עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. קוראים לזה " מודעות גוגל". אני גולש באקפלורר 7 בעבודה ובפיירפוקס בבית

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Bakke,

ליפני 3-4 חודשים חיפשתי AV וגיליתי שיש AV חדש שנקרא VIPRE. האמת היא שהשתמשתי ב TRIAL של החודש שלו ומאד מהניתי. הוא באמת מאד קל, ידידותי ולא מפוצץ אותך עם אפשרויות והגדרות. הוא גם קיבל דירוג טוב בכמה אתרים (למרות שקשה להאמין לאתרים שכאלו) הבעיה היא שאני לא באמת יודע עד כמה הוא טוב שזה שמגיע רגע האמת. אני עכשיו מעוניין לרכוש AV לשנה והייתי מאד שמח לדעת אם יש המלצות חמות לגבי VIPRE. אני בגדול די פריק של תוכנות שעשות את העבודה אבל במשאבים נמוכים. זה נותן הרגשה נקייה.. אני לא מודע ל AV שרצים היום. תמיד אני שומע שKASPARSKY בראש ואיתו NOD32. ב NOD32 השתמשתי בגירסה 2.7 ממש אהבתי אותה. היא היתה נקייה, קלה ונוחה אבל מאז כבר יצאו מספר גירסאות ואני קורא גם ביקורות רעות של זליגת זיכרו…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by omri09,

שלום היום בא טכנאי להחליף לנו את האינטרנט ומסתבר שהוא גם נגע במחשב בצורה מגונה כמעט כל קובץ עם סיומת .EXE נותן לי הודעת שגיאה בין אם זה : application error(the instruction at referenced memory at the memory could not be read) או visual c++(floating point support not loaded) איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? לא הותקנה אף אפליקציה[br]פורסם בתאריך: 8.01.2010 בשעה 15:19:08 אני אובד עצות לחלוטיןאפילו פירמוט לא עזר ניסיתי גם לנקות הסטיקים של ה- RAM

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היי מקווה כי הגעתי לפורום הנכון כשאני פותח דף אינטרנט ומנסה לראות מפה מאתר אני רואה איקסים במקום את התמונה איך פותרים את הבעיה תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני מקבל חלון windows security כמו שהייתי מקבל בXP אבל אחרי שאני רושם את השם משתמש והסיסמא ולוחץ OK החלון מתאפס ולא נכנס לאתר.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Sting,

אז משום מה יש המון איקונים ממש יפים בקבצי PNG לעומת קבצי ה ico של windows, השאלה שלי היא איך אני הופך אותם לעזאזל לקריאים ב win7? אני מניח שדנו בנושא הזה כבר רבות בעבר אבל לא הצלחתי למצוא שום דבר בחיפוש שהראה לי תוצאות לא קשורות בכלל תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. תוכנה כלשהי שתתן לוינדוס להגדיר רזולוציה גבוהה מהנתמכת ע"י המסך, ותיצור איזשהי "התאמה" (צמצום התמונה מבחינת החומרה, כך שהמסך יוכל להציג את זה בכל אופן). אני יודע שאם אני יוצר מכונה וירטואלית, בחלק מהמקרים אני יכול להגדיר שם רזולוציה מאוד גבוהה והתוכנה תעשה את ההתאמה לרזולוציה של ה-host, אבל אני מחפש פתרון כזה שרץ ישירות על מערכת ההפעלה המותקנת (וינדוס 7). תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by avidash,

אהלן ! תקף אותי trojan horse ואני לא מצליח להוריד אותו - אני לא מצליח למצוא תוכנה שיודעת להוריד אותו אם מישהו יוכל לתת לי הוראות אני אשמח מאוד אבידע

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by nadav1379,

יש לי בעיה בתוכנה של nod32 אני עושה בדיקה ואחרי כמה זמן הוא רושם לי File C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Identities\{409723BF-9614-487F-8274-0787AB7CD749}\Microsoft\Outlook Express\Inbox.dbx is infected with worm Win32/Netsky.Q. The file can be deleted. It is strongly recommended that you back up any crucial data before you proceed. מה אני צריך לעשות ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני מחפש תוכנה שתעבוד לי עם הבלותות' כדי להעביר קבצים מהמחשב לפלא ולהפך (תמונות, שירים וכו'). התוכנה שיש לי בשם WIRELESS BLUETOOTH עושה לי בעיות לפעמים ועכשיו היא לא פועלת בכלל. קיבלתי את הבלותות' עם הפלאפון 6230 של סלקום (אם זה משנה החברה :-X ). אני רוצה תוכנה שלא תהיה בעייתית , תודה!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה אם אפשר בבקשה המלצה על שני תוכנות(או אחת שיש לה את שני הדברים שאני מחפש) שבהם 1) אני יכול לתכנן ולעצב דברים בשלושה מימדים 2) תוכנה שאפשר לעשות דברים כמו MAYA תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by סיוון,

שלום לכולם , קניתי צורב DVD למחשב ואני מעוניינת לצרוב מספר סרטים שיש לי במחשב בפורמט DIVX אל מדיה של DVD. הרעיון הוא, שלאחר הצריבה , אני אשתמש בדיסק לצפייה במכשיר ה-DVD (קורא DIVX)הביתי שמחובר לטלוויזיה. האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה ליצור תפריט של הסרטים לפני שאני אצרוב על הדיסק ? על מנת שאוכל לבחור בסרט הרצוי בזמן הצפייה ממכשיר ה-DVD הביתי (או שקיים כברירת מחדל באחת מתוכנות הצריבה כמו נרו) . כמו כן , הסרט והכתובית באותו שם ובאותה תיקייה במחשב. האם כך לצרוב על מנת שאני אוכל לראות את הסרט גם עם כתוביות במכשיר ה-DVD הביתי ?.. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. תראו איך רואים... הכתב גדול, האותיות לא ברורות ועוד הרבה דברים מעצבנים ת מה עושים? ובבקשה בלי "תעבור לשועל" [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  14. או במקום אחר? ישנה האפשרות של שמירת הסיסמאות כך שלא צריך להקיש אותן בכל פעם מחדש... עוד צרה מהצרות שצצות מדי פעם (לאחר איבוד מידע), לא תמיד ניתן לשחזר את המידע במלואו. בקיצור, אני בבעיה נורא מעצבנת. המערכת (הקודמת) עם כל המידע (הקודם) שמור בקובץ גוסט ואני רוצה לשלוף את הקובץ הרלבנטי ולשתול אותו במקום המתאים במערכת הקיימת. היכן נמצא הקובץ בו שמורות הסיסמאות השונות שאנחנו מזינים ברחבי הרשת?! תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by dorosen,

icq 2002b לא מראה עיברית רק ג'יבריש ב XP PRO ??? ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. יש לי תקייה של ווינדוס 98 על ההרד דיסק אבל מערכת ההפעלה שמותקנת לי עכשיו היא ווינדוס אקס פי.בכל מקרה בווינדוס 98 היה מותקן לי חיוג לרשת עם שם משתמש וסיסמא האם יש איזשהוא קובץ בתקיית הווינדוס 98 הזאת שניתן לפתוח אותו ולראות את הסיסמא ואת השם משתמש ? ניסיתי להתקין על התיקייה הזאת ווינדוס מחדש אבל לא ניתן וההתקנה נתקעת כל הזמן.

17. Started by ZigZag,

למישהו יש תוכנה פשוטה ש"עושה את העבודה" ? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by yair_h,

שלום לכולם. האם ניתן וכיצד להוסיף את כל ה cliparts הנמצאים בדיסק ההתקנה של ה office97 מבלי להכניס כל פעם מחדש את ה CD ? נ.ב. (בהוספה והסרה של תוכניות > office97 > תחת הסר/ שנה ומשם > כלי אופיס, שם כבר מסומנות כל האופציות הרלוונטיות של ה clipart.) תודה מראש יאיר

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by liav12,

אני כל הזמן מנסה לצפות בסרטים עם סיומות כאלו וזה לא מנגן לי אותם, למה? איזה קידוד אני צריך?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by simmiz,

אני רוצה לסלק את המודם הישן שלי. האם יש תוכנת פקס טובה המאפשרת לקבל ולשלוח פקס בעזרת מודם ה ADSL ?

21. יש לי וודו 3000 ויש לי TV OUT ואני מנסה לחבר אותו אבל עם הדרייברים שלהם זה עושה לי בעיות ואם אני כבר מצליח אז המסך מהבהב ונכבה , בכלל עכשיו אני לא מצליח אפילו להיכנס ללשונית של ה TV , בקיצור אני צריך תוכנה כמו TVTOOL .[רק שזה לאנווידיה בלבד אז זה לא עובד לי]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by OmerMan,

יצא QuickTime 6, למקרה שמישהו מעוניין.. להורדה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני שוקל לעבור לוינדוס 7, והייתי מעוניין לדעת אם אחת או יותר מהתוכנות בתמונה שהוספתי, לא עובדת תחת וינדוס 7, ואם כן, מה אפשר לעשות בנידון? התוכנות: http://img87.imageshack.us/img87/120/programs.jpg תודה רבה מראש לעונים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by jacob300,

שלום לאחר ריקון סל המיחזור יוצאת הודעת שגיעה (מצורפת תמונה) וסל המיחזור לא מיתרוקן, רק אחרי הפעלה מחדש. Windows xp pro sp3 מה ניתן לעשות ? תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Cupid Me,

היי, כנ"ל, לא מצאתי משום מה תחליף לג'ימייל נוטיפייר של פיירפוקס, אשמח אם תעזרו, תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים