש לי MDF Image ו-MDS Image אם זה עקרוני... מקווה שתעזרו 8) תודה בכל מקרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. טיפ קטן לפיירפוקס : control + shift + B מציג את הספריה לטיפול בסמניות. אין צורך לחטט בתפריט כול פעם מחדש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Green,

היי אני לא בטוח שזה המקום לשאול אבל לא מצאתי פורום אחר שנראה הגיוני יותר נתקלתי בסרטים שהסיומת שלהם היא ts.**** ו- mkv.***** רציתי לדעת אם שמעתם על סוג הקבצים האלו ואם כן אז איך מריצים אותם תודה רבה

21. יש המון תוכנות סינכרון ויצא לי לעבוד עם כמה על תיקיות רשת קטנות ו-DOKים, אבל כשמדובר על סינכרון בין 2 הרדיסקים בנפח גדול, אני פונה אליכם להמלצה על תוכנה באמת אמינה שתדע לעשות את זה בצורה הכי טובה. אני צריך שההרדיסק מקור יהיה זהה להרדיסק יעד, אם זה מחיקת קבצים שנמחקו, אם זה מחיקת קבצים שבטעות נכתבו על ההרדיסק יעד ולא על המקור וכו'... אין לי צורך בקובץ IMAGE אלא בהעתקה של כל המידע כמו שהוא. עד היום הייתי דיי מרוצה מ-ALLWAY SYNC, אבל אני לא בטוח שהיא באמת *הכי* טובה למטרה הזאת. אשמח לשמוע אם יש איזשהי תוכנה של חברה מוכרת יותר (סימנטק? אקרוניס? פרגון?) שעדיפה על שימוש בתוכנה קטנה (מכל סיבה, אמינות, ניצול משאבים, מה שתחליטו...). תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by url,

מישהו יודע על קיומה של תוכנת פתקי תזכורות לdesktop עדיף מועצבת כמולוח שעם אבל לא חובה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Slavikik,

כל פעם שאני מפעיל את התוכנה מתחברת ועולה לשנייה ואז תוך שנייה נכבת ונעלמת. נסיתי למחוק ולהתקין מהתחלה ואותה הבעיה.. יש אולי רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש משהו בסגנון גיפו'רס טוייק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by jorgito,

שלום! לא יודע איך ולמה אבל ההארדיסק שלי התחיל לעשות BAD SECTORS ואני צריך לגבות אותו בשביל שיחליפו לי לחדש (יש אחריות) - רציתי לדעת על באיזו תוכנה כדאי להשתמש - אני רוצה לעשות מראה מלאה של ההארדיסק (שאני לא אצטרך להתקין שומדבר מחדש) והמערכת הפעלה עם כל מה שמותקן עליה. אני הולך לנסות לעשות את זה עם הארדיסק חיצוני בתקווה שהמערכת תעלה כי רוב הפעמים המחשב נתקע... אם תוכלו לתת טיפים איך לעשות את זה ובאיזה תוכנה להשתמש - אני מכיר רק את NORTON GHOST (ומה אני עושה אם אני לא מצליח להתקין על ההארדיסק הדפוק את ה GHOST). תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.