עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by danitavo,

כל פעם שאני מוריד קובץ התקנה ומנסה להכנס אליו המחשב לא מצליח לקרוא אותו ואני צריך לבחור מרשימה תוכנה שדרכה להכנס.. אבל כלום לא מצליח איך אני פותר את זה ????? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  2. יצרתי קובץ ב"פנקס רשימות" של sitemap. השאלה שלי האם ישנה דרך להפוך\להמיר קובץ זה לדף אינטרנט? אם כן, אשמח לדעת כיצד? תודה.

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  3. עזרה !! אין קיטור ברכבת צריך עזרה..

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by davidcohen,

היי מישהו יודע איפה אני מגדיר ב nero צריבה על דיסק של 8.5GB ? ניסיתי פשוט להכניס את הדיסק ולצרוב אבל זה מוגדר על דיסק של 4.7GB . איפה מגדירים את זה ?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by מוקיון1,

לכל מי שמכיר את התוכנה ובטח רובכם בגירסה החדשה ישנה אופציה חדשה שנקראת ניקוי שטח פנוי מה היא עושה ? והאם מומלץ ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by aribrukman007,

שלום! יש לי בעיה במחשב, אני חושב שבאינטרנט לפעמים יש לי כשל באינטרנט (אתרים לא עולים לי) ואז כל המסך נהיה כחול, כתוב בלבן שיש כשל במערכת, סופר עד 100 ואז מאתחלת מחדש בעיה אחרת, היא שלפעמים כשאני מדליק את המחשב הווינדוס לא עולה לי, המחשב נשאר בטעינת המערכת. מה יכולה להיות הסיבה לבעיות?? תודה!

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  7. הורדתי מהמחשב קבצי שמע בפורמט WMA. ניסיתי להמיר אותם ל-MP3 ולא הצלחתי. מכיוון שבהתחלה לא קלטתי שהם מוגנים ניסיתי תוכנות שונות להמרת הקבצים אך ללא הצלחה. רק כאשר ראיתי שאף תוכנה לא מצליחה להמיר את הקבצים הבנתי שמשהו בקבצים לא תקין. פקטי הקובץ נראים כך: http://www.zix.co.il/images/z-1139845347.JPG בחיפוש באינטרנט ראיתי שהמליצו על תוכנת AnyDVD כתוכנה שיודעת לעקוף הגנות כאלו אולם התוכנה דורשת את המידע על דיסק ולא הצלחתי לצרוב את הקבצים מכיוון שהם מוגנים.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  8. Started by shilok,

יש לי בעיה במחשב המחש פתאום מפעיל את עצמו מחדש. שאני נכנס לדפדפן אוונט ומופיע לי ההודעה הזאת. כנ"ל עם התוכנה נרו. עשיתי סריקה עם התוכנה NOD32, היא מצאה יותר מ-100 וירוסים. ניקיתי אותם, הפעלתי את המחשב מחדש, והבעיות נותרו כמו שהן. ניסיתי לעשות שחזור מערכת והופיעה לי ההודעה הזאת תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  9. היי, שאלה, האם יש תוכנה שמתקינה דרייברים למחשב לבד, בלי תקלות כמובן ? במידה ויש ! על איזו תוכנה אתם ממליצים ? כמה אחוזים נותנת התוכנה שמדובר ב-Driver הנכון? תודה רבה. אמיל.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. שלום כפי הנראה אחרי שפתחתי קובץ רע בטעות אחרי שהורדתי מהאינטרנט . האנטי וירוס יצא מכלל פעולה. לא מצליח להתקין אנטי וירוס אחרים. לא מצליח לעשות סריקה מאתרים חיצוניים. כמו כן במעבר ל safe mode לא מצליח להתקין בגלל ש windows installer לא עובד שם. גם במצב רגיל מקבל הודעות של זהו יישום לא חוקי של win32 כאשר אני מנסה להפעיל התקנה שכן הצליחה. כמו כן ללא יכול לעשות שחזור מערכת כי כל השחזורים נמחקו.

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  11. Started by shaithebest,

שלום חברים שאלה לא לשימושי שלי...חברה שלי מעצבת גרפית משתמשת באילוסטרייטור adobe illustrator cs3 me הקיצ התוכנה נדפקה ואני רוצה להסיר ולהתקין מחדש זה ויסטה הום פרמיום אנגלית על לפטופ LG בחלון הוספה או הסרה הוא עוצר את ההסרה של מותקן לי התוכנה 3 פעמים משום מה ונותן לי שגיאה כזו: critical errors were found in setup session ha dependencies that cannot be satisfied please see the setup log file for details מה זה?מאיפה זה בא?כי שאר התוכנות של אדובי רצות חופשי מדובר על דיסק מקורי עם רשיון חוקי אשמח לעזרה קצת דחופה כי היא צריכה להגיש עבודות גמר תודה

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  12. מוזילה הודיעו שעד הבטא הרביעית של פיירפוקס 3.1 (שם קוד Shiretoko) היא תשנה אותו לפיירפוקס 3.5. זה לא אמור לשנות משהו למשתמש, אך כעת יהיו בעיות של התאמה מחדש של התוספים לפיירפוקס 3.5 במקום פיירפוקס 3.1. השינוי נובע מכך שיהיו בו יותר ממה שהיה מתוכנן (סביר להניח בגלל התחרונות ההולכות וגוברת ממתחרים חדשים וותיקים, כרגע פיירפוקס נמצא בפיגור בדברים מסוימים מאחורי דפדפנים מתחרים). בנוסף סביר להניח שפיירפוקס 3.2 לשעבר יקרא פיירפוקס 3.6 או שיבוטל. אני אישית חושב שהיה עדיף להשאיר אותו פיירפוקס 3.1, להוסיף רק את החידושים שתוכננו, לבטל את פיירפוקס 3.2 ולהשקיע את כל המאמצים להשיק את פיירפוקס 4 (מוזילה 2) מוקדם ככל האפשר ב2010.

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  13. אכן כן , שאלה דיבילית לחלוטין , אבל כרגע התקנתי איזה תוכנה , שלקחה קרדית על הדפדפן שלי ועכשיו כל הפעלה הוא נכנס לשמה , בימקום לגוגל שאני רושם בשורה גוגל , הוא נכנס לי לאתר , אבל למטה לא רשום ''קבע את גוגל כדף הבית'' אז מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 6.1k צפיות
  14. קיבלתי מחשב חדש, כרטיס מסך של ATI 4670, חיברתי את המסך רגיל ובנוסף את הטלויזיה ליציאת ה- S-Video. בכל צורה שלא ניסיתי לא היה ניתן לבצע שיכפול (Clone) של שני המסכים. ניסיתי לאפשר את מסך 2 ולהגדירו כ-TV אך עדיין ללא הצלחה, יש למישהו רעיונות נוספים ?? הדרך היחידה שבה הצחלתי לראות משהו על הטלוויזיה היתה בביצוע Swap, ראו מצוין על הטלוויזיה אך לא על המסך. תודה

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  15. Started by shaifbisss,

שמתי לב שבזמן האחרון קופצות לי מלא פרסומות מהאתר הזה ad.yieldmanager חשבתי שזה יעבור ושזה סתם איזה פרסומת שקופצת מפעם לפעם אבל זה לא ככה זה מתחיל להציק ואני לא מבין מה קורה מישהו יכול לעזור לי תודה לכולם ________________ שי בן יהודה

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  16. בדפדוף באתרים או מעבר בפורומים יש לי תקיעות קטנות כאלה..... לא יודע אם זה בעיה אצלי או שככה עובד הFIREFOX אני עם גירסא אחרונה ודרייברים מעודכנים! אם מישהו עוד מרגיש בזה שיכתוב. תודה רבה= )

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  17. לפני כמה ימים הורדתי Photoshop CS4 ובהתקנה שלו האנטי וירוס שלי (NOD 32) גילה וירוסים ו232 התקפות... הסרתי את התוכנה ומחקתי את כל הקבצים, עשיתי סריקה עם האנטי-וירוס שוב על כל המחשב וגם ADAWARE וSPYBOT וזה לא מצא לי כלום. מאז יש לי תקלה חמורה עם הדפדפנים שלי (IE ו-FireFox). הפיירפוקס נתקע אחרי שאני מפעיל אותו, הIE גם אבל שורד קצת יותר.. אני לא מצליח להכנס לאתרים, הוא פשוט מראה לי דף ריק ובכללוית מאוד איטי... ניסיתי להשתמש גם בANTI-MALWARE אבל כשהורדתי עם הפיירפוקס זה בכלל לא הפעיל לי את ההתקנה ועם הIE זה התקין אבל לא הצלחתי להריץ את התוכנה..כל הזמן בהפעלת המחשב וגם בזמן לאחר מכן, מופיעה לי שגיאה שGOOGLE INSTALLER חייב להסגר...נ.ב אין באפשרותי לעשות שיחזור מערכת וממש לא בראש…

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  18. Started by meirtz4,

מישהו יודע איך אני יכול "לעקוף" קבצי RAR שיש בהם סיסמה, כדי לראות את התוכן שלהם?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  19. Started by CRYSMAN,

יש לי מצלמת אינטרנט Trust 2200 שקניתי אותה התקנתי הפעלתי והכל היה בסדר לפני כמה זמן פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין אבל המחשב לא הפעיל אז עזבתי עכשיו שאני מחבר אותה יש צליל כזה מהמחשב שמשהו חובר והמנורה שעל המצלמה נדלקת עכשיו המנורה הזאת אמורה להדלק רק שהמצלמה מצלמת ניסיתי את הדרייברים מהאתר וכלום מחקתי התקנתי כלום ניסיתי מהדיסק גם כלום רק המנורה דולקת וזהו למישהו יש רעיון ? תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  20. Started by shilok,

אני מוריד טורנטים דרך התוכנה uTorrent. פתחתי פורט בראוטר וה-uTorrent הראה לי V. שזה אומר שהפורט בסדר והכל מכוון. הבעיה היא שההורדה איטית להחריד. העלאה לפעמים בסדר, יש לי 4 מגה מהירות, אמור להעלות לי על 50 ק"ב / שניה ולהוריד 520 ק"ב / שניה יש לי משתמש בטורנטליץ', ככה שאני אמור להוריד לפחות על חצי מרוחב הפס, אני מוריד על 30 ק"ב עד 50 ק"ב. תודה מראש לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי, נכון תמיד כשמתקינים מערכת הפעלה מחדש יש סלט עם כל הSAVE-ים של המשחקים ? בכל מקרה לי יש אז ישבתי וכתבתי ב#C תוכנה לניהולSAVE-ים ! ניתן לגבות, לשחזר, להוסיף משחקים לרשימה וכן לערוך נתונים של משחק קיים בDB. אשמח אם תנסו אותה ותתנו לי תגובות - אני מתכן לזה עדכון אוטומטי לDB ואפשרות שכל הוספת משחק ע"י משתמש תעבור לכל שאר המשתמשים. בינתיים זה עובד לא רע - דווחו על באגים ****דרוש Framework 3.5*** Save Game Manager very early version

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  22. היי משום מה יש לי בעיה מוזרה שפתאום צצה, אני משתמש באווטלוק 2007 ושאני מנסה לפתוח לינק הוא מסרב לפתוח לי אותו ורושם שיש בעיה תודה

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by slrr,

אני צריך שתי תוכנות פקס ומקליט שיחות למודם של 56K מי שמבין יבין מה אני צריך...

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  24. שלום. אני מנסה להסתנכרן עם ה-GMAIL שלי לאאוטלוק אבל זה לא נותן שום אופציה. יכול להיות שזה אאוטלוק ישן? יש גירסה חדשה אולי? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  25. שלום לכולם, הגדרתי בשני המחשבים שבביתי שולחן עבודה מרוחק המובנה ב XP. הבעיה היא שאני לא מצליח להשתלט על המחשב השני פשוט קופץ הMRVGINA.dll . מישהו פעם נתקל בזה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.