תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני צריך תוכנת חיפוש למחשב שתאפשר לי לחפש במהירות ועדיף שהיא תשב בקביעות בשורת המשימות מבלי שאצטרך לפתוח בכל פעם מחדש אותה. וגם עדיף שתהיה אפשרות להגדיר מראש שלא יתבצע חיפוש בכונן C כי זה גוזל זמן ובכל מקרה אני לא שומר שם קבצים
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
יש לי תמיד פינגים גבוהים באימיול והפורטים פתוחים וגם בלי הראוטר זה ככה מה עושים ?עדכנתי SERVERMET http://rotter.name/User_files/nor/47b5f4d71a9f82b9.jpg
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
יש לי LCD של SAMSUNG FULL HD. כשאני מחבר אותו לכרטיס המסך, יש לי גבולות שחורים מסביב לכל המסך. השתמשתי באפשרות הסקיילינג(SCALING) בCATALYS CONTROL CENTER, והצלחתי לסדר את זה, אבל כשאני נכנס למשחק/משנה רצולוזיה/מגדיר מוניטור אחר כראשי וכו', הגבולות השחורים חוזרים, ואני צריך לעשות את הסקיילינג שוב ושוב ושוב. יש איזושהי דרך להפוך את השינויים לקבועים? כי זה כבר נהיה ממש, אבל ממש, מתסכל.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה בבטא השלישית של Gaim גרסה 2.. לפעמים החלון שיחה פשוט נתקע כלומר אני לא יכול להחליף בין טאבים ולא יכול לרשום למשתמש הנוכחי שום דבר.. גם לפעמים הרשימת חברים נשארת עם רקע לבן ואם לוחצים עליה אז שמים לב שיש מחוברים וחברים ברשימה אבל לא רואים אותם עד שלוחצים וגם ב-1.5.0 זה היה קורה לי.. אם זה משנה אני משתמש בוינדווס..(כל מי שאני אומר לו שאני משתמש ב-Gaim ישר חושב שיש לי לינוקס ) מישהו יודע איך פותרים את הבעיה ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי כשאני מנסה לקודד סרט אני מקבל הודעת טעות, מישהו יודע מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
מי שיכול לתת לי הדרכה קצרה אז סבבה וגם איך עושים שזה יהיה דחוס ולא חלקים ענקיים? תודה
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אנשים תורידו ותנסו, דפדפן נפלא - עיצוב נקי , דפים נטענים במהירות רבה (הכי מהיר שיצא לי להשתמש בו בהשוואה לפיירפוקס וכרום ) עבדתי עם 20 טאבים פתוחים והמהירות נשמרה . גם בנושא התאימות טרם נתקלתי באתרים שעשו לי בעיות...אפל בהחלט עשו עבודה יפה וטובה יש תמיכה בHTML5 ,אומנם טרם תמיכה בכל הפונקציות האפשריות אבל בהחלט זה עובד יפה בהחלט שווה הצצה ואולי אפילו הפיכה לדפדפן דיפולטי.
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד מקס ויש לי כמה דברים שאני לא מבין פה ושם אז אני מחפש איזשהי קהילה עם פורום שאפשר יהיה להעזר באנשים שם תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם...סיימתי להתקין עכשיו את ה-XP על המחשב שלי. איך אני בדיוק עושה GHOST רק למחיצה שבה התקנתי את מערכת ההפעלה (כונן C)? ניסיתי להשתמש ב-GHOST של דוס ע"י יציאה לדוס עם דיסקט איתחול אבל משום מה התוכנה עולה בלי הסמן של העכבר ואין לי שליטה עליה...??? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
הייתי צריך לאפס קודם את אינטרנט אקספלורר 11, לאחר שהתקנתי בשוגג תוכנות לא רצויות, והסרתי אותן. לאחר האיפוס, אינטרנט אקספלורר דרש ממני להפעיל מחדש את המחשב, מה שפיירפוקס לא היה מבקש. מה הסיבה לכך?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התנתקתי והתחברתי יותר מידי פעמים וזה כבר לא איפשר לי להכנס אלא לחכות 10-20 דקות ואז להתחבר אך עברה כבר יותר משעה ועדיין זה לא עובד. הדלקתי מחדש את המחשב, את הראוטר והכול ועדיין לא עובד... נכנסתי לחשבון אחר של איסיקיו וזה נכנס. מה עושים? בתודה, אבי.
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
לחבר שלי יש בעיה בוורד אין לו אפשרות לשנות את הגופנים בוורד,יש לו שם רשימה של איזה 4 דברים לא ברורים שלא קשורים לגופנים אבל אם הוא פותח קובץ עם גופנים אחרים המחשב מראה לו את זה לפי הגופן הנכון. הוא ניסה להתקין מחדש את האופיס - לא עזר , למישהו יש פיתרון ? יש לו ווינדוס xp בעברית
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
המדיה פלייר וגם נגן הקריסטל לא עומדים במשימה, הצבע נמרח.. יש המלצות??
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי קטע וידיאו HD עם חוסר התאמה בין הסאונד לוידיאו (כרטיס זיכרון לא מתאים) מישהו מכיר תוכנה שתוכל לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
נניח ויש לי מצגת של 40 עמ' ואני רוצה להדפיס בכל דף 4 עמודים. אני יודע איך עושם את זה אבל הבעיה שעדיין יש המון מקום ריק בשוליים ואני רוצה להמצגות יהיו מתוחים וגדולים יותר. האם ההגדרות ניתנים לתיקון או שככה זה ואין מה לעשות? יש לכם רעיון מה עליי לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי firefox ואני רוצה להתשמש ב composer מבלי להוריד את מוזילה אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום חיפשתי ולא מצאתי Aspi Drivers לויסטה 64ביט,איפה יש? ונראה לי שהתקנתי גרסא שלא מתאימה לי בטעות ואני לא מוצא אותה בלוח בקרה ברשימה להסרה אז איך אני מסיר את זה? אשמח לעזרה,תודה. חג שמח לכולנו!!
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שאלווםםםם ..... יש לי בעייה לראות סרטונים במחשב , רק מה שמוזר שהבעיה לא חלה על כל האתרים , היא חלה על כל האתרים חוץ מYOUTUBE כל האתרים הישראליים אי אפשר לראות כלום :pissed: כמו נענע walla msn שום דבר לא עובד לי שמה תודה רבהההההההההה אם אתם רוצים שאני אפרט עוד תגיד מה ואשמח תודה רבה 2
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום , אח שלי הקטן מחק לי 4 cull of duty והיו לי שמה שמירות חשובות , עכשיו ניסיתי עם תוכנה ואף אחת לא עושה את העבודה כמו שצריך , איזה תוכנות טובות אתם ממליצים לשחזור פיילים ? תודה רבה לכם , חג שמח !
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום, הורדתי עדכון לדריבר של FX5200 מ NVIDIA והוא לא מותקן טוב. התצוגה במסך כאילו אי ןכרטיס מסך מותקן הכל עובד לאט. ברשימת חומרה ההתקן מופיע עם סימן ושנכנסים אליו רשום בפנים : This device cannot start. (Code 10) Click Troubleshoot to start the troubleshooter for this device. בבקשה עזרה מה צריך לעשות ??
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה ימים לשמירה את המינידיסק החדש של אחותי, Sony MZ-N710, יחד איתו הגיע דיסק ועליו התוכנה להעברת שירים דרך ה USB - SonicStage בכלאופן לאחר שאני משתמש בתוכנה פעם אחת (ז"א רק פותח אותה ונותן לה להטען) אז לאחר שאני סוגר אני לא יכול לפתוח אותה יותר רק לאחר ביצוע ריסט במנהל משימות נשאר לי הקובץ EXE של התוכנה, Omjybox.exe משהו כזה, ופשוט איאפשר לסגור אותו\לפתוח את התוכנה.. יש למישהו רעיון ? ושאלה קצת לא קשורה אבל עדיין בנוגע למינידיסק, יש אפשרות לבצע איתו הקלטה ממיקרופון ישירות? ז"א שאני אחבר מיקרופון ואקליט ישירות לדיסק. תודה..!
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי מפה של ישראל ואירופה שתומכת ב-XP וGPS עם USB ? אני פשוט קונה רסיבר של GPS למחשב נייד לאוטו ומחפש תוכנת מפה שתומכת ב-XP ולפי מה שהבנתי אין הרבה כאלה.
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-