עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kobicool,

שלום לכולם! אתמול העברתי תמונות מהמצלמה לתיקייה בשולחן העבודה ובטעות מחקתי אותם מהמצלמה והשולחן עבודה התמונות מאוד חשובות לי וברצוני לשחזר את המידע שאבד, האם זה אפשרי ? חשוב לציין שמחקתי אותם דרך Shift+Delete ולא לסל מיחזור ואז ניקיתי... תודה לעונים ויום טוב. קובי

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by magafaim,

שלום, אני רוצה להתשמש באתר של היי קיו שעובד על פלאש, יש לי את התוכנה בגרסא 11. שאני נכנס זה לא מראה לי עברית וגם נתקע, אני יודע שזה עובד טוב עם הגרסא 10 של הפלאש אבל שאני מנסה להתקין אותה זה אומר שזאת לא הגרסא הכי חדשה ושאני יוריד את הגרסא החדשה... בבקשה עזרה תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. מה אני עושה כל פעם שאני נכנס לאתרים יש לי פרסומת פורנו רשום לי עם תשלח SMS התמונה של הפורנו תעלם עם לא תשלח SMS תוך 30 יום אנו נשלח לך קבלות על סכום גבוה

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  4. Started by Sweet_Tooth,

לחבר שלי יש מחשב מחובר לאינטרנט על אותו קו טלפון של הבית והוא מחפש תוכנה שתוכל לסדר את זה בקשר לקבלת שיחות כשהוא גולש ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by niva401,

במחשב שלי מותקן WIN XP ו IE7 העלאת דפי האינטרנט איטית- האם תוכנת FIREFOX תשפר את זמן התגובה?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by Double-U,

שלום! יש לי בעיה במשחק Generals ( זה מה שקורה שאני נכנס למשחק ) עכשיו יש לי DirectX 9 ויש לי כרטיס מסך שעומד בהגדרות של המשחק.... ( אני שיחקתי בו בעבר והוא עבד לי ) הוכחה ל DirectX 9 : זה אומר שיש לי DX 9 נכון? תודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  7. אהלן חברים! אני מחפש תוכנות שמתקנות בלחיצת כפתור (או שניים ), שגיאות הקלדה שנובעות ממעבר בין שפות. לדוגמה "שלום" במקום "AKUO"... אני מכיר תוכנות ישנות כמו "בילבולון" ו-"הפוך על הפוך" רציתי לשאול אם יש תוכנות נוספות, חדשות/טובות יותר עם פיצ'רים נוספים וכדו'... תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש לי לוח אם של אסוס P4P800SE ומשולב איתו גם קול אז שאני שומע מוזיקה או רואה סרטים או כל דבר דרכו זה עושה לי לפעמיים גיצים כאלה כל כמה דקות אז לפני יומיים הלכתי לחברה של אסוס והחלפתי את זה בחדש ושוב זה עושה לי ככה מה אני יעשה . יש לי 7 מאווררים וספק כוח של 400W מישהו יודע איך זה ניגרם הדבר הזה ואיך איפשר לסדר את זה אם אתם צריכים לדעת עוד פרטים אז אני יתן עוד תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by POD,

שלום לכם, התקנתי אצלי BulletProof FTP Server ואצל חבר שלי יש SMARTFTP CLIENT. איך אני יכול לגרום לו להתחבר לשרת שלי ולראות את הקבצים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  10. Started by Zadu,

שלום לכולם איפה אני יכול למצוא את הChipset הכי חדש של המעבד : Intel Core 2 Duo E6750 ? הסתבכתי באתר של intel .

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  11. Started by tulz,

שמעתי שיש איזה פאטצ' שמגדיר את האנטי-וירוס הזה ועושה שהכל יהיה על מקסימום. יש דבר כזה,אם כן,אפשר לינק? ויש לי עוד שאלה,שמעתי שיש לNOD32 מנועים כמו INOD וכו... אני רוצה לדעת את השמות של כולם ומה כל אחד עושה...

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  12. Started by ofste,

בס"ד שלום, יש לי בעיה במחשב: ברגע שאני נכנס כרגיל לוינדוס הוא מעלה שכותרתו windows security alert, וכל השאר ברוסית, ויש שם מקום להכניס משהו כמו סיסמה. כמובן שמשם אי אפשר לעשות כבר כלום. אבל גם כשאני מנסה לעלות בsafe mode, המחשב פשוט עושה ריסטרט. איך מטפלים בזה אם אני לא יכול להיכנס אפילו לדוס? תודה מראש אופק

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  13. Started by dids22,

לפני כמה זמן פירמטתי את המחשב ואתמול הפעלתי את utorrent (בפעם הראשונה אחרי הפרמוט) (התקנתי את הגרסה החדשה 1.4) ושמתי לב שהמהירות איטית הורדתי על 80 kb ניסיתי עוד קובץ והמהירות היתה הרבה יותר נמוכה (החלפתי את הפורט ל 55320 (הוא טוב לא?)) עכשיו, אני לא יודע אם זה בעיה בהגדרות או שפשוט הטורנט איטי אתם יכולים להביא לינק לטורנט(כמובן שיהיה חוקי) שאתם מצליחים להוריד בו מעל ל 150 kb תוודה

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by CrazyMan,

במסך הראשון שעלה לי מרגע שהתקנתי את התוכנה(הגדרות..) הוא נתן לי להזין פורט(ברירת המחדל 6881) ואני הזנתי 49152. עכשיו, לשניהם הוא אומר שיש בעית פיירוול. יש לי פיירוול עובד אך כשכיביתי אותו וסגרתי - עדיין הוא מודיע על אותה בעיה. יש לי ביטורנט Azureus אם זה עוזר.. אז פליזזזזז עזרה! נ.ב. פעם ראשונה שאני משתמש בביטורנט...

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by idos100,

פירמטתי לאחותי את המחשב ואני לא יודע מאיפה להוריד דרייבר ניסתי מאברסט גוגל הכל ואין מישהו יכול לעזור לי?? זה הכרטיס:Realtek ALC200(P)/ALC201(A) @ SiS 7012 Audio Device ניסיתי כבר הכל להוריד גם את הצ'יפסט של הלוח אם שהוא sis 645 ניסתי ממש הכל ואני לא מצילח אם זה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Bebush,

במהלך התקופה האחרונה השתמשתי ב foobar2000 אפילו לפני כמה שנים אני כבר משתמש בה.. העיצוב שלה מאוד סטנדרטי והיא בעלת קוד פתוח לכן יש לה הרבה מאוד plugins ועיצובים שונים, ניתן לקונפיגרציה במלא מובנים.. גם איכות הסאונד (עם כל הפלאגאינס) מאוד טובה.. הבעיה שהיא תופסת די הרבה זיכרון, וכבר קצת נמאס לי ממנה כי אני לא מעצב אותה יותר ולא שם פלאגאינס.. השתמשתי ב winamp לפני מלא זמן, אני בקושי זוכר איך התוכנה נראת, האם היא שווה משהו היום? כרגע אני בכיוון של itunes, כי יש לי אייפודים בבית וגם ככה צריך את הitunes חוץ מזה שאני אוהב את הממשק שלה, והיא מארגנת את סיפרית המוזיקה שלי אוטומטית.. יש אולי המלצות לתוכנות אחרות או משהו?

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  17. Started by Refaelo,

שלום. לחבר שלי יש בעיה ב youtube הוא רואה סרטונים אבל אין לו סאונד בסרטונים. הוא משתמש בויסטה 32 ביט וגולש ב IE 7 אשמח לעזרה , תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by תימני אסלי,

לאחרונה התחלתי לעבוד עם פיירפוקס אבל נתקלתי שם בבעייה שלא היתה קיימת כשעבדתי עם האינטרנט אקספלורר. הבעייה שלי היא כזו: כאשר לוחצים על לינק מדף אינטרנט מסויים ועוברים לדף אחר - כאשר רוצים לחזור לדף הקודם יכולות להיות שני אופציות: 1) האופציה "BACK"(מעבר לדף הקודם) פעילה ואז לחיצה על אופציה זו מעבירה אותי לדף הקודם -ופה אין בעייה כי את אותה תוצאה (מעבר לדף הקודם) אני מקבל גם באינטרנט אקספלורר וגם בפיירפוקס 2)האופציה "BACK"אינה פעילה.... ובקטע הזה יש הבדל גדול בין אינרנט אקספלורר לבין פיירפוקס. באינרנט אקספלורר לחיצה על X (סגירת הדף)מעבירה אותיי לדף הקודם כפי שאמור להיות אבל בפייר פוקס לחיצה על X לא מעבירה אותי לדף הקודם אלא סוגרת לי את שני החלונות. תודה מראש לעוזרים.

19. Started by redead,

הורדתי איזה משהו ושאני מנסה לפתוח אותו אני מקבל הודעה The filename or extension is too long. מה ניתן לעשות עם הבעיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by Styx,

אני מנסה לעדכן את הדריבר לכרטיס מסך שלי Readon x800 ובאתר של ATI כתוב"AMD has moved a number of DX9 ATI Radeon graphics accelerators products to a legacy driver support structure" חיפשתי ולא מצאתי באתר שלהם וגם במאגרים שננתם פה יש רק דריברים עד 06 נ.ב חלק המישחקים עובדים בסדר וחלק לא(למשל COD5)

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  21. Started by approx,

איך אני שומר את המועדפים והסיסמאות השמורות שיש לי בכרום ?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by ben060,

אז ככה: מידי פעם כשאני עובד עם המחשב מופיע לי ההודעה הזאת: (ראו תמונה) כשאני לוחץ על ביטול אני מקבל את המלבן התחתון. נראה לי שזה רוגלות שיושבות על המחשב. לצורך ניקיון המחשב הרצתי את ADAWERE אבל זה עדיין לא נעלם. כשאני רוצה להיכנס לרגיסטרי הוא גם את זה לא נותן לי הוא כותב: אפשרות עריכת הרישום בוטלה ע"י מנהל המערכת שלך, ולאחר כמה שניות הוא מעלים מעצמו את ההודעה. יש לי הרגשה שזה וירוס או משהו כזה. מה אתם מציעים לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  23. Started by amitey,

האם מישהו מכיר תוכנת מדיה סנטר מקבילה לזו שבויסטה שאפשר להתקין עם ה XP???? אני לא רוצה לקנות את הויטה רק כדי שיהיה לי מדיה סנטר.

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  24. זה לא עושה אצלי autorun יותר משום כונן מה לעשות די להחזיר את המצב לפעילות תקינה? תודה.

25. היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי איפה אני יכול למצוא סטיק/ממיר כזה שיתחבר למחשב נייד דרך USB 2/3 או אפילו type-c. חשוב שזה יהיה עם התקן כזה שמחובר לאנטנה ולא דרך אינטרנט (כדוגמת קודי). המחשב בשימוש של אבא שלי והוא בנאדם מאוד מאוד מבוגר וללא אינטרנט במקום בו הוא משתמש במחשב. אני מחפש משהו שלאחר שהמחשב עולה (WINDOWS 10) הוא רק יצטרך ללחוץ על קיצור דרך שאשים על שולחן העבודה ובכך לצפות בשידורים (עדיף ממיר/סטיק עם שלט). תודה רבה לכל מי שיענה, יעזור, יציע ויסביר, אני פשוט לא מבין בזה. (אין בעיה גם לרכוש דרך אתרים בחו"ל!) כמובן אשמח למשהו במחיר מאוד מינימלי אבל עם איכות טובה מאוד. תודה!!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.