תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני בזמן האחרון עובד הרבה עם ה- Word והעבודה שלי צריכה להיכתב בפורמט מאוד ספציפי. בגלל דרישות אלה אני נאלץ כל הזמן לשנות גדלי פונטים, להזיז את סמן תחילת הכתיבה בשורה בסרגל למעלה ועוד. רציתי לדעת, האם יש אפשרות ב- Word לייצר פקודות או משהו שבלחיצת כפתור יארגן את כל העניינים האלה במקום שאצטרך לעשות הכל ידנית? זה יכול לחסוך לי המון זמן שמתבזבז על שטויות. תודה ושנה טובה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לאחר שהייתה לי בעיה בutorrent שהוא לא ניצל את המהירות כמו שצריך בהורדות עברתי לתוכנה deluge עכשיו רציתי לדעת איפה אפשר לראות את כמות העלאה של כל הקבצים ביחד ולא כל אחד לכוד , אשמח אם מישהו יסביר לי . תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי מתוחזק באופן אופטימאלי (אנטי וירוס, פיירוול, וכו'). הכל עובד מהר כפי שצריך. אבל כאשר תוכנת ה - UTTORENT פןעלת (ולא משנה אם מורידה או מעלה או רק פתוחה ללא הורדה והעלאה) המחשב נעשה איטי להחריד, עד כדי כך שלא ניתן להוריד מייל באואטלוק ולא ניתן לגלוש באינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה. ואני מדגיש - יש NOD32 מעודכן ואין וירוסים. תודה, עמית
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הבעיה היא כזאת, יש לי מצלמה דיגיטלית, ואני מצלם איתה נגיד תמונות, והתאריך/שעה מכוונים, ואני מעתיק תמונות למחשב והכל, אני עובר עם העכבר על התמונה, יש מידע כמו תאריך צילום, שעה וכו'. אבל אני מחפש תוכנה שתוכל לעשות כמו צריבה לתמונה בקצה למטה את התאריך, כמו התמונות האלה שכתוב למטה בפינה הימנית תאריך? כזה דבר אני רוצה לעשות.. ורצוי שהיא תוכל לעשות זאת על מספר תמונות לבחירה או בכל התמונות שנמצאות בתיקייה מסויימת.. כי לכתוב על כל תמונה ותמונה זה סיפור , אם יש לכם פתרונות או רעיונות, תגיבו תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי divx,כמובן. אז ככה יש לי את הסרט ימ"מ , ועכשיו הוא פותח את הסרט מנסה להוריד קודד ונכשל, ומראה לי את הסרט בלי סאונד פשוט עכשיו היה כתוב שם שזה xvid... עכשיו יש בעיה, אני לא בטוח שזה הקודד שחסר... וגם אין לי מוסג איך להתקין אותו הורדתי אותו אבל אין שם קובץ התקנה הכל קובצי ווינדוס... אז שמישהו אולי יביא לי לינק לxvid ויגיד לי איך להתקין את זה תודה....
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש המלצה לתוכנה שמורידה לינקים אוטו' מאתרים כמו rapidgator.net/ מהאתרים האלה שאחרי שמורידים צריך לחכות כמה שעות, אני מחפש תוכנה טובה שאני יכול להשים בה את כל הליניקים וללכת לישון.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי במחשב את חבילת הקודקים ACE Mega CoDecS Pack 6.03 - Professional Edition. ההתקנה כללה גם את התוכנות QuickTime Alternative ו-RealPlayer Alternative. ניסיתי עכשיו להתקין QuickTime Pro 6.5.1, וההתקנה הודיעה לי שיש לי במחשב QuickTime ואם אני רוצה להתקין את הגירסה החדשה, אז אני צריך קודם להסיר את הגירסה הקודמת. בדקתי ב"הסרה של תוכנות", ולא מצאתי אפשרות להסיר את QuickTime. ה-Uninstall של חבילת הקודקים לא מאפשר להסיר רק את ה-QuickTime. האם קיים Uninstall של צד שלישי שמסיר את QuickTime Alternative? לפי מה שהבנתי, ה-QuickTime Alternative הוא לא נגן מדיה, אלא קודקים של QuickTime שמאפשרים צפייה בקבצי MOV בכל נגן מדיה. איך מקנפגים את Windows Media Player 9 כך שהוא יזהה קבצי MOV…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לשים סרט וידיאו במצגת של פאוור פוינט וכל פעם יש בעיה, עשיתי ניסיונות עם כל מיני סרטים בכל מיני פורמטים וכל פעם בעיה אחרת.. אין סאונד, אין תצוגה, אין כלום.... מדובר על סרטים קצרים ככה שזיכרון זו לא הבעיה מה גם שאני עם מחשב חזק. מישהו יודע אולי באיזה פורמט אני צריך לעשות את הסרט כדי שיעבוד נורמלי במצגת? ("לא לעבוד בפאוור פוינט" לא תהיה עצה טובה לכל המתחכמים! ) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם... אני מחפש תוכנה טובה ואפקטיבית לניקוי הTemp וה Registry הטמפ תופס לי המון מקום ופעם הייתה לי תוכנה שניקתי יותר מחצי ממנו שהיה לא נחוץ אבל מחקתי אותה ואני לא זוכר את שמה... וגם ברגיסטרי יש המון ערכים ושטויות שלא צריך! אני אודה מאוד אם תוכלו לתת לי לינקים לתוכנות שהשתמשתם בהן והייתם מרוצים! בתודה Anas-Nanas
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש נוב בעיצוב גרפי ובקושי יודע משהו עשיתי אותה ב20 דקות בערך לא משהו רציני...מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה קרה ...התקנתי אבל את חבילת המקודדים הכי חדשה של KAZAA עכשיו אני לא רואה כתוביות ב TVOUT רק במסך מה אני עושה ? יש אופציה שם ב SUBTITLES OPTION DRY SUBS TO OVERLAY SURFACE עכשיו8 ככה כן רואים ! אבל זה ממש כבר על הסרט ובגדול מאוד ככה שזה לא טוב אני רוצה איך שזה הופיע לי תמיד בקטע השחור ..(איפה שלא מוצג הסט) השוליים השחורים למטה ולמעלה אתם בטח מבינים בעצם למה אני מתכוון ? :-[
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך את זה לעבודה ולא להתקין שם את זה... ;D ניסיתי בגוגול לא עלה לי משהו טוב.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לחבר את זה זה מבקש דריבר ותוכנה מה שו כזה היה לי מקודם וזה עבד בגלל שהיה ליאת הדיסק והיה צריך להתקין דריבר ותוכנה עכשיו עבדתי את הדיסק מה אני עושה אולי אפשר להוריד את זה מאינטרנט? את ה DRIVERS ויש לי VISTA עם זה קשור!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי סקין לתוכנה, זה הגיע בקובץ PIU או משהו כזה, ותיקיה עם תמונות. איך אני מתקין אותו? תודה :]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1002706608&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בעיה ראשונה היא שהתוכנה לא עולה...אני מקבל שגיעה בעיה שניה היא שאני לא מצליח להסיר את התוכנה. לא דרך ה uninast ולא בעזרת Revo Uninstaller זה השגיעה שאני מקבל ודרך ה Revo הוא מסיר לי תוכנות אחרות בזמן שאני מבקש ממנו להסיר את הדיימון רעיונות? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תקייה של ווינדוס 98 על ההרד דיסק אבל מערכת ההפעלה שמותקנת לי עכשיו היא ווינדוס אקס פי.בכל מקרה בווינדוס 98 היה מותקן לי חיוג לרשת עם שם משתמש וסיסמא האם יש איזשהוא קובץ בתקיית הווינדוס 98 הזאת שניתן לפתוח אותו ולראות את הסיסמא ואת השם משתמש ? ניסיתי להתקין על התיקייה הזאת ווינדוס מחדש אבל לא ניתן וההתקנה נתקעת כל הזמן.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמקליטה את כל מעשי במחשב אבל אני גם צריך שהיא תהיה hiden זאת אומרת מבלי שיראו אותה ברגע ובכללי שלא יראו שהיא עובדת מישהו מכיר משהו כזה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום הנכון לשאלתי אבל אין פורום תוכנת מסרים מידיים האתר. שמתי לב שמופיע לי סימן קיראה בתוך משולש צהוב בתוך לשונית החיבור של המסנג'ר מה זה אומר? האם יש לי בעית חיבור? יש לציין שאני מחובר ישירות לראוטר עם כבר רשת לעזרתכם אודה סימון
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתנצל אם היה ת'רד כזה פעם באיזו תוכנה עדיף לדעתכם לשמוע רוק,מטאל וקצת דאנס מבחינת האיכות שמיעה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו המליץ לי פעם לשנות את ההגדרות בקובץ ה-boot.ini של windows. בתוך הקובץ ישנה בבגדרה: noexecute=optin. המליצו לי לשנות את זה ל: noexecute=alwaysoff. רציתי לשאול האם מישהו בכלל שמע על השינוי הזה, ואם כן, אז מה הוא עושה? (אם אפשר להסביר בעברית פשוטה... ). דבר שני רציתי לדעת אילו "תופעות לוואי" יש לשינוי האופציה הזו או לשינוי הקובץ boot.ini בכלל, והאם זה איכשהו קשור להאצת מהירות ההורדות בביטורנט?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת Microsoft Office outlook 2003. אני רוצה לעשות חיפוש על מיילים בטווח מסויים של תאריכים, של כל המיילים בשבועיים הקודמים... כשאני משתמש באפשרות של חיפוש מתקדם: (כלים->חיפוש->חיפוש מתקדם או באנגלית, Tools->sFind->Advanced Find) אני מקבל בודעת שגיאה. ככה אני מכניס את הערכים: ההודעת שגיאה שאני מקבל היא: (בעברית) ובאנגלית: מישהו יודע איך צריל לעשות את החיפוש הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-