עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by mikk,

יש לי גרסה 2002A בילד 3722 אחרי שאני מתחבר, זה מה שהוא מראה לי...:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש דרך להוריד את photo gallery בלבד? במקום להוריד את Live Messenger הכבד הזה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני שוקל לעבור לוינדוס 7, והייתי מעוניין לדעת אם אחת או יותר מהתוכנות בתמונה שהוספתי, לא עובדת תחת וינדוס 7, ואם כן, מה אפשר לעשות בנידון? התוכנות: http://img87.imageshack.us/img87/120/programs.jpg תודה רבה מראש לעונים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by nattti,

שלום אני רוצה להוריד דרייברים מהאתר, יש לי כרטיס מסך של nvidia geforce fx 5200 בקטגוריות של ההורדות של כרטיסי מסך של nvidia לא קיים דרייבר כזה אך קיימים סוגים שונים כמו ForceWare גרסה 81.85 WHQL לכרטיסי GeForce מה זה אומר WHOL ? הם זה אמור להתאים לכרטיס כמו שלי לדוגמא? בבקשה תעשו לי סדר בדברים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. לא רואה את סרגל הזמן, וכפתורי הווליום ואיכות הצפייה לא ניתנים ללחיצה. הסרתי והתקנתי מחדש ללא שום תועלת. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת אם קיימת תוכנה שמאפשרת להוציא את המילים משיר כלשהו ולהישאר רק עם הלחן? אשמח לתגובה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי בעיה במחשב כם התוכנה של-lg bridge שאני רוצה לעדכן תוכנה והמחשב כותב לי שהוא לא יכול לבדוק את גרסת התוכנה. המכשיר שלי הוא v10

8. מכירים תתוכנות האלה עם השבוע ניסיון שמאפשרות להתקשר לכל העולם? אז מצאתי אחת חדשה, חשבתי לנצל אותה ולמתוח כמה חברים.. הייתי רוצה להקליט את השיחות האלה, יש תוכנה שיכולה לעשות את זה? ד"א גם תוכנות לעיווט קול יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by J0n1,

הורדתי סקין לתוכנה, זה הגיע בקובץ PIU או משהו כזה, ותיקיה עם תמונות. איך אני מתקין אותו? תודה :]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by snirf,

אני משתמש בתוכנה total video converter, המרתי מFLV לXVID AVI והקובץ גדל מ-350 MB ל-850 MB שזה המון!! איך אני שומר על הגדול הקיים? בלי שהקובץ ייגדל בצורה כזאת משמעותית אולי פורמט אחר של AVI? מצורף צילום מסך של האופציות-

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי תוכנה ללימוד פוטושופ פועלת ב WINDOWS 98 אבל באקס פי לא אני יודע שיש דרך להפעיל את זה באקס פי אבל לא זוכר איך מישו זוכר?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום אני מחפש המלצה לאנטיוירוס טוב שלא יכביד יותר מידי על המחשב (נטבוק) תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, יש לי סרבר והוא קורס כמה פעמים ביום. ניסינו הרבה דברים ושום דבר לא עזר. יש איזה תוכנה או כלי שכל פעם שקובץ exe קורס במקרה שלי server.exe אז הם יוצרות לוג של הקוד שהיה קשור לקריסה? אם כן מה השם? בevent viewer זה מביא לנו מידע שלא עוזר. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום רב, המחשב שלי נמצא כרגע בתיקון במעבדה. עדיין לא ידוע מה הבעיה, אך יש סבירות גבוהה שההדיסק הקשיח נפגם. במקרה כזה, יהיה כנראה צורך בדיסק חדש. השאלה שלי היא כזו- יש לי גיבוי (אימאג') שיצרתי באמצעות "נורטון גוסט". האם אוכל לשחזר את הגיבוי הזה, בכדי שיעבוד בצורה תקינה גם על הדיסק החדש? האם תהיה מגבלה כלשהי? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, רציתי לברר אם קיימת אפשרות לכבות צג אחד כאשר אני צופה בוידאו במסך מלא על צג אחר. בתודה, עובד.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by bazuka,

אני מחפש פלאגינס לפוטו שופ 7 הורדתי מכל מיני אתרים מוזרים אבל מצאתי רק פלאגינס חובבניים מפגרים שלא עושים כלום. ונראה לי שרק דופקים את התוכנה איפה אפשר למצוא פלאגינס של החברה? כאלה שמוסיפים אפקטים טובים וסמלים שאפשר לצייר....... וכל מיני STYLES לאובייקטים...? יש למישהו מושג?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Itzik68,

צהריים טובים, אני מחפש תוכנת גיבוי לסביבת WINDOWS שתערוך גיבויים של תיקיות ספציפיות ע"פ בחירה, תסדר את הגיבויים בתיקיות (לפי תאריך הגיבוי) ותמחק גיבויים ישנים אחת למס' גיבויים. (נגיד 4 או 5 לצורך העניין) אשמח להמלצות (רצוי מניסיון ושימוש אישי) לתוכנה (רצוי חינמית אבל אני מוכן לשלם עבור תוכנה שתהיה שווה את ההשקעה) שעונה לדרישות שלי. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by pssheba,

שלום, מישהו מכיר את התוכנה לגרפיקה תלת מימדית 3d max? ניסיתי להוסיף טקסט בעברית ויצא לי ג'יבריש. מישהו יודע אם וכיצד מוסיפים טקסט בעברית ל 3d max? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. בעיקר תצביעו על מה שאתם ממליצים. לאחר ההצבעה תוכלו לראות את התוצאה מייד. אם קיים אצלכם אנטי וירוס שלא ברשימה אנא תרשמו לי אותו ואני אוסיף אותו ולאחר מכן תוכלו להצביע בשבילו. אל תרשמו לי אנטי וירוס שלא רשמתי ברשימה אם אינכם משתמשים בו או אינכם ממליצים עליו.{אלא רק אנטי וירוס שאתם משתמשים או ממליצים} אני עושה את זה בשביל להבין באמת איזה אנטי וירוס עושה את העבודה כמו שצריך. למשל avira מצויין אבל הוא לא מצא לי כמה וירוסים לעומת קספרסקי שכן מצא אבל לעומת זאת קספרסיקי גורם ליותר בעיות ודורש הרבה משאבים. הרבה ממליצים לי על אנטי וירוס שונים והייתי באמת רוצה לדעת על איזה אנטי וירוס באמת רובם מרוצים וממליצים{כי בדרך כלל הרוב הוא זה שצודק}

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by JUVE,

יש לי תוכנה רק ל30 יום. האם אפשר לפרוץ את ה-EVALUATION של התוכנה לא מצאתי CRACK בשבילה. שם התוכנה היא HDL TURBO WRITE נ.ב אמרו לי שיש אפשרות דרך הREGEDIT

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by neogod,

ZA התחיל לעשות בעיות בזמן האחרון ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש אך לאחר ההתקנה מחדש הוא חוזר להגדור שהיו לפני ההסרה. כיצד אני יכול להסיר אותו מבלי שישמרו לי ההגדרות? איפה נמצאים הקבצים שהוא הוא שומר את ההגדרות, לא הצלחתי למצוא אותם!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שאלה בכותרת מה עושים ? האם יש למישהו תחליף טוב לאיסי ? טרילאין אולי ? משהו יותר טוב ו

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ome,

שלום לכולם,מישהו מכם מכיר תוכנה/חומרה אשר יכולה לכבות ולהדליק מחשבים בתזמון קבוע מראש? הצלחתי להגיע ב-BIOS לאפשרות להדליק באופן קבוע כל יום, לדוגמא: כל יום תידלק ב-8:00, או מיום שני עד שישי תידלק ב-8. איך עושים משהו יותר מתקדם כמו הכנסת תאריכים? לדוגמא: אני רוצה שבין ה-17/12 ל-20/12 תידלק ב-8:00 ובין ה1/2 עד ה-10/2 תידלק ב-9. קיים דבר כזה? אני מדגיש שמדובר במחשב בלי רשת. יש משהו כזה? תודה מראש על העזרה חבר'ה! אורן

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by wow,

אני פותח מס' שירים ע"י FILE ---> OPEN ואחרי כמה דק' זה פשוט מפסיק לנגן ונהיה בצבע כתום וגם פותח לי חלון ושואל אותו אם אני רוצה להתקין איזה קודק ושאני מאשר כל השירים הופכים לכתום עם סימן קריאה כזה לידם. בדקתי אם יש וירוס ואין וזה קורה עם יותר משיר אחד. מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by בזיק,

אני שומע מוזיקה דרך itunes. לאחרונה אני לא מצליח לפתוח אותו. לא עשיתי שום שינוי במחשב אין לי מושג למה זה קורה. סריקת המחשב ע"י adaware ן spybot לא מעלה דבר מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים