תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את תוכנת האנטי ווירוס Kaspersky Personal גרסה מספר 5.0.383. אחרי סיום ההתקנה והפעלת המחשב מחדש, האינטרנט סירב להתחבר. אבל אחרי הסרת התוכנה והפעלת המחשב מחדש האינטרנט התחבר כרגיל. שמעתי לפני קצת זמן כי עידכון חדש הוא שגרם לתוכנה לחסום את התחברות האינטרנט, אבל איך אני מטפל בנושא? כרגע התוכנה לא מותקנת, כי אז אני לא אוכל להתחבר. אבל אני רוצה להשתמש באנטי ווירוס הזה, אז מה אני יכול לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ליפני 3-4 חודשים חיפשתי AV וגיליתי שיש AV חדש שנקרא VIPRE. האמת היא שהשתמשתי ב TRIAL של החודש שלו ומאד מהניתי. הוא באמת מאד קל, ידידותי ולא מפוצץ אותך עם אפשרויות והגדרות. הוא גם קיבל דירוג טוב בכמה אתרים (למרות שקשה להאמין לאתרים שכאלו) הבעיה היא שאני לא באמת יודע עד כמה הוא טוב שזה שמגיע רגע האמת. אני עכשיו מעוניין לרכוש AV לשנה והייתי מאד שמח לדעת אם יש המלצות חמות לגבי VIPRE. אני בגדול די פריק של תוכנות שעשות את העבודה אבל במשאבים נמוכים. זה נותן הרגשה נקייה.. אני לא מודע ל AV שרצים היום. תמיד אני שומע שKASPARSKY בראש ואיתו NOD32. ב NOD32 השתמשתי בגירסה 2.7 ממש אהבתי אותה. היא היתה נקייה, קלה ונוחה אבל מאז כבר יצאו מספר גירסאות ואני קורא גם ביקורות רעות של זליגת זיכרו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. האמת שהבעיה הופיעה כבר הרבה מקודם, אבל תמיד חשבתי שזאת הבעיה בWIN, והתאצלתי למצוא לה פיתרון. אבל עכשיו, גם לאחר פירמוט, הבעיה עדיין קיימת. הבעיה היא הופעת ארטיפקטים מוזרים מאוד, ומה שעוד יותר מוזר זה שהם קוראים אך ורק בSketchup. כך שאני מניח שזה משהו שקשור להגדרות בתוכנה. חשבתי שאולי הבעיה היא בפרוייקט ספציפי, אבל לאחר בדיקה הבעיה מופיע בכל הפרוייקט. תמונה לדוגמא: חייב לציין שלעבוד עם הבעיה הזאת זה פשוט מתסכל. תודה מראש Install
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת אם אני רוצה ללמוד "תקשורת חזותית" אם זה מומלץ\חייב לדעת לצייר או שיהיה לי כישרון בציור בעיפרון, או שזה לא כזה משנה או כזה נורא אם אין לי כישרון ציור. עוד נקודה חשובה, חייב להיות לי גם נסיון בפוטושופ או שבלימודים עצמם כבר ילמדו אותי הכל? תודה רבה חברים על העזרה,זה באמת חשוב לי לדעת.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה יש לי את הגרסה החדשה של אימיול מליונטוורק וזה מוריד לי במהיריות נמוכות יש דרך לשפר את העניין?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כפעמיים ביום החלון הפעיל הופך שחור למשך כשלושים שניות. בכול פעם תוכנה אחרת. כיצד אני מבין מהיא הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בתוכנת BurnAware Free Edition יש לי בעייה קטנה: מאז שאני משתמש בה, יש לי יותר דיסקים/ סרטים שאני לא יכול לנגן על באמצעות הDVD (לא המחשב- הרגיל...) וגם התוכנה הזו משום מה מסרבת לצרוב לי קבצים עם עברית... יש דרך לפתור את הבעיות האלה או שאני צריך לעבור לתוכנה אחרת? אני רוצה להמנע מנירו כי היא כבדה מאוד ויחסית איטית (ככה לפחות אני מרגיש...) תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה לתוכנת RIP חינמית. המטרה העיקרית - העברת מוסיקה מתקליטורים שיש לי , להעלות אותם על דיסק און קי לשמיעה ברכב. הורדתי וניסיתי את winamp, אבל מצאתי את השימוש בה מאד לא נוח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
-
שלום! עד לא מכבר השתמשתי בBITCOMET אבל בגלל שהיא הורידה הרבה מאוד זבל, מה שגרם לפעולת ההורדה להתמשך מעבד לצפוי, ניסיתי לעבור לuTORRENT. הבעהי היא שאני לא צליח לעבור את ה20KB/S במקרה הטוב ורוב הזמן זה על כ8KB/S. שמתי לב שתחתית חלון התוכנה (מצורפת תמונה) יש הודעה שלא כל הפורטים פתוחים והוא אורמ שצריך לפתוח לחלוטין את פורט 55630. אני לא מוצא איפה עושים זאת בKaspersky Internet Security גרסא 6... אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איפה מאשרים את פתיחת הפורט הזה בKIS. תודה! נ.ב עברתי על המדריך אליו התוכנה קישרה ואני רואה שזה קשור גם לראוטר (624+ של DLINK) אבל בכל מקרה לא הצלחתי... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, נגמרה לי הגרסאת trail ואני לא ממש רוצה לשלם 50 $ על התוכנה הזאת אז אני מחפש מקבילה חינמית שלה. האם יש כזאת תוכנה? תודה ;D
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שרת טמינל 2008 שמוגדר חשבון ב-WINDOWS MAIL. האפשרות לשליחת MAIL דרך ה-WORD חסומה (אפורה) כפי שמתואר בתמונה. אין חסימה מכיוון ה-GPO. כאשר מנסים לשלוח ממקומות אחרים כגון IE ו-ADOBE READER אין שום בעיה וזה עובד. יש למישהו רעיון איך אני מבטל את החסימה הזאת? תודה, צחי. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שמעתם על תוכנת N-Bench 3 שהוציאה חברת AMD ? לא ? לא שמעתם ?? איפה אתם חיים ? על מאדים ? אחלה פלוס. קבלו בבקשה לינק להורדה http://www.techconnect.ws/filez/amd/nbench3.lzh זה לא ווארז והתוכנה חוקית, הקובץ שוקל 70 מגה וניפתח ע"י WINZIP או WINRAR מתאים גם ל AMD וגם ל INTEL נהניתם ? ספרו לנו ... לא נהניתם ? אמן תאבדו את כפתור ה ESC
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב , האם יש תוכנה שמבצעת את הפעולה באופן אוטומטי ובאיכות טובה? אם כן מה שמה? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שקניתי מחו"ל לא מזמן הוא הגיע עם ויסטה והתקנתי עליו מיקרוסופט וורד גם התקנתי עליו עברית אבל עכשיו כול פעם שאני כותב משהו בעברית זה יוצא לי במקום למשל "איך הולך" זה רושם "הולך איך" או במקום "מה המצב" רשום "המצב מה" יש למישהו אולי פתרון בשבילי זה ממש מציק ואני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי בדחיפות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לאחר שהייתה לי בעיה בutorrent שהוא לא ניצל את המהירות כמו שצריך בהורדות עברתי לתוכנה deluge עכשיו רציתי לדעת איפה אפשר לראות את כמות העלאה של כל הקבצים ביחד ולא כל אחד לכוד , אשמח אם מישהו יסביר לי . תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה היא אם יש לי מה לעשות עם התוכנה או שנותר רק להתבאס ולמחוק כמעט 11GB שהורדו בעמל רב ו29 חלקים לשווא
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום שאני שולח מיילים בחשבון GMAIL שלי לGMAIL אחר...אז אני מקבל כל מה שאני שולח חזרה אלי וגם זה לא נשלח לאדם לו אני רוצה לשלוח..מה עושים כדי לעצור את זה?!?!?!?! תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי... בזה, האמת - לא נתקלתי עד השבוע... וכמה שניסיתי לחפש על מידע בגוגל, לא מצאתי מידע רלבנטי ובזבזתי על זה שעות... בקיצור אני מעלה את הבעיה כאן כמוצא אחרון, מתוך אמונה שכאן אתם תוכלו לעזור, או לפחות לכוון אותי מה לעשות ובכן הבעיה כזו - אני עובד בעמותה בה יש רשת מחשבים, כאשר מדובר על מחשב אחד בלבד מתוכם, בו הבעיה קיימת. העניין הוא כזה - אני מפעיל את המחשב, הכל בסדר עולה מהירות תקינה (נראית ככה לפחות, מהירות טובה זה עניין יחסי), מנסה קצת אופיס, קצת לגלוש ועדיין עובד סבבה, ואז - מנסה לכתוב טקסט באינטרנט (להכניס כתובת אתר) או באופיס, ופתאום כל מה שאני לוחץ מוביל אותי לפתיחת עמוד הכניסה של תוכנת ברירת המחדל לאימייל, במקרה הזה אאוטלוק 2007. אני מקליד O - מקפיץ חלון, מקליד " -…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תוכנה רק ל30 יום. האם אפשר לפרוץ את ה-EVALUATION של התוכנה לא מצאתי CRACK בשבילה. שם התוכנה היא HDL TURBO WRITE נ.ב אמרו לי שיש אפשרות דרך הREGEDIT
-
שלום רב האם יש הסבר מה תפקידה של כול תוכנה? הסבר כלשהו ? ישנם התוכנות הפופולריות אבל יש בדיסק עוד שאני לא יודע את תפקידם. לכן אני מחפש הסבר קצר או ארוך עך כול תוכנה תודה ויום טוב מיקי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב! בניתי איזה שני דפי אינטרנט שמכילים קישורים ישירים להפעלת משחקים וסרטים ישירות מהמחשב שלי, העלתי אותם לרשת ,אבל איך אני גורם לקישורים לעבוד מכל מחשב? ז"א ,אני רוצה למשל מהמחשב של דוד שלי להכנס לכתובת ולשחק במשחקים דרך המחשב שלי, יש דבר כזה בכלל? ד"א כשדפי האינטרנט מופעלים אצלי סתם ככה מבלי להעלות אותם לרשת הם עובדים יפה ,אבל רק אצלי, ובלי להעלות לרשת וכשאני מעלה לרשת הכל משתנה. מקווה שיש תשובה לזה חח תודה רבה ,וחג שמייח!!!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בסינכרון קבצים ממחשב ל-iPaq הפכו כל הטקסטים מ"פתקים" לג'יבריש. איך אני יכול להפוך את הג'יבריש חזרה לעברית? (גם הקבצים ב-iPaq הפכו לג'יבריש)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם, אני זקוק בבקשה לתוכנה חינמית וטובה ומהירה שאיתה אוכל לחתוך קטעי וידיאו מסרט או קטעי וידיאו אחרים כך שאני אבחר מאיפה הקטע וידיאו יחתך ולאיזה זמן. וכמובן שיחתוך את זה לפורמט הסופי של AVI DIVX משיקולי נפח על דיסק או קי וכו ... אשמח לקבל קישור ישיר לתוכנה המומלצת תודה HIGHLANDER
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-