עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם. שי לי קובץ MP3 אחד, ובתוכו כ 30 שירים. הקובץ שוקל כ 170MB וכשאני טוען אותו לנגן (WINAMP) הוא מעלה את הקובץ אך אין לי מבחר של כל השירים, כלומר אני שומע את הכל אבל אני לא רואה אותם בנפרד.. זה הכל דחוס לאותו הקובץ.. לכן איני יודע למה אני מקשיב.. לאיזה שיר.. לאיזה מספר.. מה שאני כן יודע זה שיש שם את כל השירים.. כי הם מופיעים בקובץ המידע .nfo אז שאלתי היא: האם יש איזו שהיא דרך "להוציא" את השירים מהקובץ הגדול כך שכל שיר יהיה קובץ בנפדר? *חשוב להוסיף שיש גם קובץ .cue שאם אני טוען אותו דרך הNERO אז הוא מראה לי את כל השירים בנפרד אבל כ-WAVים.. וגם אין להם שמות.. הכל זה Track 1 - Track 2 - Track 3 וכו.. אם יש את האופצייה הזאת אז אני חושב שיש דרך כלשהיא להוציא את …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מחשב חדש מחובר באמצעות חייגן ללא ראוטר מנסה להפעיל את האמיול והוא מראה רק 4 שרתים וכאשר הוא מנסה להתחבר הוא לא מצליח רושם DEAD SERVER למרות שבפועל השרתים תקינים גם לאחר עדכון רשימת השרתים אין הצלחה בהתחברות יש לציין שהפיירוול פתוח הפורטים פתוחים וגם הוחלפו מספר פעמיים על מנת לבדוק בעיה בהם בדקתי באמצעות האמיול האם יש בעיה כלשהי בפורטים והכל היה תקין כולם פתוחים ניסיתי להוריד גירסה נוספת ושוב אותה הבעיה מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה??

3. Started by Tal11,

אהלן, יש לי תהליך במחשב שרץ דרך system ואני רוצה להעיף אותו, העפתי מה-startup (msconfig) אבל בכל זאת אני רוצה להרוג אותו עכשיו. ניסיתי taskkill /pid=123 /f, לא הולך (Access is denied) הצעות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Wizard Of Oz,

איך אני מגיש מספרי IP ל-EMULE?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by jeyjey,

http://planet.nana.co.il/zombie12345/home.html עיצוב גמור, נשאר לעשות רק כמה תיקונים אחרונים ולמלא אותה בתוכן מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by idanpc,

נא לפרט מעבד,זכרון,HDD הציון שקיבלתי: מעבד: 4433 amd 1700XP זכרון:3081 ddr 128 הארדיסק: 445 ישן wD 20GB

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. לא הצלחתי לסנכרון גם את הטאבלט וגם את הטלפון במקביל רק בנפרד. מה ניתן לעשות? יש לזה פתרון?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by waizman,

ביום-יומיים האחרונים האנטיוירוס (שמופעל עם המחשב) מופיע כ DISABLED, וכשאני מנסה להפעיל אותו (ENABLE) ע"י כפתור ימני על הסמל שלו בשורת המשימות אז לא נפתח התפריט או שהוא נפתח אחרי שעה, וזה עדיין לא מפעיל אותו... ניסיתי גם להפעיל את זה דרך התוכנה אבל גם לה לוקח שעה לעלות וזה גם לא עוזר... מה הבעיה?? ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את נורטון אבל זה לא עוזר...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני מחפש תתוכנה שאיתה אנשים פה עושים איתה סקיצות כדי לתכנן פרויקט אז אם מישהו יודע תשם שלה או שיביא י לינק תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by arvas,

אז כך יש לי וינדוס ויסטה והפיר ואל שלי לא מאפשר לי לשחק בשום משחק אונלין כגון: L2,ARCHLORD,2MOONS,RF ויש עוד רשימה ארוכה כאשר אני נכנס לאחד המשחקים יש לי לאגים נוראים אני אפילו לא יודע אם זה לאגים כי לאג בעיקרון מתי שזז לאט אבל פה זה זז בסדר אבל איזה 5 דקות אחרי שאני לוחץ על העכבר וזה עוד במקרה הטוב במקרה הלא טוב אני מקבל דיסי עוד לפני זה אפילו מתי שאני מנסה לעשות פינג למחשב שלי ממחשב אחר 90% נעבד אותו דבר גם כאשר הפירואל מכובה אין לי שום אנטיוירוס או ספיואר או פירואל אחר ולא אין לי גם וירוסים כאילו היה לי את כול ההגנות אבל ברגה זה מחקתי את כולם ועדין אותו דבר שום דבר לא משתנה זה כמעט בדוק בגלל הפייר ואל של הויסטה אני גם מנסה להוסיף לחריגים את בפיירואל את כול המשחקים אבל …

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום רב, יש לי 2 מצלמות webcam שאני רוצה לתלות אותם בחדר: 1בתוך החדר והשני מחוץ לחדר שהם יהיו נסתרות משהו מדליק-יש לי רעיון וזה... בקיצר אני מחפש תוכנה שמקליטה במקביל את מה שקורה ב2 המצלמות. אני רוצה להפוך אותם למצלמות אבטחה כזה. יש סיכוי ללינק הורדה או המלצה על תוכנות? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Galit17,

יש לי סרטון בפורמט MOV ורואים בו הפוך. איך אני עורכת את זה כדי ליישר? תודה ככה אני רואה:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by netanel,

שלום ברצוני להתקין תוכנת פטו שופ במחשב. אפשר לתת לי את הקובץ שמתאים למערכת ההפעלה Windows Xp תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by THE_COMMANDER,

לא בבילון אני מחפש תוכנה שמתרגמת טקסטים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בדקתי ביקורות שונות ברשת אך כולן לא עודכנו מאז 2007. מהי תוכנת הצריבה הטובה ביותר נכון להיום - תחילת 2009, כלומר בעלת מגוון הפונקציות הרחב ביותר והנוחה ביותר לשימוש?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by blackbimer,

מחפש בבקשה תוכנה שבעזרתה אני יוכל לחתוך קטעי מוזיקה ולחבר בינהן.. תודה וחג שמח !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. התקנתי אימיול lionetwork במחשב של חבר ( מחשב חדש ). האימיול מסרב להתחבר לשרתים והוא רושם על כל שרת שאני מנסה להתחבר Appears To Be Dead . יכול להיות שזה בגלל ה SP2 שהותקן לא מזמן ?! ניסיתי לשחק עם ההגדרות של האימיול אבל לא מצאתי משהו שיכול להשפיע. בדקתי את ההגדרות של הפיירוואל בוינדוס וגם שם אין משהו שמונע ממנו להתחבר כמו שצריך. הסרתי והתקנתי את התוכנה זה גם לא עזר. הורדתי גירסה אחרת של אימיול וגם שם התוצאות די גרועות. תוכנה כמו סולסיק עובדת יחסית בלי בעיות מיוחדות. מה עוד ניתן לעשות ? כמו כן, במחשב לא מותקן פיירוואל . הפיירוואל היחיד שיש זה הפיירוואל של הוינדוס שהגיע עם הSP2. יש אנטיוירוס של נורטון. ותוכנות כמו spybot ו adaware.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by PoOki,

דבר ראשון זאת לא בעיה אחת אלה מס' בעיות שהם מופיעות אחרי פירמוט שני ! ניתקלתי בהן ואין לי כח לעוד פירמוט משעמם ... אז ככה.. הבעיה הראשונה בכל פעם שאני מפעיל את תוכנת הביטורנט שלי (לא משנה איזה ניסיתי את BIT COMET.. BITTORENT ABC .. AZUREUS הכל .. כמעט) אחרי 15 דקות עבודה בערך של התוכנה .. המחשב מקפיץ לי דאמפ ממורי .. (מסך כחול כאשר אין מספיק זיכרון במחשב מכירים את זה ?) והתוכנה בכלל לא מעמיסה לי על המחשב.. אני עושה דברים רגילים .. לא מפעיל אותה עם עוד תוכנות כבדות .. ולפעמים אני סתם משאיר אותה דלוקה בלילה בלי שום תוכנה שפועלת בקיצרו אין עומס על המחשב.. הוא רגוע לחלוטין ! וזה ממש מציק אי אפשר להוריד בביטורנט הבעיה השניה.. בכל פעם שאני עושה ריסט.. הוא מקפיץ לי ת'הודעה…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by gabi21,

אני מחפש דרך המאפשרת להתקין מחשב חדש על ידי שימוש ב IMAGE מוכן אך שההתקנה תתבצע דרך הרשת אני הולך לקבל סביבות 50 מחשבים חדשים ולפתוח אחד אחד נראה לי כמו עבודה שחורה מדי יש דרך לעשות את זה אני שמעתי שיש דרך לעשות את זה עם GHOST דרך ה רשת יש למישהו דרך להראות לי את זה או בכלל דרך כל תוכנה אחרת או שיטה אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by kobibo,

ישנם סרטים (לא כולם) שברגע שמרצים אותם התוכנה פשוט מתעופפת, הקודקים שלי מעודכנים כמו כן ב media player הסרטים מתנגנים. אודה לעזרה מכיוון שאני דיי התרגלתי לתוכנה ולא בא לי להחליף לאחרת.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ludacris,

חיפשתי לא מעט ולא מצאתי אם למישהו יש את הדיסק שבא עם הסט אני אשמח לדבר איתו תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. כמו הכותרת תמיד עיניין אותי האם זה באמת מגן על המחשב או שזה סתם דרך לקחת כספים כאילו כשה אני מוריד קובץ עם וירוס זה עושה משו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by alienboo,

שמעתם על תוכנת N-Bench 3 שהוציאה חברת AMD ? לא ? לא שמעתם ?? איפה אתם חיים ? על מאדים ? אחלה פלוס. קבלו בבקשה לינק להורדה http://www.techconnect.ws/filez/amd/nbench3.lzh זה לא ווארז והתוכנה חוקית, הקובץ שוקל 70 מגה וניפתח ע"י WINZIP או WINRAR מתאים גם ל AMD וגם ל INTEL נהניתם ? ספרו לנו ... לא נהניתם ? אמן תאבדו את כפתור ה ESC

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. קיבלתי טופס בPDF ואני צריך למלות אותו.. יש איזהשהם עורכים לקבצים האילה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by JAMOOS GADOL,

שלום לכולם! יש לי שאלה בנוגע למהיריות של תוכנות השיתוף... לפי מה שהבנתי מת'רדים קודמים-Edonkey היא התוכנה הכי טובה מבחינת התוכן שבה. אבל הבעיה היחידה איתה היא שאצלה אני מוריד הכי לאט מבין כל תוכנות השיתוף האחרות (שאצל האחרות אני מוריד ממש במהירויות אדירות) רציתי לשאול אם גם אצלכם היא מורידה (יחסית כמובן) הכי לאט מבין תוכנות השיתוף? אם כן (ואני מתאר לעצמי שכן) אז למה אצלה זה הכי איטי? אם לא מה אתם חושבים הבעיה שאני מוריד לאט (אם בכלל) בתוכנה הזאת? ומה עלי לעשות? ??? תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים