עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שבת שלום אנשים... אני פה ושם ברשת כל מיני אתרים ותוכנות שנותנות שירות של הורדת שירים מיוטיוב...עד כמה חוקי הדבר? (כנראה שלא). אני רוצה לבנות תוכנה קטנה שמריצה תכנים מיוטיוב , *ללא הורדה* אבל לא מציגה את התוכן בעמוד יוטיוב אוגני...אלא דרך ממש שאני הכנתי. עד כמה הדבר חוקי? והאם יכולים להיווצר לי בעיות מולם? תודה.

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  2. שלום יש לי משהו שאני רוצה לראות על המחשב עם כתוביות עכשיו הכתוביות והקובץ הם באותו שם ושאני צופה בקובץ עם הכתוביות הכתוביות מגיעות בהקדמה - כמה שניות לפני הוידיאו שניסיתי לסנכרן את זה עם Subtitle workshop , הכתוביות התאימו בדיוק! לא הייתה שום בעיה... (למרות שלא ראו את הוידיאו ב-workshop ) יש לי את הקודק של CCCP ואני עובד על VISTA למשהו יש רעיון אך לסדר את זה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Satlan,

אהלן, אני מחפש תוכנה שממירה בין פורמטי וידאו, ושיכולה 'לסבול' גם הטמעה של כתוביות. לא משנה אם היא חינמית או לא. אם יש לכם את התוכנה המועדפות עליכם, אשמח לשמוע ! תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. מישהו יכול להמליץ לי על משהו כזה למחשב? (לסמארטפונים יש מלא כאלו instagram\molome\Sophie Cam) אני מחפש משהו כזה להתקין למחשב (אני יודע שאפשר דרך אמולטור להתקין אנדרואיד אבל זה מסורבל) מצאתי אתרים שאפשר אונליין אבל גם זה דיי איטי ולא הכי נוח אם מישהו יכול לעזור לי ולכוון אותי לתוכנות כאלו לPC אני ממש הודה לו בתודה אלי.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by JHONLEV,

אהה אני מתלבט אם להתקין ויסטה בגלל שיש הרבה תוכנות שאני מפחד שלא יעבדו ... כמו תוכנות צריבה , MSN , איך אני יודע אם הן יתאימו?

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by EG,

אני צריך שם של תוכנה או לינק שתומכת בפורמט MOV תודה!!!!!!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. חוץ מהיכולת לקרוא זיכרון מעל 3.25GB, מהם עוד היתרונות של מערכת 64 ביט?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yuval48,

עד עכשיו השתמשתי ב IE ו MYIE2..וזה עשה לי תבעיה הזאת כשניסיתי לכתוב באיזה פורום.. http://img454.imageshack.us/my.php?image=gamer4uv.jpg (אם מישהו יודע מה לעשות כדי לסדר אז שיגיד ) קיצר עברתי ל FIREFOX וזה לא עושה לי תבעיה הזאת..אבל עכשיו ב FF אין לי את המועדפים שיש לי ומזה הקוקיז הם אחרים איך מסדרים?

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by deking,

אהלן, יש לי בעיה באופיס שכל קובץ שאני מנסה לפתוח(אקסל,וורד, הכל) הוא רושם לי: microsoft office word לא הותקן עבור המשתמש הנוכחי. נא הפעל את תוכנית ההתקנה כדי להתקין את היישום. הסרתי את אופיס מהמחשב עשיתי סריקה של וירוסים והתקנתי מחדש והבעיה עדין ממשיכה.. מה לעשות?!

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by ben060,

שלום יש לי את ה PES 2008 שהוא יותר מ 5 גיגה שמוגדר כקובץ ISO. אני רוצה לצרוב אותו כאימץ על שני דיסקים כמו שלדוגמא יש משחק שפרוס על שני דיסקים ואז כשהוא מסיים להתקין את החלק הראשון אז הוא מבקש את החלק השני ככה אני רוצה שיהיה לי המשחק. למישהו יש תוכנה שיכולה לעזור לי עם זה? תודה בן

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  11. התקנתי חלונות 2000 . יש לי כרטיס רשת ומודם אך אין לי להם דריברים ואיני יודע מה שם החברה ושם הכרטים החלונות מזהה את הכרטיסים אך לא מוצא להם דרייברים ניסיתי שיתקין את הדריברים מדיסקים של חלונות שונים אך גם שם לא מצא כרגע אין לי אינטרנט במחשב ולכן הוא גם לא יכול לעשות חיפוס באינטרנט איכן אוכל למצוא תוכנה שתזהה לי את שם הכרטיס או איך אני או איפה מוצא את הדריביר להתקנה ודה מראש ski farm

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  12. Started by rk666,

תוכנה שתתקן קמטים (של התמונה, שנובעות מהתישנות) קיפולים כאלה ואחרים דהייה וכדומה יש בכלל תוכנה כזאת? עריכה: בערך דברים כאלה http://www.fixpics4u.com/images/allenun.jpg

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by gmppaz,

היי חברים, אני בקרוב קונה IRIVER Clix וארצה להכניס לתוכו מספר סרטונים. יש אולי תוכנה פשוטה שתאפשר לי בקלות להמיר קבצי סרטים/ סרטונים ל MPEG-4? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  14. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מסך רחב SAMSUNG 2243BW ולא מצאתי בו אפשרות למעבר מגודל מסך 16:9 לגודל 4:3. האם יש תוכנה שעושה את זה בלחצית כפתור? או שאולי יש פונקצייה כזאת במסך עצמו? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by YinnoN,

אני פותח את הווינאמפ ומה שנפתח לי זה החלון של האקיולייזר והוויאמפ גם לא מופיע לי כשאני עושה ctrl alt del. מה עושים ? ניסיתי להתקין את הווינאמפ שוב וזה לא עזר ... תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  16. בתוך ה- Ipod יש כל מיני פלייליסטים מוכנים. כשאני מחבר אותו למחשב (לא מחשב האם שבו הוגדרו הפלייליסטים), איך אני מציג את הפלייליסיטים על אותו מחשב על-מנת לשנות\להוסיף\למחוק שירים מתוך הפלייליסט? במחשב האם זו לא בעיה, כי שם הכל מוגדר. איך במחשב ציבורי אחר עם התוכנה זה אפשרי? תודה רבה וערב מצויין

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  17. Started by chenrp,

שלום, אני מחפש תוכנה שתרוץ ברקע וברגע שמכניסים dok , התוכנה תעתיק את כל תכולתו לסיפריה מסוימת בכונן הקשיח שלי. אני צריך שהתוכנה תעבוד ותעתיק מבלי להפריע לעבודה שוטפת במחשב. תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  18. Started by Shortboarder,

אני מחפש תוכנה טובה,ולא כבדה (משהו הכי קטן שיש) שבודקת את הטמפרטורות של המחשב(מעבד וכו..) תודה.

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  19. Started by yarivot26,

היי בהתחלה חשבתי שפשוט הורדתי סרט לא טוב, אבל עוד ועוד סרטי 1080p עם DTS פשוט באים עם אודיו לא מסוכרן רציתי לדעת אם זה באמת הסרט בעייתי או משהו אצלי? אני משתמש בMPC, עם ffdshow tryouts & halli דוגמא לסרטים שלא מסוכרנים: נערך ע"י multicore. אני מקווה שאתה מבין שמדובר בחומר לא חוקי מבנית זכויות יוצרים. ועוד שאלה אחת איך אני מחליף פס קול בMPC? בVLC אני יכול (אבל הוא לא מנגן לי סרטי HD טוב), ובMPC אני לא מוצא איפה. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  20. Started by Jack_g,

הכותרת אומרת הכל. תודה.

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by laviko1,

איפה אפשר להוריד בחינם?

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  22. שלום לכולם לאחר שהתקנתי את המשחק קיבלתי הודעה כזו: מה זה אומר? תודה מראש נ.ב הייתי בת'רד של המשחקים אך לא הייתה תשובה,מקווה שכאן אקבל מענה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  23. Started by X-BLADE,

אני לא מצליח למצוא את הדרייבר לLAN של לוח האם: getaway intel south lake d915gse.. אשמח ללינקים, ותודה מראש.

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  24. אני חושש שעוד מזמן שעשיתי OC נפגמו ארבעת הסלוטים של הזכרונות ממתח גבוהה אליהם. יש תוכנה שתבדוק זאת או בכלל את תפוקת הזכרונות? 2 ג'יגה של קורסייר, ניסיתי גם לשים את הישנים, זכרונות 667 פשוטים של kingstone לא היה שינוי.

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  25. אני עושה את הסקר כדי להבין איזה הכי טוב לדעתכם (המקצוענים...). אני שונא את DAP! ולכן פרשתי ממנה

• 5 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.