תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש המלצה לאנטיוירוס טוב שלא יכביד יותר מידי על המחשב (נטבוק) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתם על תוכנת N-Bench 3 שהוציאה חברת AMD ? לא ? לא שמעתם ?? איפה אתם חיים ? על מאדים ? אחלה פלוס. קבלו בבקשה לינק להורדה http://www.techconnect.ws/filez/amd/nbench3.lzh זה לא ווארז והתוכנה חוקית, הקובץ שוקל 70 מגה וניפתח ע"י WINZIP או WINRAR מתאים גם ל AMD וגם ל INTEL נהניתם ? ספרו לנו ... לא נהניתם ? אמן תאבדו את כפתור ה ESC
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש תוכנה שבאמצעות צירוף מקשי אוכל להפוך את המסך (ל PIVOT) והאם יש תוכנה שאיתה אפשר לעבור בין מצבי התצוגה של DELL 2009W? (גרפיקה, משחק, ספורט, סרט)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במשך שנים אני משתמש בקספרסקי אינטרנט סקיוריטי להגנה על המחשב הביתי שלי ומרוצה ממנו. רציתי לברר האם עדיין זו התוכנה המועדפת או אולי יש כבר דברים טובים יותר. אשמח להמלצות. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עזרה דחופה .... יש לי 100 ג'יגה בכונן c 74 מהם פנויים לאט לאט הזיכרון הזה יורד שכאשר אחרי יום אני מקבל הודעת אזהרה שהזיכרון נמוך ! אחרי שאני עושה ריסט הזיכרון חוזר למצב הרגיל (74 גיגה) עשיתי סריקה של וירוסים(נוד 32) אין כלום סרקתי ב ccleaner כלום לא עוזר אני לא יודע מה לעשות ואני באמת חייב עזרה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השגיאה הזאת קופצת מספר פעמים ביום ואני לא יודע למה. אני לא מחובר לרשת ביתית, אז מה התוכנה הזאת רוצה ממני? Files that help describe the problem: C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\AppCrash_wmpnetwk.exe_26595dff9bee9c8b11a7fd3c7569c0b333739_cab_10c9d0d7\WERCF32.tmp.appcompat.txt C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\AppCrash_wmpnetwk.exe_26595dff9bee9c8b11a7fd3c7569c0b333739_cab_10c9d0d7\WERD0C8.tmp.WERInternalMetadata.xml C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\AppCrash_wmpnetwk.exe_26595dff9bee9c8b11a7fd3c7569c0b333739_cab_10c9d0d7\WERD0C9.tmp.WERDataCollectionFailure.txt Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwli…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
icq 2002b לא מראה עיברית רק ג'יבריש ב XP PRO ??? ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש איך אני בודק איזה כרטיס מסך יש לי? אמרו לי שיש AIDA32 אבל בכול האתרים ההורדה אזות לא פועלת אז מאיפה אני מוריד תוכנה כמו AIDA32? קישור ישיר :'(
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה היא אם יש לי מה לעשות עם התוכנה או שנותר רק להתבאס ולמחוק כמעט 11GB שהורדו בעמל רב ו29 חלקים לשווא
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את אייטונז הבעיה שיש על התוכנה הסמל של חומת האש איך אפשר להסיר או לבטל את חומת האש מהאייטונז?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה ומעצבנת במחשב ואני צריכה עזרה. לא ידעתי אם לפרסם את זה בפורום תוכנה או רשתות (תכף תבינו למה), בכל מקרה אני מפרסמת את זה בפורום תוכנה כי הבעיה הזו נוגעת לשתי תוכנות. זה התחיל כשהתקנתי את הגרסה האחרונה של iTunes. יש לי Windows 8 64 bit. התוכנה עולה אבל עם מסך לבן, לא רואים את הממשק. ניסיתי להסיר ולהתקין שוב וזה לא עזר. עכשיו אותו דבר קורה לי עם התוכנה של הסטרימר של יס. ברגע שמסירים את התוכנה של הסטרימר ומתקינים שוב, זה מסתדר. אחרי זה אם יוצאים מהתוכנה ומנסים להעלות אותה שוב, זה שוב עולה עם מסך לבן ולא רואים כלום. יש לי הרגשה שזה יכול להיות קשור לרשת איכשהו כי מצאתי אזכורים בגוגל על כך שה-iTunes עולה עם מסך לבן כאשר לא ניתן להתחבר לחנות. ניסיתי לעדכן …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ממש עלה לי רעיון לכותרת.. אז ככה אני יכול להשיג עבודה ואין לי ממש ניסיון אבל רציתי לדעת מה בדיוק עושים בעבודות כאלה. אני בטוח שלא יגידו לי תעשה לנו חתימה, כפתור, סידור תמונות וכל שאר החרטא הזה.. מה שרציתי זה לדעת מה בדיוק עושים בעבודה כזו, ואם אפשר תנו לי איזה פרוייקט לדוגמא(כמו שיתנו לי בעבודה אמיתית). פשוט אני יודע כמה קשה זה להשיג עבודה ללא ניסיון (אני מניח שלעשות לחברים זה לא בדיוק ניסיון) ורציתי לדעת אם אני ברמה מספקת אני יכול להגיד לו יש לי קצת ניסיון ובלה בלה בלה... קיצר אם תוכלו לעזור לי אודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שתסנן לאנונימי טיים אווט וכו' תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1006361041&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להסיר את האקספלורר אני מקבל את החלון המצורף חיפשתי את הקובץ במחשב ולא מצאתי אותו מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להוריד דרייברים מהאתר, יש לי כרטיס מסך של nvidia geforce fx 5200 בקטגוריות של ההורדות של כרטיסי מסך של nvidia לא קיים דרייבר כזה אך קיימים סוגים שונים כמו ForceWare גרסה 81.85 WHQL לכרטיסי GeForce מה זה אומר WHOL ? הם זה אמור להתאים לכרטיס כמו שלי לדוגמא? בבקשה תעשו לי סדר בדברים תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן בחופש לעשות מודינג מקיף למחשב שלי, והחלטתי הפעם להשתמש בתוכנת מחשב, אני צריך משו בסגנון autocad רק הרבה יותר פשוט וחינמי, או לפחות מחיר זול, גם אין לי בעייה להשתמש ב-Trial או Shareware של תוכנה מסויימת. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הבת שלי עבדה בוורד ושמרה מדי פעם את הקובת ישירות לדיסק און קי שהיה מחובר למחשב. אחרי הוצאת הדיסק און קי וחיבורו מחדש היא לא מוצאת את הגירסה האחרונה ששמרה :-(( איפה יכול להיות הקובץ??? בדיסק און קי נמצאת הגירסה הישנה..... ובזמן שביצעה שמירה לא התקבלה שום הודעת שגיאה) אשמח לעזרה, מיכל
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה להפעיל את הנורטון גוסט דרך הדוס כדי שאני אוכל לעשות שחזור לדיסק שלי. איך אני עושה את זה? יש לי נורטון גוסט 2003 ואני לא מוצא שם את האפשרות, כי אי אפשר להפעיל דרך האופציות שלו שם כי אני נמצא ב c ואני רוצה לשחזר את c.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או במקום אחר? ישנה האפשרות של שמירת הסיסמאות כך שלא צריך להקיש אותן בכל פעם מחדש... עוד צרה מהצרות שצצות מדי פעם (לאחר איבוד מידע), לא תמיד ניתן לשחזר את המידע במלואו. בקיצור, אני בבעיה נורא מעצבנת. המערכת (הקודמת) עם כל המידע (הקודם) שמור בקובץ גוסט ואני רוצה לשלוף את הקובץ הרלבנטי ולשתול אותו במקום המתאים במערכת הקיימת. היכן נמצא הקובץ בו שמורות הסיסמאות השונות שאנחנו מזינים ברחבי הרשת?! תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך riva tnt 32m והורדתי מהאתר של אנוידיה דרייבר לכרטיס שלי וזה אומר לי שהדרייבר לא מתאים.. אני לא יודע מה לעשות מישהו יכול לתת לי לינק שיתאים? יש לי וינדוס אקספי תודהההההההההה...........
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, החלפתי אנטיווירוס ל-NOD32 והפיירוול שלו חוסן לי הורדות.. יש איזושהי אפשרות להגדיר ב-NOD32 שיתן להוריד קבצים בתוכנות הנ"ל בלי לבטל אותו ואז האנטיווירוס בכלל לא פועל.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כלומר תוכנה שמקליטה כל דבר שיוצא מהכרטיס קול שלי....למשל עם אני שומע שני שירים ביחד שתקליט אותם מעורבלים..או אם אני מדבר שיחת קול עם מישהו אז שהיא תוכל להקליט אותה...הבהרתי את הנקודה...אז מכירים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצליח להעביר ממחיצת C לD כמה גיגות... הוא פשוט לא נותן לי אין שגיאה או משהו הוא מפעיל הכל מחדש ואומר שהוא עשה COMPLETED ובסוף אני רואה שהוא לא העביר כלום ... מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://safeweb.norton.com/report/show?url=vgames.co.il יכול להיות שזו טעות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-